Nusa Dua Beach Hotel & Spa 5*– Atsauksmes

10
Novērtējums 9.110
№2 viesnīcas reitingā Nusa Dua
8.7 Numurs
9.6 apkalpošana
9.6 Tīrība
8.3 Uzturs
9.1 Infrastruktūra
Nusa Dua pludmale ir daļa no The Leading Hotels of the World. Visas zāles un viesu istabas ir dekorētas ar vietējo meistaru mākslas darbiem – skulptūru, glezniecību, batiku, kas rada neaizmirstamu sajūtu, ka pieskaras nacionālajai kultūrai. Viesnīcas ieeju sargā majestātiski akmens vārti, aiz kuriem paveras brīnišķīgs skats uz viesnīcas ēku, kas iegremdējusies tropiskā dārza leknajā zaļumā, un krāšņās ūdensrozes klātas un strūklakām rotātas aizjūras tradicionālos baltu motīvos. uz augšu. Viesnīca tika atvērta 1983. gadā. Pēdējā renovācija veikta 2011. gadā.Vairāk →
аватар Anna57Max
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Patieš ā m augstas kvalitā tes viesnī ca. Par to liecina fakts, ka visas starptautiskā s konferences un pasā kumi notiek š ajā viesnī cā . Atpū tnieki galvenokā rt ir eiropieš i un austrā lieš i. Ļ oti labs serviss, runā angliski. … Tomēr ▾ Patieš ā m augstas kvalitā tes viesnī ca. Par to liecina fakts, ka visas starptautiskā s konferences un pasā kumi notiek š ajā viesnī cā . Atpū tnieki galvenokā rt ir eiropieš i un austrā lieš i. Ļ oti labs serviss, runā angliski. Jums personī gi tiek nosū tī ta automaš ī na uz lidostu. Nav jā gaida, kad autobuss pulcē sies un visus aizvedī s pa ceļ u. Neprā tī gi skaists rajons. Viss ir apsargā ts un kamerā s, par droš ī bu nav jā uztraucas. Istabas ir tī ras, ar labā m mē belē m un tehniku. Noņ emts uz 5 ar uzgali un bez tiem. Lielisks un daudzveidī gs ē diens, ī paš i iespaidī gas vakariņ as. Jauka tī ra pludmale. Gar visu piekrasti ir pastaigu taka cauri visā m viesnī cā m. Jū s varat pastaigā ties, apskatī t daž ā dus rajonus un vē lreiz pā rliecinā ties, ka jums ir labā kā viesnī ca. Ir patieš ā m viens bū tisks mī nuss: ieeja okeā nā . Ne tikai tas, ka katru dienu jā pielā gojas bē gumam. Bet, pats ļ aunā kais, gandrī z viss dibens ir aizaudzis ar aļ ģ ē m. Tas ir ļ oti pretī gi un man personī gi biedē još i. No reģ istratū ras katru stundu kursē bezmaksas autobuss uz Bali kolekciju - vietē jo iepirkš anā s centru. Tur jū s varat izvē lē ties kafejnī cu katrai gaumei un nedaudz iepirkties. Cenas ir visaugstā kā s visā salā , tač u, salī dzinot ar Kijevu, tā s ir nedaudz augstā kas par vidē jo labu iestā di. Mē s arī rezervē jā m ekskursijas caur balituorus vietni. Tur ir lieliski puiš i. Krieviski runā još ie gidi, vietē jie, kas jautri un interesanti visu parā dī s.
Atseviš ķ i vē los brī dinā t par kū rorta un viesnī cas izvē li uz salas. Neļ aujiet sevi apmā nī t zemajā m cenā m, lai š ajā salā nenā ktu vilties. Reklā ma saka, ka š ī sala ir "Bounty" attē ls - ticiet man, tā nav. Meklē jiet internetā video un apskatus par citā m pludmalē m, jo ​ ​ okeā ns š ajā s daļ ā s ir ļ oti netī rs. Pilns ar atkritumiem, plastmasu, maisiem, iesaiņ ojumiem utt. Nusa Dua pludmali aizsargā koraļ ļ u rifs, tā pē c nav spē cī gu viļ ņ u un tie paš i atkritumi. Protams, ne ideā ls, bet pietiekami tī rs. Citas pludmales ir katastrofa. Es tikai gribu raudā t no tā , par ko cilvē ki ir pā rvē rtuš i mū su planē tu.
Kopumā ar pā rē jo biju ļ oti apmierinā ts. Neprā tī gi skaista daba, interesantas vietas, brī niš ķ ī gi cilvē ki un lieliska viesnī ca. Es gribu š eit atgriezties vē lreiz, neskatoties uz 18 stundu lidojumu.
аватар bamboooblonde
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Laba diena. Mē s ar vī ru atgriezā mies no š ī s viesnī cas pirms 3 dienā m. Gribu teikt, ka esam diezgan izvē lī gi, tā pē c centī š os visu aprakstī t pē c iespē jas sī kā k. Laba viesnī ca Bali dā rgā kā rajona pirmajā lī nijā . … Tomēr ▾ Laba diena. Mē s ar vī ru atgriezā mies no š ī s viesnī cas pirms 3 dienā m.
Gribu teikt, ka esam diezgan izvē lī gi, tā pē c centī š os visu aprakstī t pē c iespē jas sī kā k.

Laba viesnī ca Bali dā rgā kā rajona pirmajā lī nijā . Apskatot visus aspektus, ko varē jā m novē rtē t 11 naktī s, varam dot solī du 5. + nelieku tikai tā pē c, ka bija mazliet garlaicī gi.

CEĻ Š UZ VIESNĪ CU. Brauciens no Denpasā ras lidostas aizņ em 25-30 minū tes (nakts laikā satiksme nebija, atgrieš anā s pagā ja ilgā k). Puiš i devā s uz Ubudu kopā ar mums, tā pē c viņ i brauca lī dz visi tika apvesti pa Nusa Dua un pē dē jie devā s uz viņ u viesnī cu, tā pē c ņ emiet vē rā , ka daudzi avoti raksta, ka lī dz Ubudam ir pusotra stunda brauciens - praksē , ja 'nebrauciet ar taksi, bet brauciet ar tū roperatora autobusu un ja neesat viens tajā , tad tas tieš ā m prasī s lī dz 3x, jo vispirms tiek piegā dā ts Jimbaran, Kuta un Nusa Dua.

NORĒ Ķ INĀ JUMS. Bija ap pulksten 12 un mē s uzreiz tikā m sē dinā ti.
300 USD nepiecieš amais reģ istrē š anā s depozī ts (skaidrā naudā vai karte), š o atlikumu varat izmantot viesnī cas teritorijā (dzē rieni, ē dieni, spa, joga, veļ as mazgā tava ...kopumā visi pakalpojumi), ja uzturē š anā s laikā neko neiegā dā sieties vai izmantot jū su atlikums nav pilnī gs - aizbraucot, visa vai atlikuš ā summa tiek atgriezta. Tū lī t aprakstī š u atgrieš anas procedū ru: nā c beigā s, tev iedos visu izdevumu izrakstu un parakstī tus č ekus, un atņ em tavus 300 dolā rus, jautā : vai maksā si dolā ros vai vietē jā s rū pijā s. Piemē ram, mū su izdevumi sastā dī ja 270$, iedevā m 300, sī knaudu iedevā m rū pijā s pē c viesnī cas visnelabvē lī gā kā kursa, protams rū pijas nevajadzē ja, bet uz lū gumu iedot sī knaudu $, teica vai nu nav dolā ru, vai naudas maiņ as dolā ros viņ i neizdod.
Bija agrā k no rī ta, nebija kur pā rģ ē rbties, arī lidostā (tur ir siltummainis, bet izlidoš anas zonas nebija), bija jā pē rk jebkas, lai nenestu mā jā s nevajadzī gu valū tu.

ISTABA. Bija tikai viena istaba, tā pē c nebija no kā izvē lē ties, un viņ i palika tajā . Mē s paņ ē mā m lē tā ko skatu uz dā rzu. Par pieteiktajiem 35 m2 platī bu gan iebilstu, ka vietas pietiek, bet noteikti ne daudz. Vispā r tī ri 4+. Ja jū s iekā pjat stū ros - tur ir recekļ i un putekļ i. Mē beles un santehnika nav jaunas, bet viss darbojā s kā nā kas. Lieliska duš a - tropiska lietusgā ze un normā la, stā vi uz flī zes, kur ū dens tek, vannas nav, blakus vannasistaba, visi piederumi ir (zobu birstes un mini pastas, ziepes, ž elejas, š ampū ni, kondicionieri). Ļ oti liela un ē rta gulta, 4 spilveni, 2 naktsgaldiņ i, kaut kas lī dzī gs estakā des gultai, kur apgulties, rakstā mgalds (patiesī bā tualetes galdiņ š ? Bet ne tualetes galdiņ š ar spoguli), izvelkami plaukti, drē bju skapis iebū vē ts sienā ir diezgan normā ls izmē rs.
Seifs, kā parasti, ir bez maksas. Durvis bez spraugas apakš ā , kā tas biež i notiek. Č ī bas nav vienreizē jā s, bet labas (daudzi tajā s iet uz baseinu), peldmē teļ i (var nomainī t pret tī rā m, nez kā pē c iet arī uz baseinu). Terase ar skatu uz dā rzu un mū su ē kas turpinā jums: 2 mī kstie krē sli (noteikti, vidē ja izmē ra, lietus laikā tos nepā rtraukti applū st - paš i nož ū st, starp citu, jū s paš i saprotat), galds , nav pelnu trauku, viņ i neprasī ja. Ja pavadā t laiku uz terases balkona, jums ir jā lū dz to pastā vī gi tī rī t, lietus un paliekoš as lapas ir standarta tē ma. (rakstī ju piezī mes ar darā mo: angliski lasa lieliski, saprot arī ) Trokš ņ a izolā cija nav slikta, bet nu atkal, ja pa nakti guli! Tī rī š ana sā kas pulksten 7:00, un lī dz ar to rati ripo uz priekš u un atpakaļ . Biedri slauka zā lienu zem loga, ne jau katru dienu, bet atkal no rī ta. Kopš.4:30 zem loga dzied dī vains putns?
katru dienu, bet tā ir daba, kur doties. No istabas varē ja dzirdē t, ka ap 11 naktī kā ds nā k augš ā no vakariņ ā m un kā das 40 minū tes š ausmī gi grabē ja, bet vai tas ir pilnī gi iespē jams, ka tas ir tikai tā ds kaimiņ š?

SVARĪ GA INFORMĀ CIJA. Par jebkuru dzē rienu, maltī ti un visu, ko paņ emat viesnī cā (un citā s viesnī cā s), saņ emot rē ķ inu, tiek pieskaitī ts valsts nodoklis un pakalpojumu nodoklis - kopā.21%. Piemē ram, 1 kokteilis Nusa Dua pludmalē maksā.125 tonnas rū piju – rē ķ ins ir 151 tonna rū pijas. UN TĀ PAR VISU PILNĪ GI. Pē rkot suvenī rus - ū deni - pā rtiku - drē bes - ...nodokļ i tiek ņ emti vē rā arī ā rpus viesnī cā m, bet tie jau ir iekļ auti summā , ko redzat ē dienkartē vai cenu zī mē.

BROKASTIS labas, viss garš ī gi, vienmē r viss vienā ds. Mainā s sastā vs, piemē ram, dā rzeņ u sautē jums, un desiņ as - vista uz pā ris dienā m, liellopa gaļ a pā ris dienas, augļ i.
Olas - ceptas olas un olu kultenis (bez vā rī tas), trī s veidu desiņ as, divu veidu sieri, zupas, pankū kas un pankū kas, rī si, kartupeļ i, dā rzeņ i, visu veidu diedzē tie graudi un tofu, daudzi karija ē dieni, konditorejas izstrā dā jumi un maize , kū kas, augļ i: ananā si (var ņ emt veselu), gvajava, lač i, carom, arbū zs (nav), melone, papaija, laims, banā ni (var ņ emt lī dzi), bija arī augļ i, bet es ne. vā rdus nezinu. Izcilas gaļ as desiņ as un atdarinā tas bekona tipa liellopa gaļ as š ķ ē les. Sulas: svaigi ananā si, jaukti augļ i, arbū zs (vienmē r! ), parastā s - ā bols (neochen), mango, gvajava (ledus! ). Kafija, tē ja, ledus tē ja, ū dens - vienmē r neierobež otā daudzumā (var ņ emt lī dzi). Nebija jū ras velš u. Ē diens vienmē r ir, pat ja nā ks lī dz galam 10-30, pabaros.

PUSDIENAS UN VAKARIŅ AS viesnī cas teritorijā ir pieejamas vairā kos restorā nos, bet dā rgas. Piemē ram, neliela gaļ as pica (tā da izmē ra viņ iem ir visur) un divi kokteiļ i, un, pieskaitot nodokli Nusa Dua Beach - zem 500 tonnā m vietē jo rū piju.
Citā s viesnī cā s tē laini tā pat un vē l dā rgā k. Ja vē laties ietaupī t naudu, lū dzu, sū dzieties BALLI COLLECTION. Zemā k bū s rindkopa.

PLUDMA. Pirms doš anā s uz š ejieni man bija daudz š aubu, ziniet, kā du iespaidu rada paš valdī bas pludmales. PLUDMA IR FORŠ A - garā kā un platā kā un TĪ RĀ KĀ visā viesnī cu lī nijā ! Vai š eit ir iestā dī ti lielā kā daļ a koku, uz kuriem lec vietē jā s nekaunī gā s vā veres? Ebb un flow ir nemitī gi daž ā dos laikos, grū ti izrē ķ inā t, vai grū ti pateikt stipru vai nē , nekā du diskomfortu nejutā m. Devā mies uz blakus esoš o 3 daž ā du viesnī cu pludmalē m (Weston, The Luxury, Melia resort, Melia The Level, Melia Garden Villas) pat uz pludmali vietē jiem - NUSA DUA BEACH RESORT IS THE COOLEST BEACH. Ik pē c 2 stundā m noņ emiet visas lapas! Droš ī ba pludmalē visu laiku, sauļ oš anā s krē sli ē rti. Nepietiek lietussargu (ī paš i svarī gi, ja lī st lietus un zem viena sē ž desmit cilvē ki? ). Sauļ oš anā s krē sli un lietussargi nekad netiek tī rī ti, lai jū s varē tu dzert vī nu pie ū dens, skaitot zvaigznes)
Kopumā š ajā ziņ ā tas ir ļ oti labi.

TĪ RĪ Š ANA ISTABĀ . IZCILI. Tā du tī rī š anu nebiju redzē jis. Viņ i vienkā rš i dara savu darbu ar vai bez uzgaļ iem, vienmē r viss ir tī rs, grī das un spoguļ i mirdz un viss ir. MITRUMA NAV VISPĀ R (lē tā kā istaba un pirmais stā vs) Nu un tajos kaktos ar kluč iem, kas bija ierodoties, acī mredzot, tikai nevajag skatī ties un apstā jā mies?

PADOMI. Man radā s iespaids, ka laukos nav pieņ emts aizbraukt uz tē ju. Varbū t tā da attieksme krievvalodī gajos (mums joprojā m ir tā da reputā cija visā pasaulē ??? ), kopumā viss ir kā rtī bā un bez dzeramnaudas. Vispā r balieš i ir ļ oti gudri un atbildī gi puiš i, vai tā ir 5* viesnī ca vai kafejnī ca kaut kur dziļ i pilsē tā . Reiz viņ i iedeva č eku par 7 tonnā m vairā k (kas ir pusdolā rs - un tik smieklī gi), tā pē c viesmī le sā ka skaitī t mū su priekš ā un uzreiz teica: kungs, jū s iedevā t 7 tonnas vairā k. Un mē s atbildē jā m, ka viņ i jums saka ....Tā tad viņ a bija tik ļ oti pietū kusi no laimes!
Domā ju, ka ļ oti maz cilvē ku atstā j dzeramnaudu, piemē ram, mana jaunā austrā lieš u draudzene mū su kopī gajā s vakariņ ā s neatstā ja ne centa. hmmm. Es domā ju, ka daļ u no š iem pasū tī jumiem izraisa iekļ autais nodoklis. Brī dis: apmaksā jot rē ķ inu ā rpus viesnī cas, nauda vienmē r tiek izskatī ta ar jums.

ANIMĀ CIJA. Nu lū k. Gandrī z nē . Es redzē ju jogu 6 no rī ta, nā cu paprasī t naudu vai par velti, jogs teica, ka par velti. Gā ju tā lā k - izkā rtnes nodarbī ba 120 tonnas, piegā ja pie reģ istratū ras teica 120 tonnas (plus nodokļ i) Es gā ju uz jogu, man tā ī sti nepatika (neskatoties uz to, ka es to daru 4-5 reizes nedē ļ ā mā jā s), Es vairs negā ju. 11:00 notiek ū dens aerobika baseinā (mē s nekad neuzzinā jā m par naudu vai nē , š aubos, ka š eit ir kaut kas par brī vu). Mū zika praktiski nekur neskan, tā da nepā rtraukta ū dens skaņ a un dī vainu putnu dziedā š ana. Garlaicī gi….

LAIMĪ GĀ S STUNDAS. Katru dienu no 4 lī dz 6 dienā m ir akcija dzē rieniem 2 par viena cenu. Tē laini 2 kokteiļ us var nopirkt par 11$.
Tā da pati tē ma un citā s viesnī cā s daž ā dos laikos.

VISS IEKĻ AUTS. Viesnī ca var tikt paaugstinā ta uz *viss iekļ auts*. Š ajā gadī jumā ir atseviš ķ a ē dienkarte bā ram un virtuvei daž ā dos restorā nos, tikai a la carte. Jā patur prā tā , ka, ja salā ti negarš o, pē c š ī s sistē mas tos nevar aizstā t ar citiem, tā pat kā pē c viena restorā na doš anā s kaut ko izmē ģ inā t citā , tikai noteikts porciju skaits 1 cilvē kam. Dzē rieniem: sodas, pepsi, sulas, vietē jais alkohols un atseviš ķ a kokteiļ u karte. Pilns iekļ auts pirmā diena darbojas tikai no 3 dienā m (ja ņ emat uz 1 dienu - nā kamajā beidzas plkst. 10), ja turpinā siet sistē mu, piemē ram, trī s dienas - automā tiski pā rslē dzas uz 24 stundu piekļ uvi uz visu, kas ir sarakstā , un tiek augš upielā dē ts 10:00. Maksa ir 75 USD vienai personai (Ņ EM VĒ RĀ NODOKĻ US!! ! ). Diviem uz 1 dienu - 150 dolā ri, bet patiesī bā.182!
Tikai vienu reizi satikā m pā ris austrā lieš us, kas piedā vā all inclusive. Nepopulā rs un dā rgs.

DZĪ RS. Tuvā k pusnaktij viesnī ca izmirst (patiesī bā , tā pat kā visa piekraste, izņ emot Meliju - vai tur vienmē r ir dzī vī ba? ). Pē c viena no rī ta Nusa Dua Beach gribē ja nevienu nekur atrast.

VIESNĪ CAS KRASTĀ . Bali ir ļ oti viesmī lī ga zeme, var izpē tī t citas viesnī cas vai pasū tī t no tā m vakariņ as vai kokteiļ us, atpū sties "sveš ā " pludmalē...Ē dā m, atpū tā mies un peldē jā mies The Luxury, izstaigā jā m Meliju un peldē jā mies viņ u baseinā tur ar ū dens lī dz plecam un baigi smird pē c balinā tā ja). Protams, ir tā das zī mes kā tikai mū su biedriem, bet praktiski neviens nevienu neaiztiek.

FEBRUĀ RA PERIODS. Divas lietas, kas jā zina par š o mē nesi š ajā Bali apgabalā . viens.
Visur esoš ie ķ ī nieš i, tas ir kā iebrukums ķ ī nieš u Jaunā gada reizē...trokš ņ aini, grū stoš i (skaidrs, viņ u ir daudz, pieraduš i tā izdzī vot mā jā s), nā k 8 cilvē ku pū ļ os. -12 cilvē ki ar vecmā miņ ā m un 3-5 kucē niem, kņ ada no vienas tā das ģ imenes 20 metrus pa perimetru, gribas malā , bet viņ i ir visur un viņ u kliedzieni arī . 2. Lietus – š ī nav Š rilankas lietusgā ze. Š eit tas kļ ū st nopietnā ks. Un varbū t ik pē c divā m vai trim stundā m uz stundu ieliet. Vai varbū t nē . Protams, var pagaidī t vai iet taisni ar lietussargu...bet lej pieklā jī gi. Pirmā s 5 dienas bija 1 lietus, maz, atlikuš ā s 5 dienas lija nepā rtraukti, saules praktiski nebija, bet tā pat sauļ ojies vienmē rī gi.

TAN. Ļ oti veikls. Daudzi izdeg uzreiz. 50 aizsardzī bu nevar ņ emt, bet 30 ir obligā ta un pastā vī gi smē rē . Pirmajā dienā man bija saules lē kme.
NUSA DUA DĀ RGĀ KAIS APRAKSTS BALI: tas ietekmē visu – pā rtiku, apģ ē rbu, alkoholu, ekskursijas, taksometrus, spa, ...– un pat dolā ra kurss tajā paš ā dienā ir viszemā kais). Viesnī cā ir banka, valū tas kurss nav ī paš i labs, bet pacieš ams.

BALI KOLEKCIJA. 1 km attā lumā no viesnī cas atrodas kaut kas lī dzī gs vietē jam lielveikalam (kā viņ i to sauc) patiesī bā - kafejnī cu-restorā nu un veikalu kopa ar visu, ko sirds kā ro (ir pat oriģ inā lie POLO un LACOSTE veikali un pat STARBUCKS ķ ē de). To sauc BALI KOLEKCIJA. Gar krastu ved skaista taka, kas ved uz š o vietu garā m 5 viesnī cā m - ļ oti forš i pastaigā ties...ļ oti skaisti. Taksometra reā lā s izmaksas tur ir 13 tonnas rū piju (lejupielā dē jiet UBER cenas trī sreiz zemā kas - š eit tas ir populā ri), tas ir, 1 dolā rs - ja sarunā jaties ar vietē jiem taksometru vadī tā jiem, cena ir 40-70 tonnas rū piju ! ! ! Kompleksa teritorijā var paē st tē laini 2 reizes lē tā k nekā viesnī cā s. BET ATKAL PĒ C BALI MĒ RĪ JUMIEM TAS IR Ļ OTI DĀ RGI.
Tipiskas vakariņ as no 2 zupā m (vai salā tiem) un 2 siltajiem ē dieniem un 2 kokteiļ iem un ū dens maksā aptuveni 370 Rs. Es ē du tikai jū ras veltes, vī rs 2 reizes ņ ē ma gaļ u - negarš ī gi, atkausē ti steiki - ziniet. Ja ņ emat lielu jū ras velš u maisī juma š ķ ī vi 2 personā m - 500-600 tonnas rū piju.
Es sniegš u jums nelielus norā dī jumus par cenā m Bali kolekcijā . Uzkodas 40-80t. Salā ti 90-110t. Karstais ē diens 90-145t. Grillē tas garneles 45-65t uz 100gramiem, kalmā ri 40-50t uz 100gramiem. Steiks 145 tonnas. Visur tikai liellopu gaļ a - bez cū kgaļ as. Zivis tē laini garneļ u izmaksā s. Krabis 145 t Grieķ u salā ti 65 t Ū dens 0.5 15 t. Kokteilis 75-90 tonnas. Vī ns 550 tonnas (Lē tā kais ir Dienvidaustrā lija).

TAKSI. 40-50 dolā ri par auto nomu uz dienu. Pā rsvarā Tayota, Suzuki, Datsun. Izmantojiet Uber. Mē s atradā m vienu draugu, kurš mū s veda visur (Ubud, Kuta, Bali Collection).

VISPĀ RĒ JS IESPAIDS.
Paldies, ka izlasī jā t lī dz beigā m.
Valsts ir š ika, Nusa Dua garš u gandrī z nejū t, bet tomē r tā ir. Bali cilvē ki ir priecī gi, smaidī gi un vienmē r gatavi palī dzē t.
Ļ oti laba viesnī ca. Liela skaista pludmale. Lieliski baseini. Tī rī ba ir visur. Daudz zaļ umu. Daudz visā du statuju, apauguš as ar sū nā m? Cita pasaule, ne kā nekas. Ieteikt.
Ja ir papildu jautā jumi, rakstiet man bambusa blondī nes Instagram.
аватар Nakamoto
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Izcila viesnī ca. Lielisks rajons, labs ē diens. Pludmale ir ļ oti laba. Personā ls ir draudzī gs un pozitī vs. Telpas ir tī ras. Esam apmierinā ti. … Tomēr ▾ Izcila viesnī ca. Lielisks rajons, labs ē diens.
Pludmale ir ļ oti laba.
Personā ls ir draudzī gs un pozitī vs.
Telpas ir tī ras.
Esam apmierinā ti.
аватар Gelenka_1
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ļ oti spilgts, krā sains, detalizē ts bambusa blondī nes apskats. Priecā jos, ka nekas nav mainī jies, viss joprojā m ir lī menī ! ) Atvainojiet, ka nesenā s atsauksmes aizē noju ar neskaidrā m atmiņ ā m. Atpū tā mies 2 nedē ļ as, ilgi, bet atceramies ar siltumu. … Tomēr ▾ Ļ oti spilgts, krā sains, detalizē ts bambusa blondī nes apskats. Priecā jos, ka nekas nav mainī jies, viss joprojā m ir lī menī ! )
Atvainojiet, ka nesenā s atsauksmes aizē noju ar neskaidrā m atmiņ ā m.
Atpū tā mies 2 nedē ļ as, ilgi, bet atceramies ar siltumu. Viesnī ca ir mā jī ga un tī ra! Apkalpoš ana ir lieliska. Brokastis (ļ oti garš ī gas), pie ezera ar krā sainā m karpā m, katru rī tu skan dzī vā mū zika. Romantika joprojā m ir tā da pati! ) Pusdienas un vakariņ as devā s pā ri pludmalei pa labi uz iepirkš anā s zonu Bali Collection. Viss ir tur! Dzī vā mū zika, kafejnī cas, veikali, tirgus, siltummaiņ i, pastaigu laukums, strū klakas. Tī rs un skaists.
Droš ī ba augstā lī menī . Aizbraucot ekskursijā , steigā aizmirsa aizvē rt seifu, tā pē c sacē lā s kņ ada! Numurs bija bloķ ē ts, mū s pat nelaida uzreiz iekš ā ! lī dz atrada krieviski runā još u meiteni. Un viss ir savā s vietā s!! !
Pludmale ir plaš a un tī ra. Paisums ir manā ms, bija interesanti pastaigā ties pa okeā na dibenu, vē rot jū ras iemī tniekus seklumos.
Okeā ns. . . spē ks, spē ks! Vē rojot milzī gos viļ ņ us, kas triecas pret akmeņ iem, ejot pa pludmali, atkal pa labi, uz nelielu pussalu. Gars notverts! Masā ž a pludmalē , vietē jā s sievietes - super! )
Devā mies ekskursijā s uz snaudoš o vulkā nu, uz vulkā na krā terī izveidojuš os “Bro” ezeru, vē rojā m kafijas plantā cijas un izmē ģ inā jā m kafiju “Luwak”. Es neatceros un nevaru atrast internetā , rajons ar daudzā m kafejnī cā m, tieš i pie okeā na, ar skatu uz skrejceļ u! Vakars. . . ē dam omā ru un skatā mies, kā lidmaš ī na paceļ as zvaigž ņ otajā s debesī s, skanot vieglai mū zikai un sē rfoš anas skaņ ā m....kā da romantika!.... Kā es gribu atgriezties!....
рынок отлив пляж отеля отлив отель отель вид с окне
аватар ssvolga
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
2012.  gada janvā rī atpū tos kopā ar savu vī ru Nusa Dua Beach Resort un bijā m ļ oti apmierinā ti. Viesnī ca ir pā rsteidzoš a ar ļ oti lielu platī bu un atgā dinā ja tropu mež u. Numurs bija labs ar skatu uz baseinu un okeā nu. … Tomēr ▾ 2012.  gada janvā rī atpū tos kopā ar savu vī ru Nusa Dua Beach Resort un bijā m ļ oti apmierinā ti. Viesnī ca ir pā rsteidzoš a ar ļ oti lielu platī bu un atgā dinā ja tropu mež u. Numurs bija labs ar skatu uz baseinu un okeā nu. Brokastis ir lieliskas, visā m gaumē m. Personā ls ir ļ oti draudzī gs, smaidī gs un vienmē r sveicina. Pludmale tiek tī rī ta katru dienu. Gribu atzī mē t, ka mū su viesnī cas pludmale bija vislielā kā salī dzinā jumā ar citiem mū su kaimiņ iem, kas noteikti iepriecinā ja. Pirms izbraukš anas bijā m noraizē juš ies par bē gumu, bet, kā izrā dī jā s, tas bija veltī gi un tie mū s nemaz netraucē ja, peldē jā mies olī vā , baseinā.2 reizes tikai 10 dienu laikā . Bijā m vakariņ ā s Bali Collection, Lagunā (tur viss ir ļ oti garš ī gs), tur tika mainī ta nauda. Mē s devā mies paš i (ar taksistu-gidu Agusto, viņ a telefons diemž ē l nebija saglabā jies, bet ir pieejams internetā ) uz plostoš anu, pa Ayung upi un bijā m ļ oti apmierinā ti. Satriecoš a skaistuma daba. Noteikti dodieties uz Dž imbarā nu, uz jebkuru piekrastes kafejnī cu. Grilē tas tī ģ ergarneles ir kaut kas. Janvā ris ir lietainā kais mē nesis, tač u nebaidieties no tā , tas pā rsvarā notiek naktī , un pa dienu mē s to noķ ē rā m tikai vienu reizi, un tas nemaz nesasprindzinā ja (silts, pat patī kams). Noteikti uzklā jiet saules aizsargkrē mu vismaz 30, vē lams 50, jo pat ē nā varat apdegties. Pirmajā dienā aizmirsu nosmē rē t ausis. . . tā lā k tu nevari rakstī t. Visā visumā . Lai visiem jaukas brī vdienas!
аватар yana.zemtsova
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca ir paredzē ta tiem, kas vē las klusu, kvalitatī vu un bezrū pī gu atpū tu. Atraš anā s vieta ļ oti laba, personā ls labi apmā cī ts, brokastis diezgan pieklā jī gas, lai gan ar kafiju un augļ iem man no rī tiem pietiek. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir paredzē ta tiem, kas vē las klusu, kvalitatī vu un bezrū pī gu atpū tu. Atraš anā s vieta ļ oti laba, personā ls labi apmā cī ts, brokastis diezgan pieklā jī gas, lai gan ar kafiju un augļ iem man no rī tiem pietiek. Teritorija ideā la, kur pļ ā vē js netiek garā m, zā lieni tiek pļ auti ar š ķ ē rē m. Telpas vienmē r tiek iztī rī tas perfekti, nekad nekas nav bojā ts, pat bez seifa. Ir teā tris. vienreiz varē siet pavakariņ ot, skatoties Barongu. Atpū ta ar Megapolis tū ri. Individuā lā s ekskursijas un transfē ri ir ā rkā rtī gi ē rta lieta! Jā , viesnī cā ir daudz burunduku, viņ i ir speciā li baroti, atstā jā m viņ iem pā rtiku uz balkona, viņ i nā ca uzmanī gi, pat ar mums.
Vakaros pilnī ga garlaicī ba, tikai vestibilā pianists, kurš mū s ieraudzī ja, spē lē ja "Dark Eyes". Pavisam tuvu lielam iepirkš anā s un restorā nu centram, devā mies uz Dž imbarā nu, lai vē rotu saulrietu un peldē tos krastā . Ja jums ir nepiecieš ams atrauties, tad š ī ir Kuta.
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca ar nelielu platī bu, ilgtspē jī gu Indonē zijas dizainu, klusu. Liels Nusa Dua pluss ir tas, ka var droš i izstaigā t visu Nusa Dua viesnī cu teritoriju, kā arī dienas laikā var gulē t jebkurā no sev tī kamajā m pludmalē m Nusa Dua viesnī cā s. … Tomēr ▾ Viesnī ca ar nelielu platī bu, ilgtspē jī gu Indonē zijas dizainu, klusu. Liels Nusa Dua pluss ir tas, ka var droš i izstaigā t visu Nusa Dua viesnī cu teritoriju, kā arī dienas laikā var gulē t jebkurā no sev tī kamajā m pludmalē m Nusa Dua viesnī cā s. ja vajag vakara animā ciju, tad viesnī cas teritorijā tā das nav. Vestibilā (pie reģ istratū ras) katru vakaru dzī vā mū zika (klavieres) lī dz 24.00. Ja vē laties pavadī t vakaru jautrā k, tad Bali Collection (Nusa Dua teritorijā ), ir vakariņ as, mū zika, dejas un iepirkš anā s. Nu, jū s varat atrast diskotē ku citā Bali apgabalā - Kutā . Bet mē s nekad tur nenokļ uvā m. Taksometri Bali ir ļ oti lē ti.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s atgriezī simies pē c iespē jas ā trā k … Tomēr ▾ Mē s atgriezī simies pē c iespē jas ā trā k
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca brī niš ķ ī ga!! ! Varbū t jaunieš iem ir garlaicī gi. serviss par 100 ballē m. Dā rgi - bet tas ir cits relaksā cijas lī menis, kungi !!! ! ! … Tomēr ▾ Viesnī ca brī niš ķ ī ga!! ! Varbū t jaunieš iem ir garlaicī gi. serviss par 100 ballē m. Dā rgi - bet tas ir cits relaksā cijas lī menis, kungi !!! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Ļ oti laba viesnī ca - Bali baroka stilā , mā jī ga, klusa, bet tai ir ļ oti bū tisks mī nuss. Tā kā viesnī cas pludmales teritorija atrodas lī cī , š eit acī mredzot izveidojies sava veida purvs - viss dibens klā ts ar cietā m garā m aļ ģ ē m. … Tomēr ▾ Ļ oti laba viesnī ca - Bali baroka stilā , mā jī ga, klusa, bet tai ir ļ oti bū tisks mī nuss. Tā kā viesnī cas pludmales teritorija atrodas lī cī , š eit acī mredzot izveidojies sava veida purvs - viss dibens klā ts ar cietā m garā m aļ ģ ē m. Klusi viņ a š ausminā jā s, kad, uzvilkusi masku un spuras, ieraudzī ja, kas dzī vo š ajā s aļ ģ ē s! Vē l viena nianse ir bē gums, kad ū dens iet uz leju, tas kļ ū st par kā du metru mazā ks, peldē t ir pilnī gi neiespē jami, rā po uz vē dera pa ež iem un jū ras zvaigznē m. Ticklish! (Iekavā s atzī mē ju, ka rifs principā ir tā lu, peldiet kaut ko apmē ram kilometru)
Vē l viens strī dī gs punkts ir ē diens. Mums bija tikai brokastis, par laimi! Jā saka, ka pirmo reizi pieczvaigž ņ u viesnī cā sastapos ar tik niecī gu un neizteiktu ē dienkarti. Nu teiksim - sojas gaļ a ar asā m garš vielā m š okolā des mē rcē?! ! ! Pieņ emiet vā rdu - aizvakardienas hamburgers ir labā ks! Rezultā tā - katru rī tu miso zupa, olu kultenis, augļ i. Pā rē jais amatierim par daudz. Citu komentā ru nebija! Bali ir skaista, bez š aubā m!
Irina, 2009. gada decembris
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель Nusa Dua Beach входит в состав The Leading Hotels of the World. Все залы и комнаты для гостей украшены произведениями искусства местных мастеров — скульптуры, живописи, батика, что создает незабываемое ощущения прикосновения к национальной культуре. Вход отеля охраняют величественные каменные врата, за которыми открывается потрясающий вид на здание отеля, утопающее в пышной зелени тропического сада, и роскошные заводи, покрытые водяными лилиями и украшенные фонтанами, в традиционных балтийских мотивах.
Отель открылся в 1983 году. Последний ремонт был произведен в 2011 году.

Pludmales apraksts 200 м полоса пляжа
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточно стойка регистрации и обслуживание номеров. Доступны услуги консьержа, услуги по продаже билетов. На территории 3 открытых бассейна, 5 ресторанов и 4 бара, терраса, мини-маркет, магазины, места для курения. Есть принадлежности для барбекю (платно), специальные диетические меню (по запросу), услуга глажки одежды (платно), факс/ксерокс (платно), кондиционер, доставка прессы (платно), доставка еды и напитков в номер. У бассейна зонты, шезлонги и полотенца. Есть русскоязычный персонал.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Есть игровая комната, детские телеканалы, книги, музыка или фильмы. Детские кроватки и коляски по запросу.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports В отеле бесплатные уроки дайвинга, аква-аэробика, классы балийского танца, игровая комната, рафтинг, сноркелинг. Рядом виндсерфинг, дайвинг, каноэ, ныряние с маской и трубкой.
  • sauna/vanna/hammam
  • biljards
  • tenisa korti
  • sporta zāle
  • jogas nodarbības
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 380 номеров.

Istabās

балкон или терраса с видом на тропический сад или пляж, телевизор с 80 спутниковыми каналами, принадлежности для чая/кофе, сейф, звукоизоляция, ежедневная уборка, мини-бар, ванная комната с тропическим душем, фен (по запросу), бесплатный Wi-Fi, IDD телефон,

Adrese Kawasan Pariwisata Nusa Dua, Lot North 4, Nusa Dua 80363, Bali, Indonesia
Tālruņi: +62 361 771 210 +62 361 771 229
Tīmekļa vietne: Nusa Dua Beach Hotel & Spa
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, йогой. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).