Yamuna View 4*– Atsauksmes

IndijaAgra
3
Novērtējums 5.710
5.0 Numurs
5.0 apkalpošana
5.3 Tīrība
5.3 Uzturs
6.0 Infrastruktūra
Viesnīca ir komplekss ar 55 numuriem, kas nodrošina visas tūristiem nepieciešamās ērtības un pakalpojumus. Atrodas tiešā Tadžmahala tuvumā - 2,9 km.Vairāk →
аватар zlatafal
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Uzturē jā s š ajā viesnī cā divas naktis. Dzī ves apstā kļ i ir labi. Karstais ū dens, TV, internets - viss ir. Istabas lielas, plaš as, tī ras, jauna veļ a. Ir liels baseins. Apmierinā ts ar viesnī cu … Tomēr ▾ Uzturē jā s š ajā viesnī cā divas naktis. Dzī ves apstā kļ i ir labi. Karstais ū dens, TV, internets - viss ir. Istabas lielas, plaš as, tī ras, jauna veļ a. Ir liels baseins. Apmierinā ts ar viesnī cu
аватар Myrena77
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Ā tri iekā rtojā mies, ē diens nav slikts, Wi-Fi ir tikai vestibilā , skata pa logiem praktiski nav, bet tuvumā ir moš eja (kam patī k nomazgā ties agri no rī ta, tas to novē rtē s). … Tomēr ▾ Ā tri iekā rtojā mies, ē diens nav slikts, Wi-Fi ir tikai vestibilā , skata pa logiem praktiski nav, bet tuvumā ir moš eja (kam patī k nomazgā ties agri no rī ta, tas to novē rtē s).
аватар anna-jelli
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Pirmais iespaids, kamē r izkrauj savas mantas no bagā ž nieka, ir ļ oti pozitī vs - liela, plaš a zā le, ziedu kompozī cijas un plaš a teritorija. Bet pa ceļ am uz liftu sā k iezagties š aubas. . . kas apstiprinā s tikai pē c tam. Vispā r man likā s, ka viesnī ca sā kotnē ji bija iecerē ta un veidota kā ļ oti ē rta, ar pretenziju uz š iku, bet pē c tam kaut kas nogā ja greizi un notiek sekojoš ais: netī ra, mitra gultasveļ a, briesmī gs aukstums (un ja ieslē dz sildī tā js, elektroinstalā cija aizdomī gi ož pē c zivī m), pretī gas un ā rkā rtī gi sliktas brokastis, kas pasniegtas š ķ eldoš os traukos un kā kulminā cija notiekoš ajam ģ ipš a nokriš ana vannas istabā . … Tomēr ▾ Pirmais iespaids, kamē r izkrauj savas mantas no bagā ž nieka, ir ļ oti pozitī vs - liela, plaš a zā le, ziedu kompozī cijas un plaš a teritorija.
Bet pa ceļ am uz liftu sā k iezagties š aubas. . . kas apstiprinā s tikai pē c tam.
Vispā r man likā s, ka viesnī ca sā kotnē ji bija iecerē ta un veidota kā ļ oti ē rta, ar pretenziju uz š iku, bet pē c tam kaut kas nogā ja greizi un notiek sekojoš ais: netī ra, mitra gultasveļ a, briesmī gs aukstums (un ja ieslē dz sildī tā js, elektroinstalā cija aizdomī gi ož pē c zivī m), pretī gas un ā rkā rtī gi sliktas brokastis, kas pasniegtas š ķ eldoš os traukos un kā kulminā cija notiekoš ajam ģ ipš a nokriš ana vannas istabā .


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Agras Sarkanais forts
Novērtējums 9.5
Indija, Agra
Arhitektūra, Stats
Senā Fatehpur Sikri pilsēta
Novērtējums 10.0
Indija, Agra
Arhitektūra, Stats
Tadžmahala mauzolejs
Novērtējums 10.0
Indija, Agra
Arhitektūra, Reliģija, Stats

Отель представляет собой комплекс с 55 номерами, предусмотрены все удобства и услуги, в которых нуждаются туристы. Находится в непосредственной близости к Тадж Махалу - 2.9 km.

Atrašanās vieta Отель расположен в 6 км от аэропорта и 3 км от железнодорожной станции.
Viesnīcā
  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
Bērniem
Izklaide un sports
  • sporta zāle
Telpu apraksts

В отеле 55 номеров:

Двухместный Делюкс

Одноместный Делюкс

Стандартный

В каждом номере находится кондиционер, ежедневная газета, письменный стол, фен, сейф, телевизор.

Adrese 6B Mall Road, Agra Cantt, Agra (U.P), India 282001
Tālruņi: 91-562-2361223
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал.