Lieliska viesnīca ar nelieliem mīnusiem

Rakstīts: 24 aprīlis 2017
Ceļošanas laiks: 5 — 15 aprīlis 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 8.0
Atpū tā mies no 5. aprī ļ a lī dz 15. aprī lim 2017. Viesnī ca nav ļ oti slikta. Lī dz jū rai 5-7 min. Bet no viesnī cas labā k staigā t nevis taisnā lī nijā , bet pagriezties nedaudz pa kreisi, tur labā ki kakli (kafejnī cas), Wi-Fi gudrs un pludmale tī rā ka. Viņ i pozitī vi atbildē ja uz mū su lū gumu - nodroš inā t istabu ar divā m gultā m (savu pieprasī jumu rakstī jā m š eit, vietnē , jo mē s ceļ ojā m vieni ar pieauguš o dē lu). Tikā m pie reģ istratū ras ar jauku komplimentu - sprite glā zi. . Ā tri iekā rtojā mies, bet tā kā pa ceļ am braucā m no lidostas, vedot citus tū ristus, brokastī m neatlika laika.
Plusi: tī rī š ana katru dienu (veļ as, dvieļ u maiņ a, ziepju piederumu un tualetes papī ra pievienoš ana), dzeramais ū dens 1 litrs vienai personai dienā , tē jas piederumi (tē ja, kafija, cukurs, krē jums, sausā sula) - katru dienu. Mū su istabā (205, otrajā stā vā ) bija: ledusskapis, ventilators, gaisa kondicionieris, seifs, televizors (krievu kanā lu nav, tā pē c viņ i to nemaz neieslē dza). Ņ emts ar brokastī m. Brokastī s: olu kultenis, grauzdiņ š , sviests, ievā rī jums, tē ja, kafija, kā arī indieš u virtuve. Personā ls izpalī dzī gs un draudzī gs. Baseins tī rs, atvē rts no 08.00 lī dz 20.00. Pē c tam hlors. Restorā nā ir liela ē dienu izvē le, ko varat pasū tī t tieš i pie baseina. Istabā s nav kukaiņ u. Telpā ir fumigators bez smarž as. Nav skaļ as uzmā cī gas mū zikas. Ir divi vietē jie bruņ urupuč i, kurus izved pastaigā uz baseinu, jauki.
Mī nusi: nav krieviski runā još u darbinieku, kā bija rakstī ts iepriekš . Bet pat ar nelielā m angļ u valodas zinā š anā m jū s varat izskaidrot sevi. Wifi ir š ausmī gs. Nepā rtraukti kraujas, plus prasa nemitī gu paroles atjauninā š anu, ko neizsniedz reģ istratū ra. Telefons tomē r kaut kā velk, laptops un planš etdatori ne. Š ausmī gi saspī lē ts aromā ts - lampas un mazgā š anas lī dzekļ u smaka viesnī cas teritorijā . Personā ls mē ģ ina noņ emt mitruma smaku, bet smaku maisī jums ir tik pā rsā tinā ts, ka mē s vienkā rš i aizspiedā m degunu. Vakarā tika iedegtas arī moskī tu spoles. Vē l viens negatī vs ir ļ oti skaļ š personā ls naktī un agri no rī ta. Nomazgā traukus, skatā s filmas pilnā skaļ umā , no rī ta (4-5 no rī ta) sā k tī rī t, viens otram kliedz. Reģ istratū rā informā cijas par izbraukš anu nav. Tā pē c mū s pamodinā ja divas stundas agrā k un devā mies steigā .

Vispā r, ja atkal dotos uz Calangute, es izvē lē tos Š O viesnī cu, bet vajag palū gt istabiņ u 3. stā vā . Tas ir ar terasi, skatu uz baseinu un ir klusā ks.
Numura padoms: izvē lieties nevis koka ē kas 3. stā vu. Klusā ks, labā ks skats, terase.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu