Goa ir skaista, viesu nams ir tik...

Rakstīts: 2 februāris 2013
Ceļošanas laiks: 17 — 29 janvārī 2013
Kam autore iesaka viesnīcu?: Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
3.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 3.0
Tīrība: 3.0
Uzturs: 3.0
Infrastruktūra: 5.0
Š ajā viesu namā atpū tā mies 13 dienas janvā ra otrajā pusē . Ekskursijas pakete maksā ja 750 USD diviem. Lidojums no Krasnodaras ar Rusline aviokompā niju bez kavē š anā s, apmē ram 6 stundas lī dz Goa un 7 stundas atpakaļ (kā mums teica, atgrieš anā s prasī s ilgā ku laiku stiprā pretvē ja dē ļ ). Vispā r Goa otro reizi, pē dē jā vizī tē palikā m viesnī cā Morjim, bija daudz labā k, bet arī daudz dā rgā k)
Viesu mā ja 12 istabas, visas ar balkoniem. Nav kondicioniera, ledusskapja, TV, reģ istratū rā ir griestu ventilators un seifs par maksu (neizmantojā m, visu vē rtī go glabā jā m koferī ar kombinē to slē dzeni). Karstais ū dens ir pieejams pa dienu un vakarā , bet no rī ta ne, vairā kas reizes ū dens nebija vispā r. Strā vas padeves pā rtraukums ir pastā vī gs. Gultas veļ a un dvieļ i veci, izmazgā ti, notraipī ti. Tī rī š ana vispā r nav, gultas veļ u vienu reizi mainī jā m paš i (reģ istratū rā prasī ja komplektu). Mā ja stā v tieš i uz ceļ a, respektī vi, troksnis no brauktuves vienmē r ir klā t. Tur neizdevā s mierī gi gulē t, traucē ja ceļ a troksnis, viesnī cas restorā nā mū zika lī dz vē lam vakaram, un visi kaimiņ i bija dzirdami (durvju aizcirš ana, vakara pulcē š anā s ar alu/rumu pie baseina). Krievu un kazahu kontingents. Bezmaksas brokastis (izņ emot 1. un pē dē jo dienu): tē ja/kafija + 2 grauzdiņ i + nā kamais. sviests + augļ u ievā rī jums, viss pā rē jais ē dienkartē par maksu. No dzī vā m radī bā m: skudrā m, odi un neliela ķ irzaka tualetē . Reģ istratū rā var iznomā t skrejriteni, parastā cena 200-250 rū pijas dienā (prasī s 350-400, kaulē ties. ) Internets: wi-fi 500 rū pijas nedē ļ ā . Netā lu no viesu nama atrodas augļ u veikals un mini tirgus, kur var iegā dā ties pā rtiku, alkoholu (arī rumu), kosmē tiku un sadzī ves priekš metus. preces.
Tuvā kie š eiki (Ashvem pludmale) ir apmē ram 1 km pa brauktuvi, protams, bez ietvē m, izejot no mā jas pa labi. Pludmale ir lieliska, cenu zī me kaklā ir par 50% dā rgā ka nekā Arambolā . Bijā m tikai pirmajā un pē dē jā dienā , visas pā rē jā s dienas braucā m pa daž ā dā m Ziemeļ goa pludmalē m, lē tā kā s cenas ir Arambolā (istabu ar privā tā m labierī cī bā m var ī rē t par 250 rū pijā m dienā ).

Goa atgriezī simies ne vienu reizi vien, bet es neiesaku š o viesu namu, pirmkā rt, sliktā s miega kvalitā tes dē ļ . To var uzskatī t tikai par lē tā ko variantu, atkal cilvē kiem, kuri ir cieš i aizmiguš i un absolū ti nepretenciozi.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

Rādīt citus komentārus …
аватар