Leonardo Privilege Eilat 4*– Atsauksmes

10
Novērtējums 7.610
№5 viesnīcas reitingā Eilata
7.5 Numurs
8.0 apkalpošana
7.0 Tīrība
9.8 Uzturs
7.5 Infrastruktūra
Atvēršanas datums - 1988. gads, pēdējās renovācijas datums - 2008. gads. Viesnīca atrodas Eilatā, netālu no pilsētas centra. Daļa no Fattal viesnīcu ķēdes.Vairāk →
аватар janesuhankina
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Istaba diezgan pieticī ga, ir balkons, mū sē jais paskatī jā s uz baseinu. Tī ra, maza telpa. Pā ris reizes karte no durvī m nestrā dā ja, ā tri nomainī ja. Š eit ē diens ir ļ oti garš ī gs, daudzveidī gs, daudz kas, acis plī st. … Tomēr ▾ Istaba diezgan pieticī ga, ir balkons, mū sē jais paskatī jā s uz baseinu. Tī ra, maza telpa. Pā ris reizes karte no durvī m nestrā dā ja, ā tri nomainī ja. Š eit ē diens ir ļ oti garš ī gs, daudzveidī gs, daudz kas, acis plī st. Gribu izmē ģ inā t visu, bet tas ir tikai fiziski nereā li un nereā li garš ī gi. No rī ta vienmē r bija kafija no kafijas automā ta, garš ī ga, svaigi spiesta sula. Vakarā saldē jums, daudz desertu. Š ajā viesnī cā jums nav jā uztraucas par ē dienu. Jū ra ir tā lu, iespē jams, 15 minū tes staigā t pa pilsē tu. Bet, ja laiks ir labs, tas nemaz netraucē , bet, kurš mī l ē rtī bas, izvē lieties viesnī cu tuvā k jū rai. Un, starp citu, viesnī cas pludmale nav jū su, bet cita viesnī ca, vietu bija daudz, ar š o bez problē mā m.
аватар shanikakirova
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ir laba, bet bez smalkumiem. Ļ oti garš ī gs ē diens, ļ oti daž ā ds un to ir daudz. Numurs bija vienkā rš s ar nelielu balkonu ar skatu uz baseinu. Jū ra ir tā lu, ar bē rniem neieteiktu, meklē jiet viesnī cu tuvā k jū rai. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir laba, bet bez smalkumiem. Ļ oti garš ī gs ē diens, ļ oti daž ā ds un to ir daudz. Numurs bija vienkā rš s ar nelielu balkonu ar skatu uz baseinu. Jū ra ir tā lu, ar bē rniem neieteiktu, meklē jiet viesnī cu tuvā k jū rai. Viss pā rē jais ir labi.
аватар bort.77
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Mans stā sts ir tā ds, ka Leonardo Club Hotel sā kotnē ji bija rezervē ta. Ierodoties Ovdas lidostā , bijā m apmulsuš i, ka mū su viesnī ca ir slē gta remontdarbu dē ļ , un mums tika nodroš inā ta š ī "hospisa", ko citā di nevaru nosaukt. … Tomēr ▾ Mans stā sts ir tā ds, ka Leonardo Club Hotel sā kotnē ji bija rezervē ta. Ierodoties Ovdas lidostā , bijā m apmulsuš i, ka mū su viesnī ca ir slē gta remontdarbu dē ļ , un mums tika nodroš inā ta š ī "hospisa", ko citā di nevaru nosaukt. Tad tomē r devā mies uz mū su tipa slē gto viesnī cu, nu, tā s ir tikai debesis un zeme!!!! ! ! TAS STRĀ DĀ!!! ! ! Bet viņ i nesā ka mū s tur iekā rtot, negribē ja arī zvē rē t. Š ai viesnī cai, kurā bijā m apmetuš ies, nepatika. Brī vdienā s milzī gi ierodas arā bi un melnie ir sajū ta, ka sē di Kazaņ as dzelzceļ a stacijā (kas to lai zina) Baseins tukš s, jo ū dens nav uzsildī ts. Tikai daž i darbinieki saprot krievu valodu. Ē diens lielisks, vienī gais, kas iepriecinā ja. Valsts ir ļ oti dā rga. Izbraucā m ekskursijā uz Jeruzalemi no privā tiem tirgotā jiem par 50$ viesnī cā.90$, man viss ļ oti patika un brauciens un gide Elena. . Vā rdu sakot, nevajag pā rā k lamā ties, tas ir tikai mans subjektī vais viedoklis. Bija Ē ģ iptē un Turcijā ir ar ko salī dzinā t. Paldies
аватар annarebekka90
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Leonardo privilē ģ ija Eilatā.4*. Atrodas tā lu no jū ras, apmē ram 15 minū š u gā jiena attā lumā . Un Hē roda viesnī cas pludmale bū tu jā izmanto. Pludmalē smiltis, sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ir bez maksas. … Tomēr ▾ Leonardo privilē ģ ija Eilatā.4*. Atrodas tā lu no jū ras, apmē ram 15 minū š u gā jiena attā lumā . Un Hē roda viesnī cas pludmale bū tu jā izmanto. Pludmalē smiltis, sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ir bez maksas. Bijā m februā rī - peldē jā mies, jū ra, protams, nav super silta, bet arī ne ledaina. Bet tī rs un zivis peld apkā rt. Pā rsvarā mazgā jas krievi, cilvē ku bija maz. Pa ceļ am uz jū ru ir daudz veikalu ar drē bē m un vienkā rš i lielveikali, tirgi. Pati viesnī ca ir ļ oti pieklā jī ga, ī paš i atceros ē dienu, un pat viss iekļ auts))) Ļ oti daudzveidī ga un garš ī ga, apstā ties nav iespē jams. No rī tiem garš ī ga kafija, vakaros saldē jums, deserti, augļ i, par gaļ u, dā rzeņ iem un daž ā diem ē dieniem vispā r klusē ju. Tā tad, ja jū s uztraucaties par ē dienu, jums tas noteikti š eit patiks. Mū su istaba atradā s aiz baseina, otrajā stā vā . Skats nav nekas ī paš s, istabiņ a nav slikta, tī ra un laba uzkopš ana, ir krievu kanā li. Mums iepretim istabā tū risti reiz zvē rē ja par tī rī š anu, nezinu, kas ar viņ iem notika, bet mē s ļ oti novē rtē jā m ikdienas veļ as maiņ u un vispā rē jo kā rtī bu. Vakaros strā dā kafejnī cas, bā ri, kur var uzpī pē t ū denspī pi, kur dejot vai vienkā rš i iedzert vī nu krastmalā .
Эйлат Эйлат рыбки, Красное море Эйлат
аватар fenaila
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viņ i lieliski barojas! Ē dienu daudzveidī ba ir pā rsteidzoš a! Janvā rī baseins ir vē ss, un jū ra ir silta, viņ i peldē jā s gandrī z katru dienu. Izstaigā jā m Eilatu, lieliska vieta! Apkalpoš ana lieliska, numuriņ i tī ri un jauki. … Tomēr ▾ Viņ i lieliski barojas! Ē dienu daudzveidī ba ir pā rsteidzoš a!
Janvā rī baseins ir vē ss, un jū ra ir silta, viņ i peldē jā s gandrī z katru dienu. Izstaigā jā m Eilatu, lieliska vieta!
Apkalpoš ana lieliska, numuriņ i tī ri un jauki. Noteikti atgrieztos
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Š ī nav viesnī ca, bet "bedre", kurā mē s noticē jā m š eit rakstī tajā m atsauksmē m. Sapratā m, ka š ī s atsauksmes raksta paš i tū roperatori, jo š o "nē ģ eru geto" par 4* viesnī cu nosaukt nevar. Š ī ir ļ oti veca, nobruž ā ta viesnī ca ar nolietotu paklā ju ar izkaltuš iem plankumiem, vecā m mē belē m un mazgā tu veļ u, pelē jumu un nolobī tu apmetumu vannas istabā . … Tomēr ▾ Š ī nav viesnī ca, bet "bedre", kurā mē s noticē jā m š eit rakstī tajā m atsauksmē m. Sapratā m, ka š ī s atsauksmes raksta paš i tū roperatori, jo š o "nē ģ eru geto" par 4* viesnī cu nosaukt nevar. Š ī ir ļ oti veca, nobruž ā ta viesnī ca ar nolietotu paklā ju ar izkaltuš iem plankumiem, vecā m mē belē m un mazgā tu veļ u, pelē jumu un nolobī tu apmetumu vannas istabā . Viens cilvē ks var iziet uz balkona — tas ir tik liels. Teritorija un telpas ir slikti uzkoptas, jo strā dā viesstrā dnieki no Ā frikas, kuri neko nesaprot un ī sti strā dā t negrib, un es visu atvaļ inā jumu izlū dzos tī rus dvieļ us. Krievu, izraē lieš u un arā bu studenti labprā t atbrauc uz 2-3 dienā m un tur piedzeras (galu galā viss ir iekļ auts), rī ko nakts svē tkus, tā pē c viesnī cu diez vai var saukt par klusu, neskatoties uz tā s lielumu. No rī ta mū zika pie baseina norimst. Ir daudz arā bu ar daudzbē rnu ģ imenē m, eiropieš u, protams, nav vispā r. Viesnī ca nodroš ina arī sociā lā s paketes. Viesnī ca atrodas 10-15 minū š u gā jiena attā lumā no pludmales (apmē ram 5 lī nijas). Objektī vi jā saka, ka viesnī cā ir diezgan pieklā jī ga virtuve, ir salā tu un silto ē dienu izvē le, no augļ iem tikai ā boli un bumbieri, nav simpā tijas, vienmē r visa kā pietiek. Tiek ievē rots Koš ruts un Š abats (visā s viesnī cā s). Viņ i arī izsniedz pludmalē kuponus bezmaksas sauļ oš anā s krē sliem. Tā du mazu 3 stā vu viesnī ciņ u Eilatā ir daudz, tā s visas ir aptuveni vienā das. Tā tad, ja izvē laties no 4 *, tad pieklā jī ga Dan Panorama un pā ris lielas viesnī cas, ja 5 *, tad Dan Eilat un Herods (Hē rods). Ja jū s parasti atpū š aties 5 * vai labā.4 *, tad tas tā nav, zvaigznes Izraē lā izplata paš as viesnī cas.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Brī niš ķ ī ga, mā jī ga viesnī ca. Ē diens ir svaigs, daudzveidī gs un ļ oti garš ī gs. Istaba tī ra, santehnika lieliskā stā voklī . Laba skaņ as izolā cija (no ielas to nevar dzirdē t). Viesnī cā ir 2 pludmales, kur nav jā maksā papildus! Vakaros bā rā biež i skan dzī vā mū zika. … Tomēr ▾ Brī niš ķ ī ga, mā jī ga viesnī ca. Ē diens ir svaigs, daudzveidī gs un ļ oti garš ī gs. Istaba tī ra, santehnika lieliskā stā voklī . Laba skaņ as izolā cija (no ielas to nevar dzirdē t). Viesnī cā ir 2 pludmales, kur nav jā maksā papildus! Vakaros bā rā biež i skan dzī vā mū zika. Padomi: pē rciet š eikeļ us Maskavā , Eilatā ir daudz apmainī tā ju, bet valū tas kurss ir tā lu no reā la. Ekskursijas var veikt nevis viesnī cā , bet gan vietē jos birojos (brauksiet tajā paš ā autobusā ar to paš u gidu, bet par 50 USD lē tā k), pā rbaudot paš i.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Jauno 2011. gadu nosvinē jā m draugu pulkā . Tū risti ar "pieredzi". Turcija un Ē ģ ipte palika tā lā pagā tnē , "pieķ ē ruš ā s" Eiropai. Un tā dzī vī ba un ī paš ais piedā vā jums tika iemesta Izraē lā . … Tomēr ▾ Jauno 2011. gadu nosvinē jā m draugu pulkā . Tū risti ar "pieredzi". Turcija un Ē ģ ipte palika tā lā pagā tnē , "pieķ ē ruš ā s" Eiropai. Un tā dzī vī ba un ī paš ais piedā vā jums tika iemesta Izraē lā . Iepriekš ir bijis Nā ves jū rā . Jeruzalemē nolē ma apmeklē t Eilatu. Mē s nenož ē lojam ne mirkli. Sā ksim ar to, ka 26. decembrī iestrē gā m Domodedovā . Š ī ir atseviš ķ a dziesma, kas nav aktuā la š ajā vietnē . Sā kš u ar interviju. Uzzinot, ka ceļ ojam ar kompā niju, intervija notika kopā gan tur, gan atpakaļ . neko neapskatī ja (lai gan lī dzi bija trī s netbooks, pā ris kameras un citas elektrī bas lietas), ļ oti pareizi uzdeva jautā jumus, pā rbaudī ja pases, nekā das kavē š anā s, tikai daž as minū tes, laimī gu ceļ u vē lot, nokavē ja. Kavē š anā s dē ļ Israeli Airlines nolē ma lidmaš ī nu nosē dinā t nevis Ovdā , bet Eilatā , redz, noguruš iem tū ristiem tā ir dā vana. Lidmaš ī na A-320 ir pilnī gi jauna, tī ra, jauka. Alkohols uz kuģ a tiek pā rdots par cenā m, kas ir lē tā kas nekā beznodokļ u, piemē ram, Martini - 9 USD. Viesnī ca satikā s ar vē lā m vakariņ ā m, tū lī tē ju izmitinā š anu. Viesnī cas virtuve ir dziesma, ē dienu daudzveidī ba ir pā rsteidzoš a, un pat salā tus š efpavā ri griež zā lē no tī riem pirmš ķ irī giem dā rzeņ iem. pusdienā s un vakariņ ā s neatkā rtojas pat salā tu ē dienkarte. Tas ir, nekas novecojis nebija. Pildī tas vistas. valodu. gaļ a, pat cū kgaļ a, dā rzeņ i, augļ i (zemenes decembrī -janvā rī!! ! ) satriecoš i deserti, ļ oti pieklā jī gs vī ns. Ē dā m pē c sistē mas viss iekļ auts, vī ri ar prieku dzē ra vietē jo alu. atzī mē jot tā labo kvalitā ti. Kopumā Eiropas serviss ar labā kajā m (neuzbā zī gajā m) austrumu tradī cijā m. Viesnī cas personā ls ir ļ oti sabiedrisks. noderī ga. daudzi runā krieviski, kā ds mē ģ ina runā t krieviski. Visi ir ļ oti draudzī gi un pretimnā koš i. Jebkura problē ma tiek atrisinā ta zibens ā trumā . Bija problē mas ar seifu. atslē gas karte tika atmagnetizē ta, viss tika salabots sekundē s, ar atvainoš anos. novē lu labu atpū tu, vispā r - labi darī ts! Iesaku š o viesnī cu ar tī ru sirdsapziņ u. Jauku atpū tu!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Labdien! Ļ aujiet man pastā stī t par viesnī cu. Biju tur 2010. gada oktobrī . Kopumā man patika viss: istabas (ir seifs, ventilators, gaisa kondicionieris, ledusskapis, ir balkons), un apkalpoš ana (visi ir draudzī gi, ir Krieviski runā još a reģ istratū ra), un ē diens (lai gan koš ers joprojā m nav krieviem), un laikapstā kļ i (+ 38+40, ū dens +25). … Tomēr ▾ Labdien! Ļ aujiet man pastā stī t par viesnī cu. Biju tur 2010. gada oktobrī . Kopumā man patika viss: istabas (ir seifs, ventilators, gaisa kondicionieris, ledusskapis, ir balkons), un apkalpoš ana (visi ir draudzī gi, ir Krieviski runā još a reģ istratū ra), un ē diens (lai gan koš ers joprojā m nav krieviem), un laikapstā kļ i (+ 38+40, ū dens +25). Bet, diemž ē l, neatbilst daž iem viesnī cas aprakstiem. Pirmkā rt, lidosta atrodas 60 km attā lumā no viesnī cas, un vietē jā lidosta atrodas 5 minū š u attā lumā , tā pē c, lai brauktu pa akmeņ ainu serpentī nu, ir vajadzī gas 40-50 minū tes (lai gan tas ir skaisti), un, otrkā rt, uz viesnī cas ir tikai viens baseins. teritorija, nevis ū dens slidkalniņ i...Un tomē r lī dz jū rai nav 5 minū tes (lai gan var paskriet piecā s), bet visas 10 minū tes, bet pati jū ra ir tā vē rta! Un pie baseina ir estakā des gultas ar marles aizkaru, tur atpū tā mies pē c vakariņ ā m. Kopumā iespaidi labi, lai gan katram savs ! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca klusā m, relaksē još ā m brī vdienā m. … Tomēr ▾ Viesnī ca klusā m, relaksē još ā m brī vdienā m.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Дата открытия - 1988 год, дата последнего ремонта - 2008 год. Отель расположен в Эйлате недалеко от центра города. Входит в сеть отелей Фатталь.

Atrašanās vieta 1 км до аэропорта Эйлата, 80 км до аэропорта Увда.
Pludmale
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Ресторан Keshet ve Anan на 410 мест, молочное кафе, лобби-бар, бассейн с подогревом, конференц-зал Heaven на 25-80 человек.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский клуб «Fattalland» имеет раздельные комнаты и набор мероприятий для разных возрастных групп — от года до 4 лет, от 4 до 9 лет и от 9 до 12 лет. Творческие мастерские, кинозал, спортивные мероприятия и игровой центр Gymboree. Детский клуб отеля оборудован современными игровыми автоматами, такими как PlayStation, видеокамерами EyeToy, автосимуляторами, танцевальными матами IDDR, Pro Evolution Soccer TV и другими.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Спа и фитнес-центр включают полностью оборудованный спортзал, 4 комнаты для косметических процедур и массажа, а также сухую и мокрую сауну.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle
  • aerobika
  • jogas nodarbības
Telpu apraksts

3 этажа, 3 лифта, 247 номеров: 59 Superior / Connecting, 4 Superior для инвалидов, 15 Superior Connecting, 67 Superior Family Connecting, 19 Superior Family room, 36 Superior Pool view, 15 Superior Pool view Connecting, 28 Superior Family Pool View room, 3 Junior Suite, 1 Deluxe Suite.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • balkons/terase
  • džakuzi (ne visās istabās)
Adrese North Beach Eilat, Israel 88000
Tālruņi: +972-8-6300666
Tīmekļa vietne: Leonardo Privilege Eilat
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой, йогой.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).