Grand Court Jerusalem 4*– Atsauksmes

8
Novērtējums 8.610
№1 viesnīcas reitingā Jeruzaleme
9.3 Numurs
9.3 apkalpošana
9.3 Tīrība
9.7 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Jeruzalemes centrā, tikai dažu minūšu gājiena attālumā no vecpilsētas ar tās vēsturiskajām apskates vietām un krāsainiem tirgiem.Vairāk →
аватар Nelochka2704
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Esmu apmetusies š ajā viesnī cā.4 reizes un esmu ļ oti apmierinā ta. Viesnī ca ir jauna, numuriņ i lieli, tī ri, uzkopti katru dienu. Istabā s ir viss. Personā ls ir draudzī gs, ā tri reģ istrē jas istabā s, bez problē mā m. … Tomēr ▾ Esmu apmetusies š ajā viesnī cā.4 reizes un esmu ļ oti apmierinā ta. Viesnī ca ir jauna, numuriņ i lieli, tī ri, uzkopti katru dienu. Istabā s ir viss. Personā ls ir draudzī gs, ā tri reģ istrē jas istabā s, bez problē mā m. Brokastis ļ oti garš ī gas un daudzveidī gas. Iesaku visiem nā kt uz š o viesnī cu, kas meklē viesnī cu Jeruzalemē!! ! !
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ajā viesnī cā atpū tos no 6. aprī ļ a lī dz 22. aprī lim 2015. Viesnī ca ļ oti skaista, tī ra un moderna, netā lu no Vecrī gas. Numuri ir ē rti, mē beles ir modernas un jaunas. Ē diens ir ļ oti daudzveidī gs, tikai daudz un garš ī gs. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā atpū tos no 6. aprī ļ a lī dz 22. aprī lim 2015. Viesnī ca ļ oti skaista, tī ra un moderna, netā lu no Vecrī gas. Numuri ir ē rti, mē beles ir modernas un jaunas. Ē diens ir ļ oti daudzveidī gs, tikai daudz un garš ī gs. Personā ls uzmanī gs, smaidī gs, trī s minū š u laikā iekā rtojā s istabā , nekā du problē mu, visi priecī gi un pateicī gi par visu. Ja ieradī š os Jeruzalemē , noteikti palikš u š ajā viesnī cā . Iesaku š o viesnī cu visiem!! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Alex_classic
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Neskatoties uz to, ka Grand Court Hotel atrodas uz Austrumu un Rietumu Jeruzalemes robež as, ar pā rvietoš anos pa kaimiņ u ielā m problē mu nav. Viņ i visi ir klusi un ļ oti tī ri! Lī dz vecpilsē tas Damaskas vā rtiem, 10-12 minū tes nesteidzī gā tempā . … Tomēr ▾ Neskatoties uz to, ka Grand Court Hotel atrodas uz Austrumu un Rietumu Jeruzalemes robež as, ar pā rvietoš anos pa kaimiņ u ielā m problē mu nav. Viņ i visi ir klusi un ļ oti tī ri! Lī dz vecpilsē tas Damaskas vā rtiem, 10-12 minū tes nesteidzī gā tempā ...Pa ceļ am varat doties uz "Kapa dā rzu" - š ī ir alternatī va Golgā ta. Vieta ir ļ oti labi uzturē ta, angļ u brī vprā tī go pū lē m uzturē ta nevainojama tī rī ba un kā rtī ba!
No rī ta un pē cpusdienā tiek nodroš inā ti bezmaksas transporta pakalpojumi uz vecpilsē tu. Ja kā ds devā s izklaidē ties lī dz vē lam vakaram, tad labā k atgriezties viesnī cā ar tramvaju.

Jeruzalemei ir problē mas ar autostā vvietu. Lielā kajā daļ ā viesnī cu, kas atrodas pilsē tas centrā , tā s vai nu nav, vai arī tā ir ļ oti maza. Grand Court autostā vvieta ir pazemes un liela. Turklā t tas ir bez maksas : )

Skats no manas standarta istabas loga bija uz ielu. Kad logi bija aizvē rti, garā mbraucoš ā transporta radī ta trokš ņ a nebija.

Istaba nav liela, bet ļ oti ē rta. Tajā ir viss nepiecieš amais ē rtai atpū tai.
Vannas istaba ļ oti ē rta, santehnika ideā lā stā voklī!

Ē diens ir lielisks! Sortimenta un kvalitā tes ziņ ā tas nekā dā ziņ ā nav zemā ks par lielā ko daļ u luksusa 5 * viesnī cu.

Viesnī cā nav izklaides - ne pieauguš ajiem, ne bē rniem. Un tas ir saprotams - Grand Court ir pilsē tas viesnī ca. Iesaku tajā apmesties tiem, kas pieraduš i pie komforta un ir gatavi par to maksā t, bet tajā paš ā laikā nevē las pā rmaksā t par luksusa viesnī cu patosu!
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s ar vī ru dzī vojā m š ajā viesnī cā no š ī gada 4. lī dz 9. septembrim. Vē los izteikt pateicī bu viesnī cas personā lam par draudzī go attieksmi. Patī kama mā jī ga istaba, ē rta droš a vannas istaba, kurā viss ir nodroš inā ts. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru dzī vojā m š ajā viesnī cā no š ī gada 4. lī dz 9. septembrim. Vē los izteikt pateicī bu viesnī cas personā lam par draudzī go attieksmi. Patī kama mā jī ga istaba, ē rta droš a vannas istaba, kurā viss ir nodroš inā ts. Mums bija tikai brokastis, ar kurā m bijā m ļ oti apmierinā ti. Dienā , kad agrā rī tā mums bija ekskursija, mums uz ceļ a tika pagatavotas brokastis, vestibilā varē jā m iedzert kafiju. Noteikti ieteiksim saviem draugiem viesnī cu GRAND COURT, kas atrodas ļ oti izdevī gā vietā un kurai ir savs ā ra peldbaseins. Paldies par viesmī lī bu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ļ oti laba, iesaku aizbraukt. Viena lieta ir slikta, darbinieki nezina un neprot runā t krieviski … Tomēr ▾ Viesnī ca ļ oti laba, iesaku aizbraukt. Viena lieta ir slikta, darbinieki nezina un neprot runā t krieviski
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tos no 6. lī dz 13. maijam, ļ oti laba viesnī ca, super numuriņ i, labs ē diens, lī dz Damaskas vā rtiem 10 min, kas grib iet, domā ju, ka nenož ē losiet. Man patika viss. … Tomēr ▾ Atpū tos no 6. lī dz 13. maijam, ļ oti laba viesnī ca, super numuriņ i, labs ē diens, lī dz Damaskas vā rtiem 10 min, kas grib iet, domā ju, ka nenož ē losiet. Man patika viss.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Katya_Classic
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ī gada janvā rī apmetos viesnī cā Grand Court Hotel. Pā rvietoš anā s bija ā rkā rtī gi ā tra. Tiesa, vairā kas reizes nā cā s mainī t istabu tā dē ļ , ka pirmajā s divā s istabā s logi nebija pietiekami hermē tiski (vasarā tas bū tu pluss, bet ziemā Jeruzalemē tas ir pilns ar problē mā m ar gaudojoš u vē ju un pū š anu ). … Tomēr ▾ Š ī gada janvā rī apmetos viesnī cā Grand Court Hotel. Pā rvietoš anā s bija ā rkā rtī gi ā tra. Tiesa, vairā kas reizes nā cā s mainī t istabu tā dē ļ , ka pirmajā s divā s istabā s logi nebija pietiekami hermē tiski (vasarā tas bū tu pluss, bet ziemā Jeruzalemē tas ir pilns ar problē mā m ar gaudojoš u vē ju un pū š anu ). Rezultā tā standarta vietā iedeva greznu 2 istabu apartamentu!
Tomē r anomā lie laikapstā kļ i Jeruzalemei lika par sevi manī t. Naktī vē jš , svilpodams spē cī gā m brā zmā m, sitā s pret stiklu, logi trī cē ja kā drudzī . Turklā t vairā kas dienas pē c kā rtas Jeruzalemē lija nepā rtraukts, intensī vs lietus. Sakarā ar to caur stikliem telpā sū cas ū dens un appludinā ja paklā ju zem logiem. No rī ta viesnī cas darbinieki staigā ja pa stā viem, vaicā jot, kurš no logiem ir applū dis un cik daudz. Bet tas nemaz neaizē noja pā rē jo, jo es biju Jeruzalemē !! !
Kopumā atmosfē ra viesnī cā ir ļ oti mā jī ga, mierī ga un silta. Ē diens Lielajā tiesā ir garš ī gs. Ē dieni ir skaisti pasniegti un rada svē tku sajū tu. Kā du dienu tū ristu grupa no Ķ ī nas restorā nā jautri un pā rā k trokš ņ aini vakariņ oja. Tač u ne uz ilgu laiku - uz greznajā m kā pnē m sā kā s lī gavas fotografē š anā s, uz kuru viņ i skatī jā s, aizturē ja elpu un - apklusa...
Attā lums lī dz vecpilsē tas mū riem nebū t nav liels - apmē ram 15-20 minū tes kā jā m (un arī tad tas ir kopā ar pieturā m fotogrā fijā m). Uz Vecrī gu bija interesanti doties caur kaimiņ os esoš o pareizticī go rajonu - caur Mea Shearim. Š ī nav tū ristu pastaigu vieta, jo. tur dzī vo dziļ i reliģ iozi ebreji. Bet Jeruzalemi tā du es vē l nebiju redzē jis. . .
Jū s varat izmantot bezmaksas transporta pakalpojumus no Grand Court uz Vecrī gu saskaņ ā ar grafiku, kas pieejams reģ istratū rā . Viesnī cā ir ē rti atgriezties ar tramvaju - 10 minū tes. . . Un, ja kā ds atbrauc ar ī rē tu auto, tad viņ u sagaida PATĪ KAMS pā rsteigums - stā vvieta pie viesnī cas ir bezmaksas!
Mans secinā jums pē c Lielā s tiesas apmeklē juma ir ļ oti cienī ga viesnī ca, kur palikt Jeruzalemē !
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Normā la viesnī ca. Atrodas 15 minū š u attā lumā no Vecrī gas. Numurā ir televizors, fē ns, tē jkanna, gaisa kondicionieris, seifs. Mē beles ir jaunas. Logs gan mū su istabā neatvē rā s. Brokastu un vakariņ u bufete, sā tī ga, daudz daž ā du ē dienu. … Tomēr ▾ Normā la viesnī ca. Atrodas 15 minū š u attā lumā no Vecrī gas. Numurā ir televizors, fē ns, tē jkanna, gaisa kondicionieris, seifs. Mē beles ir jaunas. Logs gan mū su istabā neatvē rā s. Brokastu un vakariņ u bufete, sā tī ga, daudz daž ā du ē dienu. Viesnī ca liela, cilvē ku daudz.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Svētā kapa baznīca
Novērtējums 9.7
Izraēla, Jeruzaleme
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Memoriāls Yad Vashem
Novērtējums 10.0
Izraēla, Jeruzaleme
Muzeji, Pieminekļi un pieminekļi, Stats
Ģetzemanes dārzs
Novērtējums 9.7
Izraēla, Jeruzaleme
Reliģija, Stats

Отель расположен в самом сердце Иерусалима, всего в нескольких минутах ходьбы от Старого Города, с его историческими достопримечательностями и красочными рынками.

Atrašanās vieta 30 минут езды от международного аэропорта Бен-Гурион. 45 минут езды от Тель-Авива.
Viesnīcā

Доставка еды и напитков в номер, упакованные ланчи, круглосуточная стойка регистрации, услуги по продаже билетов, камера хранения багажа, услуги по глажению одежды, факс/ксерокопирование, сувенирный магазин, доставка прессы, места для курения.

Размещение домашних животных не допускается.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • aukle
Izklaide un sports В 10 минутах ходьбы от гостиницы имеется серфинг клуб.
  • sporta zāle
  • sērfošanu
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 442 номера, из них 4 президентских сьюта.

Istabās

Мини-холодильник, кондиционер, сейф, электрический чайник, фен, многоканальный ЖК-телевизор, телефон, бесплатный wi-fi.

Adrese 15 Saint George St. Jerusalem 91002
Tālruņi: Телефон: +972-2-5917777, Факс: +972-2-591 7778, Бронирование: +972-2-5917779
Tīmekļa vietne: Grand Court Jerusalem
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами серфинга. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.