Spa Club Hotel 4*– Atsauksmes

5
Novērtējums 7.210
№10 viesnīcas reitingā Mirusī jūra
9.0 Numurs
9.7 apkalpošana
9.3 Tīrība
9.3 Uzturs
9.3 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Nāves jūras krastā Ein Bokek. Viesnīca ir lieliski piemērota spa brīvdienām mierīgā un relaksējošā atmosfērā.Vairāk →
аватар marynaaingorn
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pats esmu no Izraē las. Beidzot atradu LIELIKU VIETU PĀ RLOADĒ Š ANAI!! ! Ā trā iereģ istrē š anā s reģ istratū rā . Vienkā rš i un skaidri paskaidroja, ka kur, kur un kā . pastiprinā ts uzturs katrai gaumei un vē deram. … Tomēr ▾ Pats esmu no Izraē las. Beidzot atradu LIELIKU VIETU PĀ RLOADĒ Š ANAI!! ! Ā trā iereģ istrē š anā s reģ istratū rā . Vienkā rš i un skaidri paskaidroja, ka kur, kur un kā . pastiprinā ts uzturs katrai gaumei un vē deram. profesionā ļ i spa . un vispā r visa komanda kā labi ieeļ ļ ots mehā nisms vienmē r ir gatavs sadarboties. cenas ir augstas un tas ir tā vē rts.
аватар Katya_Classic
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Nesen atgriezos no Spa Club viesnī cas, tā pē c iespaidi ir paš i svaigā kie. Reģ istrē jies sestdien, kad bija liela tū ristu izbraukš ana. Š ajā sakarā viesnī ca (ī paš i pē c vakariņ ā m) nebija pā rpildī ta, SPA kompleksā bija tikai pā ris cilvē ki, teritorijā bija tikai melns pū kains kaķ is. … Tomēr ▾ Nesen atgriezos no Spa Club viesnī cas, tā pē c iespaidi ir paš i svaigā kie. Reģ istrē jies sestdien, kad bija liela tū ristu izbraukš ana. Š ajā sakarā viesnī ca (ī paš i pē c vakariņ ā m) nebija pā rpildī ta, SPA kompleksā bija tikai pā ris cilvē ki, teritorijā bija tikai melns pū kains kaķ is. . . Tas bija lī dz nā kamā s dienas rī tam, kad sā ka ierasties un pamazā m apmesties jauni tū risti. Tač u viesnī ca joprojā m nejū tas pā rpildī ta vai nemierī ga. Tas saistī ts ar to, ka SPA Kluba ē ka paredzē ta tikai pieauguš ajiem.
Restorā ns ir ļ oti mā jī gs. Lielā kā daļ a galdiņ u ir paredzē ti pā riem, nevis lielā m ģ imenē m vai grupā m, kā vairumā Nā ves jū ras viesnī cu. Brokastis un vakariņ as pieklā jī gi augstā lī menī . Ī paš i man patika ē dieni vakariņ ā s - vesela zivs cepeš krā snī ar zaļ umiem un garš vielā m, sī ki porciju salā ti, un tu tikai laizi pirkstus, cik garš ī gi viss ir salds. . . Brokastī s - daudz sieru ar un bez pelē juma, asa shakshuka zivs un Filadelfijas tipa siers, dekorē ts ar citrona š ķ ē li, mazi dā rzeņ u kastroļ i. Skaisti trauki restorā nā ir pelnī juš i ī paš u uzmanī bu, it ī paš i vakariņ ā s. 5* viesnī cā s tā du neesmu redzē jis. Brokastis tiek pasniegtas lī dz pulksten 12:00. Š ajā ziņ ā cilvē ki nā k vienmē rī gi, kam tas ir ē rti, un nesteidzas stingri daž u stundu laikā , kā tas ir pieņ emts viesnī cā s. Man ļ oti patika š is variants - pirms brokastī m var paspē t aiziet peldē ties. Tieš i tā arī darī ju - no rī ta agri devos uz jū ru, lī dz pulksten 10 - brokastī s, bet pē c tam - uz SPA kompleksu. . .
Kas atrodas spa kompleksā ? 1. stā vā : apsildā ms baseins ar Nā ves jū ras ū deni, dž akuzi, krē sli ar maziem galdiņ iem, dzeramais ū dens, 2 duš as, hammam, 2 nelielas pirtis: mitrā un sausā , trenaž ieru zā le, kā arī sievieš u un vī rieš u ģ ē rbtuves ar tualetes, duš as un skapī š i (kastes lietu glabā š anai). Jū s varat to izmantot bez maksas, tač u ir jā iemaksā depozī ts - 50 š ekeļ i (1 š eķ elis = aptuveni 11 rubļ i). Tas jā izgatavo SPA kompleksa reģ istratū rā . Procedū ru telpas atrodas 2. stā vā . SPA komplekss atvē rts (uzmanī bu! ) lī dz 22:0.5 reizes nedē ļ ā! ! ! Š ī ir patieš ā m lieliska ideja, kas atš ķ ir š o viesnī cu no visā m pā rē jā m.
