Alexander Tel Aviv 4*– Atsauksmes

4
Novērtējums 5.310
7.3 Numurs
4.8 apkalpošana
5.0 Tīrība
7.8 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Telavivas krastmalā, pastaigas attālumā no slavenās Dizengoff ielas un Hayarkon parka. Viesnīcai ir jumta terase ar panorāmas skatu uz Vidusjūru.Vairāk →
аватар anto-rybako
Mē s apmetā mies viesnī cā Alexander Tel Aviv no 30.10-08.11. 2018. gads. Š ajā viesnī cā esam apmetuš ies jau ne reizi vien un mums patika: laba atraš anā s vieta, jū ras tuvums, labas brokastis un garš ī gi konditorejas izstrā dā jumi un, kā jau likā s iepriekš , draudzī gs personā ls. … Tomēr ▾ Mē s apmetā mies viesnī cā Alexander Tel Aviv no 30.10-08.11. 2018. gads. Š ajā viesnī cā esam apmetuš ies jau ne reizi vien un mums patika: laba atraš anā s vieta, jū ras tuvums, labas brokastis un garš ī gi konditorejas izstrā dā jumi un, kā jau likā s iepriekš , draudzī gs personā ls. Un, lai gan š oreiz uzkopš ana istabā bija ļ oti slikta, viss pā rē jais likā s tā pat.
Ja uzturē sities ilgu laiku (bijā m 9 naktis), tad, reģ istrē joties viesnī cā , bū s tikai viena tī rī š ana. Pā rē jā "uzkopš ana" ir tikai dvieļ u, kosmē tikas un tē jas/kafijas maiņ a. Viss pā rē jais: grī das, galdi un paklā js - vienmē r bū s netī rs, lī dz ieradī sies jauns viesis!
Tač u mū su viedoklis ir krasi mainī jies pē c sarunas ar Š irā nas kundzi no reģ istratū ras! Tā du vienaldzī bu, nolaidī bu un vienkā rš i atklā tu niķ ī gu uzvedī bu nekur un nekad neesam sastapuš i. Cilvē ks nepā rprotami nenovē rtē Viesnī cas tē lu un viņ am absolū ti nerū p klienti! ! !
Jautā juma bū tī ba: mē s rezervē jā m numuru viesnī cas oficiā lajā tī mekļ a vietnē pē c Diamond Club Neatmaksā jamā s likmes un reģ istrē joties teica, ka viss ir pilnī bā apmaksā ts (lai gan mums bija jā maksā par 7 USD vairā k) un prasī ja depozī tu. no 300 USD - skaidrā naudā , nevis ar karti.
Š eit mē s ilgi nevarē jā m tos dabū t reģ istratū rā , kad mē s izrakstī jā mies. No mums tika iekasē ta vē l 12 USD. Tā ir neliela summa, un lietu varē tu ā tri atrisinā t, ja š ī Š irā nas kundze pati no uzņ emš anas izrā dī tu pieklā jī bu un labo gribu un sniegtu paskaidrojumus. Viņ a mū s pilnī bā ignorē ja, nekad neskatī jā s mū su virzienā , neiepazī stinā ja ar sevi, viņ u pastā vī gi novē rsa citi klienti, lai gan viņ i ieradā s vē lā k nekā mē s, paķ ē ra telefona klausuli (tas arī nebija nepiecieš ams, jo darbinieku bija pietiekami daudz) un vienkā rš i , bez paskaidrojumiem, deva komandu turē t un devā s savā s darī š anā s.
Tā nu ar sabojā tu garastā vokli, protams, ne jau pazuduš ā s naudas, bet gan Shiran darbinieces rupjī bas dē ļ pametā m Aleksandra Telavivas viesnī cu, kurā noteikti vairs neatgriezī simies un citiem neieteiksim!
Вид из окна Вид из парка на отель
аватар o.frolikova
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Vē los brī dinā t, ka viņ iem ir blaktis! Tas ir š ausmī gi un tā ir patiesī ba! Blaktis iekoda manam vī ram, un, pē c viesnī cas administratores teiktā , š is nav atseviš ķ s gadī jums. Interesanti, ka viesnī cas vadī tā js ne tikai nesamaksā ja par ā rstē š anu, bet pat neatvainojā s! Aleksandra viesnī ca ir jā iekļ auj melnajā sarakstā , un es uzrakstī š u atklā tu vē stuli Sanitā rajam dienestam un Izraē las Viesnī cu asociā cijai. … Tomēr ▾ Vē los brī dinā t, ka viņ iem ir blaktis! Tas ir š ausmī gi un tā ir patiesī ba! Blaktis iekoda manam vī ram, un, pē c viesnī cas administratores teiktā , š is nav atseviš ķ s gadī jums. Interesanti, ka viesnī cas vadī tā js ne tikai nesamaksā ja par ā rstē š anu, bet pat neatvainojā s! Aleksandra viesnī ca ir jā iekļ auj melnajā sarakstā , un es uzrakstī š u atklā tu vē stuli Sanitā rajam dienestam un Izraē las Viesnī cu asociā cijai.
аватар Boka18
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca atrodas uz ielas. Havakook 3. Labi atrodas. Lī dz jū rai 50-70 m Blakus krastmalā ir daudz restorā nu un kafejnī cu. Ģ imenes tipa viesnī ca. Istabā (bez maksas): kondicionieris, WiFi, satelī ttelevī zija ar krievu kanā liem, seifs, gludeklis, ledusskapis, virtuvī te ar elektrisko plī ti un mikroviļ ņ u krā sni. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas uz ielas. Havakook 3. Labi atrodas. Lī dz jū rai 50-70 m Blakus krastmalā ir daudz restorā nu un kafejnī cu. Ģ imenes tipa viesnī ca. Istabā (bez maksas): kondicionieris, WiFi, satelī ttelevī zija ar krievu kanā liem, seifs, gludeklis, ledusskapis, virtuvī te ar elektrisko plī ti un mikroviļ ņ u krā sni. Vannas istabā : vanna, fē ns, duš as ž eleja, š ampū ns, ķ ermeņ a krē ms, peldmē teļ i (viss tika atjauninā ts katru dienu). Gulta tiek mainī ta 2-3 reizes nedē ļ ā . Telpu regulā ri tī ra, parasti. Personā ls ir draudzī gs, pieklā jī gs, daudz runā krieviski. Iekā rtojoties sniedz š okolā des komplimentu, svē tkos - vī na pudeli no viesnī cas dā vanā . Brokastis - zviedru galds. Garš ī gi, daudzveidī gi. Daudz salā tu, piena produktu, zivju, saldumu. Viņ i gatavo olu kulteni jū su priekš ā ar visu, ko jū s izvē laties. Patiesī ba nav bieza ar gaļ as ē dieniem (desa, daž reiz desas).
Viesnī ca ir nesen atjaunota un tī ra. Telpā viss darbojas. Mē beles ē rtas, gulta ē rta. Viesnī ca atbilst savam lī menim.
аватар Boka18
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
… Tomēr ▾
гостиная гостиная кухня в номере Вид на отель с моря


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Vecā Jaffa pilsēta
Novērtējums 10.0
Izraēla, Telaviva
Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats
apustuļa Pētera baznīca
Novērtējums 10.0
Izraēla, Telaviva
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Park Mini Israel
Novērtējums 9.0
Izraēla, Telaviva
Izklaide

Отель расположен на набережной Тель-Авива в нескольких минутах ходьбы от известной улицы Дизенгоф и парка Ха-Яркон. Отель располагает террасой на крыше с панорамным видом на Средиземное море.

Atrašanās vieta 15 минут ходьбы от порта и большой площади Кикар Ха-Медина.
Pludmale
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Доставка еды и напитков в номер, круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, услуги консьержа, индивидуальная регистрация заезда/отъезда, факс/ксерокопирование, доставка прессы.

Курение на всей территории запрещено.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu gultiņa
  • aukle
Izklaide un sports
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего в отеле 68 номеров.

Istabās

Кухонный уголок, LCD-телевизор, две телефонные линии, сейф, все необходимое для приготовления кофе и чая, кофеварка Nespresso, холодильник / морозильная камера, микроволновая печь.

Adrese Havakuk Hanavi Street, Tel Aviv
Tālruņi: +972 3 5452300
Tīmekļa vietne: Alexander Tel Aviv
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно). Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.