Hotel Paradise 4*– Atsauksmes

3
Novērtējums 7.010
5.5 Numurs
5.0 apkalpošana
5.5 Tīrība
5.0 Uzturs
5.0 Infrastruktūra
Viesnīca Paradise atrodas Džaipuras centrā, tikai dažu minūšu attālumā no galvenajiem pilsētas apskates objektiem, 16 km attālumā. no lidostas un 3,8 km. no dzelzceļa stacijas.Vairāk →
аватар Verun
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca nav slikta, pē c Indijas standartiem var uzskatī t par labu. Laba gulta, apkalpojama santehnika, tē jkanna, tē ja un kafija, ū dens. Istaba diezgan plaš a, personā ls uzmanī gs. Prasī ju gludekli - uzreiz atnesa uz istabu, te tā ds serviss ir bez maksas. … Tomēr ▾ Viesnī ca nav slikta, pē c Indijas standartiem var uzskatī t par labu. Laba gulta, apkalpojama santehnika, tē jkanna, tē ja un kafija, ū dens. Istaba diezgan plaš a, personā ls uzmanī gs. Prasī ju gludekli - uzreiz atnesa uz istabu, te tā ds serviss ir bez maksas. Tiesa, pats gludeklis knapi strā dā ja un bija neticami netī rs, bet tas ir cits jautā jums. Tī rī ba Indijā ir relatī vs jē dziens, tā pē c telpā ir slikta uzkopš ana, nemazgā ti logi un putekļ i. Bet kopumā ļ oti labi. Ē diens restorā nā ir pielā gots eiropieš iem.
Номер Номер Номер Номер Вид из окна Номер Ванная комната Ванная комната
аватар Myrena77
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Jauka viesnī ca, lielisks skats no jumta restorā na, garš ī gi ē dieni. … Tomēr ▾ Jauka viesnī ca, lielisks skats no jumta restorā na, garš ī gi ē dieni.
аватар Lica1959
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca atklā ti sakot nesvarī ga. Baseins uz jumta ir zem tī kla. Istabā izlietne visa saplaisā jusi, spogulis saplī sis. Ja 4 zvaigznes, tad esmu eskimoss. … Tomēr ▾ Viesnī ca atklā ti sakot nesvarī ga. Baseins uz jumta ir zem tī kla. Istabā izlietne visa saplaisā jusi, spogulis saplī sis. Ja 4 zvaigznes, tad esmu eskimoss.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Dzintara cietoksnis-pils
Novērtējums 10.0
Indija, Džaipura
Arhitektūra, Stats
Čands Baori Wells
Novērtējums 9.0
Indija, Džaipura
Arhitektūra
Vēju pils
Novērtējums 8.5
Indija, Džaipura
Arhitektūra, Stats

Отель Paradise расположен в самом сердце Джайпур, в нескольких минутах от основных достопримечательностей города, в 16 км. от аэропорта и 3.8 км. от железнодорожной станции.

Viesnīcā

Ресторан расположенный на первом этаже отеля, бар отеля предлагает посетителям широкий выбор алкогольных и безалкогольных напитков.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
Izklaide un sports
  • sporta zāle
Telpu apraksts

В отеле 112 номеров, расположенных на 10 этажах.

FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал.