Colonia de Braganza 3*– Atsauksmes

15
Novērtējums 7.510
№4 viesnīcas reitingā Ziemeļu goa
7.1 Numurs
7.0 apkalpošana
7.2 Tīrība
5.0 Uzturs
7.8 Infrastruktūra
Neliela viesnīca starp palmām un dārzu Goa ziemeļos. Dibināta 1999. gadā, pēdējās atjaunošanas datums - 2013. gads. Dabolimas lidosta atrodas 1 stundas brauciena attālumā. Thivim dzelzceļa stacija atrodas 30 minūšu brauciena attālumā no kūrortviesnīcas Colonia De Braganza, savukārt Mapusas autoosta atrodas 15 minūšu brauciena attālumā. Piemērots jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар maxim.nadt
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Solonia de Braganza 2* GOA, Indija Brī niš ķ ī ga viesnī ca, viss blakus, viesnī ca izcila, izmaksas minimā las, tī rī š ana pē c izvē les vismaz katru dienu, draudzī gs personā ls, pat nezinot valodu, vienmē r gatavi palī … Tomēr ▾ Solonia de Braganza 2* GOA, Indija
Brī niš ķ ī ga viesnī ca, viss blakus, viesnī ca izcila, izmaksas minimā las, tī rī š ana pē c izvē les vismaz katru dienu, draudzī gs personā ls, pat nezinot valodu, vienmē r gatavi palī dzē t! Jebkurā nestandarta gadī jumā vadī ba vienmē r nā ks palī gā ! Iesaku viesnī cu! ! !
Бассейн,вид из номера.
аватар olga702645
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tā mies Colonia de Braganza 2 *, lidojam uz viesnī cu vairā kus gadus pē c kā rtas, esam apmierinā ti ar tā s atraš anā s vietu. Tur ir viss: tuvu pludmalei un tuvu centram. Izbraucam tikai ar brokastī m, ierastā s primitī vā s brokastis. … Tomēr ▾ Atpū tā mies Colonia de Braganza 2 *, lidojam uz viesnī cu vairā kus gadus pē c kā rtas, esam apmierinā ti ar tā s atraš anā s vietu. Tur ir viss: tuvu pludmalei un tuvu centram. Izbraucam tikai ar brokastī m, ierastā s primitī vā s brokastis. Esam apmierinā ti, ka š ajā viesnī cā varam gatavot paš i. Veikali atrodas pastaigas attā lumā . 2 baseinu teritorijā . Kas attiecas uz istabu - parasta, normā la istabiņ a, gadā s, ka kaut kas nesanā k, bet mē s neesam izvē lī gi tū risti, mums ar viņ iem nekad nerodas jautā jumi. Ja kaut kas ir salū zis, viņ i to salabo. Lū dzu noņ emt - noņ emt. Š ī nav Ē ģ ipte, š ī ir pavisam cita. Mums viesnī cā bija tū roperatora pā rstā vis, tač u ar viņ u nebraucā m ekskursijā s, ceļ ojā m paš i. Š ī viesnī ca mums ir 10 no 10.
аватар vane4kavanusha
Reģ istrē š anā s: no pulksten 12, faktiski nokā rtota pē c brokastī m, lietas varē ja atstā t reģ istratū rā . Istaba: nepretenciozas, vienkā rš as mē beles, bez liekumiem, bet par naudu pieņ emams. Rezervē ju vienai personai, istabiņ u bez kondicioniera, faktiski iekā rtojos divvietī gā istabā ar kondicionieri. … Tomēr ▾ Reģ istrē š anā s: no pulksten 12, faktiski nokā rtota pē c brokastī m, lietas varē ja atstā t reģ istratū rā .
Istaba: nepretenciozas, vienkā rš as mē beles, bez liekumiem, bet par naudu pieņ emams. Rezervē ju vienai personai, istabiņ u bez kondicioniera, faktiski iekā rtojos divvietī gā istabā ar kondicionieri.
Numurā nav seifa. Istaba ir bloķ ē ta ar piekaramo atslē gu, kuru izsniedz reģ istratū rā . Padoms: iegā dā jieties savu pili tirgū par USD 3, ejot uz galveno ceļ u pa labi apmē ram 500 metrus, es atradu stendu, kurā pā rdod slē dzenes ar lampā m un gā zes plī tim. Vai arī atnesiet savu pili.
Reģ istratū rā var izmantot seifu par 1$, bet par to bū s jā pē rk sava slē dzene, tā pē c nopē rc vienu slē dzeni un aizver ar to istabu, bū s seifs. Nezaudē atslē gu! )
Numurā ir viesnī cas istaba, kurā ir duš a un tualete, izlietne.
Duš a ir caurule, kas izvirzī ta no sienas ar difuzoru. Virsū ir boileris, 5 minū tes un ū dens silts. Pie sienas bija aizkaru stiprinā jums, bet aizkara nebija. Duš as telpa nekā dā veidā nav iež ogota.
Istabas gaitenī atradā s 1.5 metru marmora galda virsma ar izlietni, uz kuras var griezt ē dienu, augļ us un, ja ir katls un kastrolis, tad gatavot ē st.
Mē beles ir vienkā rš as, bet ok. Katrā numurā ir regulē jams griestu ventilators.
Paš ā istabas sā kumā ir dī vā ns, neliels galdiņ š un divi atzveltnes krē sli, kā arī naktsskapī tis ar televizoru, skaņ otā js, neliels ledusskapis.
Istabā uz grī das ir baltas flī zes, ja uz tā s iet š ī ferī no ielas, tad ir smilš u pē das.
Ja vajag iztī rī t istabu, vienkā rš i aizej uz reģ istratū ru un saki "lū dzu iztī riet manu istabu", atstā jiet istabas atslē gas, nā ciet viss tī rs un kā rtī gs.
Brokastis viesnī cā ir blā vas, vienkā rš i grauzdiņ i, ar sviestu un ievā rī jumu, kafiju un tē ju, sulu. Viesnī cā ir restorā ns, prasiet pē c ē dienkartes, par naudu var pasū tī t jebko, cenas tā das paš as kā visur citur.
Personā ls draudzī gs, pretimnā koš s, uzsmaida un jautā kā iet. Neapvainojiet nevienu, visi ir ļ oti labi puiš i.
Viesnī cā ir 2 peldbaseini, kas pē c 17:30 sā k hlorē ties ar ū deni, un tad jū s nevarat peldē ties.
Место перед бассейном, под навесом столики там же подают завтраки. номер 203, 1-ый этаж, сразу за бассейном
аватар AlexP45
Reģ istrē š anā s noritē ja raiti un salī dzinoš i ā tri. Mū su grupā bija 24 cilvē ki, viņ i visi tika ievietoti pusotras stundas laikā . Brokastis - tē ja, kafija, tosteris, ievā rī jums. Netā lu, 5 minū š u tirgus ar lē tiem augļ iem un dā rzeņ iem. … Tomēr ▾ Reģ istrē š anā s noritē ja raiti un salī dzinoš i ā tri. Mū su grupā bija 24 cilvē ki, viņ i visi tika ievietoti pusotras stundas laikā .
Brokastis - tē ja, kafija, tosteris, ievā rī jums.
Netā lu, 5 minū š u tirgus ar lē tiem augļ iem un dā rzeņ iem.
Pludmale ir pā rslogota ar vietē jiem, sestdien-Svē tdien iesaku doties uz Candolim dziju. Tas ir apmē ram 20 minū š u gā jiena attā lumā gar pludmali pa kreisi. Turpat, Kandolimā , ir liels Ņ ū tonu tirgus.
Vakariņ ojā m, pā rsvarā pludmalē "Hard Rock" vai kafejnī cā netā lu no viesnī cas. Kafejnī cā bija okroshka un pelmeņ i.
Jā bū t gatavam, ka vietē jā ē dienā garš vielas netiek liktas ar mē ru.
Dzeriet tikai ū deni pudelē s. Nebū s lieki paņ emt lī dzi 100 ml spirta skrā pē jumu dezinficē š anai un dezinficē još ā m roku salvetē m. Tad viss bū s ok
Iesaku doties ceļ ojumā uz ū denskritumiem.
Esiet uzmanī gi ar mainī tā jiem. Viņ i muļ ļ ā jas melnā . Nekavē joties pā rrē ķ iniet.
Veiksmi
аватар vovknataliya
Viesnī cā atpū tā mies no 1. lī dz 9. novembrim. Viesnī ca ļ oti pieklā jī ga, atrodas Calangute centrā , viss blakus-pludmale, tirgus, busi. Istabas 2-istabas, tī ras, koptas kvalitatī vi. Personā ls ļ oti draudzī gs. , eļ ļ a, ievā rī jums, tē ja un kafija. … Tomēr ▾ Viesnī cā atpū tā mies no 1. lī dz 9. novembrim. Viesnī ca ļ oti pieklā jī ga, atrodas Calangute centrā , viss blakus-pludmale, tirgus, busi. Istabas 2-istabas, tī ras, koptas kvalitatī vi. Personā ls ļ oti draudzī gs. , eļ ļ a, ievā rī jums, tē ja un kafija. Goā esam jau 4. reizi, tā pē c viesnī cu vajadzē ja tikai kā bā zi, bet gribu teikt: nav slikti, viss ir tī rs. Pā ris reizes pasē dē jā m pa nakti pie baseina ar rumu, problē mu nebija. martā pieturē sim. Iesaku tū ristiem, kas nenakš ņ o viesnī cā , bet ceļ o. Paldies personā lam par labu atpū tu.
бассейн
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Tikko vakar atgriezos no Goa. Pirmkā rt, lidostā uniformā s tē rpti vī rieš i mē ģ inā s samainī t jū su dolā rus pret savā m rū pijā m par izspieš anas likmē m. Tiem, kas ceļ o pirmo reizi - neapstā ties pē c pasu kontroles un ž igli meklē t tū roperatora pā rstā vjus, ignorē t visus indieš us. … Tomēr ▾ Tikko vakar atgriezos no Goa. Pirmkā rt, lidostā uniformā s tē rpti vī rieš i mē ģ inā s samainī t jū su dolā rus pret savā m rū pijā m par izspieš anas likmē m. Tiem, kas ceļ o pirmo reizi - neapstā ties pē c pasu kontroles un ž igli meklē t tū roperatora pā rstā vjus, ignorē t visus indieš us. Tad traks iekrā vē js izvilks jū su bagā ž u no rokā m un metī sies uz autobusu uz viesnī cu. Tā kā viņ i viņ u nepaturē ja, viņ am bū s jā maksā . Nez kā pē c ubago Krievijas rubļ us. 100 pilnī gi pietiek, bet lielā ki izlū gsies. Parā diet izturī bu. Otrkā rt: viņ iem vispā r nav sirsnī bas. Viss, ko viņ i dara jū su labā , ir saistī ts ar samaksu. Tā tad vispirms jautā jiet, cik daudz? Ī paš i kaklā , jo tur zivju vai jū ras rā puļ u ē diena izmaksas ir atkarī gas no produkta izmē ra, kas rakstī ts ē dienkartē . Izlasiet to uzmanī gi. Treš ais: kā pē c visur tik maz raksta par atkritumiem? Vienkā rš i atkritumu izgā ztuve, kurā bū s jā pavada atvaļ inā jums, ja nedomā to pavadī t viesnī cā . Bet nav muš u! ! Viesnī cas istabiņ a liela, vannasistabā karstais ū dens caur akumulā cijas sildī tā ju. Visas rozetes viesnī cā darbojas caur slē dž iem. T. e. vispirms ieslē dziet kontaktligzdas atslē gu - kontaktligzda darbojas. Ierodoties mums neiedeva kartī tes, pē c kurā m it kā bija atļ auts paē st brokastis - tā s atcerē jā mies tikai aizbraucot. Viņ i sā ka sakā rtoties. Brokastis Braganzā ir cits stā sts. Nav indieš u ē diena. tā pat kā paš as brokastis. Viņ i 3-4 indieš u uzraudzī bā cep maizi pirmsū dens tosterī , izsniedz tiem ķ ī misko ievā rī jumu un sviestu, maisiņ os tē ju un kafiju. Ir kubli ar pienu un verdoš u ū deni. Un absolū ta vienaldzī ba gan no viesnī cas gida, gan paš a personā la puses. Izbraucā m no rī ta, dienu iepriekš mē ģ inā jā m noskaidrot, cikos tiks apkalpots autobuss, dež urē još ā reģ istratū ra pat nevarē ja sazvanī t mū su gida mobilo, jo viņ iem ir spiedpogu telefons ar iestrē guš ā m pogā m. Mē s noķ ē rā m savu gidu, apsargā jot viņ u tumsā netā lu no viesnī cas. Bet viņ i ne par ko nerū pē jā s, jo beidzot devā s mā jā s.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар tanjuscha2004_list.ru
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
… Tomēr ▾
аватар elenka_miss
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Visi saka GOA-GOA, man likā s, WOW, cik forš i))) Izrā dī jā s - likā s))) Š ī ir Indija! ! ! Indijai viss, kas bija - norma. Tū risti, kas gatavojas uz turieni! ! ! Lai sā ktu, iepazī stieties ar valsti internetā , lai vē lā k nebū tu š okē ts)) Es tur biju divas dienas. … Tomēr ▾ Visi saka GOA-GOA, man likā s, WOW, cik forš i))) Izrā dī jā s - likā s))) Š ī ir Indija! ! ! Indijai viss, kas bija - norma. Tū risti, kas gatavojas uz turieni! ! ! Lai sā ktu, iepazī stieties ar valsti internetā , lai vē lā k nebū tu š okē ts)) Es tur biju divas dienas...))) Bet kā rtī bā . Dā bolimā ieradā mies bez starpgadī jumiem, tad transfē rs uz viesnī cu. Apnicis - š ausmas! ! ! GOA krā sa vē l nebija manā ma, jo bija nakts)) Es iegā ju istabā un biju patī kami pā rsteigts par telpas lielumu, liela, divistabu, ar ledusskapi. Zinā ju, ka viss bū s tik pieticī gi un nepretenciozi. Nu, tā...Vidē ji)) Jū s varat dzī vot, es to apstiprinu)) Nav karstā ū dens, ir apkures tvertne, kas uzreiz nedarbojā s, bet es sū dzē jos, un viņ i to uzreiz salaboja. Tī rī ts katru dienu, dvieļ i un palagi mainī ti katru otro dienu. Pā ris reizes atstā ju dzeramnaudu - viņ i to neņ ē ma))) Visi ir tik smaidī gi un pozitī vi! ! ! Brokastis. Tos var neņ emt vispā r. To praktiski nav: tē ja, kafija, piens, grauzdiņ i, ievā rī jums un sviests. Viss pā rē jais par papildus samaksu. Es ē du Tibetā un pie Harija (kaut kā ). Viesnī ca atrodas ļ oti ē rtā vietā . Tirgū nopirku augļ us, bija arī jū ras veltes, kuras lū dza pagatavot restorā nā . VISS IR Ļ OTI LĒ TI. Es devos ekskursijā s pa ielu sarkanā stendā )) Es neatceros nosaukumu. Tur arī mainī ju naudu. Es devos uz pludmali Carlton viesnī cā . Pirmā s dienas nemitī gi mazgā ju rokas un visu slauku ar salvetē m, dzē ru kafejnī cā tikai caur salmiņ u. Tad tas tika atļ auts)) Tiesa, neviens neatcē la priekš ē jo lī niju 20 g mū su degvī na katru dienu)) Tū risma operators mums to ieteica. Nekad nav saindē jies. Ir vē l daudz ko rakstī t. Bet galvenais: uztveriet lietas viegli. Tas ir GOA)) Tā ir visur, un viss bū s kā rtī bā . Vai es tur atgrieztos vē lreiz? Jā . Un tajā paš ā viesnī cā . Viņ š mani nemaz netraucē ja. Es joprojā m atceros svē tkus ar siltumu sirdī )))
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pirms pusotra mē neš a pirmo reizi pē c ilgā ka laika atļ ā vos doties atvaļ inā jumā . Es jau sen sapņ oju doties uz Indiju. Lai izvē lē tos piemē rotu ceļ ojumu, izmantoju tū roperatora Sunmar vietni. Man to ieteica draugi. Viņ i ir vairā kkā rt izmantojuš i š ī tū risma dienesta pakalpojumus un vienmē r bijuš i apmierinā ti. … Tomēr ▾ Pirms pusotra mē neš a pirmo reizi pē c ilgā ka laika atļ ā vos doties atvaļ inā jumā . Es jau sen sapņ oju doties uz Indiju. Lai izvē lē tos piemē rotu ceļ ojumu, izmantoju tū roperatora Sunmar vietni. Man to ieteica draugi. Viņ i ir vairā kkā rt izmantojuš i š ī tū risma dienesta pakalpojumus un vienmē r bijuš i apmierinā ti. Ceļ ojums uz GOA man izmaksā ja daudz. Es rezervē ju ekskursijas pā ris dienas pirms izlidoš anas tieš saistē . Š is ir ļ oti ē rts pakalpojums cilvē kiem, kuri novē rtē savu laiku. Viesnī ca, kurā apmetos, saucā s COLONIA DE BRAGANZA. Gandrī z akmens metiena attā lumā no tā s atrodas vairā kas pludmales. Š ī patieš ā m ir brī niš ķ ī ga vieta, kur palikt. Biju apmierinā ta ar numura izmaksā m un viesnī cas pakalpojumiem. Divistabu "suite" numurs, tī rs un radī ja mā jas komforta iespaidu. Viesnī cā ir peldbaseins ar bā ru un restorā nu. Serviss visaugstā kajā lī menī . Personā ls ir pieklā jī gs un uzmanī gs. Ja man kaut kas nebija skaidrs, viņ i vienmē r mani pamudinā ja. Numurā bija gaisa kondicionieris, ventilators, duš a, ledusskapis un arī balkons. Ir karsts ū dens. Izklaidei man tika nodroš inā ta masā ž a un ū dens sporta veidi. . Apmē ram reizi nedē ļ ā varat klausī ties dzī vo mū ziku. Uz vietas ir arī ļ oti gleznains dā rzs. No tur pavadī tā laika man bija tikai pozitī vi iespaidi. Visiem ļ oti patika un drī z vien netiks aizmirsts.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар filya12
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Viesnī ca pretī ga, neesmu kaprī zs, bet dzī vot vienā istabā ar tarakā niem ir briesmī gi, tagad ceļ oš u tikai kā mež onis … Tomēr ▾ Viesnī ca pretī ga, neesmu kaprī zs, bet dzī vot vienā istabā ar tarakā niem ir briesmī gi, tagad ceļ oš u tikai kā mež onis
Parādīt vairāk »


iemiesojums viacheslavv
Vai varat man pateikt, kāda veida kontaktligzda ir virtuves zonā? Vai mūsu standarta spraudnis derēs? Pēc tūristu fotogrāfijām šķiet kā cita veida.
9 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 12 atbildes
iemiesojums viacheslavv
Pieredzējuši pastāstiet man dažas kafejnīcas ap viesnīcu Colonia de Braganza, kur gatavo lētas jūras veltes (garneles, omārus, omārus...) Uz kādu cenu rūpijās vajadzētu pievērsties?
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums viacheslavv
Mēs novembrī kā pāris dodamies pirmo reizi uz Indiju uz 14 dienām. Kas ir bijis, pastāstiet man aptuveni cik USD. (dolārs) vai tas ir jāņem līdzi ?? (plānojam īrēt skrejriteni, ēst kaklā 1 reizi dienā, pārējais vakaros pie Old Monk, lai paspētu ar augļiem un pašu gatavotiem jūras veltēm no tirgus - garnelēm, omāriem bez fanātisma)))) 1 brauciens ir iespējama ekskursija). Jau iepriekš pateicamies par jūsu atbildi
10 gadiem atpakaļ  •  10 abonenti 15 atbildes
iemiesojums marfa22
Kas atpūtās šajā viesnīcā pastāstiet visu ko zini.Vai ir iespējams noīrēt gludekli,un cik tas maksā.Kur var paēst.Kur var samainīt dolārus? ,
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums ievzaitsev
Cik maksā vilciena biļete no Goa uz Deli.
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 7 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Anjuna blusu tirgus
Novērtējums 10.0
Indija, Ziemeļu goa
Ielas, laukumi, skatu punkti, iepirkšanās
Čaporas pludmale
Novērtējums 10.0
Indija, Ziemeļu goa
Daba, Pludmales

Небольшой отель среди пальм и сада на Северном Гоа. Основан в 1999 году, дата последней реставрации - 2013 год. Поездка до аэропорта Даболим занимает 1 час. Железнодорожный вокзал Тивима находится в 30 минутах езды от курортного отеля Colonia De Braganza, а автобусный вокзал Мапусы - в 15 минутах. Подходит для молодежного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 40 км от аэропорта Даболим
Pludmales apraksts Общественный песчаный пляж расположен в 600 м от отеля.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

2 бассейна, магазины.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autonoma
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
Izklaide un sports Центр Аюрведы.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 100 номеров. Состоит из десяти 4-этажных корпусов.

Istabās

В номере представлено: ТВ, душ, индивидуальный кондиционер, мини-бар, балкон.

  • vanna/duša
  • gaisa kondicionieris (ne visās istabās)
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese Behind Plantain Leaf, Naika Vaddo, Calangute, Goa, India, 403516
Tālruņi: +91 832 2277904
Tīmekļa vietne: Colonia de Braganza
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной.