White Square Nirvana Holiday Villas 3*– Atsauksmes

4
Novērtējums 6.510
5.5 Numurs
2.5 apkalpošana
5.0 Tīrība
3.5 Uzturs
6.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas mierīgā un gleznainā Guirimas ciematā, 7 kilometru attālumā no Calangute pludmales. Sastāv no galvenās ēkas un divstāvu villām. Uzcelta 2009. gadā, pēdējo reizi renovēta 2012. gadā.Vairāk →
аватар ketov1990
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Patika viesnī ca! Tī rs, zaļ š , kopts! Apmetā s uzreiz pē c ieraš anā s lieliskā villā ar istabu 2. stā vā . Istaba tī ra, santehnika laba. Paņ emiet sejas dvieļ us. Izsniedz tikai vienu ķ ermenim) No balkona paveras skats uz kafejnī cu un reģ istratū ru, un mums bija liels kopī gs balkons ar skatu uz baseinu. … Tomēr ▾ Patika viesnī ca!
Tī rs, zaļ š , kopts!
Apmetā s uzreiz pē c ieraš anā s lieliskā villā ar istabu 2. stā vā . Istaba tī ra, santehnika laba. Paņ emiet sejas dvieļ us. Izsniedz tikai vienu ķ ermenim)
No balkona paveras skats uz kafejnī cu un reģ istratū ru, un mums bija liels kopī gs balkons ar skatu uz baseinu.
Brokastis ir sliktas, bet mē s to zinā jā m un bijā m gatavi.
Istabā nav tē jkannas, iesaku paņ emt tē jkannu.
Autobuss jū s aizvedī s uz Calangute pludmali pulksten 10:00, no pludmales izvedī s pulksten 17:00.
Lielā kā daļ a tū ristu ņ em velosipē dus un pā rvietojas ar tiem. Bet esiet uzmanī gs, ir uzstā dī jumi ar velosipē diem (avā riju nozī mē var sī kā k izlasī t netā ), un nav DD noteikumu!
Kopumā atpū ta bija ļ oti patī kama! Bet labā k ir ņ emt viesnī cas tuvā k centram, jo ​ ​ mū su viesnī cas tuvumā nav kur doties pastaigā ties!
автобус, который возит на пляж (рассчитан на 6 посадочных мест) обалденный суп с курицей и имбирем
аватар Airina24
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Galvenais viesnī cas trū kums ir tā s atraš anā s vieta. Tas atrodas tā lu no aktī vā s tū risma zonas. Nav iespē jas vakarā pastaigā ties, veikt pirkumus, aiziet uz kafejnī cu utt. Plusi: apmetā s uzreiz (lai gan ieradā mies ap 6:00). … Tomēr ▾ Galvenais viesnī cas trū kums ir tā s atraš anā s vieta. Tas atrodas tā lu no aktī vā s tū risma zonas. Nav iespē jas vakarā pastaigā ties, veikt pirkumus, aiziet uz kafejnī cu utt.
Plusi: apmetā s uzreiz (lai gan ieradā mies ap 6:00).
Labs rajons. Peldbaseins.
Istabā ir viss nepiecieš amais - karstais ū dens, kondicionieris, plī ts, ledusskapis, TV. Viss strā dā ja pareizi.
Tī rī š ana pē c pieprasī juma - ā tri atbildiet.
Ē dienkartē esoš ie ē dieni ir garš ī gi un lē ti.
Wi-Fi uz visu uzturē š anā s laiku maksā.350 rubļ us (apmē ram 170 rubļ u), tač u tas neķ eras istabā s, tikai reģ istratū rā un restorā nā .
Ir pieejams transports uz pludmali.
1 km. atrodas Mapusas pilsē tiņ a - no kurienes ar mikroautobusu var aizbraukt jebkur. Varat arī braukt ar taksometru, taksometru var pasū tī t caur reģ istratū ru
Mē s tur devā mies par ļ oti izdevī gu, manuprā t, cenu 4.000 rubļ u. diviem (uz 12 dienā m, februā rī , ar izbraukš anu no savas pilsē tas). Lieliska cenas un kvalitā tes attiecī ba.
аватар meksika1211
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Indija ir veselā saprā ta kapsē ta. Kā saka gidi – Indija ir kontrastu valsts, tu to vai nu mī li no pirmā acu uzmetiena, vai ienī sti. Pirmā asociā cija, kas nā k prā tā pē c atgrieš anā s no turienes, ir netī rī ba. Visur un visur netī rumi, netī rumi tā dā daudzumā , ka galvā neiederas. … Tomēr ▾ Indija ir veselā saprā ta kapsē ta. Kā saka gidi – Indija ir kontrastu valsts, tu to vai nu mī li no pirmā acu uzmetiena, vai ienī sti. Pirmā asociā cija, kas nā k prā tā pē c atgrieš anā s no turienes, ir netī rī ba. Visur un visur netī rumi, netī rumi tā dā daudzumā , ka galvā neiederas. Viena liela izgā ztuve. . . Viesnī ca nav slikta, klusa, mā jī ga, blakus ir vairā ki veikali ar augļ iem un ū deni. Tuvumā nav kur ē st, tā pē c restorā ns uz vietas ietaupa. Pati tā sastā v no divstā vu mā jā m, ir peldbaseins un iekopta zaļ ā zona. Istabas ir askē tiskas - gulta, skapis, naktsgaldiņ š , minibā rs, TV un viss. Ir gaisa kondicionē tā js, kas Indijā ir ļ oti svarī gs. Brokastī s viesnī cā ir kafija, grauzdiņ š ar sviestu un ievā rī jumu, kā arī svaigi spiesta arbū zu sula. Vakariņ u ē dienkarte. Autobuss aizvedī s uz Calangute pludmali. Pludmale ir netī ra, iesaku nebū t slinkam un pastaigā ties pa labi, kur ir kafejnī ca ar sauļ oš anā s krē sliem un bezmaksas wi-fi, tur ir ē rti sauļ oties un pusdienot. Arī ekskursijas neattaisnoja uz sevi liktā s cerī bas. Viena no tā m - lī dz lielā kajai Š ivas statujai - apmē ram 7 stundu brauciens, lai 30 minū š u garumā apbrī notu statujas apš aubā mo skaistumu. . Tad pilsē tiņ a, kurā dzī vo lielā kā Indijas govs un jauks bonuss - Om Beach, kas salī dzinā jumā ar Ziemeļ goas pludmali š ķ iet paradī ze. Otrā ekskursija ir Dudhsagar ū denskritums un ziloņ i. Izjā des ar ziloņ iem un peldē š ana kopā ar viņ iem sagā dā ja lielu prieku, arī pats ū denskritums ir ievē rī bas vē rts, lai gan grū ti lī dz tam nokļ ū t - stunda braukš anas pa mā la dubļ iem dž ipā , kas iestrē gst ik pē c 10 minū tē m, tad 20 minū tes tā lā k. kā jā m lī dz ū denskritumam, š ķ ē rsojot kalnu upes ar slidenu bruģ akmeni apakš ā - rezultā ts - slapji tū risti ar salauztiem ceļ iem un noslī kuš u ekipē jumu. Nu, godī gi sakot, jā saka, ka daudziem tur patī k. Ā rzemnieki pā rdod visu savu ī paš umu un pā rceļ as uz Indiju uz pastā vī gu dzī vi. . . Tas nozī mē , ka tajā kaut kas ir.
Ресторан отеля
аватар sistematour
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Zaļ a mā jī ga sakopta neliela teritorija. 8 km lī dz Bagai un Kalantgū tai. Maksas transfē rs uz pludmali 4 reizes dienā vai motorollera-taksometra noma. Par tavu naudu viss ir kā rtī bā . Pati viesnī ca klusa, mierī ga, 24 villas, ir baseins. 1. stā vā - virtuve un viesistaba, 2. … Tomēr ▾ Zaļ a mā jī ga sakopta neliela teritorija. 8 km lī dz Bagai un Kalantgū tai. Maksas transfē rs uz pludmali 4 reizes dienā vai motorollera-taksometra noma. Par tavu naudu viss ir kā rtī bā . Pati viesnī ca klusa, mierī ga, 24 villas, ir baseins. 1. stā vā - virtuve un viesistaba, 2. stā vā - istaba ar terasi.
бассейн корпуса


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Anjuna blusu tirgus
Novērtējums 10.0
Indija, Ziemeļu goa
Ielas, laukumi, skatu punkti, iepirkšanās
Čaporas pludmale
Novērtējums 10.0
Indija, Ziemeļu goa
Daba, Pludmales

Отель расположен в спокойной и живописной деревне Гуирим, в 7 километрах от пляжа Калангута. Состоит из основного здания и двухэтажных вилл. Построен в 2009 году, последняя реновация проведена в 2012 году.

Atrašanās vieta 47 км от аэропорта Даболима. 12 км от железнодорожной станции Тивим.
Pludmales apraksts Пляж Калангута в 7 км. Трансфер на пляж – один раз в день (бесплатно). Расписание: 09:30 утра до пляжа – около 17:30 с пляжа.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Balcao Restaurant: завтрак с 07:30-10:30 (шведский стол/ фиксированное меню), обед с 12:00-14:45 (фиксированное меню)/ужин с 19:00-22:30 (фиксированное меню).

Balcao restaurant: часы работы 07:15-22:45.

Balcao Bar: часы работы с 10:30-22:30.

1 открытый бассейн, часы работы с 07:00-19:00.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Бадминтон.
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 28 номеров в 3-х этажном основном здании и восьми 2-х этажных виллах.

  • vanna/duša
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • virtuve / virtuvīte
  • tējas/kafijas automāts
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese White Square Nirvana, Agnicho Vaddo, Guirim, Bardez, Goa
Tālruņi: (0832) 2472160, 2472161
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).