Kopumā lieliska viesnīca un lielisks personāls.

Rakstīts: 25 septembris 2020
Ceļošanas laiks: 7 — 16 septembris 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Pirmajā reizē , kad atpū tā mies viesnī cā , mums bija jā dodas atpakaļ martā , un beidzot tika atvē rtas robež as un mē s devā mies atpū sties. Atpū tieties vienā vā rdā ar blī kš ķ i! Atpū tā mies ar ģ imeni (vī rs un 8 gadus vecs bē rns).
Viņ i mū s sagaidī ja un lieliski iekā rtoja, dezinficē ja koferus un visu nepiecieš amo, iekā rtojā s istabiņ ā , istabiņ a ļ oti tī ra un skats burvī gs. Uzreiz nometā m koferus un devā mies uz pludmali, jū ra skaidra, mazi oļ i, sauļ oš anā s krē slu pietiek visiem. Vē l viena pirmā krasta lī nija))
Ī sā k sakot, izsalcis nebū si, nē , bet nav ž ē l aizbraukt un izlaist visas 3 ē dienreizes. Vienmē r, lai arī cik atsauksmes esmu lasī jusi par jebkurā m viesnī cā m, vienmē r visi nav apmierinā ti ar ē dienu, saka, ka nav ko izvē lē ties, bet tu atnā c un viss kā rtī bā . BET TE TIEŠ Ā M NAV KO IZVĒ LĒ TIES! Biezenī tis no atjaunotiem kartupeļ iem no maisa, kas pā rliets ar pienu, kā ir vispā r ? ! Makaronu galds? Jā , ir, bet makaroniem nekā das piedevas nevajag, makaroni vienmē r ir lieliski pat vienkā rš ā s viesnī cā s, ir komponenti, no kuriem izvē lē ties, rī vē ts siers. Š eit vienkā rš i nometiet mē rci virsū makaroniem un paņ emiet to. Vakariņ ā s, jā , tev to iemetī s pannā , pilī s eļ ļ u un pā rlej ar mē rci. Es nezinu, kas man traucē novietot komponentus uz pastas galda. Viņ iem ir siers, daudz dā rzeņ u. Š eit vispā r viss, kas ir par pā rtiku, tiek izdrā zts.

Gaļ a, gaļ as praktiski nebija. Bija kaut kā da nesaprotama jē ra gaļ a reizē m, daž as kotletes, reizē m tī tars, pā ris reizes garš ī ga vista, pā ris reizes negarš ī ga.
Zivs. Š eit es slavē ju. Zivis bija 1. nedē ļ a, tad laikam iepeldē ju jū rā , bet pirmo nedē ļ u ē du tikai zivis ar dā rzeņ iem. Grilē ta zivs, daž reiz tuncis, garš ī gi.
Rī si ar vermicelli, kartupeļ u biezeni no iepakojuma, dā rzeņ i, bet tikai tie tika ē sti, un makaroni ir grū ti sabojā t. ej caur sevi kaut ko iemet. Rī sus tikai beigā s atrada normā li, tī ri balti bez nekā .
Maiznī ca. Ļ oti viduvē ji. Protams, tā nav Tunisija ar savā m bagetē m. Bet tieš ā m garš ī gi ir tikai kruusā ni no krā sns, neko citu pastā vī gi neņ ē mu. Pamatmaize, kaut kā di rū pnī cas rullī š i iepakojumā . Restorā nā vakariņ ā s nav picas, tā bija 1 reize, bet maizes vietā to pastā vī gi ņ emt nederē s. Labas zupas, labi augļ i, deserti, lai gan tie visi ir vienā di, bet garš ī gi. Saldē jums nav garš ī gs, man ļ oti garš o saldē jums, bet ņ ē mu tikai 2 reizes. Bā ros ir shawarma un pica. burgeri pludmalē . nevar iet pusdienā s un neiet, vienalga tur nekā vē rtī ga nav, bet š avarma iet ļ oti labi. Nezinu kā pē c tā ir ar ē dienu, apmierinā tus cilvē kus neesmu redzē jusi, visi mazliet apmulsuš i , viņ i var ietaupī t naudu pē c krī zes, bet mums nav nekā du atlaiž u nav.

Tur mū s pasauca uz volejbolu pie animatora un gā ja spē lē ties, uzzinā jā m, ka ir daudz un daž ā das izklaides. Bē rns tika nosū tī ts uz mini klubu, kur animatori viņ us skatā s, spē lē daž ā das spē les. Vispā r bē rns bija mini klubā.24/7. Viņ š mī lē ja meitenes. Un vakarā es devos dejot mini diskotē kā .
Tik labi padarī ti puiš i neļ ā va jums mazliet garlaikoties. Man ļ oti patika animā cijas komanda.
Vakarā tika rī koti daž ā di programmas š ovi. Viesnī cas Mr un Miss deju š ovs.
Viesnī cas personā ls ir ļ oti smaidī gs un labi darī ts, vienmē r palī dzē ja it visā .
Dos Dievs, nā kamgad atgriezī simies : )
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Rādīt citus komentārus …
аватар