Margoa Hotel 3*– Atsauksmes

11
Novērtējums 7.410
№5 viesnīcas reitingā Netānija
7.7 Numurs
7.4 apkalpošana
7.9 Tīrība
7.3 Uzturs
7.4 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Netānijas Izraēlas piekrastes joslas centrā. Uzcelta 1960. gadā, pēdējā restaurācija veikta 2011. gadā.Vairāk →
аватар el.1952
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ir ļ oti piemē rota treshki. Lieliska atraš anā s vieta. Labas brokastis, lai arī koš era, tač u ir no kā izvē lē ties. 24h pieeja tē jai, kafijai. Iesaku š o viesnī cu. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir ļ oti piemē rota treshki. Lieliska atraš anā s vieta. Labas brokastis, lai arī koš era, tač u ir no kā izvē lē ties. 24h pieeja tē jai, kafijai. Iesaku š o viesnī cu.
аватар Nata_Classic
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Vispozitī vā ko iespaidu uz mani atstā ja viesnī ca Margoa. Tas atrodas ļ oti ē rti – pā ri ceļ am no krastmalas blakus liftam, kas cilvē kus ved tieš i uz pludmali. Tas ir, burtiski 5 minū tes lī dz jū rai. Es dzī voju svī tā. … Tomēr ▾ Vispozitī vā ko iespaidu uz mani atstā ja viesnī ca Margoa. Tas atrodas ļ oti ē rti – pā ri ceļ am no krastmalas blakus liftam, kas cilvē kus ved tieš i uz pludmali. Tas ir, burtiski 5 minū tes lī dz jū rai.

Es dzī voju svī tā.6. stā vā . Brī niš ķ ī gs numurs, stilī gs un plaš s! Guļ amistabā ir divas atseviš ķ as gultas, TV, naktsgaldiņ i, milzī gs skapis. Dzī vojamā istabā dī vā ns, virtuvī te. Vannas istabā ir gan vanna, gan atseviš ķ a duš a. Lī dz ar to vienlaicī gi var mazgā t divi cilvē ki : ) Santehnika viss jauns, viss darbojas pareizi. Ir jaudī gs matu ž ā vē tā js. Mani visvairā k pā rsteidza milzī gā terase ar veļ as ž ā vē tā ju, sauļ oš anā s krē sliem, lietussargu un neticamu skatu uz jū ru. Milzī gi logi un izeja uz terasi ir guļ amistabā un viesistabā . Kondicionieris arī strā dā ja pareizi un izejot neizslē dzas, tā pē c no pludmales atgriež aties ar vē su istabu.

Margoa viesnī cā nav problē mu ar pā rtiku. Brokastī s diezgan liela daž ā du piena produktu izvē le.
Un vakariņ as tā das, ka katru vakaru knapi varē ju piecelties no galda - viss bija tik garš ī gi! Karstā zupa (katru vakaru citā da), aukstā s uzkodas, salā ti, humuss ir mans mī ļ ā kais...Un tad karsts ar piedevu. Un deserts - augļ i un saldē jums. Uz galda vienmē r ir liela ū dens pudele un Pepsi. Viesmī ļ i visi ir ļ oti uzmanī gi, nepā rtraukti ziņ ojot, kas nonā cis uz š ķ ī vjiem.

Dzī vojot š ajā viesnī cā tikai daž as naktis, radā s sajū ta, ka visus Margoa viesnī cā strā dā još os pazī stu jau daudzus gadus. Ļ oti mā jī ga un mā jī ga atmosfē ra, ī paš a pieeja katram tū ristam. Cilvē ki reģ istratū rā ir ļ oti draudzī gi un pretimnā koš i. Vienmē r ar smaidu un siltumu atbildē s uz jebkuru jautā jumu un palī dzē s atrisinā t jebkuru problē mu.

Viesnī ca Margoa ir 100% naudas vē rta! ! ! Es iesaku š o viesnī cu visiem tū ristiem, kuri var atļ auties maksā t par izmitinā š anu nedaudz vairā k nekā maksā uzturē š anā s tā dā s populā rā s 3 * viesnī cā s kā Ginot Yam un Park.
Завтрак Шкаф в номере Кухонный уголок в номере Салон в номере Вид с террасы в номере Терраса Душ Ванная комната
аватар roman351
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Jū s varat daudz runā t par viesnī cas priekš rocī bā m un trū kumiem, bet, neatsaucoties uz teritoriju, tie nav saprotami. Izraē la ir diezgan specifiska valsts un tur ir jā dodas ar noteiktu attieksmi vai kaut kā . Ja gribi vienkā rš i atpū sties tad jā brauc uz Turciju vai Ē ģ ipti. … Tomēr ▾ Jū s varat daudz runā t par viesnī cas priekš rocī bā m un trū kumiem, bet, neatsaucoties uz teritoriju, tie nav saprotami. Izraē la ir diezgan specifiska valsts un tur ir jā dodas ar noteiktu attieksmi vai kaut kā . Ja gribi vienkā rš i atpū sties tad jā brauc uz Turciju vai Ē ģ ipti. Ja gribi iespaidus un vietē jo garš u laipni lū gti. "Margoa" ir labs risinā jums budž eta brī vdienā m ar virkni plusu. Nedaudz par zemu novē rtē ju situā ciju, kā dā mē s kā ģ imene atradā mies, nakš ņ ojot š ajā viesnī cā . Š ī diena iekrita ebreju brī vdienā s (piemē ram, Shavot), un viesnī ca bija piekrauta ar vietē jiem ticī gajiem. Ierodoties no lidostas 16-00, mē s, protams, vē lē jā mies ā tru duš u un izeju, lai izpē tī tu vietē jā s skaistules. Reģ istratū rā mums saka, ka istaba ir aizņ emta, reģ istrē š anā s pē c 19-00. Kā kompensā cija - vakariņ as viesnī cā (paņ ē mā m tikai brokastis). Principā variants nav slikts (ņ emot vē rā cenas vietē jā s kafejnī cā s). Mē s atstā jā m koferus, gā jā m, atnā cā m, paē dā m. Astoņ as stundas, deviņ as, viņ i mū s nelaiž iekš ā . Nepietiek ar to, ka viņ i tika spī dzinā ti no ceļ a, bet bē rnam arī kaut kas kļ uva slikti. Un numurs ir aizņ emts! Slikta darba organizā cija. Ko viņ i gaidī ja, daž us nokā rtojot un pieņ emot pieteikumu par mums? 16:00 vietā viņ i reģ istrē jā s pulksten 21:30. Ar to nepatikš anas beidzā s, bet nogulsnes, kā saka, palika.
Es ieteiktu papildus ekskursijai doties uz Jeruzalemi paš iem. Un tad daudzas interesantas vietas tiek izlaistas, visi skrien.
Kopumā : diezgan pieklā jī ga viesnī ca (pē c Izraē las standartiem). Varbū t mums vienkā rš i nav paveicies?
аватар andrey_classic
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ļ oti jauka mā jī ga viesnī ca pā ri ceļ am no promenā des. Istabas ir labā stā voklī , lai arī mazas, bet Izraē las 3 * - vienkā rš i super. Un, ja pasū tī siet tā saukto VIP istabu, tad bū s vai nu lielā ka platī ba, vai arī ar balkonu un skatu uz jū ru. … Tomēr ▾ Ļ oti jauka mā jī ga viesnī ca pā ri ceļ am no promenā des. Istabas ir labā stā voklī , lai arī mazas, bet Izraē las 3 * - vienkā rš i super. Un, ja pasū tī siet tā saukto VIP istabu, tad bū s vai nu lielā ka platī ba, vai arī ar balkonu un skatu uz jū ru.
Ē diens garš ī gs, mā jā s gatavots. Tē ja un kafija ir pieejama bez maksas 24 stundas diennaktī . Personā ls ir ļ oti pieklā jī gs un uzmanī gs. Vestibilā ir pieejams bezmaksas bezvadu internets.
Lī dz liftam, kas nokā pj no augstā krasta uz pludmali - 200 metri, lī dz centrā lajam laukumam un Hercla ielai ar veikaliem, restorā niem, kafejnī cā m utt. - arī.200 metri, tikai otrā virzienā .
Pavadī ju tur 2 naktis un ar visu biju apmierinā ta. Tā pē c es lieku 5 punktus visos gadī jumos.
аватар Lelya-737
Es pavadī ju nedē ļ u Netā nijas pilsē tā , mazā , mierī gi zaļ ā , mā jī gā kū rortpilsē tā , netā lu no Telavivas. Viesnī ca "Margoa" (3 *) Es atceros ar patī kamo nesen atjaunoto interjeru, mā jī go atmosfē ru un personā la smaidiem, gardā m brokastī m (kas bija iekļ autas manā ekskursijā ), neuzkrī toš u kvalificē tu uzkopš anas servisu, kas vienmē r dzirkstī ja ar tī rī bu, atgriež oties, it kā ne istabenes, bet burvju nū jiņ a ar vienu vilni regulā ri tī rī ja, mainī ja dvieļ us un gultas veļ u un radī ja svaiguma sajū tu par spī ti 30 grā diem. … Tomēr ▾ Es pavadī ju nedē ļ u Netā nijas pilsē tā , mazā , mierī gi zaļ ā , mā jī gā kū rortpilsē tā , netā lu no Telavivas. Viesnī ca "Margoa" (3 *) Es atceros ar patī kamo nesen atjaunoto interjeru, mā jī go atmosfē ru un personā la smaidiem, gardā m brokastī m (kas bija iekļ autas manā ekskursijā ), neuzkrī toš u kvalificē tu uzkopš anas servisu, kas vienmē r dzirkstī ja ar tī rī bu, atgriež oties, it kā ne istabenes, bet burvju nū jiņ a ar vienu vilni regulā ri tī rī ja, mainī ja dvieļ us un gultas veļ u un radī ja svaiguma sajū tu par spī ti 30 grā diem. Vestibilā ir interneta pieslē gums; bezmaksas tē ja, kafija jebkurā diennakts laikā . Un vē l viena viesnī cas priekš rocī ba ir tā , ka tā atrodas blakus jū rai, no viesnī cas durvī m vien pā ris minū š u gā jienā jā iet lī dz liftam, kas vienā sekundē nogā dā s tī rā , labiekā rtotā pludmalē . Jū su rī cī bā ir kafejnī cas, sauļ oš anā s krē sli ar saulessargiem un glā bē ji)...Kopumā š ī viesnī ca ir lieliski piemē rota tiem, kas netiecas pē c pretenciozas greznī bas, bet novē rtē vienkā rš ī bu, komfortu un patī kamu apkalpoš anu.
пляж возле отеля Маргоа лифт к пляжу отель Маргоа
аватар tania64
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
No viesnī cas "Margo" palika patī kamas atmiņ as. Istaba maza, bet ē rta. Regulā ri tika mainī ta veļ a un dvieļ i. Ē diens ļ oti garš ī gs un daudzveidī gs, porcijas lielas, ē dā m tik daudz, ka nesanā ca. ē st no brokastī m lī dz vakariņ ā m. … Tomēr ▾ No viesnī cas "Margo" palika patī kamas atmiņ as. Istaba maza, bet ē rta. Regulā ri tika mainī ta veļ a un dvieļ i. Ē diens ļ oti garš ī gs un daudzveidī gs, porcijas lielas, ē dā m tik daudz, ka nesanā ca. ē st no brokastī m lī dz vakariņ ā m. Personā ls ļ oti uzmanī gs un draudzī gs. Ieteicu visiem. Jū ra ir tieš i pā ri ceļ am, lejā lī dz jū rai ar liftu.
аватар 68346
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Maza veca viesnī ca garlaicī gā pilsē tiņ ā , mazas istabiņ as ar vecā m mē belē m. Ē dieni 3-iem, viņ iem pat nav savas virtuves, silda pusfabrikā tus, augļ u un sulas vispā r nav, no rī ta brokastī s siļ ķ e. Vienī gā priekš rocī ba ir jū ras tuvums. … Tomēr ▾ Maza veca viesnī ca garlaicī gā pilsē tiņ ā , mazas istabiņ as ar vecā m mē belē m. Ē dieni 3-iem, viņ iem pat nav savas virtuves, silda pusfabrikā tus, augļ u un sulas vispā r nav, no rī ta brokastī s siļ ķ e. Vienī gā priekš rocī ba ir jū ras tuvums. Kas pirmo reizi ceļ o uz Izraē lu - iesaku apmesties Telavivā , tur pat vakarā ir kur pastaigā ties, un pamatā visas ekskursijas uz vē sturiskā m vietā m un uz Nā ves jū ru iet caur to.
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Paliku pie vī ra nedē ļ u. Lieliska atmosfē ra, draudzī gi cilvē ki. Lieliska istaba, tī rī ba, lieliska uzkopš ana. Laba virtuve. Ē rta viesnī cas atraš anā s vieta. Man ļ oti patika. Mē s vē lamies atgriezties Netanijā un š ajā viesnī cā . … Tomēr ▾ Paliku pie vī ra nedē ļ u. Lieliska atmosfē ra, draudzī gi cilvē ki. Lieliska istaba, tī rī ba, lieliska uzkopš ana. Laba virtuve. Ē rta viesnī cas atraš anā s vieta. Man ļ oti patika. Mē s vē lamies atgriezties Netanijā un š ajā viesnī cā .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s nedē ļ u atpū tā mies 2009. gada jū nijā Netā nijā . Viesnī ca sā kotnē ji tika izvē lē ta lē ta un atradā s netā lu no lifta uz pludmali. Ļ aujiet man paskaidrot, Netā nijas centrā lā pludmale ir stilī gā kā pludmale š ajā piekrastē . … Tomēr ▾ Mē s nedē ļ u atpū tā mies 2009. gada jū nijā Netā nijā . Viesnī ca sā kotnē ji tika izvē lē ta lē ta un atradā s netā lu no lifta uz pludmali. Ļ aujiet man paskaidrot, Netā nijas centrā lā pludmale ir stilī gā kā pludmale š ajā piekrastē . Blakus ir daudz viesnī cu, restorā nu, veikalu, automaš ī nu nomas un viss. Attiecī gi es gribē ju dzī vot ļ oti tuvu pludmalei. Viesnī ca atrodas otrajā lī nijā .
Viņ a ir diezgan maza un pieticī ga.
Istabas: 4+ (5) istabas tajā ir ļ oti ē rtas ar diezgan labā m (es teiktu jaunā m) mē belē m. Uz to nonā cu uzreiz pē c 5 zvaigž ņ u viesnī cas CROWN PLAZA (Nā ves jū ra) apmeklē juma, un sā kotnē ji baidī jos no krasa kontrasta viesnī cu zvaigž ņ u vē rtē jumā . Bet man par pā rsteigumu Margoa istabas lī menis patī kami iepriecinā ja. Atš ķ irī bas gandrī z nebija, izņ emot, iespē jams, telpas lielumu. Bet, ja plā nojat daudz laika pavadī t pludmalē un ceļ ojot, tad telpas lielumam nav nozī mes. Tā tad, telpas ir tī ras, tī rī tas katru dienu, ļ oti kvalitatī vi.
Ē dinā š ana: 3+ ē dienreizes ņ ē mā m tikai brokastis. diezgan pieticī gi, ebreju tradī ciju stilā . daudz piena produktu, labi, dā rzeņ u...varbū t viss. var atrast arī cieti vā rī tas olas, un makreles. . t. i. ir pā rtika sievietē m, bet vī rieš iem - es to nesauktu par pā rtiku. Jū s varat ieturē t pusdienas un vakariņ as jebkurā tuvē jā restorā nā . tuvumā viņ u ir daudz.
Apkalpoš ana: Personā ls ir Ļ OTI draudzī gs. ir krievvalodī gie.
Viesnī cā : pirmajā stā vā ir internets, un WIfi, ja lī dzi ir portatī vais dators.
gludinā mā telpa ir pieticī ga un ar "miruš u" gludekli. taisnī ba pē c pieprasī juma, uzreiz atnesa jaunu gludekli.
kontingents: veci cilvē ki. jaunieš u tikpat kā nebija.
Protams, baseina nav. . .
MINUSS: nav seifa. un seifu nav. Visas vē rtslietas tiek piedā vā tas iesaiņ ot aploksnē (parastais papī rs vē stulē m), aizzī mogot. aprakstī ts un ievietots kopē jā seifā vadī tā ja kabinetā . tie. piemē ram, pases un naudu š ā di var ietaupī t, bet tā das vē rtī gas lietas kā portatī vais dators, fotoaparā ts un dā rgi pulksteņ i ir maz ticami.
Viesnī ca ir piemē rota lē tai, patī kamai, mā jī gai nakš ņ oš anai, bet ne vairā k. Ja plā nojat visu laiku, izņ emot miegu, pavadī t ā rpus viesnī cas, tad droš i rezervē jiet MARGOA. diezgan ekonomisks un ē rts. Lai laba viesnī cu izvē le un lieliskas brī vdienas.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар emmaes
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Es iesaku Margoa viesnī cu Netanijā . Viesnī ca ir maza, bet mā jī ga un tī ra. Personā ls ir ļ oti draudzī gs. Netā lu atrodas pludmale. Vestibilā ir pieejams bezmaksas internets un bezmaksas kafijas automā ts. Ikdienas dvieļ u un veļ as maiņ a. … Tomēr ▾ Es iesaku Margoa viesnī cu Netanijā . Viesnī ca ir maza, bet mā jī ga un tī ra. Personā ls ir ļ oti draudzī gs. Netā lu atrodas pludmale. Vestibilā ir pieejams bezmaksas internets un bezmaksas kafijas automā ts. Ikdienas dvieļ u un veļ as maiņ a. Iesakā m relaksē još u brī vdienu cienī tā jiem.
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Uzvaras piemineklis
Novērtējums 10.0
Izraēla, Netānija
Pieminekļi un pieminekļi
Senā palestīniešu Cēzarejas pilsēta
Novērtējums 9.0
Izraēla, Netānija
Arhitektūra, Pieminekļi un pieminekļi, Stats

Отель расположен в самом центре израильской прибрежной полосы в Нетании. Построен в 1960 году, последняя реставрация проведена в 2011 году.

Atrašanās vieta 45 км от аэропорта Бен Гурион. 30 км от г. Тель-Авив.
Pludmales apraksts Пляж в 200 м от отеля. Между отелем и пляжем проходит дорога.
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

По вечерам в пятницу и днем в субботу в ресторане устраиваются праздничные трапезы, на которых подаются традиционные блюда еврейской кухни.

Завтрак подается с 7:30 до 9:30 утра в виде разнообразного шведского стола.

Обед (только по субботам и в праздник) подается с 13:00 до 14:30 в соответствии с подготовленным шеф-поваром отеля сезонным меню.

Ужин подается с 19:00 до 21:00 также в соответствии с подготовленным шеф-поваром отеля сезонным меню.

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, камера хранения багажа, факс/ксерокопирование, места для курения.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • izmitināšana ar dzīvniekiem  FREE 
Telpu apraksts

Всего 75 номеров в 7-этажном здании отеля.

Istabās

Кондиционер, ванна или душ, фен, телевизор LCD, кабельное телевидение, холодильник, сейф, телефон, бесплатный доступ в интернет.

Adrese 9, Gad Machnes Natania St., Natania Israel
Tālruņi: Phone: 972-9-8624434, Fax: 972-9-8623430
Tīmekļa vietne: Margoa Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.