Ievads Indonēzijā

30 Decembris 2016 Ceļošanas laiks: no 22 Oktobris 2016 ieslēgts 21 Novembris 2016
Reputācija: +167.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Sapnis, ko apmeklē t. Bali ir kļ uvis gandrī z maniakā ls. Seš us mē neš us es izdomā ju, kurš no maniem draugiem un biedriem var uzturē t kompā niju. Neviens!

Tad viņ a ķ ē rā s pie izmisuma — paziņ oja ekskursijas vietnē . Sā kumā bija kaut kā ds pieredzē jis ar 2 cilvē ku grupu. Notikumiem attī stoties tā lā k, izrā dī jā s, ka grupas nav, un viņ š bija kaut kā das novirzes. Bet uz sludinā jumu atbildē ja vē l 2 sievietes. Ideā li bū tu 3, lai braucieni ar maš ī nu bū tu lē tā ki, bet ne liktenis. Nolē mā m braukt kopā .

Pirmā kļ ū da tika pieļ auta startā . Biļ eti iegā dā jā mies no 23.10. 16 lī dz 23.11. 16. Neņ ē mā m vē rā , ka Indonē zijā bez maksas tiek dota 30 dienas, un oktobris 31 diena. Par pā rsniegš anu tiek sodī ts ar naudas sodu, nolē mā m neriskē t, nopirkt vī zu. Papildus maksā naudu un laiku. Bet atpakaļ ceļ a nav!


Pagā ja laiks, pē c daudzu atsauksmju izlasī š anas, sarunā m ar aculieciniekiem Indonē zija nevarē ja nonā kt vienā marš rutā , nā cā s ķ erties pie profesionā ļ u palī dzī bas, ko viņ i vē lā k nenož ē loja.

Mums bija rezervē tas viesnī cas ē rtā kajā s vietā s, rezervē ts transfē rs, satikts ar izcilu gidu. Viņ š runā ja angliski, bet tik saprotams, ka ar manu angļ u valodu pietika. Un kā cilvē ks viņ š izrā dī jā s ļ oti atbildī gs un uzticams.

BOROBODUR TEMPLIS Java valodā .

Ceļ ojumu sā kā m no Javas Dž okartā . Tikko pā rnakš ņ ojā m un uzreiz lidojā m uz Dž okju. Tā ir Javas dvē sele. Piecu dienu laikā apmeklē jā m pasaulslavenos Prambananas un Borobuduras tempļ us un Diengas plato. , iepazinā s ar Dž okijakartas pilsē tu jeb paš u Dž okju .

Protams, tempļ i ir monumentā li, Java pati par sevi atš ķ iras no Bali. Tur dzī vo musulmaņ i, tā tad kā daž ā di š tati. Pirmie iespaidi ir visspē cī gā kie. darbaspē ks un tū risms. Lai gan arī inflā cija un korupcija viņ iem ir pazī stama. Kur vien mē s bijā m, vietē jā s kopienas vā c kukuļ us no tū ristiem par skatu uz ū denskritumu, vulkā nu, rī su terasē m utt. . Un mums bija jā maksā gandrī z 80 dolā ri, lai iekļ ū tu š ajos 2 slavenajos tempļ os. Bet bez Java apmeklē juma nebū tu pilnī ga priekš stata par Indonē zija.

Mē s sā kā m savu atvaļ inā jumu Bali no Nusa Dua. Š is ir Bali ē rtā kais kū rorts. Bali dzī vo hinduisti. Viņ u reliģ ija ir vairā k lī dzī ga pagā niskajai reliģ ijai, tač u acī mredzami ietekmē ja arī hinduismu. Bali ir cilvē ki ar smalku skaistuma izpratni. . Tie ir izcili akmens amatnieki, koka, gleznoš anas, dā rza dizains. Acī mredzot tieš i tā pē c Bali tik ļ oti piesaista tū ristus, ik uz soļ a ir neaprakstā ms skaistums!

Bet klimats ir ļ oti mitrs, temperatū ra š ajā laikā ir 33-35 grā di. Jū ras krastā , ē nā , to var paciest, bet citur bez kondicioniera, piemē ram, tvaika pirtī . tur labā k aizbraukt augustā , tad ziemo un 25 grā du temperatū ra, bet tad tik daudz skaistu tropu augu neredzē si.


Mē s dzī vojā m Ubudā , pē c tempļ u skaita pasaules rekordistam. Ubudā viss ir paredzē ts tū ristiem. Tie ir solī di restorā ni un veikali, š eit ir ko nopirkt. Tā s ir rotaslietas, un batika, ar rokā m apgleznots zī ds, milzī gs daudzums suvenī ru, dabī gi kokosriekstu eļ ļ as produkti, balzā mi, garš vielas.

Apmeklē jā m Ziemeļ bali. Eksotiskas ainavas, vulkā ni, Alpu ezeri, parki un tempļ i, tempļ i, tempļ i mainī ti kaledoskopā...Dzī vnieki, putni, koki ir hinduistu reliģ isko rituā lu dalī bnieki. Tā pē c pē rtiķ u mež s un sikspā rņ u templis ir svē ts Bali.

Mē s apmeklē jā m Ulu Watu — svē tu vietu ar ī paš u enerģ iju, neaprakstā mu skaistumu,

Dž imbarana, kas ir slavena ar savu jū ras velš u virtuvi.

Pavadī jā m gandrī z nedē ļ u Gili Meno salā , uz kuru jā brauc no Bali uz 2h ar laivu, š ī ir nomaļ a vieta ar koraļ ļ u rifu, tur ieved saldū deni, bet tu nē . atrast š ā du jū ru Bali.

Mē s beidzā m savu ceļ ojumu Sanurā  — kū rortpilsē tā , kas ir slavena ar savu promenā di gar jū ru. Pludmalē ir sarindotas simtiem pirmā s klases viesnī cu un villu, tač u bē guma dē ļ mums nebija jā peldā s. Bet katrā viesnī cā ir skaisti baseini, cenas Sanurā salī dzinoš i zemas , atlikuš o naudu var tē rē t dā vanā m un kafijai, kas Indonē zijā ir izcila, pat robusta.

Cilvē ki Indonē zijā ir dzī vespriecī gi, bez augstprā tī bas, jaunieš i labi runā angliski, vietē jā virtuve ir rī si ar dā rzeņ iem, vistu vai zivi.

Atmiņ as par Indonē ziju, kas ir tik oriģ inā las, atš ķ irī bā no iepriekš redzē tā , ceram, ka tā s mū s sildī s vē l daudzus gadus.

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Утро над джунглями Явы
Борободур
ПлатоДиенг
Пахнет серой и все кипит
Дворец султана в Джокьи
Тропический парк в Нуса дуа
Нуса Дуа
Типичные офисы на Яве
Уроки серфинга
Намоленное место Улу Вату
Улу вату -центр духовности
Храмы на каждом шагу,Убуд
Феншуй в каждом дворике Убудв
ЛЕС ОБЕЗЬЯН
Лес обезьян очень экзотическое место
Хинду задабривают своих духов приношениями и заговорами
Обычный дом в пригороде Убуда
Действующий храм 16 века
Индонезийские дети
Парк бабочек
Бабочки величеной в2 ладони
Коллекции есть и на продажу
Рисовые террасы внесены в списокЮнеско
Главный ботанический сад
Экзоты растут на каждом шагу
Спа салон на озере Братан
Втаких местах,нужны крылья
Все наши комнатныерастения растут прямо в грунте
Урожай риса собирают3 разав год
Храм Тыртоганга,священная вода
Храм летучих мышей
С Паданг Бая катера плывут ко м ногим островам
Полнолуние наострове Гили Мено
Море на Гили
Отливы на Бали везде
Черепахи под защитой,выпускают полько после 10 месяцев.
Первая линия в Сануре
Улыбчивый народ
АЭРОПОРТ в Денпасаре
Это фото нашего гида
Санур
Мусульманская свадьба на Гили
Многие пары приезжают на Бали пожениться
Бали место очень талантливых и творческих людей
Праздник урожая на севере Бали
Такие пляжи можно найтитолько гидом
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums