Jautājums o Izraēla

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
512 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Dokumenti un apmales»
Kā tas var būt? Ar bezvīzu režīmu Ukrainas pilsoņiem, pēc uzturēšanās valstī tikai 13 dienas, viņi man stāsta par iespējamu ieceļošanas ierobežojumu gandrīz 10 gadus
Ciemojoties Izraēlā, man iedeva talonu ar maniem datiem.Tur bija norādīts uzturēšanās ilgums - 1 nedēļa.Biju valstī 13 dienas. Izbraucot, man teica, ka ieceļošana valstī tagad ir ierobežota ar mani. Pārejot robežu, man nepateica, ko nozīmē šajā zilajā kuponā norādītie datumi. Kāpēc koridors ir tikai nedēļa, es domāju, jo vienā viesnīcā maksāja nedēļu, bet citā viesnīcā bija tikai rezervācija. Vai es varu iebraukt visā valstī? Kas jādara, lai to izdarītu?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
14 abonenti  • prasīja 2017-08-167 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  21
аватар L_ena
Lai to izdarītu, jums jāpierāda, ka jūs tik bieži ceļojat uz Izraēlu, lai tur nestrādātu nelegāli.
Finanšu garantijas un apmaksāts mājoklis.
Citādi tas viss izskatās, teiksim piesardzīgi, diezgan aizdomīgi. Kā liecina papīrs ar atļauju palikt tikai nedēļu.
аватар kvi2007
Netērējiet laiku un nervus, jūs neielaidīs Izraēlā laikā, par kuru jums tika paziņots, tas netiek apspriests vai apstrīdēts - lēmums jau ir pieņemts! Jebkurš jūsu arguments un pārdomas-spriešana par šo jums sasāpējušo tēmu ir laika izšķiešana ... un tīri no jums paša: jūs pats esat vainīgs pie tā, tajā kuponā ir rakstīts angļu un ebreju valodā, cik ilgi jūsu uzturēšanās Izraēlā ir legāla, vai arī tu gribēji, lai tev Izraēlā iedod šo biļeti krievu-ukraiņu valodā?! ...;) ..., - mācies valodas tomēr!..., vai nemācās, bet tad bez pretenzijām uz ārzemēm...;)))
аватар mbell
Jūs iegādājāties ceļojumu vai rezervējāt viesnīcu uz dažām dienām. Vai ir loģiski, ka jums ir dots laiks palikt valstī uz šo periodu?
Vai plānojāt palikt 3 mēnešus vai pat ilgāk? Pastāv aizdomas, ka jūsu apmeklējuma mērķis NAV tūrisms. Bezvīzu režīms nav gluži pareizais formulējums. Šīs ir tiesības nepieprasīt vīzu pirms izbraukšanas. Vīza tiek ievietota pasē pēc ierašanās. vai NAV iestatīts.
аватар Tana999
Izraēlā viss ir ļoti stingri. 3 dienas viņiem ir milzīgs kārtības pārkāpums. Var pat vienkārši neielaist Izraēlā bez jebkādiem paskaidrojumiem un pārkāpumiem.. Ja sāksi aizvainot, tad noteikti viss tiks aizliegts. Vai arī mēģiniet to izdomāt pilnīgi mierīgi vai izturēt
аватар ollennka
Arī ASV, cik zinu, ir pieņemts, ka katrā ieceļošanas reizē atļauto uzturēšanās laiku valstī nosaka robežsargs, lai gan šķiet, ka uz vīzas iespējams līdz 3 mēnešiem pēc kārtas . Es nesaprotu vienu lietu - pēc tādas attieksmes, ka jūs atkal esat saplēsts uz šo Izraēlu? Ar tādiem pasūtījumiem pat pirmo reizi šaubos, ka tur iet.
аватар pololo12345
Tātad visa būtība ir tāda, ka man bija atgriešanās biļete pēc 13 dienām, un es to uzrādīju robežsargiem. Es rezervēju viesnīcu uz nedēļu un samaksāju par to Jeruzalemē. Un tad dažas bruņas dažādās pilsētās atlikušajām dienām. Es gribēju iet visur un redzēt visu. Bija ar draugu. Viņš ir no Krievijas. Visi dokumenti un atrunas mums bija tieši tādas pašas. Istabas visās viesnīcās divām personām tiek apmaksātas. Viņi kopā lidoja atpakaļ. Tātad viņam nav nekādu problēmu. Un kuponā viņam bija norādīts 13 dienu uzturēšanās laiks.
аватар ollennka
Tāpēc saku, ka Izraēlai ir pretīga attieksme pret tūristiem, brauciet labāk uz Jordāniju.
аватар solt07
Ātri piecas vai sešas reizes noliek "patīk" - vērtējums ir pāri visam. !!!!Jūsu komētas ir "ne par ko" jeb vienkārši verbālā caureja - diskusijās-atbildēs tās grūtāk neatrast. Un tagad ASV ir iestrēgušas (tur jūs ar ziediem un limuzīnu), ja runa ir par Izraēlu. Un attieksme pret tūristiem ir normāla, nevajag "viltīgi @ dzert", un paskaties cauri tās valsts "likumiem" un prasībām (paražas, mentalitāte) uz kuru brauc.. Un būsi laimīgs... IMHO.
аватар alex45
ollennka! Un kas tas par "iet uz kādu Džordanu", kaut kā neglīts! Es savai novadniecei varētu ieteikt "aizbraukt uz kādu Krieviju, piemēram, uz Soču apgabalu", it īpaši, ja man ir draugs no Krievijas, bet es to uzskatīju par nekorekti. Grūtāk, lūdzu.
аватар ollennka
alex45, kas īsti ir neglīts? Jordānija ir tikai piemērs tam, ka ir kaudze valstu, kuras divas stundas neskalo smadzenes uz robežas. Šādas atsauksmes par Izraēlu nav pirmā reize.
аватар alex45
Mēģināšu paskaidrot - "Jordan of some kind", kā arī "Russia of some kind", un "Barnaul of some kind", un mana "Zaporožje kaut kāda" skan ļoti noraidoši.
Un par to, kurš skalo smadzenes, tātad pie nelegālās robežas Čongarā (tā ir ieeja Krimā) dēls stāvēja tukšā mašīnā 10 stundas (pat filmēja policiju, skaloja smadzenes!). ' neraksti - kaut kāda Krievija! Es saprotu pašreizējo situāciju, bet tas ir mans piemērs jums! Vai es anulēju abonementu? Pāri Kerčas šaurumam bija arī prāmis.
аватар ollennka
Aleks, man nav nekādu situāciju, tāpēc ar kaut kādu Jordāniju es domāju Jordāniju un tai līdzīgas valstis. Jebkura Krievija ir jebkurš Krievijas reģions. Ja tas jūs personīgi aizskar, es jums personīgi atvainojos.
аватар Kjokka
Gggg, jā, tas jau ir sarežģīts ... alex
аватар mishatour
Mēs diemžēl vienmēr ieklausāmies vienā pusē... Otras puses viedokli.. varam tikai iedomāties. Tavi argumenti nepārliecināja .. apmeklējot Izraēlu, tev bija vīzu pārkāpumi... tavs draugs bija ebrejs... Sarakstu var turpināt un turpināt... Tāpēc nevajag no Izraēlas taisīt briesmoni... Poļi, rumāņi, turki, vācieši .... mierīgi iziet pasu kontroli ... Kad tavi tautieši iemācīsies ievērot mītnes zemes likumus ... tad tev kļūs vieglāk. Izraēla ir dārga valsts .. un neviens te nebrauks tikai gulēt jūrā. Ja jūs pozicionējat sevi kā svētceļnieku un intervijas laikā sakāt, ka Jēzus ir dzimis Telavivā, bet..bagaža..tev ir cērts un lāpsta...vai...jūs aizmirsāt sava..vīra dzimšanas datumu, un viņš ir jūsu mātes vārds ... Kungi, Izraēla ļoti interesē tūristus, kā jebkura cita valsts, bet to ... ne pārāk interesē nelegālie imigranti ... kā jebkura cita valsts.
аватар Alex_classic
Tātad sāksim no jauna. Kā minēts iepriekš, ar Ukrainu NAV "bezvīzu" režīma. Kā tas nav gadījumā ar Krieviju. Tūristiem ir VIENKĀRŠOTS režīms. Un tikai tūristiem (tiem, kas mācās, piemēram, jākārto vīza Konsulātā kā līdz šim).
Vīzu parasti izsniedz uz 90 dienām. Tas ir tad, kad ieceļošanas jautājumu izlemj robežsargs pasu kontroles kabīnē. Bet, ja viņi pabeidz individuālo interviju, viņi to sniedz saskaņā ar atgriešanās biļetes datumu. Kāpēc viņi tev deva tikai nedēļu, es nezinu...
Fakts, ka viesnīcas netika apmaksātas, var būt problēma, rezervējot tās pašam. Ja rezervē caur tūrisma aģentūru, tad robežsargi šajā tēmā neiekāpj. Maksimālais, ko viņi var darīt, ir piezvanīt uz viesnīcu un noskaidrot, vai tur negaida tūrists (ti, pārbaudīt, vai viņiem ir uzrādīts fiktīvs kupons).
Es uzskatu, ka ir iespēja iekļūt Izraēlā. Un šeit es mēģinātu sazināties ar konsulāta darbiniekiem. Uz rokas vēlams, lai būtu pierādījumi par uzturēšanos viesnīcās tajās "papildās" 6 dienās.
аватар ollennka
Es nezinu, kāpēc jums nepatīk vārds "bezvīzu" ... Pēc dokumentiem tā joprojām ir vīzu atcelšana (bezvīzu režīms), ja uzturēšanās laiks nav ilgāks par 90 dienas. Tajā pašā laikā Izraēlas robežsardzei ir tiesības saīsināt tūrista bezvīzu laiku vai vispār atteikt ieceļošanu.
http://embassies.gov.il/spb/ConsularServices/Pages/visa-free.aspx - tas ir līgums ar Krieviju, slinkums meklēt Ukrainu.
аватар Alex_classic
Akli tici tam, kas rakstīts Izraēlas oficiālajās mājaslapās – necieni sevi! 27 gadus Izraēlā esmu vairākkārt pārliecinājusies, ka izraēliešiem - vienalga. Un tas ir saprotams - gada lielāko daļu šeit ir karsts, retāk - ļoti karsts. Un diezgan daudz laika ir vēss... Karstumā grūti sasprindzināties pat ar kondicionieriem. Tāpēc viņi bieži dara stulbas lietas, un tad viņi nesteidzas tās labot. Tas attiecas arī uz ierēdņiem - tie ir tādi paši izraēlieši kā taksisti, un pārdevēji, un inženieri :)
Tātad, atgriežoties pie tēmas - BEZVĪZU REŽĪMA NAV.
Ir VIENKĀRŠOTS vīzu režīms. Attiecīgi Ukrainas tūristiem uz robežas tiek izsniegtas vīzas. Un šajās vīzās norāda uzturēšanās ilgumu. Pirms pāris dienām divi ļoti jauki jauni puiši no Ukrainas saņēma vīzu uz 6 dienām. Ne uzreiz, bet pēc gandrīz 5 stundu gaidīšanas tādā vidē, kā redzams bildē.
аватар lukeriy
Pat nesteidzieties meklēt atbildi, kad varat apmeklēt Izraēlu. Tur ir rakstīts 10 gadu periods. Dienā, kad atbraucām no Krievijas, no Ukrainas bija trīs lidmašīnas. Pasažieri lidostā tika turēti 7 stundas, un 30 cilvēki tika nosūtīti atpakaļ bez paskaidrojumiem, pastāstīja kāds ukrainis, kas piedalījās ekskursijā. Lūk, izdariet savus secinājumus. velti tu oiiennka saki, ka Izraēlā ir slikta attieksme pret tūristiem, vajag tikai ievērot tās valsts likumus, kurā iebrauc. Un par ASV tur, starp citu, smadzenes izturēs vēl vairāk. Bet visam ir jāpieiet kompetenti un filozofiski un vispirms jāizpēta visi robežu likumdošanas smalkumi un tad jāapmeklē šī valsts. Veiksmi tev.
аватар marina65_2004
Tas ir tik ... Nav pat jācenšas meklēt atbildi ... man ir gandrīz tāda pati situācija .. Pārkāpu izbraukšanas termiņu, aizbraucu ..... un pēc 2 gadiem nolēmu lai dotos pie sava drauga, mani uzreiz kontrolēja Ben Guriona lidostā, viņi mani nosūtīja uz cietumu, un no rīta atpakaļ uz Kijevu... Es viņiem saku, ka nebija deportācijas, bet viņiem ir liegta iebraukšana, tagad jau 10 gadus ... gaidu .. ir pagājuši 8 gadi ...
аватар mbell
Izbraukšanas brīdī jūs saņēmāt zīmogu image.prntscr.com/image/cQRDVF5rRL_V9cviZDEZmw.png
Ieeja liegta
Iebraukt aizliegts.
Tā ir deportācija. Vienkārši tu jau esi aizbraucis un nevajadzēja tevi piespiest izraidīt.
аватар mbell
Alekss! Un saite izsaka visu:
3. Lūdzam ņemt vērā, ka saskaņā ar starptautisko praksi galīgo lēmumu par personas atļauju ieceļot ārvalsts teritorijā (neatkarīgi no vīzas vai bezvīzu režīma) pieņem robeždienesti un citas kompetentās iestādes. ieceļošanas valsts, tieši šķērsojot valsts robežu.
Un tas attiecas uz visām valstīm
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Izraēla
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl