David Dead Sea Resort & Spa 5*– Atsauksmes

14
Novērtējums 7.610
№5 viesnīcas reitingā Mirusī jūra
5.6 Numurs
6.2 apkalpošana
6.2 Tīrība
8.6 Uzturs
7.6 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Nāves jūras dienvidrietumu krastā. Uzcelta 1996. gadā, pēdējā restaurācija veikta 2013. gadā. Viesnīcas kopējā platība ir 12 000 kvadrātmetru.Vairāk →
аватар balaganskayaea
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Dā rgie draugi, es vē los atstā t atsauksmi par viesnī cu. Atpū š os ne pirmo reizi, viss, sā kot no ieejas viesnī cā , tu nokļ ū sti pasakā , puiš i reģ istratū rā ļ oti atsaucī gi, ir krieviski runā još ie, bet lieliski sazinā s arī angliski, reģ istrē š anā s 15:00, bet esam iekā rtojuš ies uzreiz kā ierodamies bez problē mā m, istabiņ as lielas un ē rtas, ē dinā š ana izcila, baseini mazgā ti, teritorija pastā vī gi uzkopta. … Tomēr ▾ Dā rgie draugi, es vē los atstā t atsauksmi par viesnī cu. Atpū š os ne pirmo reizi, viss, sā kot no ieejas viesnī cā , tu nokļ ū sti pasakā , puiš i reģ istratū rā ļ oti atsaucī gi, ir krieviski runā još ie, bet lieliski sazinā s arī angliski, reģ istrē š anā s 15:00, bet esam iekā rtojuš ies uzreiz kā ierodamies bez problē mā m, istabiņ as lielas un ē rtas, ē dinā š ana izcila, baseini mazgā ti, teritorija pastā vī gi uzkopta. Protams, lī dz pludmalei vajag nedaudz aiziet 5 minū š u gā jienā , eju normā li ar sā poš ā m kā jā m, pludmalē ir sauļ oš anā s krē sli, lietussargi, viss nomazgā ts un uzturē ts tī rs, jauki. Iesaku š o viesnī cu tiem, kam patī k miers, komforts un labs ē diens.
аватар elenaD13
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Serviss ir š ausmī gs. Personā ls nav ī paš i draudzī gs. Netī rumi ir briesmī gi. Grī das zā lē s un pie baseina nekad netika mazgā tas. Bet labā kā daļ a ir blaktis! ! ! Jā jā ! Gultas Kukaiņ i! ! ! Sā kumā nevarē jā m saprast, kas par lietu, lī dz 3. … Tomēr ▾ Serviss ir š ausmī gs. Personā ls nav ī paš i draudzī gs. Netī rumi ir briesmī gi. Grī das zā lē s un pie baseina nekad netika mazgā tas. Bet labā kā daļ a ir blaktis! ! ! Jā jā ! Gultas Kukaiņ i! ! ! Sā kumā nevarē jā m saprast, kas par lietu, lī dz 3. dienā gultā noķ ē rā m blakti. Viesnī cas vadī tā js bija ļ oti mierī gs. Viņ iem tas ir bizness kā parasti. Mū s pā rcē la uz citu istabu, un tur ir tas pats. Pat nedomā jiet turp doties!
аватар Galia.zabauskaya
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Briesmī ga viesnī ca! Slikta telpu uzkopš ana, vpnnoy pelē jums. Un sliktā kais no visā m Bedbugs!! ! ! Viņ u jū ra! ! Visu laiku negulē ja. Kā di 5*? Pretī gi. … Tomēr ▾ Briesmī ga viesnī ca! Slikta telpu uzkopš ana, vpnnoy pelē jums. Un sliktā kais no visā m Bedbugs!! ! ! Viņ u jū ra! ! Visu laiku negulē ja. Kā di 5*? Pretī gi.
аватар panterav1
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Iekā rtojā s ļ oti ā tri, reģ istratū rā ir krieviski runā još ie. Istaba liela un ē rta, Atseviš ķ i var daudz runā t par viesnī cas restorā nu))))) ē dienu izvē le ir daudzveidī ga..... vienvā rdsakot.....svē tki jebkuram vē deram (guzzling). … Tomēr ▾ Iekā rtojā s ļ oti ā tri, reģ istratū rā ir krieviski runā još ie. Istaba liela un ē rta, Atseviš ķ i var daudz runā t par viesnī cas restorā nu))))) ē dienu izvē le ir daudzveidī ga..... vienvā rdsakot.....svē tki jebkuram vē deram (guzzling)
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Le Meridien Nā ves jū ras viesnī ca, Paradī ze! Jauka viesnī ca, lieliski numuriņ i, liela lodž ija, milzī gs LCD televizors. Ir daudz peldbaseinu, tostarp tie ar jū ras ū deni, trenaž ieru zā le, tenisa korts, š iks restorā ns, kurā ir tik daudz ē dienu, ka ar mē nesi nepietiek, lai visu izmē ģ inā tu. … Tomēr ▾ Le Meridien Nā ves jū ras viesnī ca, Paradī ze! Jauka viesnī ca, lieliski numuriņ i, liela lodž ija, milzī gs LCD televizors. Ir daudz peldbaseinu, tostarp tie ar jū ras ū deni, trenaž ieru zā le, tenisa korts, š iks restorā ns, kurā ir tik daudz ē dienu, ka ar mē nesi nepietiek, lai visu izmē ģ inā tu. Atpū tai š ī ir labā kā viesnī ca!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Katya_Classic
Š ī gada janvā rī es biju atvaļ inā jumā Le Meridien viesnī cā . Atkal tuvojas janvā ris, tā pē c kā dam var noderē t palasī t par š o viesnī cu un laikapstā kļ iem š ajā gadalaikā. Ja jums patī k lielas viesnī cas, Le Meridien ir paredzē ts jums. … Tomēr ▾ Š ī gada janvā rī es biju atvaļ inā jumā Le Meridien viesnī cā . Atkal tuvojas janvā ris, tā pē c kā dam var noderē t palasī t par š o viesnī cu un laikapstā kļ iem š ajā gadalaikā.
Ja jums patī k lielas viesnī cas, Le Meridien ir paredzē ts jums. Š ī ir augstā kā viesnī ca Nā ves jū rā – 17 stā vi. Iespaidī gs vestibils, plaš s restorā ns, plaš i numuri ar skatu uz jū ru, diezgan lieli balkoni, liela teritorija Ein Bokek kū rortam.
Milzī ga teritorija, respektī vi, daudz atpū tnieku. Es dzī voju Le Meridien 2. reizi. Tač u š oreiz manas uzturē š anā s laikā piestā ja krietns pulciņ š pensionā ru no Haifas un vairā kas korporatī vā s grupas. Un pie Nā ves jū ras gribas klusumu un relaksā ciju...No rī ta pie restorā na ieejas sastā jā s rinda, lai ieietu. Brokastī s atskanē ja ī sta rosī ba no daudzu atpū tnieku balsī m ...
Restorā nā , kurā viesmī ļ iem nebija laika papildinā t galda piederumus, noņ emt no galdiem netī ros traukus un salauztos traukus no grī das.
Es dzī voju 16. stā vā "suite" numurā , kas sastā v no viesistabas un guļ amistabas. Istabā nav nekā da liekuma, viss ir vienkā rš i un kodolī gi. Bū tu vē lams, protams, nomainī t novecojuš os slē dž us un durvis, notī rī t paklā ju un nomainī t noplucis mē beles. Telpā redzamas kosmē tiskā nepabeigtā remonta pē das.
Laiks janvā rī bija vē ss, ar putekļ u vē tru. Vairā kus lietussargus vē jš izkaisī ja daž ā dos virzienos. Jū ra ir auksta peldē š anai, lai gan daž i ir saņ ē muš i drosmi un iekā puš i ū denī...
Tā kā jū rā un pludmalē nav ko darī t, visi laiku pavada SPA centrā . Un “visi” ir LeMeridien un blakus esoš ā s Leonardo Inn 3 * viesnī cas tū risti, jo viņ iem ir viens SPA centrs diviem. Pie baseina gandrī z nebija vietas, kur apgulties sauļ oš anā s krē slā . Duš as telpā bija rinda, lai nomazgā tos vai nomazgā tu sā lsū deni. SPA centrā iespē jams pā rģ ē rbties nelielā ģ ē rbtuvē , kur ir arī duš a un tualete. Pirts nestrā dā ja.
Papildus bezmaksas baseiniem, dž akuzi un saunā m ir maksas sē rū deņ raž a baseini un procedū ru telpas.
Nā ves jū ra ir kū rorts, kur cilvē ki no visas pasaules ierodas, lai ā rstē tos un ā rstē tos. Š oreiz ī paš i daudz redzē ju cilvē kus ar locī tavu slimī bā m.

Viesnī cai ir sava pludmale 5 minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas durvī m. Pludmali, kā arī SPA centru izmanto divu viesnī cu tū risti - paš u Le Meridien un blakus esoš o Leonardo Inn 3 *. Pludmalē ir pieejams golfa automaš ī nu pakalpojums. Š o braucienu izmanto daudzi cilvē ki. Brauciena laiks - 3 minū tes lī dz ceļ am. Tad visi iziet ā rā un 1 minū ti pastaigā jas lī dz jū rai. Pludmalē ir bezmaksas sauļ oš anā s krē sli, saulessargi, duš as. Pludmale izskatā s tipiski kū rortam - bā ra nav, pat maksas. Bet, no otras puses, nav arī pā rtikas tirgotā ju vai ekskursiju.
Kopumā man patī k š ī viesnī ca. Š is nav 5 * luksusa numurs, bet masī vs piecinieks, tač u ē diens ir garš ī gs, numuri ir lieli un regulā ri tiek piedā vā ti ī paš ie piedā vā jumi nakš ņ oš anai 7 un vairā k naktis.
аватар sveta484
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s š ajā viesnī cā nokļ uvā m nejauš i. Ieradā mies 3 * "Leonardo Inn", bet izrā dī jā s, ka mē s neesam rezervē š anas sarakstos un arī nebija brī vu vietu. Apmeties uz visu uzturē š anos "Meridian" 5 * bez papildu maksas numurā ar skatu uz Nā ves jū ru. … Tomēr ▾ Mē s š ajā viesnī cā nokļ uvā m nejauš i. Ieradā mies 3 * "Leonardo Inn", bet izrā dī jā s, ka mē s neesam rezervē š anas sarakstos un arī nebija brī vu vietu. Apmeties uz visu uzturē š anos "Meridian" 5 * bez papildu maksas numurā ar skatu uz Nā ves jū ru. Tā bija likteņ a dā vana, jo ī paš i tā pē c, ka mē s atpū tā mies nā kamajā konflikta ar Palestī nu saasinā š anā s laikā . Viesnī ca ir milzī ga! Ē diens lielisks, uzkopš ana ir ok. SPA ir lielisks. Viss ir lieliski. Vienī gais š ī s viesnī cas mī nuss ir slikta skaņ as izolā cija, var dzirdē t visu, kas notiek koridorā . Vietē jie bē rni nekad nav dzirdē juš i no saviem vecā kiem tā das frā zes kā "esiet klusi". Š ķ iet, ka viņ i naktī s neguļ un tikai skrien un kliedz. Tač u nekas nevar izdzē st kopē jo iespaidu par š o pasakaino vietu. Nā ves jū ra ir maģ iska vieta, kas jums ir jā redz un vismaz vienu reizi tajā jā nopeld.
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Brī niš ķ ī ga viesnī ca! ES iesaku!! ! ! … Tomēr ▾ Brī niš ķ ī ga viesnī ca! ES iesaku!! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Jauka liela viesnī ca. Tikai daudz - lielas istabas, lielas gultas, lieli restorā ni, diezgan liela teritorija pē c Izraē las standartiem. Braucā m pē c Classic Travel Center (Maskava) ieteikuma ar vī ru un diviem bē rniem (viņ i izmantoja ī paš o piedā vā jumu 7. … Tomēr ▾ Jauka liela viesnī ca. Tikai daudz - lielas istabas, lielas gultas, lieli restorā ni, diezgan liela teritorija pē c Izraē las standartiem. Braucā m pē c Classic Travel Center (Maskava) ieteikuma ar vī ru un diviem bē rniem (viņ i izmantoja ī paš o piedā vā jumu 7. nakts bez maksas) - ļ oti labi tika izmitinā ti standarta numuriņ ā . Liels balkons. Tie, kas saka, ka tā lu no jū ras - neticiet. 5 minū tes lē nā tempā , un pat nav jā iet - no viesnī cas durvī m pastā vī gi brauc mī ļ a tarantayka ar tentu, bē rni ar to brauca ar prieku - it ī paš i atpakaļ ceļ ā , kas ir nedaudz augš up. Viesnī cā ir brī niš ķ ī gs SPA (lai gan bē rnus tur nelaiž - bet es vienkā rš i izbaudī ju))), un tur ir vienkā rš i brī niš ķ ī ga masiere Klā ra - man ir liela pieredze, bet tik zelta rokas vē l nebiju satikusi!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s bijā m Izraē lā apskates ekskursijā.2009. gada jū lijā . Nakš ņ ojā m š ajā viesnī cā divas naktis. Plaš s numurs ar balkonu un skatu uz jū ru. Labas brokastis un vakariņ as. Neizmantoju spa vai baseinu. Atpū ties pie jū ras. … Tomēr ▾ Mē s bijā m Izraē lā apskates ekskursijā.2009. gada jū lijā . Nakš ņ ojā m š ajā viesnī cā divas naktis. Plaš s numurs ar balkonu un skatu uz jū ru. Labas brokastis un vakariņ as. Neizmantoju spa vai baseinu. Atpū ties pie jū ras. Lī dz pludmalei 7-10 minū š u gā jiens lejā no kalna. Slinkajiem ik pē c 20 minū tē m kursē transporta pakalpojumi uz pludmali. Pludmalē ir saulessargi, sauļ oš anā s krē sli, duš as. Pludmalē bija maz cilvē ku, visi bija baseinā un spa. Vakarā jū ras temperatū ra sasniedza +42C. Viesnī ca dienas laikā un vakara animā cija. Nedaudz sasprindzinā ts liels skaits tū ristu vestibilā un restorā nos. Kopē jais viesnī cas vē rtē jums ir 5. Lai visiem jauka uzturē š anā s!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Masada cietoksnis
Novērtējums 9.0
Izraēla, Mirusī jūra
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Nāves jūra
Novērtējums 8.0
Izraēla, Mirusī jūra
Atpūta, Daba

Отель расположен на юго-западном берегу Мёртвого моря. Построен в 1996 году, последняя реставрация была проведена в 2013 году. Общая площадь территории отеля — 12 000 квадратных метров.

Atrašanās vieta 150 км от аэропорта Бен Гурион.
Pludmales apraksts Собственный песчаный пляж на территории общественного пляжа в 750 м от отеля. Протяжённость пляжа – 500 м.
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Синагога. Субботний лифт.

Доставка еды и напитков в номер, круглосуточная стойка регистрации, услуги по продаже билетов, камера хранения багажа, услуги консьержа, факс/ксерокопирование, магазины на территории.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • tenisa korti
  • sporta zāle
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего в отеле 606 номеров, из балконов которых открывается вид на Мёртвое море или бассейн отеля.

Istabās

Большой балкон, ванная и душ, телевизор, мини-бар, сейф, бесплатный Wi-Fi, бесплатный вход в спа-салоне.

Adrese Эйн Бокек 86980, Израиль
Tālruņi: +972-8-6591234
Tīmekļa vietne: David Dead Sea Resort & Spa
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.