Leonardo Club Eilat 4*– Atsauksmes

13
Novērtējums 5.810
№19 viesnīcas reitingā Eilata
6.5 Numurs
6.0 apkalpošana
5.5 Tīrība
8.0 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Viesnīca tika atvērta 1996. gadā un pēdējo reizi tika atjaunota 2005. gadā. Atrodas netālu no Eilatas centra, celta jūgendstila stilā. Daļa no Fattal viesnīcu ķēdes.Vairāk →
аватар travel2014
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ar prieku apmeklē jā m Sarkano jū ru vē lreiz! Tagad Izraē lā ! Mū su izvē le bija viesnī ca LEONARDO CLUB Eilat, ko nenož ē lojā m. Restorā na ē diens bija ļ oti garš ī gs, daudzveidī gs, bē rnu galds. Mī nusi: viņ i nezina, kā mazgā t traukus. … Tomēr ▾ Ar prieku apmeklē jā m Sarkano jū ru vē lreiz! Tagad Izraē lā ! Mū su izvē le bija viesnī ca LEONARDO CLUB Eilat, ko nenož ē lojā m.
Restorā na ē diens bija ļ oti garš ī gs, daudzveidī gs, bē rnu galds. Mī nusi: viņ i nezina, kā mazgā t traukus. Bē rniem restorā nā tika uzdā vinā tas krū zes racē jiem un plastmasas galda piederumi. Saldē jums pusdienā m un vakariņ ā m. No rī ta svaigi spiestas sulas no apelsī niem (ir spiedes, dari pats). Daudz augļ u.
Laba bē rnu animā cija, bet viss ir ebreju valodā . Vakarā daž ā das izrā des.
Kopumā mums ļ oti patika mū su uzturē š anā s š ajā viesnī cā un mē s atgriezī simies.
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Nedē ļ as nogali pavadī jā m kopā ar mani un manu ģ imeni. Maniem bē rniem tas patika, lieliski slidkalniņ i un bē rni izmanto visu dienu. Brī niš ķ ī gs ē diens, apkalpoš ana no sirds. Ļ oti iesaku visiem ierasties ar ģ imenē m un bē rniem. … Tomēr ▾ Nedē ļ as nogali pavadī jā m kopā ar mani un manu ģ imeni. Maniem bē rniem tas patika, lieliski slidkalniņ i un bē rni izmanto visu dienu. Brī niš ķ ī gs ē diens, apkalpoš ana no sirds. Ļ oti iesaku visiem ierasties ar ģ imenē m un bē rniem
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар katdenev
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Laba diena! Tikko atgriezos no š ī s viesnī cas. Ņ emot vē rā , ka ekskursiju nopirku dienu pirms izlidoš anas un par trim pieauguš ajiem samaksā ju diezgan dā rgi, tad jau Maskavā aptuveni sapratu, ko par š o naudu saņ emš u) Biju noskaņ ota vienkā rš i peldē ties jū rā un sauļ oties. … Tomēr ▾ Laba diena! Tikko atgriezos no š ī s viesnī cas. Ņ emot vē rā , ka ekskursiju nopirku dienu pirms izlidoš anas un par trim pieauguš ajiem samaksā ju diezgan dā rgi, tad jau Maskavā aptuveni sapratu, ko par š o naudu saņ emš u) Biju noskaņ ota vienkā rš i peldē ties jū rā un sauļ oties. Principā svē tki bija izdevuš ies, bet tomē r vē los nedaudz palī dzē t tiem, kas apsver š o viesnī cu. Viesnī ca maza, 3. lī nija, lī dz jū rai ar impozantu soli jā iet 15-20 minū tes, BET, lī dz pludmalei, kur atpū tniekiem no š ī s viesnī cas tiek nodroš inā ti bezmaksas sauļ oš anā s krē sli (pie viesnī cas HERODS), vē l 10 minū tes, proti, š ī jau ir pē dē jā vieta pludmalē Jordā nijas virzienā . Un katru dienu viesnī cā jums ir jā ņ em kupons, lai to parā dī tu pludmalē , pretē jā gadī jumā viņ i jums nedos sauļ oš anā s krē slu un neprasī s 50 š ekeļ us). Viesnī cā izsalcis nepaliksi, bet neteikš u, ka ē diens ir daudzveidī gs, turklā t ļ oti piparots, uz katra galda ir karafe ar ū deni, ko vietē jie dzer pa taisno no krā na, saka, ka tas ir tī rs. Mē s arī dzē rā m, palikā m dzī vi)) Ē damzā lē ir daudz trū kumu, bet es jū s nebaidī š u, jū s pats visu sapratī sit uz vietas) Baseins ir ledus, jums jā aizmirst par WI-FI , uzkopš ana man netraucē ja, viss kā vienmē r, bet jau ir 2 dvieļ i mainī ti reizes dienā . Viesnī ca apstā jas daudz vietē jo iedzī votā ju un turku, daž i krievi. Biju pā rsteigta, ka darbinieki nesaprata krievu valodu, meita ar viņ iem runā ja tikai angliski. Un vispā r, kā š ķ ita ne tikai man (ar citiem tautieš iem pludmalē viss tika sarunā ts), attieksme pret krieviem ir ļ oti forš a, sā kot ar to, ka ierodoties reģ istratū rā mums iemeta istabas karti. nepaskaidrojot, kur tas bija un beidzot ar to, ja tu stā vi bā rā un gaidi kafijas tasi, tad vispirms apkalpos visus vietē jos, izvelkot no rindas, un tad arī tevi. Jums ir jā atbrī vo istaba pulksten 11:00, tā pē c plā nojiet izlidot pusdienlaikā , nevis vakarā , kā mē s to darī jā m. Un es atseviš ķ i teikš u par Ovdas lidostu (jums uzreiz jā bū t gatavam, ka jū su koferi tiks kratī ti un uzdos stulbus jautā jumus), lī dz viesnī cai ir nepiecieš ama aptuveni stunda, un lidosta, kas atrodas km, ir iekš ē jo, tā sadala Eilatu divā s daļ ā s - ziemeļ os un dienvidos. Un tomē r vē los vē lreiz uzsvē rt, ka š o apskatu rakstī ju vairā k tā dē ļ , lai citi š aubī gie palī dzē tu izvē lē . Bet mums joprojā m bija forš i, mē s peldē jā mies un iedegā mies, tagad mē s skaisti staigā jam pa Maskavu)))
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī cas mā jī gā un skaistā atmosfē ra, pat liels skaits izraē lieš u (daž reiz) to netraucē . Ē diens izcils, katrs var izvē lē ties kaut ko pē c garš as, derē s alus, baltvī ns vispā r labs. Protams, nepiecieš amas minimā las angļ u valodas zinā š anas, katru dienu tika uzkopta istabiņ a, kā arī nomainī ti dvieļ i. … Tomēr ▾ Viesnī cas mā jī gā un skaistā atmosfē ra, pat liels skaits izraē lieš u (daž reiz) to netraucē . Ē diens izcils, katrs var izvē lē ties kaut ko pē c garš as, derē s alus, baltvī ns vispā r labs. Protams, nepiecieš amas minimā las angļ u valodas zinā š anas, katru dienu tika uzkopta istabiņ a, kā arī nomainī ti dvieļ i. Lī dz jū rai 15 minū tes lē nā gā jienā . Bē rni bū s traki par viesnī cu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Valsts ir skaista. Silts. Saule. Jū ra. Leonardo Resort pat nav sarakstā . Un Leonardo klubā - pavā rs un pavā rs sastrī dē jā s, sā kumā viņ i meta ē dienu, cī nī jā s, pē c tam, paķ ē ris ieroci no sievietes apsarga, viņ š izš ā va pā rsteigto atpū tnieku priekš ā. … Tomēr ▾ Valsts ir skaista. Silts. Saule. Jū ra. Leonardo Resort pat nav sarakstā . Un Leonardo klubā - pavā rs un pavā rs sastrī dē jā s, sā kumā viņ i meta ē dienu, cī nī jā s, pē c tam, paķ ē ris ieroci no sievietes apsarga, viņ š izš ā va pā rsteigto atpū tnieku priekš ā...Ir daudz ē diens, bet nav ko ē st. Un mē s Krievijā ē dī sim gurķ us un siļ ķ es. Un pelmeņ us saldajā tomā tu mē rcē , manuprā t, arī mā jā s negribē sies ē st. Kū kas ir vienā das. Un balož i ir burvī gi. Augļ i ir zaļ i. Nekā eksotiska, pat ne persiki, arbū zi. Marokas bē rni - slikti uzvedas ē damistabā : mē tā jas ar maizi un citiem produktiem, nevienam nav tiesī bu izteikt piezī mi. Lidostā - haoss, pē dē jā pile un tas bija indī gs. Iedzī votā ji ir morokā ņ i, buhā ras (uzbeki), etiopieš i. Ebreju nebija. Juvelierizstrā dā jumu veikalā cenas ir debesī s, piemē ram, vai par 500 $ var nopirkt š auru gredzenu, sudrabu ar nelielu ametistu? Un nez kā pē c viņ i tā domā . Jū ra ir netī ra, tā pat kā piekraste, pilna ar atkritumu tvertnē m, un ir daudz muš u. Viss ir dā rgs. Un beznodokļ u rež ī mā daž as preces ir 2 reizes dā rgā kas nekā pilsē tas veikalos. Paldies gidiem un gidiem BENJAMIN (Leonardo Prestige), NIKOLAY. Labā kie ceļ vež i un gidi!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Oktobrī palikā m nedē ļ u. Man nepatika viesnī ca, sajū ta, ka viesnī ca strā dā pie sociā lā s programmas ir pilna ar ebreju un arā bu ģ imenē m ar bē rniem, tā ir pilna! ! Pastā vī gs troksnis, troksnis, kliedzieni un kliedzieni. … Tomēr ▾ Oktobrī palikā m nedē ļ u. Man nepatika viesnī ca, sajū ta, ka viesnī ca strā dā pie sociā lā s programmas ir pilna ar ebreju un arā bu ģ imenē m ar bē rniem, tā ir pilna! ! Pastā vī gs troksnis, troksnis, kliedzieni un kliedzieni. Restorā ns ir tipiska ē dnī ca, kurā bē rni tiek atstā ti paš plū smā , paceļ ē dienu no grī das un liek atpakaļ uz trauka, visam pieskaroties ar rokā m. Labi barojas tikai ebreju svē tkos, pā rē jā s dienā s visa ir maz. Pusdienas - bulciņ a ar kotleti (domā jams, hamburgers) un virtuļ i un tā ir katru dienu. Un kaut kā du iemeslu dē ļ viņ i tos izplata tū lī t pē c vakariņ ā m. Pusdienā s nokavē jā m par stundu - nebija nedz baseina bā rā , nedz zā lē esoš ajā bā rā ē st. Viesnī cu iesakā m tikai ģ imenē m ar bē rniem un tad, ja nav citu iespē ju. Animā cija tikai bē rniem un tikai ebreju valodā . Lī dz viesnī cas pludmalei ar kā jā m var aiziet 25-30 minū tes. Tā pē c š ajā viesnī cā ņ emt "viss iekļ auts" nav jē gas. Jums nebū s laika ierasties pludmalē pē c pusotras stundas, lai dotos pusdienā s utt.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Bijā m ar bē rnu maijā , viesnī ca patika. Ē diens labs, pie baseina ir alus, č ipsi, gaļ a. Mazliet tā lu no jū ras, bet par to zinā jā m. Pusakā nus tur neredzē jā m. istabiņ a, uzkopš ana katru dienu un par personā lu sū dzī bu nav, bet krievu valodu neprasa zinā t. … Tomēr ▾ Bijā m ar bē rnu maijā , viesnī ca patika. Ē diens labs, pie baseina ir alus, č ipsi, gaļ a. Mazliet tā lu no jū ras, bet par to zinā jā m. Pusakā nus tur neredzē jā m. istabiņ a, uzkopš ana katru dienu un par personā lu sū dzī bu nav, bet krievu valodu neprasa zinā t. Vakaros visā di priekš nesumi bē rniem un pieauguš ajiem. Vispā r vienreiz pilnī gi iespē jams atpū sties.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Loginova3
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Apmeklē jā m š o iestā di 2011. gada aprī lī , trī s nedē ļ as nodzī vojā m ar mani-mammu-divi bē rni, pa vidu pā rē jā m, vī rs uz nedē ļ u tika pievienots. Tika izvē lē ti numuriņ i ar skatu uz baseinu, tas bija par piemaksu. … Tomēr ▾ Apmeklē jā m š o iestā di 2011. gada aprī lī , trī s nedē ļ as nodzī vojā m ar mani-mammu-divi bē rni, pa vidu pā rē jā m, vī rs uz nedē ļ u tika pievienots. Tika izvē lē ti numuriņ i ar skatu uz baseinu, tas bija par piemaksu. Ierodoties numurā , viņ us š okē ja istabas platī ba un guļ amvietas, ar kurā m viss bija sarindots, tika uzklā ts dī vā ns (viesnī cas aprakstā "atpū tas stū ris"). ā rā , gultiņ as nebija, vidē ja izmē ra divguļ amā gulta š ķ ita gigantiska š ajā mazajā istabā! ! ! Pē c kā da laika Luxtrevel pā rstā vis piekrita piezvanī t un pajautā t, vai esam apmierinā ti ar izmitinā š anu. Tika izteiktas vē lmes un pretenzijas. Diezgan ā tri tika noorganizē ta nesaprotama dī vā na izlocī š ana, ienesta gultiņ a, nedaudz atbrī vota istabas platī ba. Iepriekš ē jie runā tā ji jau ir rakstī juš i par pludmaļ u attā lumu, neatkā rtoš os, varu teikt tikai to, ka nebija ī paš i ē rti ceļ ot ar bē rniem turp un atpakaļ . Viesnī cas aprakstā , 500 metrus no jū ras, reā li š ie metri bū s vairā k. Eilatas apskates tū ri TRĪ S reizes pā rcē la Luxtrevel nesaprotamu iemeslu dē ļ (daž kā rt gaidī ja š oferi zā lē.40 minū tes, bet viņ š neieradā s, tad vienkā rš i neizdevā s) iemeslu dē ļ lī dz mana ieraš anā s brī dim. vī rs, un kad jau paš i visu bijā m apskatī juš i, dimantu fabrikas sponsorē tā tū re tomē r notika, bet ne visiem, bē rnu sē deklī š u trū kuma dē ļ nebrauca mamma un mazais dē liņ š . Pā rē jie ā tri apbraukā ja Eilatas nomali un steidzā s uz rū pnī cu, kur iegā dā jā mies gredzenu ar labu sertificē tu dimantu, kas pē c Maskavas standartiem nebija dā rgs. Apskates tū re principā ir divkosī ga. Kas attiecas uz ekskursiju uz JERUZALEMI iesaku padomā t laicī gi. Tā kā no viesnī cas gida maksā.150$! ! ! Pamatojoties uz atsauksmē m, mē s atradā m uzņ ē mumu One Tour no mā jā m, pasū tī jā m no viņ iem par USD 85 vienai personai (2 reizes lē tā k nekā viesnī cā ! ! )
Ē diens un virtuve kopumā ir laba. Diezgan daudzveidī gs, nav garlaicī gs, garš ī gs un kvalitatī vs.
. Baseini. Tie jau ir aprakstī ti. Vē lreiz gribu uzsvē rt, ka ū dens ir tikai ledus auksts. Ņ emot vē rā to dziļ umu, ne vairā k kā.1, 5 metru dziļ umā , jū s izdarat secinā jumus, ka tie ir paredzē ti bē rnu vannoš anai. Bet pat pieauguš ais nespē j izturē t š ā du temperatū ru. Viesnī cas aprakstā teikts, ka trī s baseini ir apsildā mi, LIE, apsildā mi tikai niecī gā dž akuzi. Atkal viesnī cas aprakstā norā dī tais bē rnu klubiņ š "Kishkushim" jeb aukļ u pakalpojumi Jū su bē rnam derē s tikai tad, ja viņ š runā vai vismaz saprot ebreju valodu.
. Tagad visspilgtā kais iespaids: ISTABAS TĪ RĪ Š ANA. Precī zā k, viņ as pilnī ga prombū tne, pareizā k sakot, mū su istaba, jo mans vī rs dzī voja atseviš ķ ā istabā , ar viņ u viss bija kā rtī bā . Mū su vietā...Viņ i centā s nemaz netī rī t, drū mi, nedraudzī gi, klusi, melni ķ ermeņ i formas tē rpos, lē nā m slaistoties pa gaiteņ iem, izrā dī jā s Somā lijas bē gļ i. Viņ i nesaprata arī angļ u valodu, acī mredzot arī ebreju valodu. Telpas tika "tī rī tas" tikai vannas istabā . Tas viss bija saistī ts ar dvieļ u un kosmē tikas pudelī š u nomaiņ u, un viņ iem bija vienalga, ko likt, viņ i varē ja izdalī t duci gaisa kondicionē tā ju un ne vienu š ampū nu. Putekļ u sū cē js - cauri skandā lam viņ š tos vienkā rš i vadā ja uz riteņ iem pa koridoru. Putekļ u tī rī š ana ir SVĒ TKI, arī caur skandā lu. Ja jū s tika pieķ erts istabā un jū s likā t viņ iem atgriezties vē lā k, nav š aubu - viņ i nebū s. Kopumā tas bija galvenais iespaids, apmeklē jot Leonardo klubu. Vē l pā ris centi. Internets - NĒ . Recepcijas zonā kaut kur ir Wi-Fi, nekas vairā k, nopirkā m SIM karti gprs interneta piekļ uvei, citu iespē ju vienkā rš i nav. Kopumā man patika Izraē la, viss ir eiropeisks (izņ emot Leonardo klubu, bet eksperti saka, ka jums nav jā iet uz Fattal tī klu, bet Isrotelā viss ir kā rtī bā ), kā rtī ba, tī rī ba, interesanta daba, vē sture.
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Aprī lī atpū tā mies divas nedē ļ as š ajā viesnī cā , uz dž akuzi nav iespē jams tikt, tikai bē rni, kuri vispā r netiek ā rā no ū dens! Pā rē jie baseini ir ļ oti auksti, visur ir daudz balinā tā ju, to pat var just! . … Tomēr ▾ Aprī lī atpū tā mies divas nedē ļ as š ajā viesnī cā , uz dž akuzi nav iespē jams tikt, tikai bē rni, kuri vispā r netiek ā rā no ū dens! Pā rē jie baseini ir ļ oti auksti, visur ir daudz balinā tā ju, to pat var just! . Personā ls vispā r nerunā krieviski. Vienī gais, par ko var likt 4, ir barī ba, viņ i baroja pieklā jī gi. Telpas pilnas ar tarakā niem. Izklaide angļ u vai ebreju valodā ! ! : (( Un lī dz jū rai vismaz 15-20 min.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар anna38
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cā biju 2. reizi. Atgriezos, jo patika, jo domā ju, ka vienmē r var atrast par ko sū dzē ties. Tač u atkā rtotai vizī tei ir savas priekš rocī bas. Personā ls ir pazī stams un ja neesi kautrī gs un zini angļ u valodu minimā li, tad kopumā viss nav problē mu. … Tomēr ▾ Viesnī cā biju 2. reizi. Atgriezos, jo patika, jo domā ju, ka vienmē r var atrast par ko sū dzē ties. Tač u atkā rtotai vizī tei ir savas priekš rocī bas. Personā ls ir pazī stams un ja neesi kautrī gs un zini angļ u valodu minimā li, tad kopumā viss nav problē mu. Un daž u vā rdu zinā š anas ebreju valodā ir ī paš i augstprā tī gas, no pirmā acu uzmetiena, darbinieki. Istaba bija laba. Tī rī ts regulā ri un tī ri. Virtuve ir lieliska. Satiku visus galvenos š efpavā rus, uzzinā ju receptes, ē dienu ī patnī bas katrai nedē ļ as dienai. Pirms doš anā s ceļ ā mani pat sagā dā ja garš vielas un humusu, tikai manai interesei). Visa animā cija ir ebreju valodā , daž reiz viņ i dzied angļ u valodā . Bet tas nebija stresa, tas bija izklaidē još i. Viesnī ca darbojas pē c "viss iekļ auts" principa. Un ar to pietiek! Es netē rē ju naudu ne ū denim, ne alkoholam, ne kam! Gardus augļ us un ž ā vē tus augļ us var ņ emt lī dzi uz jū ru. Baseins martā bija siltā ks nekā decembrī (tad tajā nevarē ja peldē ties). Kā pē c, ja jū rā visu gadu ir 22-25 grā di? ! Pludmale, 20 minū š u gā jiena attā lumā , ir lieliska. . Š is patī kamā s pastaigas laiks pē c sā tī gas maltī tes ir lieliska iespē ja uzturē t sevi formā . Velosipē dus var aizņ emties no viesnī cas (bez maksas). Publika viesnī cā vienmē r ir daž ā da, bet ļ oti interesanta. Parasti tā s ir ģ imenes ar bē rniem, vietē jie vai marokā ņ i; amerikā ņ i un krievi. Es varu aprakstī t bezgalī gi. Ja ir interese, jautā jiet, ar prieku atbildē š u!
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель открылся в 1996 году, последняя реновация проводилась в 2005 году. Находится недалеко от центра Эйлата, построен в стиле модерн. Входит в сеть отелей Фатталь.

Atrašanās vieta 1.5 км до аэропорта Эйлата, 56 км от аэропорта Увда.
Pludmales apraksts Гости отеля могут пользоваться собственным пляжем отеля Herods Eilat.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Ресторан Aviv, музыкальное кафе Caféshir, гриль-бар Poolside Grill, лобби-бар, снек-бар, 4 бассейна (подогрев зимой), 4 конференц-зала вместимостью от 22 до 1000 человек, магазин сувениров, две комнаты с гладильными принадлежностями на втором этаже, библиотека с книгами на нескольких языках, синагога.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детские развлечения распределены по трем возрастным группам. Клуб ‘Kishkushim’ рассчитан на детей от года до 4 лет и от 4 до 9 лет, включая настольные игры и зал игровых автоматов. Детям от 9 до 12 лет: приставки PlayStation, видеокамеры EyeToy, маты для танцев, автосимуляторами, Pro Evolution Soccer TV и другое.
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu klubs
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Водный парк,
  • akvaparks un slidkalniņi
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • sporta zāle
  • animācija
Telpu apraksts

3 этажа, 3 лифта, 282 номера: 58 Superior, 32 Superior connecting, 34 Superior Balcony, 100 Superior pool view / Connecting, 52 Superior Garden / Connecting, 4 Superior для инвалидов, 2 Superior Suite.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • balkons/terase (ne visās istabās)
  • džakuzi (ne visās istabās)
Adrese North Shore Eilat, Israel 88103
Tālruņi: +972-8-6363636
Tīmekļa vietne: Leonardo Club Eilat
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть аквапарк или горки. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).