Napfeny 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 7.010
pamatā
1 atsaukt
7.0 Numurs
8.0 apkalpošana
9.0 Tīrība
6.0 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Viesnīca Napfeny atrodas Siófokas centrā, blakus skaistajam Jókai parkam, 150 metru attālumā no pilsētas pludmales, dažu minūšu attālumā no dzelzceļa stacijas, autoostas, iepirkšanās centra un Emerich Kálmán memoriāla.Vairāk →
аватар Lukianova
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š ī pilsē ta, Zalakaros, ir maza un š ķ ietami nekā dā ziņ ā neievē rojama. Bet viesnī ca š eit ir gluž i pat nekas! Istabas lielas, mē beles ē rtas, viss tī rs, visur uzraksti "sterils". Katrā numurā ir virtuve ar ledusskapi, mikroviļ ņ u krā sni, izlietni, naktsgaldiņ iem un piederumiem, un, pats galvenais, tē jkannu! Ir seifs. … Tomēr ▾ Š ī pilsē ta, Zalakaros, ir maza un š ķ ietami nekā dā ziņ ā neievē rojama. Bet viesnī ca š eit ir gluž i pat nekas! Istabas lielas, mē beles ē rtas, viss tī rs, visur uzraksti "sterils". Katrā numurā ir virtuve ar ledusskapi, mikroviļ ņ u krā sni, izlietni, naktsgaldiņ iem un piederumiem, un, pats galvenais, tē jkannu! Ir seifs. Vannas istabā ir duš as kabī ne.
Divi mī nusi: nav matu ž ā vē tā ja, un – kas ir svarī gi – lifts atrodas starp stā viem, tā pē c somas jā nē sā vismaz divus lidojumus. Kā rtē jais bardaks ar grī dā m. Mē s iegā jā m, uzkā pā m augstā kajā stā vā un nonā cā m...pirmajā stā vā ! Un, lai tiktu lī dz istabai pirmajā stā vā , bija jā kā pj vē l vairā k! Un bufete vispā r atradā s treš ajā (mū suprā t, piektajā ) stā vā !
Bufete ir viduvē ja. Papildus desā m, sieriem un olu kulteni termosā ir arī vairā ku veidu karstā s desiņ as. Protams, musli, piens, tē ja, kafija un sulas (bez garš as, tikai nē ) ar kruasā niem.
номер в отеле номер в отеле санузел кухня в номере парадный вход в отель


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель Napfeny расположен в самом сердце Siófok, рядом с красивым парком Jókai Park, в 150 м. от городского пляжа, в нескольких минутах от железнодорожного вокзала, автовокзала, торгового центра, мемориала Emerich Kálmán.

Viesnīcā
  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • autostāvvieta
  • lifts
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
Telpu apraksts

В отеле 50 просторных номеров.

Tīmekļa vietne: Napfeny
FAQ