Casablanca Beach Resort 3*– Atsauksmes

8
Novērtējums 6.910
№15 viesnīcas reitingā Ziemeļu goa
7.6 Numurs
7.3 apkalpošana
7.5 Tīrība
6.1 Uzturs
7.1 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Candolim rajonā. Uzcelta 1996. gadā. Sastāv no 4 trīsstāvu ēkām. Viesnīca pēdējo reizi tika atjaunota 2008. gadā.Vairāk →
аватар damochka165
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pirmajam braucienam uz Goa un Indiju vispā r (2016. gada novembris) rezervē jā m Casablanca 3 * viesnī cu - bijā m ļ oti apmierinā ti! Laba atraš anā s vieta (tuvumā visi veikali un kafejnī cas), tuvumā ir daudz taksometru - par nepieklā jī gi mazu naudu var aizbraukt jebkur. … Tomēr ▾ Pirmajam braucienam uz Goa un Indiju vispā r (2016. gada novembris) rezervē jā m Casablanca 3 * viesnī cu - bijā m ļ oti apmierinā ti!
Laba atraš anā s vieta (tuvumā visi veikali un kafejnī cas), tuvumā ir daudz taksometru - par nepieklā jī gi mazu naudu var aizbraukt jebkur.
Pati viesnī ca ir forš a: plaš i numuriņ i, istabā viss nepiecieš amais, arī dvieļ i un tualetes piederumi. Gulta tī ra, istaba tī ra, mē beles nav jaunas, bet kā rtī gas.
Brokastis pē c Indijas standartiem labas, ir no kā izvē lē ties. Tē ja ļ oti garš ī ga : ) Ir bā rs, kur vakarā var atpū sties.
Personā ls ir smaidī gs, bet neuzbā zī gs – dzeramnauda nav obligā ta, tas neietekmē uzkopš anas kvalitā ti telpā .
Kopumā visi bija ļ oti apmierinā ti un arī nā kamgad plā nojam atgriezties š ajā viesnī cā , bet domā ju, ka izvē lē simies oktobri, kad tū ristu vē l nav tik daudz.
аватар sistematour
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Neliela platī ba, pieticī ga, diezgan zaļ a. Lī dz jū rai 150 m Netā lu no galvenā ceļ a - 300 metri, bet tajā paš ā laikā viesnī ca ir klusa. Numuri ir pieticī gi, bet tī ri. Daudz bū diņ u pludmalē . … Tomēr ▾ Neliela platī ba, pieticī ga, diezgan zaļ a. Lī dz jū rai 150 m Netā lu no galvenā ceļ a - 300 metri, bet tajā paš ā laikā viesnī ca ir klusa. Numuri ir pieticī gi, bet tī ri. Daudz bū diņ u pludmalē .
аватар kovtanyuk
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Jaungada brī vdienā m izvē lē jos viesnī cu, galvenokā rt koncentrē joties uz atsauksmē m, tā pē c dalos savos iespaidos. VISPĀ RĪ GI: viesnī ca ļ oti laba, dotu nevis 3*, bet pilnus 4. Iesaku visiem. ATRAŠ ANĀ S VIETA: 1 minū tes gā jiena attā lumā no rosī gas ielas ar veikaliem un kafejnī cā m, minū tes vai 200 metru attā lumā no jū ras. … Tomēr ▾ Jaungada brī vdienā m izvē lē jos viesnī cu, galvenokā rt koncentrē joties uz atsauksmē m, tā pē c dalos savos iespaidos.

VISPĀ RĪ GI: viesnī ca ļ oti laba, dotu nevis 3*, bet pilnus 4. Iesaku visiem.

ATRAŠ ANĀ S VIETA: 1 minū tes gā jiena attā lumā no rosī gas ielas ar veikaliem un kafejnī cā m, minū tes vai 200 metru attā lumā no jū ras. viesnī ca atrodas tā sauktajā pirmajā lī nijā , t. i. , stacionā ras ē kas nevar celt tuvā k jū rai. Decembra pē dē jā s dienā s tieš i iepretim viesnī cai notika mū zikas festivā ls SUNBURN, nekas cits kā lielais cilvē ku skaits netraucē ja, mū zika beidzā s ap 22:00.

IZMITINĀ Š ANA UN ISTABAS: reģ istrē š anā s uzreiz pē c ieraš anā s, numuriņ am iedeva augstā ku kategoriju nekā es rezervē ju, nevis standarta, bet suite, bet pirmajā stā vā . Istaba man nepatika, jo ir tumš s un mitrs, aizkarus nevar atvē rt, tā kā pirmais stā vs un tu esi publiski izstā dī ts, arī uz balkona nevar mierī gi sē dē t.
ar savu problē mu kopā ar gidu devos uz reģ istratū ru, kur man pateica, ka š obrī d nav brī vas telpas. Biju sarū gtinā ta: (((, nakts bija mocī jusies (dē muma dē ļ ļ oti grū ti elpot) un nolē mu no rī ta nosū tī t "smago artilē riju" mī ļ otā cilvē ka izskatā , lai to sakā rtotu, jo viņ i paš i mums zvanī ja un teica, ka ir brī vs cits numurs, kas mū s pilnī bā trī skā rš oja: atrodas treš ajā stā vā , gaiš s, tī rs un ar milzī gu terasi. Istabā nav tā das dzī vas radī bas kā blaktis, ķ irzakas utt. Mē beles: gulta, skapis, TV, ledusskapis, tē jkanna.
vienī gais mī nuss ir tas, ka seifs atrodas nevis istabā , bet reģ istratū rā un ir pieejams no rī ta lī dz 18:30, t. i. , jā plā no diena tā , lai naktī pē kš ņ i neaptrū ktu nauda.

PAKALPOJUMI: Mani ļ oti iepriecinā ja ā trs un proaktī vais numura problē mas risinā jums – skatī t iepriekš.
arī labi uzkopj, mī ļ otais ik pē c 3 dienā m atstā ja dzeramnaudu apmē ram 2$, par to apkopē ja mums uztaisī ja daž ā das dī vainas figū riņ as no dvieļ iem - tā du fantā zijas lidojumu vē l nekur nebiju redzē jusi. mū su istabā ciemojā s dvieļ u krokodils, ziemassvē tku tī tars, bruņ urupucis, dinozaurs....bija arī daž ā das puķ es un liekas, ka mī ļ ā: )))))) restorā nā apkalpoš ana tik nesteidzī ga, bet š is , manuprā t, ir visas Indijas iezī me, nevis konkrē ta viesnī ca. Gala vakariņ as - blē ņ as, ja var atteikt rezervē jot - atsakieties, niecī gs ē dienu komplekts un dī dž eju mū zika. vakariņ as mums uzdā vinā ja tū roperators, bet tautieš iem, kuri par š o apš aubā mo prieku maksā ja 70$ no cilvē ka, tas bija kauns.

Ē DIENS: Par brokastī m neko nevaru teikt, nebijā m pat vienu reizi (nav no rī ta ē st cienī tā ji). Pē c kaimiņ u teiktā , ē diens bijis labs. Pa dienu strā dā arī viesnī cas restorā ns, bet par naudu.
var paē st diezgan garš ī gi, ja ir slinkums doties uz pilsē tu.

PLUDMA: manai gaumei Candolim nav skaistā kā pludmale Goa ziemeļ os, bet dzī vī gā kā ir labā kā . Skaistas pludmales atrodas galvenokā rt ciematos: divi veikali, viens restorā ns - tā ir visa izklaide. Tiesa, tiem, kas grasā s ņ emt lī dzi skrejriteni, tā nebū s problē ma.
аватар maria_maria
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Sveiki! Kopā ar jaunu vī rieti atpū tā mies 2 nedē ļ as. Mē s devā mies no tū roperatora Intourist. Atnesa, ā tri novietoja, bet telpas protams skopas, kopumā kā bildē . Pā rē jo sabojā ja darbinieku sliktā s manieres, kas sā ka mosties 7-7. … Tomēr ▾ Sveiki! Kopā ar jaunu vī rieti atpū tā mies 2 nedē ļ as.
Mē s devā mies no tū roperatora Intourist. Atnesa, ā tri novietoja, bet telpas protams skopas, kopumā kā bildē . Pā rē jo sabojā ja darbinieku sliktā s manieres, kas sā ka mosties 7-7.30 no rī ta un skaļ i runā t, dauzī ties pa kā pnē m, grabē t traukus un citu sadzī ves tehniku! Ja gribi gulē t, turies tā lā k no virtuves un restorā na! Brokastis, ja ir iekļ autas, tad tie ir dzē rieni, grauzdiņ i, ievā rī jums, sviests, pā rē jais pē c pasū tī juma (bekons, olu kultenis), bet lē ti. Viesnī cas atraš anā s vieta ir tuvu skaistajai jū rai, bet taka ir gar smirdoš iem krū miem. Pati viesnī ca ir zaļ umos un ziedos, mā jī ga un skaista. Baseins tī rs! Tagad galvenais mī nuss: zā dzī ba! Diemž ē l sastapā mies ar mums nozagtu ķ ē dī ti un briljanta kulonu, izvilktu no somas. Zaudē jums netika atklā ts uzreiz. Pā rvaldnieks tika brī dinā ts, bet viņ i mums nekā di nepalī dzē ja un nekompensē ja zaudē jumus. . . Tas bija š oks!! ! Vispā r lietojiet seifus, slē dzenes un citu droš ī bas aprī kojumu, bet labā k ne ņ em lī dzi dā rgas lietas! Atseviš ķ i par tū roperatoru, viņ i bija neapmierinā ti ar apkalpoš anas kvalitā ti, ī paš i tas bija jū tams, kad mū su reiss kavē jā s, un mē s tikā m brī dinā ti par vē lu, un tad pazuda pavisam! Ja mums nebū tu vietē jā s SIM kartes, nav zinā ms, kā viņ i ar mums sazinā tos! Par laimi, abi runā jam angliski un varē jā m komunicē t ar vietē jiem, tač u pati tū roperatora "vienaldzī bas" "pamestī bas" sajū ta deva nepatī kamu pē cgarš u! Kopumā esiet uzmanī gi! ! !
аватар Anaconda86
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī cā ieradā mies ap 7:30. Ā rē ji viesnī ca izskatā s ļ oti izdevī ga salī dzinā jumā ar citā m. Bet lī dz 11:30 gaidī ja reģ istrē š anos, jo iepriekš ē jie viesi vē l nebija izbraukuš i. Mums visiem (bijā m 15 cilvē ki no Jekaterinburgas) tika ierā dī ta 1 istaba, lai varē tu pā rģ ē rbties un atstā t bagā ž u pirms reģ istrē š anā s. … Tomēr ▾ Viesnī cā ieradā mies ap 7:30. Ā rē ji viesnī ca izskatā s ļ oti izdevī ga salī dzinā jumā ar citā m. Bet lī dz 11:30 gaidī ja reģ istrē š anos, jo iepriekš ē jie viesi vē l nebija izbraukuš i. Mums visiem (bijā m 15 cilvē ki no Jekaterinburgas) tika ierā dī ta 1 istaba, lai varē tu pā rģ ē rbties un atstā t bagā ž u pirms reģ istrē š anā s. Jā izsaka atzinī ba viesnī cas darbiniekiem – tas viss tika darī ts ar pietupieniem, paklanī š anos un atvainoš anos. Kamē r lietas bū tī ba, devā mies uz jū ru. Jū ra, lai arī ar viļ ņ iem (kas vienmē r ir bijuš i), ir ļ oti silta, mums ļ oti patika! Istaba, kurā bijā m iekā rtojuš ies, atradā s 1. stā vā : 2 istabas, duš a ar tualeti, kondicionieris, 2 ventilatori, ledusskapis, TV, maza tē jkanna, glā zes, krū zes, karotes - pieticī gi, bet pietiekami. Vienī gais, ka nebija fē na. Istabu tī rī ja katru dienu un mainī ja dvieļ us. Katru reizi pē c tī rī š anas uz mū su gultā m tika izlikti š edevri - gulbji, bruņ urupucis, zirneklis, palmas un nomazgā ti lī dz sirdsapziņ ai. Istabā nesastapā m nevienu kukaini, izņ emot tauriņ u, lai gan kaimiņ i noķ ē ra diezgan lielu tarakā nu. Peldē jā mies baseinā pa dienu, kad pludmalē nebija elles elles, viņ i to tī ra katru dienu. Brokastis nav nobarojoš as, kā Turcijā vai Ē ģ iptē , tā saucamajā Kontinentā lajā - grauzdiņ i, gaidī š ana, sviests, tē ja (maisiņ i), kafija (š ķ ī stoš ā ), sula + ļ oti pikanta indieš u virtuve: rī si, kū kas. Principā ir ē dienkarte, kas nav sliktā ka par jebkuru kafejnī cu. Viss ir tuvu - veikali, valū tas maiņ as punkti, kafejnī cas, pludmale - pie rokas. Ja ir pieredze, var ņ emties ar riteni - braukt pa pludmalē m un pilsē tā m (neklausieties Pegasus gidos, ka tas ir aizliegts - jā tas ir aizliegts, bet visi tā ņ em, sods tiesī bu neesamī bas gadī jumā ir 500 rū pijas - apmē ram 450 rubļ u), bet es jū s uzreiz brī dinu - kustī ba tur ir traki. Visi vietē jie ir ļ oti draudzī gi - viņ i parā dī s ceļ u, un, ja neatradī sit, viņ i jū s vadī s, bet lī dz nebeidzamā Hello, How are you? un tā tā lā k apnicis. Dienvidgoā ir labā k ar bē rniem, un patieš ā m es š eit neņ emtu savē jos, š eit ir Turcija. Tā ir dzī ve. Bet vispā r man valsts ļ oti patika! Neparasta kultū ra, arhitektū ra, daba – Indija lika mums iemī lē ties sevī vienreiz un uz visiem laikiem! Jaunieš iem labā k iet pē c Jaunā gada, un labā k februā rī - pats jautrā kais! Mē s tur noteikti atgriezī simies! Un man nav nekas pretī , ja tā atkal ir Kasablanka!
аватар zsound
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Goa. Sapņ a piepildī jums) Ierados no rī ta, apmē ram 7-8 stundas. Reģ istrē š anā s istabiņ ā bija gaidā ma (no vā rdiem) 10. Piedā vā ja salikt visas lietas vienā istabā , pā rģ ē rbties un atpū sties) Un tā arī izdarī ja. … Tomēr ▾ Goa. Sapņ a piepildī jums) Ierados no rī ta, apmē ram 7-8 stundas. Reģ istrē š anā s istabiņ ā bija gaidā ma (no vā rdiem) 10. Piedā vā ja salikt visas lietas vienā istabā , pā rģ ē rbties un atpū sties) Un tā arī izdarī ja. Ap 10 piedā vā ja istabu....Skā rda - logi uz saimniecī bas pagalmu. Tā kā tika uzskatī ts, ka no agra rī ta trokš ņ a un trokš ņ a - viņ i atteicā s...viņ i piedā vā ja citu istabu)))) Vienu stā vu ZEMĀ ! ! ! Un atkal un pat ZEMĀ K!! ! ! Beigā s tomē r iedeva istabiņ u tajā paš ā ē kā , bet pa logiem pavē rā s skats uz baseinu un kafejnī cu (izrā dī jā s, ka pluss bija bezmaksas "kafejnī ca" wi-fi)
Numurs. Gandrī z divas istabas. Liela gulta un stū ra dī vā ns. Mē s trī s viegli izmitinā m) Istaba ir diezgan tī ra. Ir viss nepiecieš amais. Vienī gais ir tas, ka jums nekavē joties jā izdomā , kuri slē dž i ieslē dzas un izslē dzas (lī dz kontaktligzdas ieslē gš anai). Santehnika istabā , pā rsteidzoš i, daudzkā rt labā ka un apkalpojoš ā ka nekā Turcijā un Ē ģ iptē . Es nezinu, kas tam par iemeslu, š ķ iet, ka valsts ir nabadzī gā ka...
Regulā ri sakopta. Regulā ra veļ as un dvieļ u maiņ a. Lai gan pē c sarunā m ar citiem "mī tniekiem" bija skaidrs, ka kā ds veļ u nemaz nav mainī jis. Es nezinu. . . Kalpone))) bija jauks puisis. Jautā ja - mainī ja bez jautā juma.
Brokastis. Savdabī gs. Viss ir pietiekami ass. Lai gan manai gaumei tas ir normā li no rī ta))) Un ir grauzdiņ i, sviests, ievā rī jumi, kafija, tē ja, jupi sulas)))
Peldbaseins. Nav dziļ i. Tī rs. Regulā ri tī rī ts un hlorē ts. Mī nus viens - nav sauļ oš anā s krē slu pie baseina.
Bē rniem nav PILNĪ GI NEKAS. Tas ir pluss)))
Lī dz jū rai-okeā nam gandrī z 5-7 minū tes nesteidzī gi. Pludmale. Sezonas sā kums. Netī rs, bet jau varē ja redzē t, kā cilvē ki izved atkritumus. Pludmalē ir sauļ oš anā s krē sli, matrač i, saulessargi utt. , bet tas viss ir par papildus samaksu. maksa un jā maksā pludmales kafejnī cas, kuru priekš ā š ie sauļ oš anā s krē sli. Stingri sekoja lī dz neiespē jamī bai. No rī ta 7. zonā es apsē dos sauļ oš anā s krē slā un pē c piecā m minū tē m indiā nis stā vē ja un prasī ja simts rū pijas)))) Exoticaaa))))
Š ajā s paš ā s kafejnī cā s var pavadī t visu dienu, pusdienas, vakariņ as. . .
upes princese. Dū š ī gs rū das nesē js, kas uzskrē jis uz sē kļ a. Saindē ainavu. NAV KRIEVIJAS kuģ is. Lai gan rakstī ts - Maskava. . . Tas ir angļ u kuģ is, kas pā rdots privā tai kompā nijai Indijā . Viņ a tagad sit ar galvu valdī bai š ī kuģ a dē ļ...Jū s vienkā rš i nevarat pacelties virs ū dens un netī rī t to ((((
Kafejnī cas. Ja pametat viesnī cu un dodaties otrā virzienā no jū ras, tad pē c piecā m minū tē m jū s atradī sities uz rosī gas ielas ar kafejnī cu, veikalu utt tumsu. . . Valū ta tiek mainī ta bez problē mā m. Dolā rs = 44 rū pijas. Jū s varat ē st un dzert jebkurā kafejnī cā . Bet, no 14 lī dz 19 viņ iem gandrī z visiem ir pā rtraukums - viņ i pasniedz tikai kā du minimumu no ē dienkartes. Varbū t slavenā kā kafejnī ca Lobster Pot (un visdā rgā kā ). Man personī gi patika pā rē jā s divas (turklā t viena, forš ā kā , atradā s akmens metiena attā lumā no viesnī cas, ž ē l, ka par to uzzinā ju vē lu). Par kafejnī cu - jautā jiet. . .
Ir liels Ņ ū tona veikals - tur var nopirkt visu nepiecieš amo. . . Atkal pā rliecinā jos - laikam nevajag ņ emt lī dzi daž ā dus slamus. . .
Ekskursijas. "Pegazs" nedaudz paš ķ ī rā s. atsaucā s uz laikapstā kļ iem. Kam tas interesē - es atbildē š u.
Goa...Vispā r š ī ir vieta tiem, kas "saprot". Kā gids teica - vai nu tu iemī lies Indijā uzreiz, vai arī nekad nepieņ emsi. Jā , netī rumi uz ielā m, govis))) Bet vai tas tieš ā m ir jē ga? ? ? Jū ra, okeā ns, daba un saule. . . tas viss padara mī nusus tik vieglprā tī gus. . .
Es braukš u uz turieni vē lreiz. Un vairā k nekā vienu reizi, es ceru.
Рецепшен. Восход Утро Храм в Панадже Лобстер и краб в этом кафе. Хозяин кафе Понравивщееся кафе Бассейн
аватар Agnerianna
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
pirms izbraukš anas daudz lasī ju par viesnī cu...vē rtē jumi bija vidē ji...uz vietas sapratu, ka esmu pieņ ē mis pareizo lē mumu... viesnī ca atrodas vistuvā k pludmalei, ņ emot vē rā , ka tā ir paš valdī bas. . . tuvumā ir daudzas kafejnī cas, veikali, valū tas maiņ as punkts, kafejnī ca. … Tomēr ▾ pirms izbraukš anas daudz lasī ju par viesnī cu...vē rtē jumi bija vidē ji...uz vietas sapratu, ka esmu pieņ ē mis pareizo lē mumu...
viesnī ca atrodas vistuvā k pludmalei, ņ emot vē rā , ka tā ir paš valdī bas. . . tuvumā ir daudzas kafejnī cas, veikali, valū tas maiņ as punkts, kafejnī ca. . .
Viesnī cas teritorija neliela, bet viss lieliski un kompakti izvietots. . . manuprā t, 3 ē kas, katra ar savu nosaukumu. dzī voja Irisā .
Pati gā ju, dabū ju istabiņ u 3. stā vā (pē dē jā ), ar milzī gu verandu, 2 salmu krē sliem verandā , galdiņ u, pā ri verandai karā jā s skaista palma, bija ļ oti forš i! istabiņ a liela, tī ra, vannasistaba vienkā rš a, bet man nevajag daudz. telpu uzkopš ana katru dienu. atstā ja 10-20 rū pijas - istabu, kā saka, nolaizī ja. vienī gais, kas mani apbē dinā ja - tiklī dz ienesu istabā augļ us - pē c 10 minū tē m uz tā m ir skudras. mā jas saimniece man viņ us saindē ja - viņ iem nav velna ((
viesnī cas darbinieki ir brī niš ķ ī gi, lielā kā daļ a paņ ē ma manu e-pastu, lai vē lā k uzrakstī tu, gandrī z raudā ja)))
Baseins ir mazs ar daudz hlora. viesnī cā bija dā mas, kurā m viļ ņ i jū rā bija par lielu, tā pē c visu laiku pavadī ja pie baseina. un visu laiku viņ i sū dzē jā s, ka viss ir nepareizi))) visu laiku, salī dzinot ar Turciju viss iekļ auts))) Man bija ļ oti smieklī gi. zvaigzne Indijā ir brī vs jē dziens. ko ī paš nieks gribē ja likt - tas bū s)))
brokastis ir viens vā rds. Jupi, grauzdiņ i, ievā rī jums, tē jas maisiņ i un Jacobs kafijas granulas. bet par samaksu tevi apbē dinā s ! ! ! un kafija, un svaiga sula, un olu kultenis, labi, viss...nav dā rgi)
Ekskursijas ir ļ oti dā rgas! daudzi izsū kuš ies no pirksta)
devos uz Dudsagaras ū denskritumu, garš vielu plantā ciju - tā -tā , uz visu dienu. tas nemaksā ja 60 USD))) Es nenož ē loju izdarī to - es devos uz Hampi tempļ a kompleksu. 320 USD - tā vē rts. Jeep Toyota trim. Krieviski runā još s gids, atbildē ja uz visiem jautā jumiem, lieliski runā ja, aizveda mani uz skaistajā m kompleksa vietā m. . . 2 dienu ekskursija. 800 km no Goa. skaisti, tieš ā m. visvairā k nomocī tais visā ceļ ojumā , ļ oti iespaidī gs.
pā rē jo skaties pats. paņ ē ma trī s taksometrus - katrs 200 rū pijas - aizbrauca uz Old Goa (veco galvaspilsē tu), taksists visu izstā stī ja, rā dī ja, veda, paskaidroja. angliski.
tad es pats, jo satiktā kompā nija nolē ma palikt istabā s un iedzert)), vakarā devos vizinā ties ar laivu Panaji. neticami skaista. 1.5 stundas - apmē ram 120 rū pijas, plus brauciens ar taksi turp un atpakaļ - 200 rū pijas.
kā rtē jo reizi pē cpusdienā devos uz Panaji. tā da pati cena par taksometru.
bet es negā ju uz tā lā m pludmalē m - es nevaru visu dienu gulē t pludmalē . un uzņ ē mums rē ķ inā jā s tieš i ar š ā du iespē ju - 1100 rū pijas par mikroautobusu turp un atpakaļ par 10x.
Naktī devā mies arī uz Arporas tirgu. krā sains. Indieš us var sarunā t trī sreiz lē tā k nekā sā kotnē jā cena. bet eiropieš i, kas arī tur tirgojas, nevar pat kaulē ties par rū pijā m: galī go cenu.
pie viesnī cas kafejnī cā ē da omā ru))) ar piedevu, ar ū dens pudeli un salā tiem - 600 rū pijas))) krā š ņ i!! ! ! krabis ar garnē jumu, salā tiem un ū deni - $4)))
attiecī bā uz ā das izstrā dā jumiem: 3 somas, viltojumi zī molu somu modeļ iem, ļ oti augstas kvalitā tes, 4 vī rieš u kosmē tikas somas vannas piederumiem, 3 atslē gu turē tā ji, ļ oti labs maks - viss ā da - par visiem 100 USD)))
vispā r viss ir ļ oti lē ts, dā rgi ir tikai pā rvietoties pa valsti, jo benzī ns ir dā rgs
аватар Irena32
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Sveiki! Plā noju DR, ļ oti gribē ju lieliski atpū sties: ar sauli, siltumu un eksotiku. Izvē le krita uz Goa. Lidojums no Maskavas aizņ ē ma 7.20, gā ja ideā li, bez kratī š anas starpgadī jumiem. Viesnī ca ir ļ oti zaļ a, klusa, tī ra. … Tomēr ▾ Sveiki!
Plā noju DR, ļ oti gribē ju lieliski atpū sties: ar sauli, siltumu un eksotiku. Izvē le krita uz Goa. Lidojums no Maskavas aizņ ē ma 7.20, gā ja ideā li, bez kratī š anas starpgadī jumiem. Viesnī ca ir ļ oti zaļ a, klusa, tī ra. Valsts oficiā lā valoda ir angļ u un hindi. Paņ ē mā m tikai brokastis, bet gadī jā s, ka ē dā m citur. Valstī viss ir ļ oti lē ts. Viens dolā rs ir 4800 rū pijas, tur tieš ā m jū ties kā "miljonā rs no graustiem" : -) Viņ iem vidē jā alga valstī ir 20-20$, augstā kajiem menedž eriem 150$, tā pē c padomā jiet par cenā m. Braucā m no Pegasus, ekskursijas bija dā rgas, paņ ē mā m tikai dž ungļ us un Goa galvaspilsē tu: Panaju. Sā kumā viņ i ē da daž ā dos restorā nos, to ir vesela iela, bet pē c tam izvē lē jā s kafejnī cu blakus viesnī cai Toby. Tur jau visi mū s zinā ja un pat krievu vā rdus mā cē ja, DR pasū tī jā m omā rus un karaliskā s garneles + dzē rienus un ē dienu, mums tas maksā ja tikai 2500 rū pijas, kur tā du var atrast Maskavā ? Bijā m pā ris reizes diskotē kā : Baga, dā mā m ieeja bez maksas un dzē rieni bez maksas, neierobež otā daudzumā . Vī rieš iem ieeja ir 1200 rū pijas, un dzē rieni ir neierobež oti. Daudz krievu. Paš laik nav sezona. Indija ir ī sta eksotika, to nevar salī dzinā t ar Ē ģ ipti un Turciju. Tur tač u ir okeā ns, ļ oti lieli viļ ņ i, bet mums izdevā s ienirt. Puiš i, ļ oti iesaku š o viesnī cu un š o valsti!
макака Ресепшн отеля номер отеля водопад в джунглях волны на пляже тот самый лобстер Baga


iemiesojums ikil36
kā neēst dārgi
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
iemiesojums ikil36
sveiki!lūdzu palīdziet izvēlēties ekskursijas,kādas ir cenas un cik maksā!
13 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 21 atbildi
iemiesojums aliusha
sākumā daudz labāk (bijušajā izpratnē), kādus suvenīrus, kādus klubus varat ieteikt? paldies visiem jau iepriekš.
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Anjuna blusu tirgus
Novērtējums 10.0
Indija, Ziemeļu goa
Ielas, laukumi, skatu punkti, iepirkšanās
Čaporas pludmale
Novērtējums 10.0
Indija, Ziemeļu goa
Daba, Pludmales

Отель находится в районе Candolim. Построен в 1996 году. Состоит из 4 трехэтажных корпусов. Последняя реновация в отеле была произведена в 2008 году.

Atrašanās vieta Отель расположен всего в 11 км от центра города и в 40 км от аэропорта.
Pludmales apraksts Отель находится примерно в 150 м от пляжа.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā
  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autonoma
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Izklaide un sports
  • velosipēdu noma
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 41 номер.

  • vanna/duša
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis (ne visās istabās)
  • balkons/terase
Adrese Wadi Candolim, Bardez, Goa(North), P.O. 403 515
Tālruņi: (0832) 2479224
Tīmekļa vietne: Casablanca Beach Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.