La Conceicao Beach Resort (Apeksha Hotels) 3*– Atsauksmes

3
Novērtējums 4.710
6.0 Numurs
4.3 apkalpošana
4.3 Tīrība
3.3 Uzturs
3.7 Infrastruktūra
La Conceicao Beach Resort atrodas leknu apstādījumu un mierīgā apkārtnē, tikai dažu metru attālumā no gleznainās Morjim pludmales. Viesnīca tika atvērta 2014. gadā. Kopējā platība 1500 kv.m.Vairāk →
аватар lenas2
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Viesnī ca sabojā ja visu iespaidu par Indiju! Bijā m iekā rtojuš ies nevis pirktajā ē kā , bet vecajā pretī gajā blakus, trī s dienas atpū tā mies sē ž ot reģ istratū rā , lai panā ktu pā rcelš anos. … Tomēr ▾ Viesnī ca sabojā ja visu iespaidu par Indiju! Bijā m iekā rtojuš ies nevis pirktajā ē kā , bet vecajā pretī gajā blakus, trī s dienas atpū tā mies sē ž ot reģ istratū rā , lai panā ktu pā rcelš anos. Rezultā tā viņ i pā rcē lā s uz jaunu ē ku. 10 dienas nekad netī rī ja, izmantojā m vienu un to paš u netī ro dvieli gan pludmalē , gan duš ā . Kondicionieris un seifs vispā r nedarbojā s. Istabā bija skudras. Absolū ti augstprā tī gs personā ls, tikai par labu naudu var kaut ko sasniegt. Vakarā uz jū ru neiziesi, vajag pa lauku, tumš s un baisi. Brokastis-tē ja-Burda un maize un sviests ar muš ā m. Vakariņ ā s arī bail iet, nav apgaismojuma. Nevienam neiesaku !!! ! Murgs, nevis viesnī ca. . .
аватар andrei707
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Š is bija mū su pirmais brauciens uz Goa, tā pē c viesnī ca tika izvē lē ta rū pī gi, lai gan, protams, Indijā ir diezgan grū ti apvienot saprā tī gu cenu ar pienā cī gu komfortu, š ķ iet, ka vietē jā krā sa traucē . … Tomēr ▾ Š is bija mū su pirmais brauciens uz Goa, tā pē c viesnī ca tika izvē lē ta rū pī gi, lai gan, protams, Indijā ir diezgan grū ti apvienot saprā tī gu cenu ar pienā cī gu komfortu, š ķ iet, ka vietē jā krā sa traucē . Viesnī ca ir jauna un atrodas netā lu no pludmales, tā s ir tā s galvenā s priekš rocī bas. Mū su numuriņ š.303 atradā s viesnī cas augš ā , 4. stā vā , it kā uz tā s jumta, manuprā t, mums bija vislabā kais skats no balkona - uz baseinu (nav slikti, bet nekad neizmantojā m) un uz okeā nu. .
Istabā : liela gulta, skapis ar seifu un neliels ledusskapis, bet, diemž ē l, skapī neatradā m nevienu mē teļ u pakaramo, LCD televizors ar Indijas kanā lu pā rbagā tī bu, divi naktsgaldiņ i, divi krē sli. un kafijas galdiņ š , jā , gaisa kondicionieris, griestu ventilators, tē jkanna komplektā ar pā ris krū zē m. Viss darbojas, bet, ievā coties, neaizmirstiet nekavē joties pā rbaudī t aprī kojuma komplektā ciju un darbspē ju. Mū su seifs bija aizslē gts, tē jkannai bija tikai statī vs, kondicioniera pultī baterijas bija beiguš ā s. Labā k to visu identificē t uzreiz, jo indieš i ir, maigi izsakoties, ne pā rā k ā tri cilvē ki, un š ī s problē mas var atrisinā t dienā vai divā s. Esiet gatavi tam, ka gaisa kondicionieris ieslē gsies tikai 2-3 minū tes pē c atgrieš anā s telpā , tur ir uzstā dī ts sprieguma stabilizators, kas ieslē dz gaisa kondicionieri ar kavē š anos. Reģ istrē joties neieņ ē mā m depozī tu.
Istabā mū su 9 dienu uzturē š anā s laikā grī da tika mazgā ta un dvieļ i tika mainī ti tikai divas reizes un pē c mū su vairā kkā rtē jiem steidzamiem lū gumiem. Kopumā radā s iespaids, ka Indijas pusaudž i, no kuriem tika savervē tas apkopē jas, bija aizņ emti tikai ar grī du slaucī š anu gaiteņ os un reti uzkopa telpas pirms jaunu viesu ieraš anā s.
Tā das brokastis mē s vē l neesam redzē juš i. Neskatoties uz to, ka viesnī cā bija virtuve, kuras pakalpojumus viesi izmantoja vakarā , brokastī s bija tikai grauzdiņ i, ievā rī jums, sviests, kafija, tē ja, olu kultenis un dī vaina putra, piemē ram, mū su manna. Tas ir viss. Par laimi, istabā bija ledusskapis un tē jkanna, visu nepiecieš amo normā lā m brokastī m nopirkā m paš i un brokastojā m istabā . Š ķ ī stoš ā kafija tika paņ emta no mā jā m iepriekš .
No viesnī cas lī dz pludmalei dodieties 300 metrus, vispirms pa š auru putekļ ainu ieliņ u, tad pa taku starp smilš u kā pā m. Pludmale pilna ar sauļ oš anā s krē sliem ar nojumē m, tuvā kajā kaklā (kafejnī cā ) pē rk sulu vai alu un tur var nogulē t vismaz visu dienu. Pludmale vienkā rš i milzī ga, ar lē zeni noliektu droš u dibenu, diezgan tī ra un mazapdzī vota, daudz cilvē ku no Krievijas. Ubagu un uzmā cī gu pā rdevē ju maz, bē dī gi slavenā s govis nemaz nemanī ja.
Vakarā parasti viesnī cas apkā rtnē bija kluss, visa ballī te, acī mredzot, koncentrē jā s uz blakus esoš ajā m pludmalē m. No mā jas paņ emtā s laternas ļ oti noderē ja, pē c 19 stundā m sā kas nakts, ielas ir slikti apgaismotas, pludmalē kopumā valda tumsa.
Ekskursijā s nedevā mies, devā mies uz Fort Aguada, Old Goa, Panaji (taksometrs uz visu dienu maksā ja 2500 rū pijas) un uz nakts tirgu Arporā (maksā jā m 1000 rū pijas). Bijā m apmierinā ti ar redzē to, tirgus ir apskates vē rts, kaut vai tikai krā sas dē ļ , bet kvalitatī vu preč u ir maz un cenas ļ oti augstas, labā k paņ emt tā s paš as pē rles Panadž i valsts veikalā ar parastā s fiksē tā s cenu zī mes. Starp citu, Panaji no Morjdim var nokļ ū t tikai par santī mu ar parasto autobusu caur Mapusu, turp un atpakaļ diviem par aptuveni 100 rū pijā m. Autobusu pietura netā lu no Turtle Beach Resort, reisi no 7:00 ik pē c 20 minū tē m, Mapusā autoostā , meklē jiet autobusu uz Panaji (marš ruts uz vē jstikla rakstī ts angļ u valodā ) un tikai 1 stunda un gandrī z bez maksas š tata galvaspilsē tā . Autobusi, protams, ir beigti, bet š ā ds brauciens pats par sevi ir kā neliels piedzī vojums.
Вид с четвертого этажа в сторону океана Вид на отель вечером Вид на отель и дорогу в сторону пляжа Вид с четвертого этажа отеля
аватар nast_plaksina
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Indijā tā bija otrā reize, tā pē c ir ar ko salī dzinā t. Dodoties uz Indiju, jā saprot, ka nebū s servisa un atpū tas kā Eiropā , Turcijā un Ē ģ iptē ! Cilvē ki dodas uz Indiju nevis pē c servisa, bet gan pē c apbrī nojamā s jū ras, neticamas atmosfē ras, eksotiskiem augļ iem un iespaidiem! Jā bū t gataviem netī rumiem uz ceļ iem, mež onī gai satiksmei, neapgaismotā m ielā m ciemos un suņ iem! Es nerunā ju par govī m, tā s nesagā dā nekā das neē rtī bas, it ī paš i Mordž imā . … Tomēr ▾ Indijā tā bija otrā reize, tā pē c ir ar ko salī dzinā t. Dodoties uz Indiju, jā saprot, ka nebū s servisa un atpū tas kā Eiropā , Turcijā un Ē ģ iptē ! Cilvē ki dodas uz Indiju nevis pē c servisa, bet gan pē c apbrī nojamā s jū ras, neticamas atmosfē ras, eksotiskiem augļ iem un iespaidiem! Jā bū t gataviem netī rumiem uz ceļ iem, mež onī gai satiksmei, neapgaismotā m ielā m ciemos un suņ iem! Es nerunā ju par govī m, tā s nesagā dā nekā das neē rtī bas, it ī paš i Mordž imā . Bet attiecī bā uz viesnī cu š ī jaunā viesnī ca ir noturē ta gandrī z Eiropas lī menī (renovā cija), bet Indijas apstā kļ os!
Reģ istrē joties draudzī gais personā ls dā vanā atnesa svaigu arbū zu sulu))) Katru dienu pē c atpū tnieka pieprasī juma tiek veikta tī rī š ana. Istabā katram viesim atstā j pudeli ū dens, ziepes, š ampū nu, papī ru. man patika tas, ka viņ i neaiztiek naudu (atš ķ irī bā no Turcijas un Spā nijas), ja jū s pats nesakiet, ka istabā ir nauda tē jai apkopē jai). Viesnī cā ir masā ž as terapeits (ļ oti laba masā ž a).
Brokastī s ir putras vai standarta izvē le visai Indijai - olu kultenis un grauzdiņ i ar ievā rī jumu un sviestu, un augļ u salā ti, kafija/tē ja. Personā ls atkal ir ļ oti draudzī gs. Izbraucot viņ us ar maš ī nu aizveda uz tikš anā s vietu ar Pegazu un, lai naktī nepaliktu vieni uz ceļ a, puika no viesnī cas gaidī ja kopā ar mums, iesē dinā ja autobusā ). Viesnī cā ir Wi-Fi, viesnī ca jauna, ar to bija pā rtraukumi, kā arī ar karsto ū deni - vairā kas reizes vakarā bija vē ss! Visas mē beles jaunas, istabā s staigā jā m basā m kā jā m, viss tī rs, istabā s kondicionieris, ventilators, seifs, ledusskapis! Kopumā iespaidi par viesnī cu ir tikai pozitī vi! Runa ir par paš u viesnī cu! Bet aiz viesnī cas...lī dz pludmalei 200-300 metri pa taciņ u cauri laukam. Pludmalē izej lī dz kaklam un vari atpū sties gan pā rpildī tā kajā s kakliņ ā s, gan pa labi - pamestajos) ejot pretē jā virzienā no viesnī cas sastapsiet pā ris bodes-veikalus. No galvenā ceļ a, kur var braukt ar taksi tā lu, apmē ram 10 minū tes kā jā m, bet vakarā ceļ š nav apgaismots, nolaists ar telefoniem. Vai arī varat izsaukt taksi reģ istratū rā vai noī rē t velosipē du, tad nav problē mu. Vispā r Morjimā vakaros ir kluss, tā pē c vai nu izklaidē jies savā istabā uz balkona, vai arī varat atrast kafejnī cu Mordž im, uz kuru vē l jā nokļ ū st pa tumš ajā m ieliņ ā m (gā jā m uz Kasablanku un Paradī zi - ja pa pludmali - 10-15 minū tes, bet ir tumš s), vai arī braukt ar riteni vai taksometru un braukt pa kaimiņ u ciematiem))) )


iemiesojums andrei707
Decembra beigās mēs būsim kopā ar manu sievu La Conceicao. Kurus restorānus ar indiešu virtuvi ir vērts apmeklēt vispirms (nez kāpēc viņi daudz raksta par krievu restorāniem Mordžimā) un ko darīt vakarā, kur doties diviem ne pārāk jauniem ceļotājiem :-)
8 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Anjuna blusu tirgus
Novērtējums 10.0
Indija, Ziemeļu goa
Ielas, laukumi, skatu punkti, iepirkšanās
Čaporas pludmale
Novērtējums 10.0
Indija, Ziemeļu goa
Daba, Pludmales

La Conceicao Beach Resort расположен среди пышных зеленых и мирной обстановке, всего в нескольких метрах от живописного пляжа Морджим.

Отель открыт в 2014 году. Общая площадь 1500 кв.м.

Atrašanās vieta В 62 км от аэропорта, ближайший город Mapusa.
Pludmales apraksts До пляжа 50 метров.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Бассейн (пресная вода). Магазин. Бесплатный завтрак. Помощь в приобретении экскурсий/билетов. Камера хранения.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • valūtas maiņa
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
Izklaide un sports Водный байк (платно)
  • sporta zāle
  • ūdens aktivitātes
Telpu apraksts

В отеле 3 этажа и 35 номеров.

Double Deluxe Room

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
Adrese Temb Vaddo Morjim-Pernem-Goa pin code - 403527
Tālruņi: Tel: +919765853844
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть водные развлечения.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной.