Akasha Bali 4*– Atsauksmes

1
Novērtējums 10.010
pamatā
1 atsaukt
10.0 Numurs
7.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
8.0 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Akasha Bali Hotel ir pavisam jaunas privātās villas Seminjakā, kur varat baudīt atvaļinājumu tikai dažu sekunžu attālumā no Batubeligas pludmales. 12 villas ar 3 vai 4 guļamistabām ir ideāli piemērotas ģimenēm vai draugu grupām. Viesnīcas celtniecības gads 2009Vairāk →
аватар sandra-art
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Bali ir paradī ze. Par to principā pā rskatī š anu var pabeigt))) lidojums. noteikti ir traki (pat mani draugi). kas lidoja ar tieš o lidojumu no Maskavas, aviokompā nijas Aeroflot. pē rkot biļ etes smuki piekā ra nū deles sakot, ka lidoš anai bū s vajadzī gas 8 stundas, lai gan patiesī bā bija 12 ! ! ! tā pē c ņ em vē rā un pats saproti, kā ds serviss ir lidmaš ī nā s. … Tomēr ▾ Bali ir paradī ze. Par to principā pā rskatī š anu var pabeigt)))
lidojums. noteikti ir traki (pat mani draugi). kas lidoja ar tieš o lidojumu no Maskavas, aviokompā nijas Aeroflot. pē rkot biļ etes smuki piekā ra nū deles sakot, ka lidoš anai bū s vajadzī gas 8 stundas, lai gan patiesī bā bija 12 ! ! ! tā pē c ņ em vē rā un pats saproti, kā ds serviss ir lidmaš ī nā s.
Es ilgi domā ju, kā lidot ar savienojumu ar Abū Dabī , Etihad aviokompā niju. starp citu - lē tā k nekā aeroflot. no Kijevas - 5 stundas lī dz Abū Dabī . no turienes 8.5 lī dz Bali. ē rti, ē rti, garš ī gi ē dieni, dofiga alkohols, liela lidmaš ī na. katram ir personī gais televizors ar milzī gu multiplikā cijas filmu izvē li. no Kijevas uz Abū Dabī toties reisu apkalpo UIA. Komentā ru tikpat kā nav. Varu tikai teikt, ka noteikumi aviokompā nijā s ir atš ķ irī gi un pie bagā ž as reģ istrā cijas galda der atgā dinā t, ka biļ etes iegā dā jā ties Etihadā (30 kg bagā ž a, jo UIA 20). un uz kuģ a var lietot alkoholu, mū su aviokompā nijā s tas nav atļ auts, tā pē c ir vē rts vē lreiz atgā dinā t, ka lidojat ar Etihad. Denpasā ra ir neliela lidosta. staigā t no un uz lidmaš ī nu)
Viesnī cā ieradā mies vakarā un diezgan zem grā du. tā pē c no visa skaistuma es novē rtē ju tikai vannas istabu un istabu. istabā s ir viss - pat zobu birstes un higiē nas preces. ļ oti ā trs wifi. viss ir tī rs un skaists. no rī ta, kad izgā jā m no istabas - tas bija kluss š oks - villas skaistums mū s vienkā rš i apbū ra.
Bali. Bali ir 3 veidu pludmales – ar melnajā m, baltajā m un dzeltenajā m smiltī m. Akasha atrodas melno smilš u pludmalē . pludmale ir pilna ar sē rfotā jiem un, maigi izsakoties, nav ī paš i aprī kota atpū tai. bet tā kā tas ir okeā ns un no viesnī cas jā iet 2 minū tes, tad vienkā rš i neko nevajag.
ē diens. viesnī cā ir ē dienkarte, kur var pasū tī t ē dienu uz istabu vai viesistabu, bet mans ieteikums tev ir doties uz kafejnī cu! pirmkā rt, tas ir lē tā k. otrkā rt, tas ir daudzveidī gā ks. vietē jā s virtuves pamatā ir garš vielas. Dzē rieniem vienmē r pievieno ledu, ū deni un cukuru. tā pē c ir vē rts precizē t, ja pasū tā t svaigu - zini cukuru, zini ledu, zini ū deni. arī ja tu tā pat kā es nepacieš at garš vielas, tas arī jā norā da pasū tot. Iesaku ē st jū ras veltes. galvenā problē ma ir tā , ka indonē zija ir musulmaņ u valsts un ar alkoholu ir lielas problē mas. pudele viskija maksā vairā k nekā simts dolā ru (tā ir sarkana etiķ ete). lē tā kus par 30-40 eiro vī nus neatradī siet (Austrā lijas, diezgan garš ī gi). tā pē c ņ emiet stipro alkoholu ar beznodokļ u nodokli. no vietē jiem dzē rieniem tikai alus un vietē jais rums Bali.
naktsdzī ve un ekskursijas. klubi ir kā š ķ ū ņ i. Biju š okā - par mū ziku un telpā m sū dzī bu nav, bet kontingents. . . ja Turcijā un Ē ģ iptē visus dzen pie krieviem, tad te pie austrā lieš iem. tā du ir daudz. pa dienu viņ i iet sē rfot. un pa nakti piedzeras klubos. klubos nav dreskoda, un tā pē c austrā lieš u jaunieš i - sasvī duš i un piedzē ruš ies, tur nā k flip flops, pludmales š ortos un kailā m krū tī m. no visiem klubiem, kur man patika - Kokun - tas ir dā rgs, skaists, dress code un tā pē c pieklā jī gs. no ekskursijā m tradicionā li manky temple, jū s varat arī braukt pa daž ā dā m pludmalē m un vienkā rš i pastaigā ties pa pilsē tu. Suvenī ri, kafija, kā arī lietas labā k pirkt veikalos - lē tā k. tirgus ir lī dzī gs Turcijas tirgum. vietē jie domā , ja tu esi balts, tad esi bagā ts. cena tiek paaugstinā ta ik pē c 5. tikai te pā rdevē jas, pā rsvarā sievietes, pē c izskata tik mī ļ as un nelaimī gas, ka valoda nepā rvē rš as par kaulē š anos. no lietā m, par kurā m ir vē rts iegā dā ties izstrā dā jumus no batikas, kā arī vietē jo trikotā ž as izstrā dā jumu (sarfā ni, kombinezoni par 10-15 dolā riem, T-krekli un T-krekli par 2-3 dolā riem). Neņ emiet saldumus un riekstus - nevienu. Daudz suvenī ru katrai gaumei.
transports. Iesaku braukt ar taksi. skaitī tā ju maš ī nas. bū tī bā lē ti, bet š oferiem patī k krā pties un ripinā t jū s riņ ķ os. tā pē c pirms izbraukš anas jā pajautā viesnī cai, cik tā lu ir vieta, uz kuru vē laties doties un cik tas maksā s.
Kopumā varu teikt, ka pā rē jais bija maģ isks, valsts skaista, cilvē ki ir draudzī gi, ja kaut ko vajadzē s, noteikti palī dzē s. galvenais trū kums ir tas, ka lidot ir ļ oti tā lu.. .


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель Akasha Bali - новые частные виллы в Семиньяке, где можно наслаждаться отдыхом всего в нескольких секундах от пляжа Батубелиг. 12 вилл с 3 или 4 спальнями идеальны для семейного отдыха или компаний друзей. Год постройки отеля 2009

Pludmales apraksts Расстояние до моря: 100 м
  • smilšu pludmale
Viesnīcā
  • restorāns
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta
  • veļas mazgāšana
Izklaide un sports
  • džakuzi
  • sporta zāle
Telpu apraksts

Отельные здания: вилла (12)

Istabās

ванная, джакузи в Королевской вилле в 4 спальнями, душ, туалет, фен, DVD-Плеер, ТВ - спутник, интернет (WiFi), кондиц. инд., мини-бар, музык.центр, сейф, телефон. Кухня полностью оснащенная. Спальня - виллы с 3 и 4 спальнями.

Adrese Jl. Batubelig No. 999 AB, Kerobokan Seminyak Bali 80361 - Indonesia
Tālruņi: +62.361.737878
Tīmekļa vietne: Akasha Bali
FAQ
Какой пляж у отеля?
У отеля песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал.