Jautājums o Izraēla

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
512 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Valstis un pilsētas»
Kurš devās uz Izraēlu kā mežonis??? Atbildēt
Braucam uz Izraēlu, bet kaut kā dārgi caur tūroperatoru
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
10 abonenti  • prasīja 2008-10-1716 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  19
аватар kea75
Domāju ka tikai caur tūroperatoru.Emalon.ru var sameklēt viesnīcu cenas un salīdzināt.Zimmerus var atrast,šis ir lētāks zimmer.co.il
аватар bysinka88
Man lika smieties))))))))))))))) Nokritīšu no krēsla, uz Krimu var braukt tikai kā mežonis, izraēlieši tādus atkritumus netaisa, izņemot nedēļas nogali braucieni 1-2 dienas
аватар Ninelia
Cienījamā bysinka88, jautājums ir vecs, un tu velti smejies, nenokrīti no krēsla !!! Pagājušā gada novembrī devās uz Izraēlu kā mežonis, ietaupot 5000 USD. Ja ir interese padalīšos ar informāciju.
аватар bysinka88
Cienījamā Ninelija, es zinu, ka jautājums ir vecs, bet es nevarēju pretoties))))) Es zinu vairāk par Izraēlu nekā par visām citām valstīm un dzīvoju tur visu vasaru)))
аватар Ninelia
Tātad, bysinka88, tu labi nezini. Es arī daudz zinu par Izraēlu, jo es ļoti gribēju tur nokļūt, un mūsu ceļojumu aģentūras piedāvāja savas programmas - lētas, bet garlaicīgas, un individuāla ekskursija sākās no 7000 USD. Tāpēc es pats izpētīju visu tūrisma biznesu Izraēlā. Un šeit es varu jums droši pateikt, ka pašiem doties uz Izraēlu ir daudz lētāk nekā uz Krimu.
аватар Sower
Ninelia, vai vari man pastāstīt, kā uz Izraēlu aizbraukt lētāk nekā uz Krimu?
аватар Natasha-Smith
Tiesa, labie cilvēki, padalieties, kas Izraēlā atpūtās kā mežonis. Varbūt ir izmisušas galvas, kas bija ar teltīm. Kā vislabāk pārvietoties, kur var palikt. Turklāt varbūt kāds padoms.
Būšu ļoti pateicīgs
аватар Inspiration1
Jā jā. Daudz vārdu, maz detaļu. Pastāsti 1) kur lēti apstāties Jeruzalemē 2) kur pāris dienas atpūsties pie jūras. Kur ir labākā vieta, kur paēst. utt. Paldies:)
аватар Ninelia
Runājot par pārtiku, šī nav valsts, kur ir garšīgi ēdieni, tāpēc tur var ēst tikai konditorejas izstrādājumus un granātābolu sulu.
Nakšņot lēti Jeruzalemē katram ir savādāk, nakšņojām 3*** viesnīcā 30$ par nakti, brokastis un vakariņas iekļautas, viesnīca atrodas apmēram 1 km no vecpilsētas. Apstāties pie jūras - par kādu jūru viņi tur runā 3. Ja par sarkano, tad izvēlieties jebkuru viesnīcu 3 - 4 ***, viņiem nav savas pludmales, mēs devāmies uz Nāves jūru no Jeruzalemes. Uzdodiet konkrētākus jautājumus. es atbildēšu
аватар hahahoho
mani jautājumi: kādā valūtā labāk ierasties Izraēlā? cik maksā pusdienas kafejnīcā (nevis restorānā), piemēram, piedeva, gaļa (vista), sula (tas, lai aptuveni noteiktu cenas)? Vai ir kādi aizliegumi apmeklēt publiskas vietas (apģērbs, smēķēšana, alkohols utt.), svētvietas?
pilnīgi sveša šī valsts, bet negaidīti saņēma uzaicinājumu. tāpēc būšu pateicīgs par atbildēm uz šiem un, iespējams, arī turpmākajiem jautājumiem
аватар Ninelia
Nu man tagad grūti cenas noteikt, jo gājām pirms 3 gadiem, tad pusdienās iztērējām 10$ uz diviem, jebkura valūta ir eiro, dolāri, labāk pastā mainīt izdevīgākā likme bija ja tu pasūti gaļu vai zivis kafejnīcā tev atnes paplāti ar dažādiem piedevām, visu var ņemt par cenu, tas neietekmēs, bet ēdiens tur nav garšīgs, uz ielām pārdod svaigas sulas, viņi tad maksā 2 USD par 0,5 litriem. Tur kafejnīcā ir aizliegts smēķēt, bet pēc noteiktas summas rēķinā var, un summu nosaka pats saimnieks, alkohols (pat nezinu ko atbildēt), staigāt drosmīgi pa ebreju teritoriju ( tikai ne kaili), ģērbieties pieticīgi arābu teritorijā (nav nepieciešama burka), pārklājiet plecus un ceļus). Svēto vietu apmeklēšana - ir grūti nokļūt musulmaņu un krievu baznīcās, Svētā kapa baznīca ir atvērta no rīta līdz vakaram. PS pajautā es atbildēšu.
аватар bysinka88
Svarīgi, kur ēd, cenas visur ir atšķirīgas. Dolāra kurss ir aptuveni 3,7 šekeļi, eiro ir aptuveni 5 šekeļi. Pusdienas kafejnīcā... diviem vismaz 80 šekeļiem, uz ielas var apēst šuarmu par 25 šekeļiem. Kafejnīca parasti ir nesmēķētāju.
аватар prostoman
Kādiem dokumentiem jābūt līdzi muitā, ja lidojat no Ukrainas bez tūrisma aģentūras, lai nebūtu problēmu? Kas lidoja - lūdzu atbildiet.
аватар bysinka88
Kā jau ierasts – pase un viesnīcas rezervācijas apstiprinājums
аватар leonid.ru57
zvanīt tel.
аватар alonazh
Vislabāk ir rezervēt dzīvokli vai viesnīcu Bat Jamā, piemēram, Armon Yam viesnīca nav dārga un, ja ir kādi jautājumi, zvaniet man un es palīdzēšu plānot atvaļinājumu.
[email protected]
+972-545334748
Ceļvedis uz Izraēlu Aļonu
аватар yrazzz
Jautājums ir par to, kā rezervēt lētāko apmešanās vietu Izraēlā.
Paskaidroju, esmu tūrists, bet bez naudas, tāpēc caur tūrisma firmu tas ir nereāli.
Lai gan Izraēla ir bezvīzu režīms, jums ir nepieciešams ielūgums vai viesnīcas rezervācija.
palīdzēt SOS. rakstīt
[email protected]
аватар Alex_classic
Lētākā naktsmītne ir gulta hostelī, kas atrodas nelabvēlīgā pilsētas rajonā vai pilsētas nomalē... Telavivā lētākā naktsmītne ir Centrālās autoostas rajonā ( Tahana Merkazit). Šī ir vietējā Hārlema. Nav tā patīkamākā vieta dzīvošanai - gan netīra, gan daudz noziegumu :(
аватар Alex_classic
Kas attiecas uz Aļonas padomu, tas ir pareizs. Bat Yam ir labs, bet Netanja joprojām ir labāka :)
Vietnē youtube varat skatīties videoklipus par Netanju. Šeit ir saites:
https://www.youtube.com/watch?v=zk5pteHSfD4
un
https://www.youtube.com/watch?v=eoXc0fR4hBM
Turklāt Bat Yam ir tikai divas viesnīcas, nevis lētas. Atšķirībā no Netānijas, kur naktsmītnes ir lētākas un ir lielāka viesnīcu izvēle! Un pludmales ir ērtākas - par tām varat lasīt šeit:
http://www.turpravda.com/il/netanija/blog-94913.html
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Izraēla
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl