Lua Nova Hotel 2*– Atsauksmes

2
Novērtējums 6.010
6.0 Numurs
6.5 apkalpošana
6.5 Tīrība
7.5 Uzturs
6.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Goa ziemeļos, Bagas rajonā. Atvērts 1989. gadā, renovēts 2013. gadā. Teritorijas platība 2500 kv.m. Sastāv no vienas 2 stāvu ēkas un viena 2 stāvu korpusa.Vairāk →
аватар s-b-s263
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
GOA ziemeļ iem raksturī ga viesnī ca, divas ē kas, peldbaseins, bā rs un veranda brokastī m un vakariņ ā m. Internets reģ istratū rā un verandā . Brokastis nabagas, bet var paņ emt putru vai olu kulteni, vakariņ ā s tā s gatavoja pē c pasū tī juma - viss ē dams. … Tomēr ▾ GOA ziemeļ iem raksturī ga viesnī ca, divas ē kas, peldbaseins, bā rs un veranda brokastī m un vakariņ ā m. Internets reģ istratū rā un verandā .
Brokastis nabagas, bet var paņ emt putru vai olu kulteni, vakariņ ā s tā s gatavoja pē c pasū tī juma - viss ē dams. Istabas vecas, mē beles nokaltuš as, veļ a izmazgā ta, vispā r kā visur par mazu naudu. 50 metri no ceļ a, tā pē c nav tik trokš ņ ains kā uz centrā lā . Lī dz jū rai apmē ram 10 minū tes gleznainā atkritumu izgā ztuvē . Jaunpienā cē jiem ir š oks! , bet pē c 2-3 dienā m tas pā riet, cilvē ks pielā gojas, un redz labu jū ru, lē tus augļ us, lē tu rumu, gardus ē dienus, jū ras veltes par saprā tī gā m cenā m vispā r Ziemeļ GOA, un bauda dzī vi.
Ja vajag specifiku, par veikaliem, tirgiem, cenā m - jautā jiet.
аватар kris-kiti
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Sveiki visiem! Tā kā , izvē loties viesnī cu, jū s vienmē r izlasiet virkni atsauksmju, lai pieņ emtu pareizo lē mumu, es vē los uzrakstī t savu atsauksmi par Lua Nova 2 * Baga, North Goa, Indija. Esmu apmetusies š ajā viesnī cā kopš. … Tomēr ▾ Sveiki visiem! Tā kā , izvē loties viesnī cu, jū s vienmē r izlasiet virkni atsauksmju, lai pieņ emtu pareizo lē mumu, es vē los uzrakstī t savu atsauksmi par Lua Nova 2 * Baga, North Goa, Indija. Esmu apmetusies š ajā viesnī cā kopš.02. 01. lī dz 12.01. 2016 Kopē jais iespaids par viesnī cu ir ļ oti labs. Draudzī gs personā ls, neliela, bet labiekā rtota teritorija. Tā kā viesnī ca, varē tu teikt, ir nedaudz paslē pta uz ielas, nav ne trokš ņ u no automaš ī nā m, ne velosipē diem, ne arī nakts jautrī bas. Gluž i pretē ji, nokļ ū stot teritorijā , š ķ iet, ka atrodaties savā mazajā pasaulē ar zaļ u zā li, kā rtī gu bā ru, mazu, bet skaistu baseinu ģ itā ras formā , kurā ir patī kami ieturē t brokastis. no rī ta zaļ o zā lienu un vakarā pasē di sē rfot internetā . Wi-fi viesnī cā darbojas labi.
Viesnī cas teritorijā ir 2 ē kas, viena ir vecā ka, kurā iekā p uzreiz, tiklī dz iebrauc teritorijā , un kurā ir reģ istratū ra, bet otrā ir jaunā ka. Mē s dabū jā m istabu jaunā ē kā , no tā s paveras skats uz lauku, lielu neskartu Indijas dabas teritoriju. Istaba izrā dī jā s laba, jauna, tī ra, ar ledusskapi, balkonu, vispā r Indijai, ī paš i 2 * ir ļ oti labs. Bet, kas attiecas uz istabā m vecajā ē kā , tā s, protams, ir par kā rtu zemā kas savā stā voklī , un, kas attiecas uz gultas veļ u, tad cik paveicies. . . bet š eit galvenais ir neapjukt un ejiet, palū dziet, lai viņ i jums uzdā vina jaunu, iekā rtojieties, izveidojiet atmosfē ru un sā ciet baudī t brī vdienas. Kas attiecas uz tī rī š anu, tā notiek pē c pieprasī juma.
Brokastis viesnī cā s ir 2 tosteri, sviests, ievā rī jums, kafija ar pienu vai tē ja, no kuriem izvē lē ties, un glā ze svaigi spiestas sulas. Mums bija pā ris reizes apelsī ns un visu laiku ananā ss. Turklā t ir ē dienkarte, un jū s varat pasū tī t kaut ko papildus. Uz cenu rē ķ ina tā s ē dienkartē bija absolū ti mē renas. Pat, iespē jams, zemā ks nekā daž os kaklā pludmalē . Starp citu, diezgan daudz cilvē ku no viesnī cas tur ē da gan dienā , gan vakarā , kas liecina par cenu pieejamī bu un adekvā tu virtuvi.
Rezultā ts:
Mī nusi:
1. Var pagaidī t ar apmetni, bet tie ir indieš i, viņ i nesteidzas. Tā drī zā k nav viesnī cas specifika, bet gan cilvē ku specifika.
2. Telpas vecajā s un jaunajā s ē kā s atš ķ iras pē c stā vokļ a un iespē ja, ka vecajā uzdursies vecai gultas veļ ai ar traipiem, ir ļ oti liela.
Iespē jams, tie ir acī mredzamā kie trū kumi pirmajā posmā , jo tad sā kas pā rē jais, un jū s tos vairs neredzat.
Plusi:
1. Atraš anā s vieta ir laba. Lī dz jū rai var aiziet apmē ram 7 minū tē s, izejiet no ielas, kur atrodas viesnī ca, š ķ ē rsojiet ceļ u, pie viesnī cas-restorā na La Calypso pagriezieties pa kreisi uz citu ielu un pē c 5 minū tē m esat pie jū ras.
2. Brokastis 2 * nav sliktas, + svaigi spiestā m sulā m.
3. Viesnī cas teritorija ir sakopta, katru dienu iztī ra baseinu, izved atkritumus, viss ir tī rs un skaists.
4. Personā ls ir ļ oti draudzī gs un pretimnā koš s.
Kopumā , ja jums patī k vairā k atpū sties pludmalē , doties ekskursijā s un vienkā rš i baudī t atvaļ inā jumu, nevis gulē t savā numurā , tad š ī viesnī ca ir ļ oti labs risinā jums.
Такой вид у нас был с номера. Почти все номера нового корпуса с таким видом. Ресепшин Так выглядят почти все пляжи Северного Гоа. На этой фотографии пляж Морджим.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Anjuna blusu tirgus
Novērtējums 10.0
Indija, Ziemeļu goa
Ielas, laukumi, skatu punkti, iepirkšanās
Čaporas pludmale
Novērtējums 10.0
Indija, Ziemeļu goa
Daba, Pludmales

Отель расположен в Северном Гоа, в районе Бага. Открыт в 1989 году, отреставрирован в 2013 году. Площадь территории 2500 кв.м. Состоит из одного 2-этажного корпуса и одного 2-этажного блока.

Atrašanās vieta В 45 км от аэропорта г. Даболим, в районе Калангут.
Pludmales apraksts Пляж в 200 м от отеля.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā
  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • ārsts
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • transfērs uz/no lidostas
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская секция в бассейне.
  • bērnu peldbaseins
Izklaide un sports
  • velosipēdu noma
Telpu apraksts

В отеле 25 номеров.

  • vanna/duša
  • gaisa kondicionieris (ne visās istabās)
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese Saunta Vaddo, Calangute, Baga, Bardez, Goa
Tālruņi: 0091 832 2276288
Tīmekļa vietne: Lua Nova Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно).
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной.