Royal Mirage Beach 2*– Atsauksmes

2
Novērtējums 4.010
5.0 Numurs
2.0 apkalpošana
2.0 Tīrība
1.5 Uzturs
1.5 Infrastruktūra
Viesnīca Goa ziemeļos, netālu no Mordžimas pludmales. viesnīca dibināta 2010. gadā, renovēta 2012. gadā. Platība 1600 kv.m. Tā ir viena 2 stāvu ēka.Vairāk →
аватар maxximka121
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Reģ istratū ra nomaina galdu verandā . Teritorijas vispā r nav. Interneta praktiski nav. Personā ls ir divi stulbi zē ni, kuri slikti komunicē angliski. Brokastis ar olā m un maizi ar ievā rī jumu bez dzē rieniem tiek ienestas istabā jebkurā laikā . … Tomēr ▾ Reģ istratū ra nomaina galdu verandā .
Teritorijas vispā r nav.
Interneta praktiski nav.
Personā ls ir divi stulbi zē ni, kuri slikti komunicē angliski.
Brokastis ar olā m un maizi ar ievā rī jumu bez dzē rieniem tiek ienestas istabā jebkurā laikā .
Izlauztas izejas, tek jaucē jkrā ni, neaizverams balkons.
Skaists skats uz tuksnesi ar atkritumiem un bū vlaukumu.
Вид из номера Фасад выходит на пыльный проезд Интернета не будет!
аватар elchekalina
Mē s pieci atpū tā mies Royal Mirage Beach 2 * (ex Morjim Club) viesnī cā no 19.10. 2016 lī dz 30.10. 2016. bija labi, cilvē ku bija maz. Indiā ņ i teica, ka lietus beidzā s 15.10. Visas bijā m meitenes, mums bija 2 divvietī gas un 1 vienvietī gas istabas. … Tomēr ▾ Mē s pieci atpū tā mies Royal Mirage Beach 2 * (ex Morjim Club) viesnī cā no 19.10. 2016 lī dz 30.10. 2016. bija labi, cilvē ku bija maz. Indiā ņ i teica, ka lietus beidzā s 15.10. Visas bijā m meitenes, mums bija 2 divvietī gas un 1 vienvietī gas istabas. Un ar apmetni bija ļ oti interesanta vē sture. Kopā nopirkā m tū ri Maskavā , Coral Travel ofisā , bet tū roperators mums trim (es biju viens no viņ iem) bija Biblioglobus un viesnī ca saucā s Royal Mirage Beach, bet diviem tū roperators bija Anex un viņ i viņ iem teica, ka viņ i dzī vos netā lu ar mums viesnī cā ar nosaukumu Royal Mirage. Izlidoš ana diviem no Anex un trī s no Biblioglobus bija daž ā dos laikos un no daž ā dā m lidostā m. Meitenes no Anex lidoja pusi dienas pirms mums. Septiņ u stundu lidojums bija apmierinoš s, ē diens bija normā ls. Lidostā uzņ ē mī gie indieš i, mums neprasot, noņ ē ma mū su koferus no konveijera un par to prasī ja 100 rubļ us par koferi.
Mē s puiš us neapvainojā m - samaksā jā m, bet, kad viņ i gribē ja nest koferus tā lā k - uz autobusu, mē s tam nepiekritā m))). Autobuss (proti, mū su) bija sasists (varbū t tā pē c, ka devā mies uz nabadzī gajiem ziemeļ iem, nevis uz bagā tajiem Goa dienvidiem). Kaut kā das improvizē tas koka durvis atdalī ja vadī tā ju no pasaž ieriem – bijā m š ausmā s. Vispā r mē s visi pieci pirmo reizi bijā m Indijā un baidī jā mies no nabadzī bas un antisanitā riem apstā kļ iem - paņ ē mā m lī dzi kaudzi medikamentu, dezinfekcijas salvetes un roku ž elejas - tagad to atceros ar smaidu))). Vispā r kā du stundu tvaicē jā m karstā autobusā , kamē r tas stā vē ja, un tad gā jā m - nezinā jā m, ko gaidā m... Tad sā ka darboties kondicionieris un tas, kuram nebija laika ielikt jakas koferī (ne es! ) - ļ oti paveicā s. Uz Morjim braucā m 2 stundas.
Mē s sē dē jā m autobusa galā un domā ju, ka lī dz brauciena beigā m man visas iekš puses bū s uz grī das - Goā ir ļ oooti daudz ā trumvaļ ņ u, tie ir diezgan augsti, un š oferis bija tiem paralē li. Mū su viesnī ca atradā s ceļ a vidū . Kopumā piebraucā m lī dz ceļ am, kas ved uz mū su viesnī cu no galvenā s un sā kā s daž as sarunas ar pavadoš o gidu un š oferi. Kā izrā dī jā s, š oferis teica, ka nevarot tikt lī dz paš ai viesnī cai, jo priekš ā ir vai nu š aurs ceļ š , vai arī autobuss ceļ a galā negriež as, un viņ am jā ved citi tū risti. Vispā r gide teica, ka pasū tī jā m taksi no ceļ a lī dz viesnī cai, bet pagaidā m brauksim ar viņ iem un vedī sim pā rē jos tū ristus. Pē c stundas ceļ ā uz izlidoš anas lidostu (Maskava), 2 stundu gaidī š anas tur, 7 stundas gaisā , stundas gaidī š anas lidostā Indijā un 2 stundas ceļ ā uz Mordž imu, š ī ziņ a neiepriecinā ja. mē s vispā r!
Vispā r sī kumus izlaidī š u, viss bija kā rtī bā , atbrauca taksis un aizveda mū s kur vajadzē ja. Skats uz viesnī cu mū s š okē ja. Teritorijas nav (nav iež ogota, bet vispā r nav), nav reģ istratū ras - vienkā rš i alejā ir divstā vu mā ja-viesnī ca un viss ! ! ! Pludmale, paldies Dievam, atradā s netā lu – pā ri ielai. Un kā ds bija mū su pā rsteigums, kad mū s sagaidī t no istabas iznā ca divi mū su draugi, kuri izlidoja pusdienu ā trā k par mums un bija jā dzī vo citā viesnī cā ! ! ! Kopumā , izņ emot mū su draudzenes, visi pā rē jie iemī tnieki 9 numuriņ os no 10 esoš ajiem, PĒ RCĒ JIET TURĒ JU UZ CITU VIESNĪ CU - Royal Mirage atslē gas vā rds BEACH ! ! ! Royal Mirage Beach Hotel tieš ā m turpat blakus stā vē ja, bet tur mū s nelaida iekš ā , sakot, ka nepirkā m un nevaram nopirkt tā pē c, ka pā ris gadus nav ne Anex, ne Biblioglobus. strā dā jot ar to, un š eit Indijā viss ir par to, ka viņ i to zina (toreiz š o tū roperatoru gidi jau bija ieraduš ies viesnī cā ) !! !
Bijā m jau tā noguruš i, ka vajadzē ja tikai daž as istabas ar kondicionieri, tualeti un duš u, ko mums nodroš inā ja Royal Mirage Hotel. Kā vē lā k izrā dī jā s, Royal Mirage Beach un Royal Mirage telpas izskatā s tieš i vienā das, tikai Royal Mirage Beach ir iež ogota (kaut arī neliela un publiska) zona un peldbaseins, kā arī treš ais stā vs-veranda, kur teorē tiski ir viens. varē tu paē st brokastis. Turklā t Royal Mirage Beach remonta kvalitā te ir labā ka nekā Royal Mirage. Royal Mirage mums nebija reģ istratū ras, bet Royal Mirage Beach pie ieejas teritorijā bija kaut kā da kabī ne - acī mredzot tā bija uzņ emš ana))). Bet tā vietā mums bija puika Roni un meitene ar neizrunā jamu vā rdu, kuri runā ja angliski ar spē cī gu indieš u akcentu un mē miem vā rdiem, bet mē s sapratā mies))). Viņ i nerunā ja krieviski un vispā r nesaprata))). Labi puiš i, bet ar savdabī gu indieš u dzī ves nostā ju - nekad un nekad nedariet š odien to, ko varat izdarī t rī t)))).
4 dienas es nevarē ju salabot jaucē jkrā nu izlietnē , man bija jā mazgā sevi duš ā )))). Turklā t uz gida zvaniem atbildē ja, ka jau salabojuš i, pē c tam pā rcē luš i uz citu istabu utt. tika atslē gta elektrī ba un viesnī cas rū teris, kas, starp citu, karā jā s pretī palmā - tas bija ne alo), tad nebija iespē jams ā tri atrisinā t problē mu ar celtni. Vispā r mums bija 2 varianti - bū t sarū gtinā tam un bū t negatī vam uz 2 nedē ļ ā m, vai arī ķ erties klā t visam un izklaidē ties. Mē s izvē lē jā mies prieku. Rezultā tā mums Goa tik ļ oti iepatikā s, ka ir pagā juš i gandrī z 2 mē neš i kopš atgriezā mies no turienes, bet visi pieci joprojā m ir pā rsteigti! ! ! Š ī vienaldzī gā dzī ve, kad staigā jat nesaprotamā s drē bē s, flips un jums nav nekā du problē mu - tā ir daudz vē rta !! !
Jū ra (bū tī bā okeā ns) ir super. Mierī gs.
Ieeja ir ļ oti maiga, lī dz sasniegsi vidukļ a dziļ umu, nogursi))). Bet š ī nav jums Turcija. Okeā na spē ku ī paš i izjū t viļ ņ i. Tie ir milzī gi. Tas ir sē rfoš anas veids))). No krasta tu izskaties pē c nelieliem viļ ņ iem, bet kā tik mazs vilnis tevi sitī s - liksies par maz! Uzreiz sapratā m, ko nozī mē gida vā rdi, ka viļ ņ i tieš ā m var ievilkt okeā nā ! Jo, iespē jams, neviens nepeld! Viņ š uzkā pa lī dz krū tī m - un aizgā ja))). Glā bē ji staigā ar kaut kā dā m mantā m, piemē ram, putu sē rfa dē ļ iem, cik es saprotu, jo bez tā da dē ļ a ir nereā li tur peldē t kopā ar izglā btu cilvē ku! Gandrī z katru dienu no rī ta ir izrā de - makš ķ ernieki izvelk tī klus, visa pludmale skrien skatī ties, kas tur ir))). Daž reiz viņ i saņ em milzī gu kalmā ru, daž reiz sē piju!
Smiltis pludmalē ir tumš as un tik blī vas, saspiestas - pa tā m ir ļ oti ē rti staigā t. Bet netī rs!
Un suņ i ir visur. Nav agresī vs, bet kaut kā man tas nebija ī paš i labi.
Indiā ņ i uz tiem paralē li.
Istabā s, izņ emot krā nu))) viss strā dā ja, ieskaitot gaisa kondicionē tā jus, un nekas neplī sa. Tī rī š anas nebija. Bet es teicu Roni zē nam, ka man ir vajadzī ga tī rī š ana, un viņ š teica, ka jā , kundze. Bezmaksas. Bet es viņ am par to iedevu 100 rū pijas. Viņ i nevē lē jā s mums dot dzeramo ū deni, bet, kad saprata, ka mē s zinā m, ka mums tas ir paredzē ts bez maksas, viņ i sā ka dot 1.5 litrus dienā par istabu bez atgā dinā juma. Veļ a un dvieļ i netiek mainī ti, kamē r nelū dz, jautā jā m pā ris reizes. Brokastis viesnī cā ir par neko - 2 maizes gabaliņ i grauzdiņ iem (ne grauzdiņ š , tikai maize), ievā rī jums, sviests, arbū zs. Katru otro dienu pā rmaiņ us 1 vā rī tu olu ar ceptā m olā m no 1 olas. Tas nav garš ī gi. Pludmalē - tā ir cita lieta! Par 120 rū pijā m (kas ir aptuveni 120 rubļ i) var nopirkt (nesī s pa taisno uz sauļ oš anā s krē slu) 2 gardus grauzdiņ us ar sviestu un omleti no divā m olā m ar tomā tu un zaļ umiem + 50 rū pijā m tasi kafijas ar pienu = super brokastis par 170 rubļ iem! Vienam tas ir pat daudz, diviem tas ir visvairā k!
Dolā ra kurss Goā visur ir aptuveni vienā ds, par 100 dolā riem dod ap 6600 rū pijā m, daudz ko var mainī t kur, mainī jā mies divos veikalos tieš i pie viesnī cas. Mazliet tā lā k bija pilnvē rtī gs apmainī tā js, pieņ ē ma pat rubļ us. Un pat bija iespē ja svē tku beigā s samainī t rū pijas pret rubļ iem.
Blakus mums atradā s kafejnī ca Fish & Feni, un, ja iet pa pludmali pa kreisi, bija Bora-Bora, tad Rock Bite un Goan Cafe. Ja ej pa ceļ u tajā paš ā virzienā , tad aiz Bora Bora ceļ š pagriež as pa kreisi un bū s vē l viena kafejnī ca (neatceros nosaukumu), tur arī garš o. Puiš i tur smē ķ ē zā li un patī kami maldā s aprē ķ inos))). Viņ i piedā vā ja nopirkt dū mu, bet mē s neuzdroš inā jā mies))). Tā lā k, tuvā k krustojumam, sā kas teltis ar drē bē m un civilizā ciju))), ir daudz kafejnī cu, bet mē s tur neē dā m, tikai krustojumā nopirkā m augļ us. Vispā r visā s kafejnī cā s daž ā di, visur garš ī gi, bet visvairā k mums patika pludmalē Rock Bitē .
Tur vienmē r pusdienā s un/vai vakariņ ā s ē dā m visā das svaigas zivis (un haizivju mazuli ahhha) un kalmā rus un karaliskā s garneles un momo (pikantā s klimpas). Izmē ģ inā jā m visā das zupas - garš ī gas. Rī si ir ļ oti garš ī gi. Protams, pamē ģ inā jā m aizvietoto garlik naan (indieš u ķ iplokmaize) - arī ļ oti garš ī gi! Un protams Old Monk rums ir super! Kafejnī cā nepavisam nav tas pats (daudzreiz labā ks) kā veikalos (daž ā di tika pirkti gan stiklā , gan plastmasā un daž ā dā s vietā s), bet veikalos arī ļ oooti cienī gi, tikai dzē ra un atnes mā jā s un par maz (lidostā redzē ts, ka cilvē ki nes ar koferiem! ). Un tagad uzmanī bu! Ne reizi 2 nedē ļ ā s nevienam nav bijuš i kā di zarnu infekcijas simptomi! Neskatoties uz to, ka otrajā dienā aizmirsā m noslaucī t rokas ik pē c 5 minū tē m!
Visā s kafejnī cā s ir wi-fi, darbojas labi, bet atcerieties par strā vas padeves pā rtraukumiem, tie parasti notiek dienas laikā (tas ir labi - jū s guļ at ar kondicionieri! ) Un no rī ta no 8 no rī ta.
Mums š ķ ita, ka Indijā visi ir draudzī gi, atvē rti, laipni. Indijas vī rieš i blenž uz baltajā m sievietē m, bet viņ i nerimsta, nesvilpj, netaisa vulgā rus jokus un nemaz neder. Vienkā rš i paskaties))). Reiz draugs pamanī ja, ka pludmalē ap mani griež as jauns indieš u puisis un it kā runā pa telefonu, kamē r viņ š mani filmē pa š o telefonu ! ! ! Un indieš u meitenes, kas strā dā veikalos vai tirgo drē bes pludmalē - viņ as nemitī gi sniedz roku un sveicina tevi aiz rokas. Mums likā s, ka tas viņ iem ir tik pieņ emts, un tikai pē dē jā ekskursijas dienā no gida uzzinā jā m, ka viņ iem baltā tipa cilvē ka pieskarš anā s nes veiksmi. Nu, vī rieš i neuzdroš inā s, acī mredzot, bet meitenes viegli!
Mani draugi gā ja gar pludmali (tas ir, ja jū s ejat pa labi) 6 km lī dz Arambol. Viņ iem tur nepatika, viņ i saka, ka neatradī sit savu sauļ oš anā s krē slu no jū ras - cilvē ku ir daudz!
Tad devā mies pa kreisi, gribē jā m sasniegt Mandremu un Aš vemu, bet izrā dī jā s, ka tur nav ceļ a))), tad ar autobusu devā mies uz Mupasu uz tirgu. Nopirkā m daž as nekvalitatī vas patē riņ a preces - somas utt. . Bijā m Panadž i - izskatā s pē c arā bu pilsē tas - smiltis un mā jas. Mē s devā mies uz Paradī zes pludmali uz krē sla - tas bija super aizraujoš s un jautrs ceļ ojums))). Š ajā pludmalē nekā nav. Tikai baltas spī dī gas (kā vizuļ i) smiltis un jū ra))). No ekskursijā m devā mies tikai uz garš vielu plantā ciju (man patika). Viņ i teica, ka pā rē jā s ekskursijā s tas joprojā m nebija iespē jams - ceļ i tika izskaloti pē c Dož u sezonas.

Kopumā mē s visi pieci IESAKAM VIENMĒ R apmeklē t Goa. Jū s to nenož ē losiet, tas ir skaidrs! ! ! Brauciet oktobra beigā s, kā mē s - vē l nav karsts, cilvē ku mazā k, cenas zemā kas!
так реально выглядит отель так реально выглядит отель так отель выглядит на сайте Библиоглобуса номер номер санузел санузел на пляже около Rock Bite Cafe


iemiesojums Capucin72
Es nevaru atrast nevienu atsauksmi ar šo nosaukumu. Turklāt dažādas vietnes sniedz dažādu informāciju par šīs viesnīcas atrašanās vietu, sākot no ciemata. Condolima, kas beidzas 900 m attālumā no Morjim pludmales. Tūroperatora BG mājaslapā pazudusi galvenā viesnīcas fotogrāfija ar baseinu, un viesnīcas aprakstā teikts, ka baseina nav. Ja jums ir uzticama informācija par šo viesnīcu, lūdzu, rakstiet. Lidojam ar 2 gadīgu bērnu, gribam pārliecināties, ka viss ir kā plānots.
7 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 9 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Anjuna blusu tirgus
Novērtējums 10.0
Indija, Ziemeļu goa
Ielas, laukumi, skatu punkti, iepirkšanās
Čaporas pludmale
Novērtējums 10.0
Indija, Ziemeļu goa
Daba, Pludmales

Отель на Северном Гоа, в районе пляжа Морджим. отель основан в 2010 году, отреставрирован в 2012. Площадь территории 1600 кв.м. Представляет собой один 2-этажный корпус.

Atrašanās vieta Пляжный курортный отель расположен в 200 метрах от ресторана Bora Bora и в 9 км от центра Морджима. До железнодорожного вокзала Тивима - 25 км, а аэропорта Даболим - 57 км.
Pludmales apraksts Пляж в 30 м от отеля.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā
  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • ārsts
  • valūtas maiņa
Bērniem Детская секция в открытом бассейне.
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • ūdens aktivitātes
  • niršana
  • makšķerēšana
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 22 номера.

  • vanna/duša
  • bidē
  • $
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • balkons/terase
Adrese Morjim Beach, North Goa, India
Tālruņi: + 91-8322-244046
Tīmekļa vietne: Royal Mirage Beach
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. В отеле есть водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами рыбной ловли. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.