Man ļ oti patika numurs. Man bija luksusa numurs. Augsta plata gulta, atpū tas zona ar dī vā nu diviem un atzveltnes krē sliem, drē bju skapis, TV, bezmaksas seifs, minibā rs, elektriskā tē jkanna ar krū zē m un tē jas-kafijas-cukura maisiņ i. Vannas istabā ir neliels fē ns un dž akuzi (standarta numurā - vanna). Numurā ir arī č ī bas, peldmē teļ us var aizņ emties reģ istratū rā par depozī tu 100 š ekeļ u apmē rā . Uz SPA kompleksu jā ņ em lī dzi gumijas č ī bas, kā jau jebkurā viesnī cā , citā di slidens. Telpā m nav balkonu, bet vannas istabā ir ž ā vē š anas lī nija. Tū ristiem iesaku uz Nā ves jū ru ņ emt lī dzi 2 peldē š anā s piederumu komplektus: vienu - lai dotos uz jū ru, otru - uz SPA, jo. ne vienmē r ir laiks nož ū t. . .
Vestibilā ir galds ar daž ā da veida tē jā m, citronu, piparmē tru, cukuru, medu, ā boliem. Pē c peldes jū rā vai baseinā ir ī stais laiks pasē dē t š ajā elegantajā vestibilā klusā vidē ar tasi karstas tē jas…
Spa kluba ē kai ir gan kopī ga ar Oasis ē ku, gan sava atseviš ķ a reģ istratū ra. Blakus reģ istratū rai ir vesela bibliotē ka ar grā matā m krievu valodā . Š is ir ī sts atradums tiem, kas aizmirsuš i paķ ert kaut ko lasā mu no mā jā m. . . Un kam labā k patī k internets, tad tas visur viesnī cā ir bez maksas. Parole un pieteikš anā s ir ierakstī ta informatī vajā bukletā , kas tiek izsniegta reģ istrē joties.
Š eit, tuksnesī , tik zaļ a viesnī cas zona š ķ iet neticama. Tā tieš ā m izskatā s pē c oā zes! Vakarā ir lieliski apgulties un iemidzinā t š ū puļ tī klā . Uz vietas ir arī ā ra baseins. Viesnī cas viesu acī m tas ir it kā paslē pts – lai tiktu lī dz tai, jā kā pj pa taciņ u augš ā .
Ir marš ruta autobuss uz viesnī cas pludmali, bet es to nekad neesmu izmantojis, jo tas ir ļ oti tuvu kā jā m. Pludmale atvē rta lī dz 17:00, pē c tam tiek noņ emts viss pludmales aprī kojums, tiek atslē gts ū dens, glā bē ji pabeidz darbu. Jā , un š ajā laikā Nā ves jū rā jau ir tumš s...
Dienu pirms izbraukš anas manas durvis vairs nevē rā s, un pē c sazinā š anā s ar reģ istratū ru nepilnu 3 minū š u laikā pie manis pienā ca viesnī cas darbinieks un plastmasas kartes vietā iedeva parasto atslē gu. Bet izrā dī jā s, ka bija kontakts, bet nolū za rokturis, tā pē c bija nepiecieš ams to salabot. Darbinieks brī vprā tī gi pieteicā s salabot, bet es teicu, ka nā koš ajā dienā dodos prom, un, kad istaba bija iztī rī ta, viņ š var viegli salabot durvis, lai nā kamajiem tū ristiem nebū tu š ā das problē mas.
Es iesaku Spa Club Hotel prasī giem ceļ otā jiem, kuri meklē mieru un klusumu. Tā pat jū tama draudzī gā attieksme pret tū ristiem, un tas, ka viesnī ca tiek pastā vī gi pieskatī ta. Visur ir ļ oti tī rs: spa kompleksā , restorā nā , vestibilā , visur, kur paskatā s. . . Un tas neskatoties uz to, ka tū risti regulā ri dodas uz pludmali un atgriež as ar smiltī m č ī bā s. Tū ristiem, kuri ierodas uz 5 naktī m caur tū risma aģ entū ru, dā vanā tiek nodroš inā ta viena masā ž a, kā arī glā ze vī na vakariņ ā s. Tiem, kas rezervē.7 un vairā k naktis, viesnī ca apmaksā arī transfē rus - no lidostas uz viesnī cu un atpakaļ uz lidostu! Š ī viesnī ca pelnī ti tiek uzskatī ta par č etrzvaigž ņ u.
Лобби-бар Лобби-бар Ужин Ужин Ужин Ужин Ресторан Ужин
аватар Nata_Classic
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Turpinu runā t par viesnī cā m pie savas mī ļ ā s Nā ves jū ras : ) 2013. gada jū lijā es pavadī ju 2 naktis pie Nā ves jū ras. Es dzī voju viesnī cā Oasis Dead Sea Hotel (mans stā sts par to http://www.turpravda.com/il/eyn_bokek/Oasis_Dead_Sea-h23581-r92971. … Tomēr ▾ Turpinu runā t par viesnī cā m pie savas mī ļ ā s Nā ves jū ras : )
2013. gada jū lijā es pavadī ju 2 naktis pie Nā ves jū ras. Es dzī voju viesnī cā Oasis Dead Sea Hotel (mans stā sts par to http://www.turpravda.com/il/eyn_bokek/Oasis_Dead_Sea-h23581-r92971.html) Bet mani interesē ja apskatī t kaimiņ u viesnī cas, ko es arī izdarī ju.

Spa Club 4 * viesnī cu bija grē ks neredzē t, jo tā atrodas zem viena kupola ar Oasis Dead Sea 3+* viesnī cu un pat tai ir kopē ja teritorija, bet par to vē lā k.

Viesnī ca ir ļ oti ē rta un ļ oti stilī ga. Visā s istabā s tū ristus gaidī s mī ksti peldmē teļ i un č ī bas. Gleznas karā jas pie gaiteņ u, vestibilu un istabu sienā m. Jū s pat varat to saukt par mini galeriju.

Kā jau teicu, reģ istratū ra, baseins ar pieguloš o teritoriju, trenaž ieru zā le un SPA SPA klubā un viesnī cā s Oasis ir izplatī ta.
Bet arī Spa Club 4 * viesnī cā ir atseviš ķ a neliela reģ istratū ra tū ristu personī go jautā jumu risinā š anai.

Spa Club 4 * viesnī cā atpū š as tikai pieauguš ie no 18 gadu vecuma. Runā š ana pa mobilo telefonu nav atļ auta, t. i. pilnī ga relaksā cija : ))
Jebkuras š ī s viesnī cas iemī tniekiem SPA ir atvē rts no pulksten 8 lī dz 18, un tikai tū ristiem no Spa Club 4 * SPA ir atvē rts no pulksten 19 lī dz 22.

Viesnī cā ir divu veidu numuri, parastie un relaksē još ie. Atpū tas istabā ir dž akuzi.

Ierodoties numurā , viesnī ca katram tū ristam dā vina augļ us un ū deni, un tas ir ļ oti jauks kompliments))

No visiem numuriem paveras skats uz jū ru, bet nav balkonu!

Arī pulksten 16:30 visi tū risti, kas uzturas š ajā viesnī cā , var doties lejā uz 1. stā vu vestibilā tē jas pauzē . Viesiem tiek piedā vā tas daž ā da veida tē jas, medus, laima, piparmē tras, daž ā di saldumi un augļ i. Manuprā t, š ī ir lieliska uzkoda starp brokastī m un vakariņ ā m.

Kas attiecas uz internetu, tad š eit situā cija ir lī dzī ga kā Oasis Dead Sea 3+* viesnī cā . Katru dienu 1 stunda interneta ir bez maksas, nepiecieš ams tikai paņ emt paroli un pieteikties reģ istratū rā.

Viesnī ca Spa Club 4 * ir ideā la vieta ē rtai un relaksē još ai atpū tai. Tie, kas vē las 100% relaksā ciju - laipni lū gti Spa Club 4*: ))
аватар
No labā SPA KLUBĀ palika tikai č aklie darbinieki. Ē diens nav svaigs ar ī stu dā rzeņ u dē les smarž u. Jū ra viss dibens akmeņ os, margu nav, visi gā ja uz pilsē tas pludmali kur dibens ir tī rs un ir margas ar tiltiņ u. Ā ra saldū dens baseinā nav 55 grā du karstuma nojumes. … Tomēr ▾ No labā SPA KLUBĀ palika tikai č aklie darbinieki. Ē diens nav svaigs ar ī stu dā rzeņ u dē les smarž u. Jū ra viss dibens akmeņ os, margu nav, visi gā ja uz pilsē tas pludmali kur dibens ir tī rs un ir margas ar tiltiņ u. Ā ra saldū dens baseinā nav 55 grā du karstuma nojumes. Slē gtā baseinā ar miruš u ū deni, VĀ RĀ Š U ū deni, neviens neuzrauga ū dens ā trumu. Kaut kur ved bē rnus un, protams, pieauguš ie, kas dzer un pī pē , kur grib trokš ņ ot un neviens viņ us nevelk. Bet š ī ir vienī gā viesnī ca, kur tas ir noteikts, pē rkot biļ eti par 185 USD no cilvē ka par nakti, kā var pazaudē t visu, kas vienmē r bija labs, un cerē t, ka slimi cilvē ki vē lē sies š eit doties vē lreiz. UZ SPA KLUBU NEVIENS NEKAD NETIKS.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sveiki visiem, kas gatavojas apmeklē t Nā ves jū ru! Oktobrī atpū tā s Spa klubā . Iespaidi ir vienkā rš i lieliski. Viss augstā kajā lī menī , izcils personā ls, pā rsvarā runā krieviski, ļ oti draudzī gs, pieklā jī gs, vienmē r uzklausa atpū tnieku lū gumus, un galvenais - neuzbā zī gs, kā Turcijā . … Tomēr ▾ Sveiki visiem, kas gatavojas apmeklē t Nā ves jū ru! Oktobrī atpū tā s Spa klubā . Iespaidi ir vienkā rš i lieliski. Viss augstā kajā lī menī , izcils personā ls, pā rsvarā runā krieviski, ļ oti draudzī gs, pieklā jī gs, vienmē r uzklausa atpū tnieku lū gumus, un galvenais - neuzbā zī gs, kā Turcijā . Bija patī kami pā rsteigts! Jū ra ir ļ oti tuvu, 5 minū tes ejiet, bet kurš nevē las pā rvarē t š o attā lumu, viņ a rī cī bā ir atvē rts mini-maš ī na ar 10 pasaž ieru vietā m. Tas pastā vī gi kursē no viesnī cas lī dz jū rai un atpakaļ - ļ oti ē rti! Kas vē l bija ļ oti uzkrī toš i - turpat jū rā ir piesegtas "sē nes", kurā s var sē dē t ļ oti ilgi, nebaidoties, ka izdegsi no saules! Nav citas tā das viesnī cas! Par SPA nerunā š u daudz - tur ir viss - sā kot ar baseinu ar karstu ū deni no Nā ves jū ras, pirti, dž akuzi, slapjo tvaika pirti un beidzot ar turku hammam! Viss ir ļ oti jauki, interjers veidots marokā ņ u stilā , ļ oti tī rs. Kopumā brī niš ķ ī gi. Viesnī cai ir arī iekš pagalms, kur var peldē ties saulē un koku ē nā uz skaista zā liena ē rtos spilvenos. Ir arī saldū dens baseins, blakus tam ir bā rs ar dzē rieniem un ē dieniem. Arī š is baseins ir daļ ē ji nosegts ar nojumi tiem, kuri nevē las ilgstoš i atrasties saulē , bet tajā paš ā laikā vē las peldē ties! Katru rī tu tur nodarbī bas vada ļ oti jautrs treneris un var izklaidē ties un no sirds pasmieties, veicot daž ā dus vingrinā jumus! Ē diens ir brī niš ķ ī gs! VISS IR IZCILI!!! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


iemiesojums kolesnikovana
LŪDZU, ATBILDIET, VAI PAR IEKŠĒJĀ BASEINA LIETOŠANU IR MAKSĀ.
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 6 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Masada cietoksnis
Novērtējums 9.0
Izraēla, Mirusī jūra
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Nāves jūra
Novērtējums 8.0
Izraēla, Mirusī jūra
Atpūta, Daba

Отель расположен на побережье Мёртвого моря в Эйн-Бокек. Отель идеально подойдёт для спа-отдыха в спокойной и расслабляющей атмосфере.

Atrašanās vieta Расположен в 158 км от аэропорта Бен-Гурион.
Pludmales apraksts Пляж в 100 м от отеля. Между отелем и пляжем проходит дорога. Имеется сервис до пляжа.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, факс/ксерокопирование, доставка прессы, места для курения. Синагога. Субботний лифт.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca pieaugušajiem
Izklaide un sports
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • jogas nodarbības  FREE 
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

Всего 98 номеров в 7-этажном здании отеля.

Istabās

Кофейный и чайный прибор, мини-холодильник, многоканальное телевидение, сейф, бесплатный беспроводной Интернет, джакузи (в номерах Делюкс). При заезде гости получают: VIP-угощение, газету, халаты и тапочки.

Adrese Эйн-Бокек, Мертвое море 8693000
Tālruņi: Тел.: +972-8-668-8000
Tīmekļa vietne: Spa Club Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.