Isrotel Ganim Dead Sea 4*– Atsauksmes

26
Novērtējums 7.910
№1 viesnīcas reitingā Mirusī jūra
8.6 Numurs
8.4 apkalpošana
8.8 Tīrība
8.9 Uzturs
8.2 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas netālu no pludmales Ein Boke tūrisma zonā. Uzcelta 1974. gadā, pēdējā restaurācija veikta 2012. gadā. Viesnīcas kopējā platība ir 3300 kvadrātmetri.Vairāk →
аватар kate.ivkyna
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s bijā m atvaļ inā jumā š ajā viesnī cā pagā juš ā gada martā ar savu vī ru. Lidojā m, mums ļ oti patika! Istabas ir lielas un ar skaistu skatu pa logu. Bijā m 8. stā vā , var redzē t Nā ves jū ru. … Tomēr ▾ Mē s bijā m atvaļ inā jumā š ajā viesnī cā pagā juš ā gada martā ar savu vī ru. Lidojā m, mums ļ oti patika! Istabas ir lielas un ar skaistu skatu pa logu. Bijā m 8. stā vā , var redzē t Nā ves jū ru. Istabā s visas ē rtī bas, halā ti, regulā ra uzkopš ana. Viesnī ca atrodas Ein Bokek centrā , ir sava pludmale ar sauļ oš anā s krē sliem (bez maksas), 2 km promenā de. Lai tā lu netiktu, viesnī cā ir arī trenaž ieru zā le, spa un divi baseini ar ū deni no Dead Jū ra. Ē diens lielisks, tiek pagatavota lieliska kafija. Uz jumta ir solā rijs - atseviš ķ i vī rieš iem un sievietē m. Vakaros vestibilā varat klausī ties dzī vo mū ziku.
аватар camomile2005
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Nolē mā m ar puisi septembrī doties atvaļ inā jumā , viņ š jau ne reizi vien bija bijis Izraē lā , stā stī ja, kā da tur forš a jū ra un kā ds ir relaksā cijas lī menis viesnī cā s. Man bija jā uzticas viņ am)) Mē s izvē lē jā mies Isrotel Ganim 4 * Nā ves jū ras krastā . … Tomēr ▾ Nolē mā m ar puisi septembrī doties atvaļ inā jumā , viņ š jau ne reizi vien bija bijis Izraē lā , stā stī ja, kā da tur forš a jū ra un kā ds ir relaksā cijas lī menis viesnī cā s. Man bija jā uzticas viņ am)) Mē s izvē lē jā mies Isrotel Ganim 4 * Nā ves jū ras krastā . Sakopta teritorija, daudz palmu, istabas gaiš as un tī ras, bet bez balkona, un tas arī viss. Lasā m, ka telpas nav labi uzkoptas, bet tā nav, viss bija ok. Ē diens ir garš ī gs, ī paš i gaļ a. Pludmale ir 5-7 minū š u gā jiena attā lumā , var braukt augš ā , bet mums labā k patika staigā t.
Viesnī cas gids noorganizē ja izcilu vilcienu uz Betlē mi un Jeruzalemi, cilvē ku bija maz, apskatī jā m svē tvietas. Iepriecinā ja arī spa viesnī cā , baseinā ū dens no Nā ves jū ras, pierakstī jā mies uz vairā kā m ekskursijā m uzreiz. Padoms: kvalitatī va masā ž a no Olgas, labi iedarbojas uz muguras muskuļ iem.
Mū su reiss aizkavē jā s, bet liels paldies darbiniekiem, viņ i pagarinā ja istabu lī dz vieniem pē cpusdienā .
аватар
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sveiki visiem, maija sā kumā bijā m uz Nā ves jū ru uz 10 dienā m, tikai tagad sanā ca uzrakstī t rakstu, to varat izlasī t www. datatoday. rf … Tomēr ▾ Sveiki visiem, maija sā kumā bijā m uz Nā ves jū ru uz 10 dienā m, tikai tagad sanā ca uzrakstī t rakstu, to varat izlasī t www. datatoday. rf
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Datums š odien www. datetoday. rf … Tomēr ▾ Datums š odien www. datetoday. rf
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Bija trī s dienas atvaļ inā jumā ar draugu - No 4. -6. jū nijam ar divu operu apmeklē jumu. Viesnī ca ir super....mū su uzturē š anā s š ajā viesnī cā ir pilnī ga Nirvā na - mē s piedzī vojā m miera stā vokli, visaugstā ko laimi. … Tomēr ▾ Bija trī s dienas atvaļ inā jumā ar draugu - No 4. -6. jū nijam ar divu operu apmeklē jumu. Viesnī ca ir super....mū su uzturē š anā s š ajā viesnī cā ir pilnī ga Nirvā na - mē s piedzī vojā m miera stā vokli, visaugstā ko laimi. miers un apmierinā tī ba. Maz cilvē ku (tas ir lieliski) Ē diens ir garš ī gs. Istaba tī ra un ļ oti ē rta. Personā ls draudzī gs!! ! ! + super SPA. . . Lī dz jū rai 5 min.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Maijā esam precē ts pā ris, 10 dienas atpū tā mies š ajā viesnī cā - brī niš ķ ī ga vieta. Viesnī ca ir moderna un labi uzturē ta. Mū su istabiņ a atradā s 7 stā vā , ko nepamanī jā m. Pastā vī gi strā dā ja 3 lifti, pat Š abata brī vdienā s, tī rī š ana tika veikta katru dienu un rū pī gi. … Tomēr ▾ Maijā esam precē ts pā ris, 10 dienas atpū tā mies š ajā viesnī cā - brī niš ķ ī ga vieta. Viesnī ca ir moderna un labi uzturē ta. Mū su istabiņ a atradā s 7 stā vā , ko nepamanī jā m. Pastā vī gi strā dā ja 3 lifti, pat Š abata brī vdienā s, tī rī š ana tika veikta katru dienu un rū pī gi. Paņ ē mā m brokastis un vakariņ as, pilnī gi pietiekami, jo virtuve ir ļ oti daudzveidī ga un grafiks ir ē rts. Viesnī ca atrodas vienkā rš i super tuvu Nā ves jū rai, uz tā s pludmali ir marš ruta autobuss, lai gan ar kā jā m brauc 5 minū tes, bet karstuma dē ļ acī mredzot piegā dā un atved. Mē s faktiski veicā m ieteiktā s procedū ras Massrice klī nikā . tika organizē ts transfē rs no viesnī cas, saku milzī gu paldies š ī s klī nikas speciā listiem Dimam un Oļ egam - masā ž a un manuā lā terapija ir superprofesionā ļ i, kas tur strā dā neslavē jami. Kopumā pā rē jais ar ā rstē š anu bija veiksmī gs, plus pē rle ir Nā ves jū ra. Jā , vē los piebilst par viesnī cas personā lu vienmē r palī dzē s jebkuros jautā jumos un izturē sies ar saprotoš iem, pieklā jī giem un taktiskiem cilvē kiem.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
2013. gadā ar draugu nolē mā m doties uz Nā ves jū ru atpū sties un ā rstē ties. Nedē ļ u plā nojā m pavadī t pie Nā ves jū ras un nedē ļ u pie Vidusjū ras Bat Jamā . Pagā juš i jau seš i mē neš i, bet ar sajū smu atceramies atvaļ inā jumu pie Nā ves jū ras un, protams, Ganim Hotel. … Tomēr ▾ 2013. gadā ar draugu nolē mā m doties uz Nā ves jū ru atpū sties un ā rstē ties. Nedē ļ u plā nojā m pavadī t pie Nā ves jū ras un nedē ļ u pie Vidusjū ras Bat Jamā . Pagā juš i jau seš i mē neš i, bet ar sajū smu atceramies atvaļ inā jumu pie Nā ves jū ras un, protams, Ganim Hotel. Lielisks laiks, silta jū ra, draudzī gs personā ls. Tī rī ba un garš ī gs ē diens. Brokastis un vakariņ as mums bija lieliski piemē rotas. Paldies par brī niš ķ ī gajiem svē tkiem. Viņ i pat nož ē loja, ka devā s uz Bat Yam, tikai sabojā ja iespaidu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pagā juš ajā gadā atvaļ inā jums. Tas neizdevā s, un mē s to nož ē lojam. Telpas ir tī ras. Tī rī ts katru dienu. Ē diens lielisks - paņ ē ma brokastis un vakariņ as - pilnī gi pietiekami. Ē diens ir daudzveidī gs – izsalcis neizbrauksi. … Tomēr ▾ Pagā juš ajā gadā atvaļ inā jums. Tas neizdevā s, un mē s to nož ē lojam. Telpas ir tī ras. Tī rī ts katru dienu. Ē diens lielisks - paņ ē ma brokastis un vakariņ as - pilnī gi pietiekami. Ē diens ir daudzveidī gs – izsalcis neizbrauksi. Mū su uzturē š anā s laikā bija daudz vietē jo ar bē rniem - ē damistabā , protams, ir skaļ š , bet bē rni nekaitinā ja. Mani iepriecinā ja tē jas stū rī tis istabā : ir patī kami vakarā pirms gulē tieš anas iedzert tasi tē jas. Balkonu, protams, nav - nu, tie netika solī ti. Gā jā m lī dz pludmalei - 5 minū tes . . jo iesildī ties nav slikti. Autobuss, protams, kursē , bet kaut kā nesanā ca. Ir krieviski runā još i darbinieki - bet mana meita brī vi pā rvalda angļ u valodu - tā pē c mums nebija nekā du problē mu. Ž ē l, ka nav interneta - mū su laikā tas ir svarī gi. Pē c Maskavas mani iepriecinā ja klusā s brī vdienas, klubu un alkohola neesamī ba. Visas 7 dienas pludmalē dzeroš ie cilvē ki vienreiz redzē ti - starp citu - izrā dī jā s pakistā nieš i. Bijā m uz SPA uz procedū rā m - paldies Lenoč kai - ļ oti labi. patika. No ē damzā les personā la – liels paldies Borisam. Tikš anā s ballī te (ceļ ojumu aģ entū ra) nekā dus iespaidus neatstā ja.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Elena_Classic
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Š o viesnī cu apmeklē ju nesen, un uzreiz steidzos dalī ties iespaidos, jo. viņ i mani patī kami pā rsteidza. Manuprā t (un esmu redzē jis daudzas viesnī cas) - viesnī ca ir absolū ti brī niš ķ ī ga. Tas tika atvē rts tikai pirms pusotra gada pē c pilnī ga kapitā lā remonta, un tagad tas ir pilnī bā iekā rtots modernā augsto tehnoloģ iju stilā . … Tomēr ▾ Š o viesnī cu apmeklē ju nesen, un uzreiz steidzos dalī ties iespaidos, jo. viņ i mani patī kami pā rsteidza.
Manuprā t (un esmu redzē jis daudzas viesnī cas) - viesnī ca ir absolū ti brī niš ķ ī ga. Tas tika atvē rts tikai pirms pusotra gada pē c pilnī ga kapitā lā remonta, un tagad tas ir pilnī bā iekā rtots modernā augsto tehnoloģ iju stilā .
Viss jauns, tī rs, svaigs - vienkā rš i acij tī kams.
Ē diens ļ oti bagā tī gs, garš ī gs, svaigs un pā rdomā ts, jū tama pavā ra roka. Papildus galvenajam restorā nam, kurā tiek pasniegtas brokastis un vakariņ as, vestibilā ir mā jī ga kafejnī ca, kur pē cpusdienā varat ieturē t pusdienas, un ļ oti skaists, bibliotē kas stilā iekā rtots piano bā rs ar skatu uz baseinu ar dziļ iem ē rtiem atzveltnes krē sliem. un dī vā ni. Lieliski piemē rots sapulcē m ar draugiem vai vienatnē ar interesantu grā matu.
Baseins ir pietiekami liels, pilnī bā izremontē ts modernā stilā - daudz koka, daudz balta, viss maksimā li funkcionā ls. Ē nu cienī tā jiem papildus parastajiem sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem gar baseinu ir izvietoti lieli sauļ oš anā s krē sli ar platiem matrač iem un nojumē m, lī dzī gi milzī gā m king izmē ra gultā m. Kas attiecas uz numuriem, tad pat parastā s, standarta istabas nemaz nav mazas, pilnī bā izremontē tas un ļ oti tī ras.
Pavisam nesen viesnī cā ir jauni "superior" numuri ar atseviš ķ ā m ieejā m, kas ļ auj dzī vot pilnī gi atseviš ķ i no citiem viesiem.
Tie ir ē rtā ki un lielā ki nekā standarta, un ir ī paš i piemē roti pā riem, kuriem nepiecieš ama privā tums un relaksē još a atpū ta.
Viesnī cā ir ļ oti labs lielais SPA, ir trenaž ieru zā le ar jaunu modernu aprī kojumu. Zī mī gi, ka SPA un trenaž ieru zā les darbinieki gandrī z pilnī bā runā krieviski.
Viesnī ca atrodas ļ oti tuvu Nā ves jū ras piekrastei (5 minū tes lī dz publiskajai pludmalei un 7-8 minū tes lī dz ISROTEL DEAD SEA 5 * viesnī cas privā tajai pludmalei, kuru ir tiesī bas izmantot viesnī cas Isrotel Ganim viesiem).
Manuprā t, š odien viesnī ca ISROTEL GANIM ir labā kā.4 * kategorijas viesnī ca pie Nā ves jū ras, Ein Bokek kū rorta zonā . Tā cena ne tikai pilnī bā atbilst kvalitā tei, bet nereti (ī paš i tagad, vasaras akciju laikā ), tieš i otrā di, š ķ iet ļ oti zema tā das kvalitā tes un apkalpoš anas lī meņ a viesnī cai. Noteikti iesaku.
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es nesen apmeklē ju š o viesnī cu un nekavē joties steidzos dalī ties savos iespaidos. Manuprā t (un esmu redzē jis daudz) - viesnī ca ir absolū ti brī niš ķ ī ga, pē c kapitā lā remonta, pilnī bā izremontē ta modernā High Tech stilā . … Tomēr ▾ Es nesen apmeklē ju š o viesnī cu un nekavē joties steidzos dalī ties savos iespaidos. Manuprā t (un esmu redzē jis daudz) - viesnī ca ir absolū ti brī niš ķ ī ga, pē c kapitā lā remonta, pilnī bā izremontē ta modernā High Tech stilā . Viss jauns, tī rs, svaigs - vienkā rš i acij tī kams. Ē diens ļ oti bagā tī gs, garš ī gs, svaigs un pā rdomā ts, jū tama pavā ra roka. Papildus galvenajam restorā nam, kurā tiek pasniegtas brokastis un vakariņ as, vestibilā ir mā jī ga kafejnī ca, kur dienas laikā varat ieturē t pusdienas, kā arī ļ oti skaists piano bā rs ar skatu uz baseinu, kas lieliski piemē rots sapulcē m ar draugiem vai vienatnē ar interesantu grā matu. Baseins ir pietiekami liels, pilnī bā izremontē ts modernā stilā - daudz koka, daudz balta, viss maksimā li funkcionā ls. Ē nu cienī tā jiem papildus parastajiem sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem gar baseinu ir izvietoti lieli sauļ oš anā s krē sli ar platiem matrač iem un nojumē m, lī dzī gi milzī gā m king izmē ra gultā m. Runā jot par istabā m, pat parastā s, standarta istabas nemaz nav mazas, pilnī bā izremontē tas un ļ oti tī ras. Pavisam nesen viesnī cā ir jauni "superior" numuri ar atseviš ķ ā m ieejā m, kas ļ auj dzī vot pilnī gi atseviš ķ i no citiem viesiem. Tie ir daudz ē rtā ki un lielā ki nekā standarta, un ir ī paš i piemē roti pā riem, kuriem nepiecieš ams privā tums un relaksē još a atpū ta. Viesnī cā ir ļ oti labs lielais SPA, ir trenaž ieru zā le ar jaunu modernu aprī kojumu. Zī mī gi, ka SPA un trenaž ieru zā les darbinieki gandrī z pilnī bā runā krieviski. Manuprā t, š odien viesnī ca ISROTEL GANIM ir labā kā.4 * kategorijas viesnī ca pie Nā ves jū ras. Tā cena ne tikai pilnī bā atbilst kvalitā tei, bet nereti (ī paš i tagad, vasaras akciju laikā ), tieš i otrā di, š ķ iet ļ oti zema tā das kvalitā tes un apkalpoš anas lī meņ a viesnī cai. Noteikti iesaku.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums sabka
Skaidrs, ka viesnīcai nav savas pludmales (pēc atsauksmēm vecākais brālis "piešķīra" no savas pludmales bija aizņemts jau iepriekš un uz ilgu laiku). Šajā sakarā jautājumi: vai publiskajā pludmalē ir bijušas personīgo mantu un naudas zādzības? Un kur šinī gadījumā tos glabāt - neņemt līdzi karti no istabas jūrā.... Vai tualete ir tikai apmaksāta?
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 2 atbildi
iemiesojums irina8505
Pastāstiet man, vai šajā viesnīcā ir bezmaksas WI-FI un kā lētāk ir piezvanīt uz mājām, viesnīcu pie nāves jūras Isrotel Ganim 4
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 7 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Masada cietoksnis
Novērtējums 9.0
Izraēla, Mirusī jūra
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Nāves jūra
Novērtējums 8.0
Izraēla, Mirusī jūra
Atpūta, Daba

Отель расположен недалеко от пляжа в туристическом районе Эйн-Боке. Построен в 1974 году, последняя реставрация проведена в 2012 году. Общая площадь отеля — 3300 квадратных метров.

Atrašanās vieta 160 км от аэропорта Бен Гурион.
Pludmales apraksts Пляж в 200 м от отеля. Между отелем и пляжем проходит дорога и променад. Имеется бесплатный сервис до пляжа.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

2 конференц-зала (до 400 персон). 3 бассейна (1 открытый, 2 крытых подогреваемых бассейна с морской водой).

Доставка еды и напитков в номер, круглосуточная стойка регистрации, услуги по продаже билетов, камера хранения багажа, услуги по глажению одежды, места для курения.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu klubs
  • aukle
Izklaide un sports
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • sporta zāle
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 200 номеров в 8-этажном здании отеля.

Istabās

Телевизор, центральное кондиционирование, мини-бар (пустой), сейф (бесплатно), душ или ванна, фен, телефон, ковровое покрытие.

Adrese M.P Ein Bokek, Dead Sea, Israel, 86930
Tālruņi: Tel: 972-8-6689090, Fax: 972-8-6584383
Tīmekļa vietne: Isrotel Ganim Dead Sea
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.