Lieliskas brīvdienas Bali

02 Aprilis 2017 Ceļošanas laiks: no 10 Februāris 2017 ieslēgts 20 Februāris 2017
Reputācija: +54
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Es vē los dalī ties iespaidos par savu atvaļ inā jumu Bali. Mē s devā mies ar grupu, jo mums divatā ir garlaicī gi ceļ ot personī gi. Un, protams, es vē lē jos gū t maksimā lu labumu no ilgi gaidī tā ceļ ojuma, tā pē c nolē mā m iepriekš rezervē t ekskursiju pa salu, lai apskatī tu centrā lo un ziemeļ u daļ u, dabu un apgū tu Bali kultū ru. Meklē jā m internetā , norakstī jā m vietē jā s tū risma aģ entū rā s un lū dzā m uztaisī t mums tā du tū ri, bet te pirmo reizi sastapā mies ar vietē jo mentalitā ti, ilgi un bez lielas entuziasma mums rakstī ja, acī mredzot viņ i nebija. pieraduš i sasprindzinā t) Rezultā tā izvē lē jā mies krievu-balieš u kompā niju (vī rs krievs un sieva skaista (! ) balieš u meitene) Gidnabali, par viņ iem ir daudz informā cijas internetā . Izrā dī jā s, ka viņ iem ir daudz lī dzī gu ekskursiju, un pē c ilgā m diskusijā m mū su uzņ ē mumā mē s izvē lē jā mies ekskursiju pē c savas gaumes. Pē c ieraš anā s mū s sagaidī ja personī gais transfē rs, un mē s devā mies uz Bali centru – Ubudu, apmetā mies brī niš ķ ī gā villā Puri Sebatu Resort ar bezgalī bas baseinu un atpū tā mies pē c lidojuma.


Pē c divu dienu gulē š anas vienā baseinā nolē mā m tajā pagulē t vē l treš daļ u))) No ceturtā s dienas sā kā m bū t aktī vi un devā mies ar velosipē diem, lai izpē tī tu mā kslas galvaspilsē tu Bali, jo Ubuda ir arī sauca. Ī sā k sakot, es to neiesaku. Velosipē distu kustī bai ļ oti nepiemē rota Ubuda. Nā kamajā dienā noī rē jā m mopē du)) Iepriekš ar mopē du nebraucā m, varē jā m braukt uzreiz, noī rē t bija viegli, nebaudī jā m ceļ u, apmeklē jā m ū denskritumu, dzē rā m kokosriekstus. Ļ oti iesaku Tegunungan ū denskritumu, tajā var peldē ties, uzkā pt, no tā arī vietē jie lec!

Ubudu mē s atceramies ar savu bezgalī go zaļ umu un klusumu salī dzinā jumā ar pludmales tū risma vietā m. Pē c pā ris dienā m pā rcē lā mies uz Bedugulu, kur ir brī niš ķ ī gs ezers, tempļ i, zemeņ u stā dī jumi un Mundukas ū denskritums. Apmetā mies viesnī cā Sanak — tikai 5! Skati, atmosfē ra, apkalpoš ana tikai 5! Nož ē loju, ka nepaliku 2 naktis. Pē c tam pā rcē lā mies uz salas ziemeļ iem, kas atrodas nepilnu 2 stundu brauciena attā lumā lī dz Lovinai un apmetā mies viesnī cā Melka Excelsior Hotel 3*. Vienkā rš a viesnī ca, bet viesnī cā mū s sagaidī ja pā rsteigums - viņ iem ir savs savvaļ as parks, zoodā rzs, iepirkš anā s galerija un baseini ar delfī niem, ar tiem var peldē ties un spē lē ties. Un mū su istabai uz stū ra bija terā rijs.

Viņ i saka, ka tie ir izglā bti delfī ni no Dž akartas, kur viņ us kaut kā du iemeslu dē ļ gribē ja nogalinā t. Vē lā k devā mies peldē ties ar delfī niem, blakus jū ties kā bē rns. Peldē š ana mū s uzlā dē ja ar pozitī vā m pā rē jā m daļ ā m.

Mē s piestā jā m arī pie krā š ņ ā Sekumpul ū denskrituma, un skati, protams, ir brī niš ķ ī gi.


Pē c pā ris dienā m mē s pā rcē lā mies uz Canggu, mums bija laiks sē rfot, un meitenes devā s kafejnī cā s ar skaistiem skatiem. Viļ ņ i Canggu ir lieliski, tieš i tā diem iesā cē jiem kā mē s. Tur, protams, viļ ņ i ir vareni, prom no krasta, un pusceļ ā uz tiem ar instruktoru noķ ē rā m savas putas)) Atvaļ inā jums paskrē ja nemanot, protams, noteikti atgriezī simies Bali, bet jau apskatī sim citus salas daļ as. Kā arī Java un Komodo salas, kuras mums Bali ļ oti ieteica. Es domā ju, ka citā s Indonē zijas vietā s mē s iemī lē simies ne mazā k kā Bali : )

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
komentāri (10) Atstājiet savu komentāru
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums