Jautājums o Izraēla

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
511 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Dokumenti un apmales»
Palīdziet man uzzināt. Esmu gļēvulis, šausmas)) paldies jau iepriekš ????
Labdien, man ir Ukrainas pilsonība. Es biju Izraēlā pirms 2 gadiem. Viņa aizlidoja atpūsties, satika vīrieti un mēs sākām attiecības. nodzīvoja tur 1,5 gadus. Juridiski. Aizbraucām uz Misradu (ja nemaldos) pie mums pagarināja rindas (2 reizes pārcēlāmies uz citu pilsētu) Vispār izšķīrāmies. Tagad gribu lidot uz Izraēlu, bet man ir cits uzvārds (ģimenes apsvērumu dēļ), respektīvi, jauna pase (biometriskā).Draugi var uzaicināt. Esmu lasījusi šausmu stāstus, tagad uztraucos. Muitā teikt, ka biju vai nē?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
11 abonenti  • prasīja 2017-09-087 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  17
аватар Pachok
1. Vienmēr ir labāk teikt patiesību.
2. Muita jums prasīs tikai preces.
аватар kvi2007
Pasaki patiesību, viņi to jau zina, ticiet man! Tavi vārdi, ka nebiji Izraēlā, ir līdzvērtīgi spriedumam, pēc tam tevi neielaidīs Izraēlā!
аватар Olgaolga153
Vizunchik_____ TS skaidri uzrakstīja, ka viņa vēlas doties uz Izraēlu, jo viņai vajag "ielidot", un jūs viņu sūtiet citā virzienā.)))
аватар Listen
Nu zini dārgais. Jūs esat aizspriedumains. Protams, es palieku pie draugiem. Mana Izraēlas brauciena mērķis ir satikt savus draugus, pastaigāties pa skaistu valsti Tas, ka man ir izveidojušās attiecības, neko nenozīmē. Es neesmu sava sieva, lai izvēlētos ēdienu, esiet drošs. Nav nepieciešams izsmidzināt indi un runāt par to, ko nezināt. Visu to labāko, Olga. Esi laipnāks)))
аватар Olgaolga153
Klausieties____ Es tikko uzsvēru vārdu TU, kuru neuzraksti pareizi.
Man ir pilnīgi vienalga, kāpēc jūs dodaties uz Izraēlu, tas nebija tā vērts
apgrūtiniet sevi ar detaļām attaisnojumu veidā.))) Draudzējieties ar humora izjūtu un būsiet laimīgs.)))
аватар Pachok
Olečka, vai pareizi uzrakstīji frāzi "aizbraukt uz Izraēlu"?
аватар Evolinte
Šeit viss ir rakstīts par saziņu ar muitu
аватар Listen
Es neattaisnojos, bet, ja tas ir tik interesanti, es atbildēju. Kādi argumenti nav uzbūvēti un mazā galva nav lauzta.
Jautāja padomu. Un uz pareizā vai konkrētā (ko tie tieši nozīmēja) vārda, ko uzrakstīju, es jau rakstīju starp rindiņām. Tieši jums nez kāpēc kļuva interesanta "vārdu spēle". Un ja mans cilvēks ir tik interesants. Rakstiet, nekautrējieties. Es tev visu pastāstīšu)))
P.S ar humora izjūtu, ar mani viss ir kārtībā))) visu to labāko)
аватар kvi2007
Kundze, nemocieties ar plūdiem! Bieža gramatikas kļūda, kas gadās visiem, nav iemesls, lai gudriem cilvēkiem atbildētu apjomā! Būtībā robežas šķērsošana ar Izraēlu ir kļuvusi ļoti, ļoti grūta, ak un ak ... (((, pirms pāris gadiem tas bija daudz vieglāk! Jebkura no jūsu atbildēm, par kurām rodas šaubas, tiek interpretēta nevis jūsu labā! -tāpēc esi gatavs teikt patiesību un tikai patiesību!Jautājumi būs daudz un visādi,no tava skatpunkta,stulbi,esi tam gatavs!Pirms dažiem gadiem šķērsoju robežu ar draugs, viņš arī tur bija tālu no pirmās reizes, situācija bija līdzīga tev, tikai ar citām pilsonībām t.i., cilvēks ceļoja ar citu pilsonību un ar nedaudz atšķirīgiem datiem, bet tas viss bija juridiskās jomas ietvaros, bez sniedzot sīkāku informāciju - - Izraēlas puse par to zināja!Patiess skaidrojums un godīgas atbildes uz jautājumiem situāciju atrisināja pozitīvi!Un jā , šos jautājumus muita neuzdos, šos jautājumus uzdod robežkontrolē, un tad imigrācijas inspektors !
аватар prosto2000
Kaut kā definīcija "gļēvulis" neatbilst viņa personīgās dzīves nemierīgajai vēsturei.
Skatiet, vai jaunajā pasē ir norādīts vecais TIN. Nebiometrijā tas bija lapas apakšā. Tas notvēra pārkāpējus.
аватар Listen
???????‍♀️
аватар Listen
Žēl, smaidiņš būtu ????????Perfecto
аватар kolyan_cat
Atbraucu, satiku vīrieti, nodzīvoju 1,5 gadu, tad izšķīros un jau pasē jauns uzvārds... Nu, tikai kaut kāda filma pieaugušajiem.
аватар Listen
Man ir jauns uzvārds, īpašais pho yu, Nicola, sakarā ar to, ka mani vecāki izšķīrās.
Kāpēc mana personīgā dzīve ir tik interesanta?
Jautājums bija cits. Nē, tas ir lieliski, ka jūs ieguldījāt savu daļu. Bet, tiešām, par neko.... nebija tā vērts!
Visu to labāko
аватар Alex_classic
Saki patiesību pareizi. Taču ŠAJĀ GADĪJUMĀ iespēja iekļūt, runājot patiesību, ir ārkārtīgi maza. Fakts ir tāds, ka gandrīz visiem Ukrainas un Gruzijas pilsoņiem uz robežas ir vainas prezumpcija. Ja esi ietinies pēc gaidīšanas rindā pie robežkontroles inspektora kabīnes, tevi ietin uz individuālo interviju, tas ir, pastāv risks neiekļūt... Un viņi pārbauda savus pirkstus un uzdod jautājumus ar priekšrocību. .
Gadās, ka tūristi kādu stundu vai divas gaida lēmumu. un gadās, ka 5... Un pēc īsas, bet, kā likums, ārkārtīgi nepatīkamas komunikācijas. Viņi uzdod jautājumus, viņi neuzticas atbildēm. Diez vai viņi tev ticēs - pēc tam, kad bija vēlme palikt Izraēlā, otrs apmeklējums netiek atzīts par tūristu. Viņi būs pārliecināti, ka ir nolēmuši šeit palikt vēlreiz. Un ja tā, tad - mājās :(((
аватар Listen
Es atlidoju ar ielūgumu. Nekādas aizraušanās. Viss ir kārtībā. Iesniedza kā paredzēts 3 mēnešus. Paldies visiem padomdevējiem un "nepadomdevējiem"))) pirmo nedēļu, diemžēl, es saslimu)) Nākamajā dodamies uz Nāves jūru)) lai jums veicas jūsu centienos)))
аватар Alex_classic
Patīkami, ja tas izrādās bez problēmām potenciāli problemātiskā situācijā.
Lai visiem tik ļoti veicas!!!
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Izraēla
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl