Dream Beach Huts 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 10.010
pamatā
1 atsaukt
10.0 Numurs
10.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
10.0 Uzturs
10.0 Infrastruktūra
Dream Beach Huts ir plašu balkonu komplekss, kas atrodas Lembonganas salas dienvidu krastā. Visas mājas ir celtas tradicionālā "lumbanga" stilā. Tā piedāvā āra baseinu ar skatu uz jūru un privātu pludmali.Vairāk →
аватар zoromio
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s ar vī ru atpū tā mies š ajā lieliskajā viesnī cā Lembonganas salā tikai 4 dienas no 2013. gada 2. aprī ļ a lī dz 5. aprī lim. Sala ir maza, nav taksometru, š eit nav automaš ī nu, pā rsvarā motocikli, un daž as kravas automaš ī nas, kas ved tū ristus no laivas uz viesnī cu. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru atpū tā mies š ajā lieliskajā viesnī cā Lembonganas salā tikai 4 dienas no 2013. gada 2. aprī ļ a lī dz 5. aprī lim. Sala ir maza, nav taksometru, š eit nav automaš ī nu, pā rsvarā motocikli, un daž as kravas automaš ī nas, kas ved tū ristus no laivas uz viesnī cu.
Pati viesnī ca atrodas Dream Beach Bay. Kad esat tur nokļ uvis, jū s saprotat, ka tas tieš ā m ir sapnis! Lī cis mazs, slē gts, viļ ņ i diezgan lieli, kā Kutā . Bet pirms pusdienā m jū s varat peldē t diezgan.
Mē s dzī vojā m bungalo paš ā pludmales galā , pats bungalo ir 2 stā vi, pirmajā stā vā ir atpū tas telpa ar 2 matrač iem un galdu, var atpū sties gan pa dienu, gan vakarā (ir lampas). Kā pņ u priekš ā uz otro stā vu atrodas skaista akmens vā ze ar atvē rtu augš daļ u un jaucē jkrā nu apakš ā kā ju mazgā š anai. Ļ oti ē rti, jo kurpes nav jā velk, visu laiku staigā basā m kā jā m pa smiltī m.
Otrajā stā vā ir balkons ar galdu un 2 krē sliem, kur var arī atpū sties un vakarā iedzert vī nu. Paš ā bungalo situā cija ir vienkā rš a - gulta ar stotu un liels naktsskapī tis. Bet kopumā tas ir viss, kas jums nepiecieš ams salā ! Gulta ļ oti ē rta, ir papildus spilvens, un galvenais - baldahī ns! Dobe tiek mainī ta katru dienu, un katru reizi uz gultas tiek likti svaigi eksotiski ziedi, kas aug pludmalē ! Mani kā meiteni tas nevarē ja atstā t vienaldzī gu! Lampas telpā izvietotas ļ oti neparastā veidā , lai naktī pieklusinā tā gaisma apvienojumā ar baldahī nu radī tu unikā lu romantisku atmosfē ru! Pat mans vī rs, kurš ir tā lu no visā m romantiskajā m lietā m, novē rtē ja bungalo atmosfē ru . Telpā nav gaisa kondicionē š anas, tikai ventilators, bet ar to pietiek, jo. vakarā un naktī lī cī ir vē ss, un ļ oti ē rti, atš ķ irī bā no smacī gā s Kutas un Sanuras.
Nā kamais eksotiskā kais, manuprā t - tualete un duš a. Lai tur nokļ ū tu, jums jā nokā pj pa kā pnē m uz bungalo pagalmu. Pagalms ir norobež ots ar augstu bambusa ž ogu un sienu, lai vannas istaba bū tu nepieejama ziņ kā rī gajiem skatieniem. Tualete un izlietne atrodas zem bungalo jumta nojumes, bet bambusa duš a ir pilnī bā brī vā dabā ! Ū dens duš ā ir vienā das temperatū ras - no rī ta vē sā ks, pē cpusdienā siltā ks, sildoties zem saules stariem, bet kopumā ļ oti ē rti! Ū dens, starp citu, viesnī cā un patieš ā m arī salā ir atsā ļ ots. Pirmo reizi tī rot zobus, rodas diskomforta sajū ta. Ū dens veidotā js, acī mredzot, nedarbojas gluž i labi, bet tad pierod un nepamana. Arī vannas istabā ir ietilpī gs ž ā vē tā js dvieļ iem un peldkostī miem.
Viesnī cā ir restorā ns ar vietē jā augļ a Pandan nosaukumu. Š is auglis aug uz palmā m visā viesnī cā . Bet, kā izrā dī jā s, augļ i ir neē dami, var bū t ļ oti indī gi, tā pē c vietē jie tos izmanto tikai kā dekoru elementus restorā nā , un augļ us ņ em tikai ar cimdiem. Runā jot par virtuvi restorā nā , mē s ar vī ru bijā m sajū smā ! Ē diens tur ir garš ī gs! Pirms ieraš anā s Lembonganā gandrī z 2 nedē ļ as dzī vojā m Kutā , apmeklē jā m daž ā das kafejnī cas un restorā nus - gan dā rgus, gan lē tus, bet Bali virtuve mums nemaz nepatika, ī paš i pē c taju un vjetnamieš u. Kopumā mē s parasti ē dā m bez prieka, bet acī mredzot Pandana pavā rs patieš ā m ir sava amata meistars. Cenas restorā nā nav no lē tā kajā m, bet arī ne ī paš i dā rgā m, drī zā k vidē jas pē c Bali standartiem. Viesnī cas tuvumā nav veikalu vai kafejnī cu, tā pē c pusdienas vai vakariņ as ir jā ē d vai nu viesnī cas restorā nā , vai jā dodas uz kā du kafejnī cu ar motociklu. (Starp citu, motociklu noma ir maksas, atš ķ irī bā no citā m salas viesnī cā m).
Visa viesnī cas teritorija ir iekā rtota ļ oti ē rti, pā rdomā ti, acī mredzot, ir strā dā jis labs dizainers. Bruģ ē ti celiņ i, cirsts akmens kā pnes, palmas, vā zes, dzī vnieku figū riņ as, pā rsteidzoš as akmens laternas, kas tiek iedegtas pē c tumsas iestā š anā s - viss ir pā rdomā ts lī dz mazā kajai detaļ ai.
Par baseinu pastā stī š u atseviš ķ i - tas ir divlī meņ u, ar zaigojoš ā m pusē m. Atrodas virs pludmales, tā pē c peldoties sajū ta, ka baseina ū dens raiti ieplū st jū rā . Viena baseina puse robež ojas ar kafejnī cu, turklā t augš ē jā baseinā ir padziļ inā ti bā ra krē sli - tiem, kam patī k padzert kokteili, tā teikt, neizejot
Š ajā viesnī cā ir daudz bungalo, tač u tie ir izvietoti tā , lai neviens nevienam netraucē tu. Kad atpū tā mies Dream Beach, daudzi bungalo bija aizņ emti, bet tajā paš ā laikā mē s gandrī z nevienu nesatikā m. Vai nu citi tū risti jau agri no rī ta devā s prom, lai ar motocikliem izpē tī tu salas apkā rtni, vai arī viņ i visu laiku gulē ja (svaigs gaiss, viļ ņ u trokš ņ i to ļ oti veicina), vai arī viņ i klusi devā s savā s darī š anā s. . Piemē ram, pā ris no kaimiņ u bungalo meditē ja gandrī z visu diennakti, atmosfē ra viesnī cā ir tam ļ oti labvē lī ga.
Daudzi dodas uz Lembongan lī č u dē ļ ar baltā m smiltī m un mierī gu ū deni bez viļ ņ iem (Mushroom bay), mē s š ajā lī cī nedabū jā m bungalo, tā pē c nā cā s reģ istrē ties Dream beach Huts. Bet, apmeklē jot Sē ņ u lī ci, mē s sapratā m savu laimi! Lī cis noteikti ir skaists, tač u tieš i š eit tiek atvesti daudzi tū risti, lai pa dienu atpū stos, tā pē c ū denī ir daudz daž ā da izmē ra laivu, tā pē c peldē t gribē tā jiem bū s jā brien cauri neskaitā mā m laivā m. Un pats lī cis ir liels, tajā ir daudz viesnī cu un restorā nu, tā pē c tas rada pā rpildī ta iespaidu. Un mū su mazajā lī cī ir tikai viena viesnī ca un viļ ņ u dē ļ jū ra ir pilnī gi brī va no laivā m.
Kopumā viesnī ca piedā vā privā tumu, klusumu, mieru un, protams, romantiku! Man š ķ iet, ka š ī ir ideā la vieta medus nedē ļ ai (mē nesis, Lembonganā joprojā m bū s garlaicī gi  )
Un vē l - nevaru nepieminē t - iepretim viesnī cas ieejai ir liels lauks, kur pa dienu ganā s govis, bet vakarā bumbu dzenā vietē jie puikas. Mē s klejojā m pa taku un uzdū rā mies satriecoš i neaprakstā mam skatam! Kā vē lā k izrā dī jā s, š o vietu sauc par Velna asaru. Milzī gi vulkā niski akmeņ aini akmeņ i, kas ielauž as tieš i jū rā , un gigantiski viļ ņ i, kas ielauž as klintī s, un š ļ akatas izplū st ar troksni. Skats mū s pā rsteidza vakarā pirms saulrieta, un mē s atgriezā mies no rī ta, lai fotografē tu saules gaismā . Un no rī ta mē s bijā m pā rsteigti vē l vairā k! Smidzinā tā js, ielauž oties zem akmeņ iem, izlauzā s ā rā un lidoja cauri varavī ksnei. Es nevaru vā rdos izteikt š o neparasto dabas parā dī bu un izteikt to, kā mē s bijā m pā rsteigti par š o skaistumu, tā pē c iesaku ikvienam, kurš plā no apmeklē t salu, to redzē t savā m acī m!
Pē dē jais, ko es vē los teikt, protams, mums patika Bali, tač u diez vai mē s uz š ejieni atkal lidosim, tač u par Lembonganu mē s ar vī ru vienbalsī gi vienojā mies, ka ar lielu prieku atgriezī simies š ajā debesu sapņ u lī cī vē lreiz! Lai gan mans vī rs dod priekš roku trokš ņ ainā kai un aktī vā kai laika pavadī š anai, ieskaitot nakts laiku.
бассейн кровать с балдахином вид на бунгало вид на бухточку из ресторана первый этаж бунгало Devil's tear вечером Devil's tear утром бамбуковый душ


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Комплекс просторных хижин с балконами Dream Beach Huts расположен на южном побережье острова Лембонган. Все домики построены в традиционном стиле "лумбанг". К услугам гостей открытый бассейн с видом на море и частный пляж.

Atrašanās vieta Отель Dream Beach Huts находится в 30 минутах езды на моторной лодке от курортов Санур-Бали или Танджунг Беноа. Международный аэропорт Нгурах-Рай расположен в 29 км от отеля.
Viesnīcā

В ресторане на обед и ужин подаются блюда балийской и западной кухни. Бар с видом на море окружен пышным садом.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
Izklaide un sports
  • niršana
  • sērfošanu
Telpu apraksts

Деревянные хижины комплекса Dream Beach оформлены в нейтральных тонах. Они оснащены противомоскитной сеткой, письменным столом и располагают ванной комнатой.

FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами серфинга. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга.