Goan Heritage Hotel 3*– Atsauksmes

8
Novērtējums 7.910
№5 viesnīcas reitingā Ziemeļu goa
7.3 Numurs
8.8 apkalpošana
8.5 Tīrība
5.5 Uzturs
6.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Goa ziemeļos, Calangute pludmalē. Tas sastāv no divām divstāvu ēkām, kas atrodas jūras krastā. Atrodas tiešā naktsdzīves tuvumā. Uzcelta 1989. gadā. Uz vietas esošajā restorānā tiek pasniegti indiešu un starptautiskās virtuves ēdieni.Vairāk →
аватар efimith
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca laba, teritorija skaista, jū ra blakus. Trū kumi - vienmuļ as brokastis, izņ emot olu kulteni, praktiski nav no kā izvē lē ties. Pirms aizbraukš anas duš as telpā parā dī jā s tarakā ni, acī mredzot viņ i ieradā s atvadī ties. … Tomēr ▾ Viesnī ca laba, teritorija skaista, jū ra blakus. Trū kumi - vienmuļ as brokastis, izņ emot olu kulteni, praktiski nav no kā izvē lē ties. Pirms aizbraukš anas duš as telpā parā dī jā s tarakā ni, acī mredzot viņ i ieradā s atvadī ties. Un lielā koties viss ir kā rtī bā .
аватар Irni1803
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s palikā m š ajā viesnī cā.2014.  gada janvā ra beigā s/februā ra sā kumā . Iepriekš palasot atsauksmes par viesnī cā m Ziemeļ goā un vē lā k uzklausot kaimiņ us pludmalē , ar pā rliecī bu varu teikt, ka Goan Heritage viesnī ca ir ļ oti laba. … Tomēr ▾ Mē s palikā m š ajā viesnī cā.2014.  gada janvā ra beigā s/februā ra sā kumā . Iepriekš palasot atsauksmes par viesnī cā m Ziemeļ goā un vē lā k uzklausot kaimiņ us pludmalē , ar pā rliecī bu varu teikt, ka Goan Heritage viesnī ca ir ļ oti laba.
Pirmkā rt, protams, vieta. Pirmā lī nija, 2-3 minū š u gā jiena attā lumā lī dz pludmalei, neskarot Goanas š aurā s ieliņ as ar trako satiksmi un tirgotā ju saucieniem: “Madame, nā ciet š urp, paskatieties uz manu bazā ru”)))) Istabas, lai arī mazas, bet mā jī gas , tī rs. Kopumā jums ir nepiecieš ama telpa, lai sakā rtotu sevi un pavadī tu nakti. TV - plazma, bet nav krievu kanā lu. Numurā nav arī fē na. Nav pludmales dvieļ u. Patiesī bā gandrī z viss, kas atš ķ ir š o viesnī cu no 4 vai pat 5 zvaigznē m. Dvieļ us var paņ emt arī no istabas, bet tad tī rot tos tev nemainī s. Un tī rī š ana katru dienu ar veļ as maiņ u. Minibā rs tiek papildinā ts katru dienu, jo tas ir tukš s) Cenas ir nedaudz augstā kas nekā veikalos, bet lē tā kas nekā kafejnī cā s. Ir tē jkanna un pastā vī gi tika ziņ ots arī par kafiju, tē ju, cukuru, krē jumu. Istabā dzī vniekus neredzē ju. Reiz uz balkona gar sienu skrē ja ķ irzaka.
Bet mums bija istaba ē kā , kurā atrodas Reģ istratū ra. Otru ē ku š ogad paredzē ts remontē t, bet š ī jau ir atjaunota.
Brokastis ir diezgan labas (Atkal, spriež ot pē c tū ristu stā stiem no citā m viesnī cā m). Sulas, augļ i, musli ar pienu, auzu pā rslas, vairā ku veidu indieš u virtuve, kaut kas lī dzī gs mū su rū guš pienam, olas daž ā dos veidos pē c pasū tī juma (bez maksas), konditorejas izstrā dā jumi, grauzdiņ i, sviests, ievā rī jums, tē ja, kafija. Jā , tas ir ikdienā un nemainā s. Bet, ja š ī ē dienkarte ir apnikusi, tad pludmalē ir daudz kratī š anas, kur par nelielu naudu var pasū tī t kaut ko pē c savas gaumes. Viņ i gatavo garš ī gi. Mums patika AGGIS (treš ais pē c kā rtas, ja ej pa kreisi, izejot no pludmales) un PEDROS (otrais, nogriež oties pa labi) kakli.
Viesnī cas personā ls ir ļ oti draudzī gs. Viņ i nerunā krieviski, bet jū s varat saprast un izskaidrot sevi ar minimā lā m angļ u valodas zinā š anā m.
Netā lu no viesnī cas naudas maiņ as ar parastu kursu. Pat rubļ i tiek pieņ emti, bet ne izdevī gi.
Ir savs spa. Labas eļ ļ as, normā la masā ž a. Taizemes masā ž a man patika labā k, bet arī š eit nekā . Labi atslā bina.
Nav animā cijas kā tā das. 2 reizes 2 nedē ļ u laikā viņ i rī koja brī vdienas bagā tajiem indieš iem.
Bet kopumā mums viss patika. Atkal priekš Indijas - ļ oti laba viesnī ca! Galvenais ir atpū sties savam priekam un nemeklē t trū kumus.
аватар anushka_86
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s tikko atgriezā mies no š ī s pasakainā s vietas! ! ! Atpū ta ir vienkā rš i lieliska. Mē s apmetā mies Goan Heritage Hotel. Var teikt, ka š ī ir viena no labā kajā m viesnī cā m piekrastē , ļ oti skaista, zaļ a un plaš a teritorija, pludmale atrodas akmens metiena attā lumā . … Tomēr ▾ Mē s tikko atgriezā mies no š ī s pasakainā s vietas! ! ! Atpū ta ir vienkā rš i lieliska. Mē s apmetā mies Goan Heritage Hotel. Var teikt, ka š ī ir viena no labā kajā m viesnī cā m piekrastē , ļ oti skaista, zaļ a un plaš a teritorija, pludmale atrodas akmens metiena attā lumā . Brokastis bija vidē jas, pat salī dzinot ar Taizemi, bet pieļ aujamas. Uzkost var jebkurā kaklā , nebaidieties, tas ir droš i, viss tiek pagatavots uzreiz pē c pasū tī š anas (ē diens vienmē r svaigs). Ikvienam iesakā m SEBY'S krogu un restorā nu (atrodas tieš i pretī centrā lajai izejai no viesnī cas otrajā stā vā , pirmajā stā vā veikals un naudas maiņ as vieta). Viņ i gatavo ļ oti garš ī gi, ī paš nieki ir ļ oti jauki un jauki cilvē ki, saprā tī gas cenas. Tā bija mū su iecienī tā kā vieta, kur mē s vienmē r vakariņ ojā m. Protams, viesnī cā bija mī nusi: 1) rezervē t telpas tajā ē kā , kur ir reģ istratū ra, tā s visas ir pē c remonta. Viņ i mū s izmeta, jo maksā jā m par Deluxe, un dzī vojā m parastā standarta istabiņ ā ar vecā m mē belē m, mums indieš i teica, ka š is arī ir Deluxe, bet viņ i plā no š o ē ku renovē t 2014. gadā! ! ! 2) istabā nav fē na. Bet, ticiet man, tas š ķ ita sī kums, kas neietekmē ja mū su noskaņ ojumu, jo š ai valstij ir vienkā rš i burvī ga enerģ ija. . Mē s iesakā m š o viesnī cu visiem, ja atgriezī simies tikai tur!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! !
аватар sistematour
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
1. piekrastē . Zaļ a, liela, kopta teritorija. Labi cipari. Piemē rota ikvienam - gan ģ imenē m ar bē rniem, gan jaunieš iem - Calangute pludmale, raiti ieplū stot aktī vajā Bagā . Blakus kafejnī cas, veikali, diskotē ka. Pludmalē ir bū diņ as. … Tomēr ▾ 1. piekrastē . Zaļ a, liela, kopta teritorija. Labi cipari. Piemē rota ikvienam - gan ģ imenē m ar bē rniem, gan jaunieš iem - Calangute pludmale, raiti ieplū stot aktī vajā Bagā . Blakus kafejnī cas, veikali, diskotē ka. Pludmalē ir bū diņ as. Subjektī vs viedoklis ir kā koris. 3* vai 4*-
пляж слева - площадка для анимации пока еще закрытое кафе санузел номер территория корпус и дорога к торговым местам и кафешкам, в центр поселка
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Brī vdienu pieredze ir brī niš ķ ī ga. Maza mā jī ga viesnī ca okeā na krastā . Mē s ar vī ru devā mies 2011. gada decembrī uz 10 dienā m. Istaba atradā s otrajā stā vā . Mazs, bet pietiekami tī rs. Viņ i tī rī ja katru otro dienu, daž reiz izkā ra zī mi, lai netī ra un nepamodinā ja))) Paciņ ā bija tikai brokastis, bet mē s nedevā mies uz vienu, bet brokastojā m tieš i uz okeā ns vietē jā s kafejnī cā s par š ķ ē pu. … Tomēr ▾ Brī vdienu pieredze ir brī niš ķ ī ga. Maza mā jī ga viesnī ca okeā na krastā . Mē s ar vī ru devā mies 2011. gada decembrī uz 10 dienā m. Istaba atradā s otrajā stā vā . Mazs, bet pietiekami tī rs. Viņ i tī rī ja katru otro dienu, daž reiz izkā ra zī mi, lai netī ra un nepamodinā ja))) Paciņ ā bija tikai brokastis, bet mē s nedevā mies uz vienu, bet brokastojā m tieš i uz okeā ns vietē jā s kafejnī cā s par š ķ ē pu. Arī baseinā viesnī cas teritorijā viņ i nekad nav peldē juš ies))) kaut kā nevajadzē ja, viņ i ieradā s tikai nakš ņ ot. Lī dz ar to par istabu sū dzī bu nav, vienkā rš i neesam tur bijuš i. Tiesa, divas reizes pirms gulē tieš anas pasē dē jā m uz balkona pē c vietē jā ruma pudeles!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Nolē mā m atpū sties ar draudzenē m un septembrī doties uz Indiju, vasarā visi strā dā ja, bija aizņ emti, un nu sanā ca tā , ka mē s divatā paņ ē mā m atvaļ inā jumu un mū su treš o kopī go draugu pierunā ja paņ emt atvaļ inā jumu uz 2 nedē ļ as. … Tomēr ▾ Nolē mā m atpū sties ar draudzenē m un septembrī doties uz Indiju, vasarā visi strā dā ja, bija aizņ emti, un nu sanā ca tā , ka mē s divatā paņ ē mā m atvaļ inā jumu un mū su treš o kopī go draugu pierunā ja paņ emt atvaļ inā jumu uz 2 nedē ļ as. Ā tri noskaidrojā m, kurš tū roperators ir atbildī gā kais, izrā dī jā s Aurinkomatkat. Starp citu, viņ i mums ieteica š o viesnī cu, par ko viņ i ir ļ oti pateicī gi! Vieta izrā dī jā s fantastiska! Calangute smilš ainā pludmale, kurā atrodas viesnī ca, apbur ar savu Goa viesmī lī bu, apkalpoš ana bija draudzī ga, un puikas bija virsū ; )) Dienas bija vai nu pludmalē , vai spa, vai arī gā ja uz masā ž u. Vakaros dzī vā mū zika un reizē m dī dž ejs, kā ds spē lē ja plates, arī neko nevarē ja izgaismot!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s palikā m viesnī cā decembra sā kumā . Mums ļ oti patika, gribē tos vainu meklē t, bet nav par ko. Ļ oti skaista un sakopta teritorija, draudzī gs personā ls, tieš a izeja uz pludmali. Brokastis un vakariņ as ir paredzē tas tikai nokauš anai. … Tomēr ▾ Mē s palikā m viesnī cā decembra sā kumā . Mums ļ oti patika, gribē tos vainu meklē t, bet nav par ko. Ļ oti skaista un sakopta teritorija, draudzī gs personā ls, tieš a izeja uz pludmali. Brokastis un vakariņ as ir paredzē tas tikai nokauš anai. Vakaros aicinā ti mū ziķ i, dzī vā mū zika. Reizē m notiek kā zas, bet atpū tniekiem absolū ti netraucē , viss ļ oti kulturā ls un pē c 23:00 visi izklī st. . Manuprā t viesnī ca pat velk uz pamatī gu č etrinieku. Tā tad, ja jū s gatavojaties atpū sties tur, jū s nezaudē sit.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Diezgan pieklā jī ga viesnī ca. Personā ls ļ oti draudzī gs, visi smaida, ja saprot, cenš as palī dzē t. Tiesa, neviens no darbiniekiem nerunā krieviski. Istabas, protams, ir vecas, koka durvis un logi krā soti baltā krā sā . Plaisas rā mjos un logos. … Tomēr ▾ Diezgan pieklā jī ga viesnī ca. Personā ls ļ oti draudzī gs, visi smaida, ja saprot, cenš as palī dzē t. Tiesa, neviens no darbiniekiem nerunā krieviski. Istabas, protams, ir vecas, koka durvis un logi krā soti baltā krā sā . Plaisas rā mjos un logos. BET vienmē r tī rs un kā rtī gs.
Mī nusi: 1. Lieliska dzirdamī ba un slikta skaņ as izolā cija telpā s. Ja mums nepaveicas, jo mē s un kaimiņ i izrā dā s vardarbī gs krievs, kurš atbrauca uz Indiju atpū sties krieviski (iedzert), nevis saulē un jū rā , tad bezmiega nakts garantē ta. Tiesa, nā kamajā dienā viņ i bez problē mā m maina telpas uz citu ē ku, un kaimiņ š pē c divā m dienā m nomierinā jā s, izrā dī jā s diezgan kā rtī gs puisis.
2. Ja indieš i pielā gojā s gatavot brokastis gandrī z bez pipariem, tad sā kumā vakariņ as ē st nebija iespē jams (ļ oti asas), bet pē c pā ris dienā m pieradā s.
3. Galdniekiem vajag savē jo jū rai. Bet nav nepiecieš ams tos nē sā t, jū s varat iegā dā ties aptuveni 100 rubļ u netā lu no viesnī cas. Sievietē m mī nus bez matu ž ā vē tā ja.
Citā di nekā du problē mu. Normā la trijotne ir kā trijotne Itā lijā .
Ja ir kā di jautā jumi rakstiet. es atbildē š u.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


iemiesojums andreeva0912
Es izlasīju vienā no viņu atsauksmēm, ka Calangute centrs atrodas 30 minūšu gājiena attālumā no šīs viesnīcas. Vai tā ir?
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Anjuna blusu tirgus
Novērtējums 10.0
Indija, Ziemeļu goa
Ielas, laukumi, skatu punkti, iepirkšanās
Čaporas pludmale
Novērtējums 10.0
Indija, Ziemeļu goa
Daba, Pludmales

Отель расположен на севере Гоа, на пляже Калангут. Представляет собой два двухэтажных корпуса, расположенных на берегу моря. Находится в непосредственной близости от ночных развлечений. Построен в 1989 году. В ресторане отеля подают блюда индийской и интернациональной кухни.

Atrašanās vieta В 45 км от аэропорта Даболим и в 15 км от столицы Гоа – Панаджи.
Pludmales apraksts В 50 м от отеля.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā
  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
Izklaide un sports Игровая комната.
  • sporta zāle
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 75 номеров.

  • vanna/duša
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • interneta wi-fi
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • balkons/terase
Adrese Gaura Vaddo, Calangute, Bardez, Goa, 403 516, India
Tālruņi: +91 832 2276761
Tīmekļa vietne: Goan Heritage Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной.