Jautājums o Eilata

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
113 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
brīvdienas Izraēlā ar 1,5 gadus vecu bērnu
Sveiki! Vēlamies atpūsties jūrā ar bērnu 1,5 gadi oktobrī-novembrī. Budžets līdz 2500 USD. Kādu ēdienu izvēlēties? Un kāds ir labākais veids, kā pabarot bērnu? Vai es varu izvēlēties diētisko ēdienkarti restorānos? Vai arī labāk gatavot pašam? Mājās viņš ēd no mūsu galda, viņam negaršo savu bērnu ēdiens. Kādu viesnīcu jūs ieteiktu?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
3 abonents  • prasīja 2012-09-0712 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  2
аватар bileg
Izraēlā pat nevajadzētu ieturēt brokastis viesnīcā, vienkārši dažas viesnīcas nevar iztikt bez tām. Iesaku īrēt dzīvokli (būs virtuvīte). Produkti tur ir dabīgi katrai gaumei, ir daudz kafejnīcu un restorānu, bet bērnam ir jāprot gatavot pašam, vismaz pāris reizes dienā. Ja dodaties uz Vidusjūru, tad plānojiet atvaļinājumu oktobrī, novembrī varat doties uz Sarkano jūru Eilatā, bet Nāves jūra nav paredzēta mazulim!
аватар Alex_classic
Gandrīz visas viesnīcas piedāvā BB izmitināšanu (ti, brokastis ir iekļautas). Un tas ir labi – brokastis Izraēlā ir brīnišķīgas. Bufete. Diapazons ir atkarīgs no viesnīcas līmeņa. 3* viesnīcās nav diētiskās virtuves. Es to zinu – esmu bijis daudz kur un varu salīdzināt.
Pieņemu, ka ar bērnu 1,5 gadi jābrauc uz Eilatu. Labākā iespēja konkrētā gadījumā ir Isrotel Royal Garden 4 * viesnīca. Tie ir dzīvokļi ar virtuvīti. Brokastis ir cenā, vakariņas nav vērts ņemt - dārgas. Teritorija lieliska!
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Eilata
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl