Saulainā Indija!

05 Februāris 2016 Ceļošanas laiks: no 02 Janvāri 2016 ieslēgts 12 Janvāri 2016
Reputācija: +120.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Laba diena visiem! Jaungada brī vdienā s devā mies gozē ties saulī tē uz Indiju, Goa ziemeļ iem. Ir kopš.02. 01. lī dz 12.01. 2016 Š ī bija jau ceturtā mū su uzturē š anā s reize, un dī vainā kā rtā š is skaitlis ir mazs visā , jo ir tā di, kas var lepoties ar lielā ku figū ru. Parasti iemesls tik lielam braucienu skaitam ir labs klimats, ļ oti silta jū ra (piemē rā m, mums bija +26-28), atvē rti un draudzī gi vietē jie, daudz augļ u, daž ā di garš ī gi ē dieni (jū s vienkā rš i jā atrod savas iecienī tā kā s vietas), un tas viss ir ļ oti jauka cena. Lai gan, protams, viss ir vienkā rš ā k, ja, piemē ram, salī dzina ar to paš u Taizemi.


Es gribē tu teikt par ļ oti atvē rtiem un draudzī giem cilvē kiem. Iespē jams, tieš i tā un viņ u pieeja dzī vei, morā le, dzī ves psiholoģ ija rada atmosfē ru, kurā var vienkā rš i izslē gt smadzenes un atpū sties. Starp citu, kad tu jau esi š ī s atmosfē ras piesā tinā ts, tu pat pā rstā j pievē rst uzmanī bu kaut kā diem atkritumiem, sarkanajai zemei, to lī menim un dzī vesveidam (galu galā tu saproti, ka cilvē ki š eit dzī vo tieš ā m ļ oti slikti), tu vienkā rš i atpū tieties un sā ciet baudī t dzī vi, kā to dara gandrī z visi vietē jie iedzī votā ji. Pat mū su tautieš i, tur ilgi uzturē juš ies un š ī s atmosfē ras piesā tinā ti, kļ ū st ļ oti atvē rti, atsaucī gi un sabiedriski, kas daž kā rt pat patī kami pā rsteidz.

Ko redzē t Indijā un konkrē tā k – Goa ziemeļ daļ ā . Jū s varat doties uz dž ungļ iem, uz garš vielu plantā ciju vai uz ū denskritumu, principā š ī ir 1 ekskursija. Labā k savā c kompā niju, paņ em taksi (Toyota dž ipu vai ko lī dzī gu ē rtī bas labad), noteikti kaulē jies ar š oferi un dodies tā dā ekskursijā - patiks. Bet, ja esi bijis š ā dā s ekskursijā s, piemē ram, kaut kur Taizemē , tad nevajag atkal tē rē t naudu. Jū s nesaņ emsit neko jaunu. Tomē r tas ir atkarī gs no jums! Labā kais, ko darī t Goā , ir apbraukt visas pludmales, it ī paš i, ja tur atrodaties pirmo reizi, un izvē lē ties savu iecienī tā ko. Ir daž i ļ oti lī dzī gi, bet ir vē rts aizbraukt un braukt. Ja nebaidā s braukt ar velosipē diem, tad nekā du problē mu, ļ oti daudzi tos ī rē un brauc katru dienu. Ja baidies, vari braukt ar taksi, tač u tas nebū s gluž i budž eta brauciens. Nu, ja esi aktī vs un vē lies ietaupī t, tad ir autobusi, ar kuriem var nokļ ū t gandrī z jebkur, uz jebkuru pludmali, vai uz lielveikalu. Vienkā rš i pajautā jiet vietē jiem vai krieviem, kas tur jau ir bijuš i, viņ i jums noteikti pateiks.

Vispā r jau nevajag tur uztraukties, nevajag daudz domā t, izsvē rt kā du lē mumu, nevajag ņ emt daudz lietu, ī paš i jaunas, skaistas. Jo vienkā rš ā k, jo labā k. Indija ir valsts, kas necieš satraukumu, steigu, nervozitā ti un laika trū kumu un ir gatava sniegt visiem tū ristiem nepā rtrauktu pozitī vu un patiesu atpū tu. Ja esi gatavs izbaudī t, tad dodies tur! Lai jums jauks ceļ ojums!

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
пляж Вагатор
Пляж Вагатор
пляж Вагатор
традиционные лавочки на улицах Гоа
Територия отеля и ресторана на пляже Вагатор
пляж Морджим
пляж Ашвем
традиционные лавочки специй на улицах Гоа
Фруктовый рынок по дороге к пляжу Кандолим
кафе-шейк на пляже Морджима
пляж Морджим
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums