Brīnišķīgas brīvdienas!!!

Rakstīts: 16 marta 2019
Ceļošanas laiks: 6 — 16 marta 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 7.0
Recenzijas rakstu reti. Bet, tā pat kā daudzi, viņ a nevarē ja pretoties un nolē ma piedalī ties Alagoa viesnī cas atsauksmju vē sturē . Es nevē los atkā rtot par brī niš ķ ī gu atvaļ inā jumu un daudziem patī kamā kajiem iespaidiem. Mans apskats bū s kā mā jiens tū ristiem, kuri nolemj š eit ierasties pirmo reizi.
Pirmkā rt, pirmā diena vienmē r ir mā nī ga. Jā bū t pacietī gam vē l aptuveni dienu un jā dod sev iespē ja saprast un pieņ emt š o vietu savā dzī vē . Ir ko salī dzinā t - bija Taizemē un Vjetnamā . Visur ir savi plusi un mī nusi, tā s eksotiskā s iezī mes. Man uzreiz jā saka, ka š ī viesnī ca nav paredzē ta pretencioziem tū ristiem, kuriem patī k piecu zvaigž ņ u komforts un izklaide. Š ī ir vieta atpū tai, indieš u virtuvei un izvē lī giem cilvē kiem. Tā ir vienkā rš i paradī ze tiem, kas izvē las citas vē rtī bas - klusumu, mieru, nulles stresu un brī vī bu. Tiem, kam nepatī k suņ i, noteikti iesaku pā rdomā t atpū tas vietu! ! ! Š eit tieš i viesnī cas teritorijā dzī vo suņ i, kas baros skraida pa pludmali, skatā s acī s cerī bā uz kā du gardumu. Suņ i ir apbrī nojami sirsnī gi, laipni un saprā tī gi!! !
Viesnī cu par 90 procentiem apdzī vo krievu tū risti, var saskaitī t uz pirkstiem ā rzemju eiropieš iem, un uz nedē ļ as nogali indieš i brauc ar visu ģ imeni. Vietē jiem iedzī votā jiem nekas cits neatlika kā runā t krieviski. . . )) Visi viesnī cas darbinieki ļ oti cenš as atbildē t krieviski. Tā tad, tū risti, kas nezina angļ u valodu, var droš i doties š eit, ar saziņ u nebū s nekā du problē mu. Ikdienā pie viesnī cas viesiem strā dā ļ oti draudzī gs un simpā tisks Dima, jauns puisis, viesnī cas "spilgtnieks", palī gs visos jautā jumos un problē mā s. Š is ir indietis, kurš lieliski runā krieviski. Viņ a vā rds patiesī bā ir Dibaks, bet tū ristiem viņ š sevi sauc par Dimu)), lai neviens netraucē tu iegaumē t mū su ausī m neparastus vā rdus.

Ļ oti iesaku mā joklim izvē lē ties bungalo, par š o prieku nā ksies piemaksā t 10$ dienā , bet tas noteikti ir tā vē rts – zaļ ā zona apkā rt, sava terase un savs stabils internets. Viesnī cas galvenajā ē kā nav interneta numuros, tikai reģ istratū rā un restorā nā .
Viesnī cā ir brī niš ķ ī gs ē diens! Sā tī gas, gardas brokastis, kas bija iekļ autas mū su tū rē! ! ! Tie vienmē r ir trī s veidu karstie – makaroni, rī si, putras, sautē ti dā rzeņ i. Pankū kas, tortiljas, grauzdiņ i, ievā rī jums, arbū zu sula, tē ja, kafija un, protams, tradicionā lais olu kultenis vai olu kultenis. Pusdienas vai vakariņ as ir atseviš ķ a tē ma stā stam, un tur var atraisī ties iztē le - daž ā das zivis, tostarp svaigs loms, jū ras veltes, jebkura gaļ a, vistas. . . Ē dienkarte ir krievu valodā , tā pē c lidojiet un izmē ģ iniet visu, kas jums patī k. vē lmes)). Daudzi jautā s par pā rtikas izmaksā m. . . Uzreiz jā saka, ka visur nav tik lē ti, kā bijā m iedomā juš ies, kad devā mies uz š ejieni. Bet vidē ji č eks vakariņ ā m vai, ja vē laties pusdienas, var izrā dī ties no 500 lī dz 1500 rubļ iem diviem, atkarī bā no jū su vē lmē m. Pirmajā vakarā pieredzes trū kuma dē ļ mē s pasū tī jā m vairā kus ē dienus un bijā m vienkā rš i š okē ti, kad viss mū su galds bija piepildī ts ar ē dienu)). Porcijas lielas, pie zivju un gaļ as ē dieniem jau ir pievienots piedeva - tie galvenokā rt ir frī kartupeļ i vai rī si, dā rzeņ i vai nelieli salā ti. Tā pē c iesaku nepasū tī t daudz uzreiz, bet gan izvē rtē t savus spē kus un vē dera iespē jas. Noteikti nogarš ojiet vietē jo rumu un moonshine, varat droš i dzert jebkuru alu.
Ē st var gan viesnī cas restorā nā , gan kafejnī cā s pludmalē . Patiesī bā viņ i visur gatavo garš ī gus ē dienus, un cenu zī me ir aptuveni vienā da. Viesnī ca ir nedaudz dā rgā ka nekā pludmalē - 50-80 rubļ i par katru ē dienu, bet atmosfē ra ir daudz dvē seliskā ka, patī kamā ka un civilizē tā ka. Puiš i viesmī ļ i cenš as izpatikt it visā , viņ i ļ oti cenš as. Ē dā m arī pludmalē pie Rajas (pludmalē uzreiz pa labi) - ļ oti garš ī gi! Viņ š pats labi runā krieviski, tā pē c pamudinā s un palī dzē s izdarī t izvē li. Ja stā vi ar skatu uz jū ru, tad pa labi gar krastu, pē c apmē ram 1.5 km ir vē l vairā kas kafejnī cas - "Oncle Kolya", "Masha's" - arī ļ oti
garš ī gi un ļ oti laba izvē le! Maš as kafejnī cā izrā dī jā s vislabā kais valū tas kurss un pat bezmaksas transfē rs ar automaš ī nu uz mū su viesnī cu pē c ē š anas. Patiesī bā jū s varat samainī t naudu jebkurā pludmales kafejnī cā , pie taksometru vadī tā jiem, stendos un, protams, bankā Kolvā . Lidostā naudu nemainī t - ļ oti slikti, zems kurss!! !

Par vietē jo atrakciju - Saš u, kurš tirgojas pa ceļ am uz pludmali, jau ir daudz rakstī ts. Ļ oti laipns un dā sns cilvē ks! ! ! Jū s varat arī droš i samainī t naudu ar viņ u, likme nav augstā kā , tač u pat sarunas ar š o smaidī go un draudzī go indiā ni jums sagā dā s lielu prieku)).
Tagad, kas š eit jā ved un kas nav vajadzī gs. Labā k ņ em lī dzi savu tē ju un kafiju, ja esi pie kaut kā ī paš i pieradis. Istabā s ir elektriskā s tē jkannas un pat katru dienu liek pa tē ju un š ķ ī stoš o kafiju, bet nav ī paš i garš ī gas, no "burda" sē rijas. Viesnī cas restorā nā nav dabī gas kafijas (tikai š ķ ī stoš ā kafija) un saldumu, piemē ram, Turcijā un Ē ģ iptē . Tā tad ar kafijas tasi ar kā du saldu naš ķ i, piemē ram, pē c vakariņ ā m vai vakarā jū s nevarē siet uzkā pt. Brokastī s var dzert bezmaksas kafiju un tē ju, kas jau ir atš ķ aidī ta ar pienu, ir arī tikai melnā tē ja.
Nepiecieš ami pludmales dvieļ i. Odu atbaidī š anas lī dzekļ i netraucē s, vakarā sanā k.
Istabā s ir paziņ ojums, ka savus augļ us un dzē rienus ienest nedrī kst, pretē jā gadī jumā tiks uzlikts sods. Bet mē s tomē r nopirkā m augļ us, ū deni un alu – neviens mums neteica ne vā rda.
Augļ u nazis nenā ks par ļ aunu, ja tos iegā dā sies tirgū .

Numuros ir neliels ledusskapis, kurā visi dzē rieni tiek apmaksā ti. Istabā s vienmē r tiek atstā tas 5l ū dens pudeles, par to bū s jā maksā.90 rū pijas, bet 1l ū dens pudeles par 30 rū pijā m. Apmaksa par ū deni un maksas produktiem tiek veikta katru dienu - vadī tā js nā k uz istabu un prasa naudu. Ieteikš u uzreiz - pā rbaudiet pudeļ u korķ us, lai tie ir rū pnieciski aizvē rti. Esam vairā kkā rt atkā rtojuš i stā stu par vietē jo kampaņ as dalī bnieku mahinā cijā m. Viņ i atnesa jau atvē rtas pudeles un tad prasī ja no mums naudu par it kā š ī ū dens izmantoš anu. ((
No drē bē m. Š orti, T-krekls, peldkostī ms un flip-flops ir galvenā garderobes daļ a. Bet, ja gribas civilizā ciju, tad uz vakariņ ā m viesnī cā var uzvilkt kleitu un uzvilkt papē ž us un bikses. Arī š ortos neviens neizraidī s)).
Saule ir ļ oti aktī va, pirmajā s dienā s nenož ē lojiet spē cī gu aizsargkrē mu!
Visus pamata pirkumus, tajā skaitā augļ us, ū deni, alkoholu, medikamentus var iegā dā ties tuvā kajā apdzī votā vietā - Colvā . Ejot uz pludmali, uzreiz pa kreisi gar jū ras krastu, 30 minū tes gar skaisto piekrasti, smiltis ir blī vas, patī kami staigā t. Colvā var droš i kaulē ties ar visiem tirgotā jiem, izņ emot aptiekas un alkohola veikalus, brī ž iem nositot cenu)). Visā m zā lē m un alkoholam GOA cena ir fiksē ta, tā pē c varat nemeklē t lē tā kas vietas, bet iegā dā ties uzreiz jebkurā sev tī kamā vietā . Ir parastas aptiekas (nez kā pē c ir mazā k) un ā jurvē das, visur var iegā dā ties nepiecieš amos medikamentus, bet ā jurvē das aptiekā s noteikti ir mazā k konvencionā lo medikamentu, bet ir milzī gs daudzums visā du vietē jo dziedniecisko dziru. . Visi farmaceiti ļ oti pieklā jī gi runā krieviski, un daž reiz pat plaukti ar zā lē m tiek parakstī ti krieviski, piemē ram, galvassā pē m, locī tavā m utt. Aptiekā s ir daudz krievu tū ristu, visi pē rk mā jā s lē tus Indijas medikamentus un krē mus.

Un jā ņ em vē rā arī tas, ka indieš iem siesta ir no 12 lī dz 16, un daž reiz lī dz 17, viņ i aizver savas tirdzniecī bas vietas uz karstā ko laiku.
Taksometri Goa nemaz nav lē ti, un benzī ns ir dā rgs. Tā pē c, pirms iekā pjat taksometrā , jums vajadzē tu apspriest ceļ ojuma izmaksas un arī nekautrē jieties kaulē ties. Taksometrs no viesnī cas uz Colvu maksā.300 rū pijas, kas ir aptuveni 300 rubļ u, bet sā kumā taksists jums pateiks cenu pat 600 rū pijas, un tas aizņ em tikai 10-15 minū tes. Taksometru vadī tā ji Indijā ir ī paš a elites kasta, augstprā tī gi, kaitinoš i un biež i vien netaktiski.
Daudz ir rakstī ts par ekskursijā m, es nevē los atkā rtoties. Ekskursijas nemaz nav lē tas. Droš i var iegā dā ties ceļ ojumu aģ entū rā s Colvā , tur strā dā daudzi krievu gidi, viņ i visu pastā stī s un ieteiks, un, protams, cena bū s mazā ka nekā tū roperatoram. Ļ oti iesaku uz Palolem pludmali aizbraukt paš iem, aiziet apmē ram 1-1.5h. Vienojieties ar taksometru vadī tā jiem (viņ i tusē katru dienu tieš i pie viesnī cas), kaulē jieties par 40-50 USD par automaš ī nu turp un atpakaļ ) un dodieties uz turieni agri no rī ta uz visu dienu. Taksometrs Jū s sagaidī s un norunā tajā laikā sagaidī s. Š ī pludmale ir ļ oti skaista, ir akmeņ i un akmeņ i, kur var uzņ emt skaistas fotogrā fijas, un galvenais, praktiski nav viļ ņ u, jo. pludmale atrodas lī cī . Tikai Palolemā varē jā m pilnī bā peldē t. Betalbatim pludmalē , blakus viesnī cai, viļ ņ i ir lieli un grū ti peldami, peldē š ana pā rvē rš as par cī ņ u un lē kš anu pā ri viļ ņ iem.
Masā ž as cienī tā jiem ļ oti ieteiktu supermasas terapeitu Baš iru (ticiet man, es zinu, par ko runā ju) blakus esoš ajā Coconut Hotel, caur kuru dosieties uz pludmali. Varē ju salī dzinā t masā ž as kvalitā ti mū su viesnī cā un Bashir's. Š ī s ir debesis un zeme! Tā tad par veselī bu tikai Baš ira trakajā m rokā m. Cenas ir nedaudz augstā kas nekā viesnī cā , tač u tas ir tā vē rts, bez š aubā m.

Nu, iespē jams, tas arī viss. . . Pā rē jais - viss ir jū su rokā s, spē jā s un vē lmē s. Pā ris dienas pē c ieraš anā s mē s vienkā rš i iemī lē jā m š o vietu, ļ oti vē lamies atgriezties un noteikti to darī sim!!!?? ? ?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu