Labākā cenas / kvalitātes attiecība!!!

Rakstīts: 28 decembris 2016
Ceļošanas laiks: 12 — 22 decembris 2016
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
Sveiki! Goā jau otro reizi trī s gadu laikā , tā pē c ir ar ko salī dzinā t. Iepriekš ē jā reizē bijā m uz 3+ viesnī cu, bet tur "izturē jā m" tikai pā ris dienas, tad kopā ar sievu devā mies no viesnī cas uz viesnī cu meklē t ko labā ku un par 30$ dienā atradā m ļ oti pieklā jī gs variants Calangute. Tajā paš ā laikā , kad mana sieva uzzinā ja, ka mē s ejam uz 2-ku, viņ a bija š okē ta, un es viņ u mierinā ju tikai ar to, ka pē dē jā gadī jumā mē s atkal pā riesim uz savu pagā juš ā gada "rezerves" variantu. bet...viss izdevā s!! !
Tā tad kā rtī bā .
Lidojā m no Kijevas "Fly Dubai" ar pā rsē š anos Dubaijā : 5h. 20 min. lī dz Dubaijai, apmē ram divas stundas gaida lidostā un 3 stundas 20 minū tes. uz Goa. Lidmaš ī nas jaunas, pacelš anā s un nolaiš anā s kā pulkstenis, bez kavē š anā s un aizķ erš anā s. Sē dekļ u atzveltnē s iemontē ti monitori, par 11$ var nopirkt premium komplektu un skatī ties filmas krievu valodā...Ē dieni un dzē rieni uz kuģ a tomē r ir maksas, tā pē c var uzkrā t savus boutiques. Jā , un vē l bonuss: abi reisi bija pustukš i, tā pē c ikviens, kurš vē lē jā s, varē ja ē rti sē dē t uz trim krē sliem un redzē t mierī gus sapņ us. . .

Pati viesnī ca bija 7 no rī ta, norē ķ inā š anā s tā pat kā visur citur, pē c 14.00. Viņ š reģ istratū rā piedā vā ja 30 dolā rus par procesa paā trinā š anu, tač u indiā nis bija neieņ emams: vietu nebija, telpas tika uzkoptas. Mantas atstā jā m uzraudzī bā un devā mies ar sievu dzert kafiju ar maizī tē m. Atgriezā mies ap pusdeviņ iem, un bijā m patī kami pā rsteigti: jū su istaba ir gatava, š eit ir eskorts, atnesiet savas mantas (bez papildu maksā jumiem).
Istaba bija piektajā stā vā , centrā lajā ē kā (dā rzā ir vē l divas ē kas). Dzī vojamā istaba ar televizoru, mini bā ru, ventilatoru, atvieglinā tiem krē sliem un balkonu ar skatu uz baseinu, kā arī guļ amistabu ar modernu gaisa kondicionē tā ju, gultu ar lieliskiem matrač iem un tī ru veļ u (tie, kas jau bijuš i Indijā , sapratī s, ko es domā ju) ar skatu uz baseinu. dā rzs. Starp citu, veļ a tika mainī ta un tī rī š ana veikta pē c pieprasī juma bez problē mā m, mū su gadī jumā ik pē c trim dienā m.
Atseviš ķ i es gribē tu pieminē t brokastis. Indijai standarts ir tē ja ar diviem grauzdiņ iem un ievā rī jumu. Š eit katru rī tu olu kultenis, indieš u putras un plā tsmaizes. Kafija, tē ja, grauzdiņ š ar sviestu, medu vai ievā rī jumu neierobež otā daudzumā , kas arī bija patī kams pā rsteigums.
Paš ā viesnī cā ir ļ oti labs restorā ns, kurā var izvē lē ties no omā riem un haizivī m lī dz tradicionā lajiem Goa un Indijas ē dieniem.
Kopumā viesnī ca mums ļ oti patika. Starp citu, par 10 atpū tas dienā m es trī s reizes biju piepildī ts ar mini bā ru ar alu, ū deni un daž ā diem dzē rieniem, kā rezultā tā , aizejot, es par visu samaksā ju apmē ram 30 USD.
Noteikti vē l atgriezī simies Goā un, ja bū s tā da iespē ja, tad tikai uz Tiklo.

Runā jot par paš u pā rē jo, tā pat kā pagā juš ajā reizē , jū ra un pludmales ir nevainojamas. Vienī gais, kas daž kā rt sasprindzinā ja, bija situā cija ar naudas maiņ u. Pē c ieraš anā s kurss bija 61 rū pija par dolā ru, pē c pā ris dienā m uzlē ca lī dz 65. Bet, ja mainā t banknotes, kas ir mazā kas par 100, sagatavojieties, ka kurss jums tiks "piedā vā ts" 55 rū pijas par dolā ru lī menī . . Tajā paš ā laikā rū pijas tiek dotas tikai lielos nominā los, katrs pa 2000 vai 1000, un sakarā ar to, ka Indijā notiek naudas reforma un vecā s banknotes tiek izņ emtas no apgrozī bas, biež i vien var arī neizdoties atrast. maiņ a kafejnī cā s vai bazā ros, tā pē c, mainot banknotes, iepriekš prasiet vismaz 100 - 500 rū pijas. Bet tie visi ir sī kumi, jauku atpū tu! ! !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Rādīt citus komentārus …
аватар