Tahira Beach Resort 3*– Atsauksmes

2
Novērtējums 7.510
7.0 Numurs
7.0 apkalpošana
7.0 Tīrība
7.0 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Ašvemā, blakus smilšu pludmalei. Uzcelta 2015. gadā, atjaunota 2016. gadā. Viesnīcu ieskauj dārzi un palmas. Lieliski piemērots relaksējošām brīvdienām.Vairāk →
аватар raptor.line
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cu rezervē ju vē l vasarā pē c ceļ ojumu aģ entū ras 3 Tickets vadī tā jas ieteikuma, kura pati tur bija un vairā kkā rt sū tī ja tū ristus. Es jau sen gribē ju redzē t, kas ir Goa, bet vairā k vai mazā k pieklā jī gos apstā kļ os. … Tomēr ▾ Viesnī cu rezervē ju vē l vasarā pē c ceļ ojumu aģ entū ras 3 Tickets vadī tā jas ieteikuma, kura pati tur bija un vairā kkā rt sū tī ja tū ristus. Es jau sen gribē ju redzē t, kas ir Goa, bet vairā k vai mazā k pieklā jī gos apstā kļ os. Tahira atrodas tieš i pludmalē , diezgan tī rs rajons, numuriņ i vienkā rš i, plaš i, viss darbojā s. Personā ls smaida, bet ar valodas izpratni ir nedaudz saspringta. Aš vema ir viena no mierī gā kajā m, tī rā kajā m un skaistā kajā m pludmalē m, lī dz ballī tei Arambol ir nepiecieš amas 15-20 minū tes, pa pludmali var pastaigā ties pusstundu lī dz Morjim. Brokastis, iespē jams, tā pat kā visur Goā , ir ļ oti vienkā rš as: masala, tortilla, augļ i. Netā lu no viesnī cas ir pilna kafejnī cas, veikali, valū tas maiņ a, mopē du noma. Kopumā biju apmierinā ta ar viesnī cu un pā rē jo.
аватар Verroni
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pē c ieraš anā s ceļ š no lidostas uz viesnī cu aizņ em 1 stundu 40 minū tes. Neskatoties uz agro ieraš anos viesnī cā , mums jau pulksten 8 no rī ta, bez papildus maksas, tika izsniegtas istabiņ as atslē gas un sagaidī š anas dzē riens – mango sula. … Tomēr ▾ Pē c ieraš anā s ceļ š no lidostas uz viesnī cu aizņ em 1 stundu 40 minū tes. Neskatoties uz agro ieraš anos viesnī cā , mums jau pulksten 8 no rī ta, bez papildus maksas, tika izsniegtas istabiņ as atslē gas un sagaidī š anas dzē riens – mango sula. Visi viesnī cas darbinieki runā angliski un ļ oti draudzī gi. Vienkā rš i pā rsteidzoš s reģ istratū ras personā ls. Nekautrē jieties sazinā ties ar viņ iem par jebkuru problē mu, pieprasī jumu vai jautā jumu. Vienmē r palī dzē s. Mē s saņ ē mā m numuru 8, vienstā vu mā jā s, otrajā rindā no pludmales, ar skatu uz dā rzu. Sē rfoš anas skaņ as ir dzirdamas visu nakti. Viesnī ca sastā v no divā m divstā vu ē kā m un vairā kā m vienstā vu ē kā m. Viesnī cas teritorijā nav peldbaseina un trenaž ieru zā les, ir neliels rotaļ u laukums, pā ris piekarinā mas š ū poles-kapsulas atpū tai, restorā ns ar divā m lapenē m un masā ž as telpa. Viss ir zaļ š un tī rs, visa viesnī ca naktī ir izgaismota. Viesnī ca atrodas pirmajā krasta lī nijā , ir sava pludmale ar bezmaksas sauļ oš anā s krē sliem un matrač iem, pludmales dvieļ i netiek izsniegti.
Pludmale ir tī ra, ir divas miskastes. Viesnī cas teritorijā ir bezmaksas wi-fi, reā li ķ er tikai reģ istratū rā , ā trums vidē js, var paskatī ties ziņ as, pastu un sociā los tī klus. pietiekami daudz tī kla. Istabā s nav interneta, nav arī interneta pludmalē , jo restorā nā bija salū zis rū teris un š ī iemesla dē ļ nebija wi-fi. Viesnī cas atraš anā s vieta ir lieliska, gar pludmali ar nesteidzī gu soli vienā virzienā stundā var aiziet lī dz Morjim, otrā virzienā , tikai apmē ram stunda lī dz Arambolam. Ieieš ana jū rā ir maiga, krasta lī nija plata, nav nevienas govs, ir tikai trī s suņ i, un tad viņ i ir viesnī ca. Vieta ir ļ oti klusa un mierī ga, nav trokš ņ ainu ballī š u un ballī š u, piemē rota tiem, kas vē las baudī t Goa dabu, jū ru, pludmali un saulrietus. Viesnī cas numuriņ i nav slikti, plaš i.
Liela divguļ amā gulta, galds, divi mī ksti atzveltnes krē sli, skapis ar pakaramiem, ventilators, gaisa kondicionieris, TV (nav krievu kanā lu), vairā ki naktsgaldiņ i, vienstā vu ē ku numuriem ir neliela terase ar diviem krē sliem un tabula. Pē c pieprasī juma tiek atnests pelnu trauks, istabā nav tē jkannas, gludekļ a un ledusskapja, ir daudz rozetes. Vannas istaba plaš a, duš a, karsts ū dens visu diennakti, ziepes, š ampū ns, ķ ermeņ a ž eleja, divi dvieļ i, fē na istabā nav. Visas uzturē š anā s laikā neviens kukainis istabā netika manī ts. Lī dzi paņ ē mā m fumigatoru un kukaiņ u kodumu krē mu, viss palī dzē ja, odi nekad nekoda. Ik dienu istabā ierodas apkopē jas un piedā vā uzkopš anu, tī ri priekš ā , var atteikties un vienkā rš i palū gt iznest miskasti. Uzkopš anu var pasū tī t arī pa telefonu, zvanot saimniecei vai atstā jot atslē gas reģ istratū rā . Dzeramais ū dens tiek izsniegts 1 litrs. dienā uz istabu, kā beigas papildinā ti mazgā š anas piederumi.
Numurā nav seifa. Vē rtslietas un naudu var uzglabā t bez maksas reģ istratū rā . Visā viesnī cā ir videonovē roš ana, istabas durvis ir aizvē rtas ar nelielu piekaramo slē dzeni, mū su uzturē š anā s laikā zā dzī bas nebija. Telpas ir diezgan dzirdamas, it ī paš i, ja jū su kaimiņ iem ir mazi bē rni. Brokastis viesnī cas bufetē . Tikai divu veidu brokastis: 1. Graudaugu pā rslas ar jogurtu, vā rī tas olas, grauzdiņ š ar sviestu, ievā rī jums, kafija ar pienu, tortiljas ar pildī jumu, augļ i, rī si ar dā rzeņ iem. 2. Graudaugi, sviesta grauzdiņ i, kastrolis, pupiņ as, kartupeļ i, ievā rī jums, kafija au lait, vienkā rš as tortiljas, augļ i. Viss nav pikants, ē dams, izsalcis nepaliksi. Ja vē laties, brokastis var ņ emt lī dzi numurā un brokastis uz terases. Ja jums nepiecieš ama apkalpoš ana numurā , jū s vienmē r varat lū gt restorā na darbiniekiem š ķ ī vjus un virtuves piederumus. Pludmalē ir daudz š eku, mē s visu laiku pusdienojā m mū su viesnī cas restorā nā Arabian sea restaurant.
Viņ i gatavo labi un ļ oti garš ī gi, vidē jais rē ķ ins diviem ir 800-900 rū pijas, kontinentā lā virtuve ar gaļ u (vistas, liellopa gaļ a), kū kā m un dzē rieniem, bez alkohola. Viesnī cas iemī tnieku aprē ķ ins tiek veikts jū su uzturē š anā s pē dē jā dienā , par visu atpū tas laiku jums tiek izsniegti č eki, kurus jū s savā cat un pē c tam samaksā jat pirms izbraukš anas. Indijā ir problē mas ar skaidru naudu, grū ti atrast lielu rē ķ inu apmaiņ u, ja maksā dolā ros, tad viesnī ca ņ em ar neizdevī gu kursu 55 rū pijas par 1 dolā ru, tā ds pats kurss mainot valū tu lidostā , ieskaitot nodokļ us un nodevas. Pa diagonā li no viesnī cas ieejas atrodas brī niš ķ ī gs lielveikals, kurā var nopirkt visu nepiecieš amo un samainī t dolā rus ar kursu 60. Blakus lielveikalam ir augļ u stends, ī paš nieks runā tikai hindi valodā , bet cenas ir daudz zemā kas. nekā angliski runā još ie augļ u tirgotā ji stā v pa labi no viesnī cas.
Reizi nedē ļ ā uz viesnī cu tiek aicinā ti dziedā tā ji, un vakaros vakariņ ā s var klausī ties dzī vo mū ziku, galvenokā rt spā ņ u repertuā ru. Arī vakaros cenš as sarī kot kaut ko lī dzī gu diskotē kai, visa kustī ba beidzas lī dz pulksten 20-23. Viesnī cā ir masā ž as telpa. Ļ oti cienī ga masā ž a: muguras masā ž a - 500 rū pijas (40 min. ), roku un pē du - 700 rū pijas (60 min. ). Masā ž a tiek veikta gan pludmalē , gan viesnī cas masā ž as telpā . Pā rsvarā viesnī cā atpū š as krievi, ukraiņ i, indieš i, vā cieš i. Kopumā viesnī ca un pā rē jais bija apmierinā ti. Viesnī ca ir piemē rota pā riem, kā arī relaksē još ai atpū tai ar visu ģ imeni.
P. S. Paldies, ka izlasī ji.
Номер Номер Номер Ванна Терраса Пляж Отельный пляж Пляж


iemiesojums Innapli
5 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Anjuna blusu tirgus
Novērtējums 10.0
Indija, Ziemeļu goa
Ielas, laukumi, skatu punkti, iepirkšanās
Čaporas pludmale
Novērtējums 10.0
Indija, Ziemeļu goa
Daba, Pludmales

Отель расположен в городе Ашвем, рядом с песчаным пляжем. Построен в 2015 году, обновлён в 2016 году. Отель окружён садами и пальмами. Прекрасно подойдёт для спокойного отдыха.

Atrašanās vieta 50 км от аэропорта Даболим. 18 км от железнодорожной станции Тивим.
Pludmale
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā
  • kafejnīca/bārs
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • ārsts
Izklaide un sports
  • tenisa korti
Telpu apraksts

Всего в отеле 24 номера.

Istabās

Спутниковое телевидение, кондиционер, потолочный вентилятор, душ, телефон, фен (по запросу), балкон или терраса, принадлежности для чая и кофе, Wi-Fi (бесплатно).

Adrese Ashvem Beach Rd, Ashvem Wada, Ashvem, Pernem, Mandrem, Goa 403527
Tīmekļa vietne: Tahira Beach Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис.