Lielisks hostelis, pārsniedza cerības

Rakstīts: 2 aprīlis 2017
Ceļošanas laiks: 11 — 25 marta 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Mē s apmeklē jā m š o viesu namu 2017. gada martā un bijā m patī kami pā rsteigti. Indijai 1 * viesnī ca izskatā s ļ oti pieklā jī ga. Tī ras istabas un labas brokastis. Telpā ir pietiekami daudz kontaktligzdu, lai uzlā dē tu visas jū su ierī ces, un labs ventilators. Indijā naktis nav karstas un nav nepiecieš ams kondicionieris. Ļ oti draudzī gs personā ls un viesnī cas ī paš nieks. Pats galvenais, viesnī cas vadī tā ja Jū lija, krieviski runā još a meitene, kura neatteiksies tev palī dzē t, lai ar ko tu pie viņ as vē rsies.
Uz viesnī cas jumta iespē jams cept zivju tirgū iegā dā tā s jū ras veltes, kas atrodas 10 minū š u brauciena attā lumā no viesnī cas. Kopumā viesnī cā valda ģ imeniska gaisotne, tur ierodoties jū ties kā mā jā s.
Viesnī cā jū s varat iznomā t velosipē dus par pieņ emamu cenu un samainī t naudu par visizdevī gā ko kursu, ko mē s satikā m Goa ziemeļ os.


Pati viesnī ca atrodas netā lu no jū ras, 15 minū š u gā jienā lī dz Bora Bora pludmalei vai trī s minū š u braucienā ar velosipē du. Pludmale ir jauka un nav tik pā rpildī ta kā Morjim pludmale. Gardi var paē st kafejnī cā pretī viesu namam, kā arī iegā dā ties nepiecieš amā kā s lietas, piemē ram, š ampū nus, ziepes un krē mus veikalā iepretim viesnī cai. Cenas ir zemas, nevelciet to visu lī dzi no mā jā m.
Vē los pateikties visam viesnī cas personā lam par laba iespaida radī š anu par Indiju. Un, protams, paldies Jū lijai. Brī niš ķ ī ga pozitī va meitene, kas ieliek savu dvē seli š ajā vietā .
Papildinformā cija cilvē kiem, kuri smē ķ ē elektroniskā s cigaretes.
Tā kā pirms izbraukš anas neatradu informā ciju par š o tē mu, nolē mu par to uzrakstī t. Internetā ir tikai viena ierī č u un š ķ idrumu tirdzniecī bas vieta. Kad man saplī sa tvertne, nolē mu, ka tagad rakstī š u, menedž eris uzreiz sazinā sies un piegā dā s visu, ko vē los. Tā tur nebija, viņ i sazinā jā s ar mani, kad es biju mā jā s un uzkā pu uz jaunas tvertnes. Tā pē c ņ emiet lī dzi š ķ idrumus ar krā jumiem, rezerves brilles tvertnē m un visu nepiecieš amo. Š ķ idrumus bez etiķ etē m drī kst pā rvadā t tikai bagā ž ā , pudeļ u tilpumam š ajā gadī jumā nav nozī mes, bez etiķ etes un 10 ml nedrī kstē s.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu