labas brīvdienas

Rakstīts: 10 janvārī 2019
Ceļošanas laiks: 28 decembris 2018 — 7 janvārī 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 6.0
Infrastruktūra: 5.0
Jaungada brī vdienas 2019, GOA, Candolim, MELODIOUS WAVES
= Kuram gan neinteresē lasī t visu stā stu - par viesnī cu 4.5, 6 rindkopā s.
1. Lidojums ar AzurAir no ap Koltsovo, Jekaterinburga. 2018. gada 27. decembrī reiss kavē jā s kopā.50 minū tes, lidojā m 6.5 stundas, 2 reizes tikā m paē dinā ti, lidojums bija normā ls. 1 stundu pirms nolaiš anā s viņ i izsniedza migrā cijas kartes, kas jā aizpilda.

2. Dabolimas lidosta, GO. Ieradā mies 04-30 pē c vietē jā laika, muitas kontrole un bagā ž as izsniegš ana noritē ja normā li, 06-30 izgā jā m no lidostas un devā mies uz AnexTour kasē m. Pā rbaudī ja mū su talonus un novirzī ja uz autobusiem. Pie izejas no lidostas iemainī ja 100$ pret rū pijā m (kurss neizdevī gs + komisijas nauda), neļ aujot skraidoš ajiem un kliedzoš ajiem lidostas š veicariem paņ emt mū su bagā ž u, viņ i droš i iekā rtojā s autobusā , kas mū s gaidī ja. (Tiem, kas GOA ir pirmo reizi, paskaidroš u, ka vietē jie pā rcē lē ji, kliedzot tū roperatora vā rdu (ANEX-TOUR, Biblioglobus u. c. ), apmulsuš ajiem tū ristiem izrā va koferus un skrē ja pie operatora. rakstā mgalds, un tad uz autobusu - pretī tad prasot naudu. Viena lieta - kad bagā ž a tieš ā m smaga, cita kad mazs koferis, un vē l uz riteņ iem. Daž i tū risti bija nepatī kami pā rsteigti. ).
3. Transfē rs uz viesnī cu. Izbraucā m no lidostas 06-40, pa ceļ am Anex pā rstā vis vadī ja izglī tojoš u programmu par GOA, un 08-15 ieradā mies mū su Melodious Waves viesnī cā .
4. Norē ķ ins. Novietoja uzreiz (daudzā s atsauksmē s viņ i rakstī ja, ka, ja ir brī vas istabas, viņ i apmetas bez kavē š anā s). Mē s ieguvā m plaš u istabu galvenā s ē kas 3. stā vā . Reģ istratū rā samaksā ja par seifu (50 rū pijas dienā ) un salika visus dokumentus un naudu. Mū s sagaidī ja veca sieviete, viņ a nerunā krieviski, bet jā , runā angliski.
5. Skaitlis. Sakā rtoja mū s. Pieejamas: 2 gultas (+1 papildus) jauni puscietie matrač i, plakanie spilveni, 2 plastmasas krē sli un plastmasas galds, liels koka galds un liels spogulis, liels iebū vē tais skapis ar slē dzeni, ventilators pie griestiem ; tualete un vannas istaba ir atseviš ķ i - no piederumiem 2 tualetes papī ra ruļ ļ i un ziepju gabals iepakojumā . Vienmē r bija karsts ū dens, auksts arī , elektrī bu atslē dza 1-2 reizes vakarā uz 1-2 minū tē m. Balkons ir liels ar sā nu skatu uz jū ru un lielā m kokosriekstu palmā m. Gultas veļ a tī ra (nav ideā li balta), vannas dvieļ i lieli un jauni. No istabā esoš ajiem kukaiņ iem tika pamanī tas mazas skudriņ as (ja atstā j ko ē damu) un pa nakti 1-2 odi (lī dzi paņ ē mā m fumigatoru, tā pē c netraucē ja). Ledusskapi un TV par papildus samaksu neņ ē mā m. Ventilators labi izturē ja siltumu. Uz balkona ik pa laikam kā ds vietē jais burunduks atskrē ja pē c mū su cepumiem. No rī tiem apburoš i č ivinā ja vietē jie putni. Uzkopš ana istabā - pē c pieprasī juma. Tī rī bas ziņ ā istabā - kā jebkurā no GOA viesnī cā m (š ī ir 6. vizī te Indijā ), manuprā t, pacieš ami. Viņ i neuztraucā s ar putekļ iem aiz skapja vai zem gultas - mē s tikai iegā jā m duš ā un pavadī jā m nakti istabā . Wifi uz vietas ir lielisks.

6. Brokastis viesnī cā . Tas ir kontinentā ls: 2 grauzdiņ i, gabaliņ š sviesta, paciņ a ievā rī juma, tē ja vai kafija pē c izvē les, piens. + var pasū tī t no papildus izvē lnes. Mē s ar Ekb paņ ē mā m lī dzi cepumus, vietē jā lielveikalā nopirkā m sieru grauzdiņ iem, tā pē c mums pietika.
7. Candolim pludmale Ceļ š uz pludmali ir 3-4 minū tes (pa labi, izejot no viesnī cas), tad pat pa labi, pat pa kreisi, kur vien skatā s acis. Jū ra kā vienmē r ir brī niš ķ ī ga! Tā pē c mē s mī lam GOA! Attiecī bā uz atkritumiem piekrastē nekas nav mainī jies. Ir š eks - ir kā rtī ba, nav š eka - nav kā rtī bas. Jū ra bija samē rā mierī ga, tikai 2 dienas bija spē cī gi viļ ņ i, bet, manuprā t, atpū tniekiem patika vairā k.
8. Sheki (pludmales kafejnī cas). Mē s gā jā m pa labi. 6 dienas pusdienoja un atpū tā s "Zvejnieka bū dā ", ja pusdienojat ar tā m - sauļ oš anā s krē sls un pludmales dvieļ i bez maksas. Liels pluss ir tas, ka viņ i pieņ em kredī tkartes. Cenas ir nedaudz augstā kas nekā rajonā , tač u cilvē ku ir vairā k. Virtuve nav slikta, tos atstā ja tikai tā pē c, ka bija spriedze ar vietā m pie galdiņ iem, un viesmī ļ i bija "pieš ū ti", nekā di dzeramnauda nelī dzē ja. Tad viņ i pā rcē lā s no tiem. Cenas š ekos aptuveni vienā das, cenu diapazons + - 20% (zupa 100-150, otrā.220-350, plā tsmaize ar sieru un ķ iplokiem 100-140, ū dens 1 litrs 40-50, alus 0.65 King Fisher 120.150). Var atrast lē tā k. . . Starp citu, vakarā ē dā m vietē jā Almaz kafejnī cā , netā lu no viesnī cas, cenas super, porcijas milzī gas, ģ imenes kafejnī ca, tusē jas gan krievi, gan briti. Gandrī z katrā š ekā ir Wi-Fi.
9. Atpū tnieku kontingents. Mū su viesnī cā (viesu namā ) - 90% runā krieviski. Pludmalē - 10-20% krievvalodī gie, 40-50% angliski runā još ie un pā rē jie ir vietē jie indieš i. Konflikti netika novē roti.

10. Iepirkš anā s. Lielveikali Newtons un Delfinos no viesnī cas pa kreisi pa galveno ceļ u 1.2 km. Ir pā rtika, alkohols utt. , iespē ja norē ķ inā ties ar bankas karti. Turklā t daudzos veikalos tirgo alkoholu un alu (bet jau par rū pijā m). Augļ us pā rdod netā lu no viesnī cas (nedaudz dā rgā k), vai Delfinos priekš ā (pa ceļ am var skatī ties) = ananā si 100 rsht (60 kg), arbū zs 100 rsht, banā ni, mango, zemenes, mandarī ni. Aptiekā s pā rsvarā pē rk Himalaya produkciju (3x lē tā k nekā Krievijas Federā cijā ) Liv 52 un Cyston ir jā pē rk! Kaš mira, tē jas un citas cenas visur daž ā das, izdevī gi. Piemē ram, mē s nopirkā m bungas par 300 rubļ iem kā dā vanu un sā kā m ar 20 USD. Tē ju nopirka TETLI Ņ ū tonā (ļ oti garš ī ga, lai arī maisiņ os). Rums maksā.170r = 0.7, gards vietē jais portvī ns (maksā.170r, bet ir vē l pa 100 un 120r, bet sliktā k), dā vanā tika atnests š ņ abis ar Indijas riekstiem 200r = 0.7.
11. Apmainī t $ pret rū pijā m. Kurss ir 70 rū piju robež ā s par USD 1. Kaut kur lē tā k, kaut kur nedaudz dā rgā k. Mazliet mainī jā mies, tikai uz augļ iem un dzeramnaudu, citā di pē c kartes. Ja mainā t bankā , viņ i ņ ems komisijas maksu 150-300 rubļ u apmē rā , jū s varat izņ emt no bankomā ta - arī komisijas maksu 2% apmē rā no summas. Pā rģ ē rbā mies lielā aptiekā Delfinos.
12. Ekskursijas. Viņ i to neņ ē ma, viņ i daudzas reizes bija Indijā . Nav lielas izvē les un tas ir dā rgi.
13. Tusņ a. Vieta blakus viesnī cai nav ballī š u vieta, jā iet vai jā iet Arambolas virzienā , lai gan krievu tū rists var atpū sties visur. . . Lai arī pludmalē ir nakts diskotē ka, uzreiz pa labi redzē si zī mi , vismaz uz jauno gadu bija liela ballī te.

14. Transfē rs atpakaļ un lidojums uz mā jā m. Informā cija par reisu mā jup tika ievietota stendā reģ istratū rā iepriekš ē jā vakarā . Izbraukš ana bija plkst. 06-25, paņ emta no galvenā ceļ a plkst. 01-45. Istabas atslē gas (reģ istratū ra bija slē gta) tika atstā tas pie dienesta telpas durvī m. Autobuss paņ ē ma laicī gi, stundu savā ca citi tū risti, 40 minū tes aizveda lī dz lidostai. Pie ieejas lidostā tiek uzrā dī ta pase un lidmaš ī nas biļ ete (izdrukā ta vai ieskenē ta viedtā lrunī ), Tū risma operatora pā rstā vji netiek ielaisti lidostas ē kā (militā rajā lidostā ), jū s dodaties uz bagā ž as pā rbaudes zonu, stā viet rindā , tad reģ istrē ties lidojumam, tad 2. stā vā izej cauri migrā cijas dienestam un nokļ ū sti izlidoš anas zonā . 3 uzkodu punkti, vairā ki veikali, dutik (cenas augstas). Mū su reiss kavē jā s par 1 stundu. Lidojums pagā ja labi. Ierodoties, kā parasti, muitas un bagā ž as izsniegš ana (gaidī ja 40 minū tes). Vecgada vakars ir beidzies.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu