Jautājums o Ziemeļu goa

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
313 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Vietas un izklaide»
Vai Ziemeļgoā ir vietas, kur kafejnīcās tiek gatavoti cūkgaļas ēdieni?
Sakiet, vai Ziemeļgoā ir vietas, kur kafejnīcās gatavo cūkgaļas ēdienus? Jautājums nav dīkā - man ir vistas un liellopa gaļas olbaltumvielu nepanesamība.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
9 abonenti  • prasīja 2017-03-107 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  12
аватар brigantina35
Liellopu gaļu Indijā neatradīsit. viņiem ir svēts dzīvnieks - govs! Tagad tur ir daudz kafejnīcu. sauc par "sheki" jūs atradīsiet daudz labuma sev un pat kaut kur bezmaksas wi-fi !!!
аватар L_ena
Kāda apbrīnojama nepanesība pret dzīvnieku olbaltumvielām, kuras, izrādās, iedala vistas gaļā, liellopu gaļā un cūkgaļā. Un pārsteidzošas zināšanas par Indijas kultūru.
аватар travelsita
Cūku labāk ņemt līdzi. Sagatavots uz vietas. )))
аватар brigantina35
L_ena, lai cik es lasītu tavu ierakstu par jebkuru jautājumu, šķiet, ka tu atklāti ņirgājies par cilvēkiem. Šeit cilvēki lūdz padomu pieredzējušiem cilvēkiem vai tiem, kas vismaz kaut kā var palīdzēt šajā jautājumā, un jūs esat kā čūla !!!!!!!! Tad rodas loģisks jautājums: KĀPĒC TU TE ESAT????????????VAI NERAKSTI VISPĀR!!!
аватар agent_borabora
Veltīts neiecietīgām, histēriskām un nerealizētām personām: "Tavs viedoklis mums ir ļoti svarīgs. Taču no saviem ļoti svarīgajiem komentāriem reizēm vari atturēties. It īpaši, ja komentāri ir pārpildīti ar izsaukuma zīmēm un lielajiem burtiem."
аватар nadin65
Pilnīgi visās kafejnīcās ir ēdieni gan no cūkgaļas, gan liellopa un vistas. Mans vīrs pasūtīja pastāvīgi, un es pasūtīju jūras veltes. Jā, govs Indijā ir svēts dzīvnieks, taču tā vienmēr bijusi ēdienkartē!
Šekos pludmalē es kaut kā nepievērsu uzmanību ēdienkartei, jo tur pasūta galvenokārt jūras veltes.
аватар nadin65
Liellopu gaļas ēdieni ar sarkanu marķējumu
аватар nadin65
Zaļie ēdieni ar cūkgaļu
аватар nadin65
sarkans liellopu gaļai un zaļš cūkgaļai
аватар EgeDenizi
Nesen atgriezos no Indijas. Ziemeļgoa, Calangute. Ir liellopu un jēra gaļa. Es to redzēju ēdienkartē. Es esmu gaļas ēdājs, bet tur es nemaz negribēju ēst gaļu. Bet zivis un garneles bija mans regulārs ēdiens, plus viss, tur viss ir ļoti garšīgs. Viss, ko ēdu, bija garšīgi un jo lētāk, jo garšīgāk) - tomātu zupa, garneļu zupa, paneers ar spinātiem, rīsi ļoti garšo ar jūras veltēm... Jo lielākas bija garneles, jo tās man personīgi likās cietākas, un tās, kas ir mazāks un lētāks un maigāks. Momo ar garnelēm un jēra gaļu - man nepatika, bet nevaru teikt, ka nav garšīgs. Tur viss tiek pagatavots ļoti garšīgi, patiks.Pamēģināju pat street food, maksā 30-50 rūpijas. Tas bija ļoti garšīgi. Šeit, dārgajos Kijevas restorānos, es nejūtu tādu sajūsmu no ēdiena. Tur es varēju atļauties jebkuru dārgu pārtiku, bet izrādījās, ka lēts ēdiens nav sliktāks))) Lai jums veicas.
аватар mayyugra
GOA visos šekos gatavo liellopu gaļu, izņemot dažus, un kafejnīcā visur ir bezmaksas wi-fi, un ātrums nav slikts!
аватар life-ok
Es arī nesapratu, kāpēc meklēt cūkgaļu GOA, ja ir svaigas jūras veltes, kuras jūs neatradīsit savā nosacītajā "Sibīrijā" ... Tajā pašā laikā "diēta")))
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Ziemeļu goa
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl