Delibab Hotel 4*– Atsauksmes

3
Novērtējums 7.710
7.7 Numurs
8.3 apkalpošana
8.3 Tīrība
7.0 Uzturs
7.7 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Hajdúszoboszló centrā, blakus savam termālajam kompleksam. Wellness viesnīca.Vairāk →
аватар 1312milena
Bija no 2019. gada 1. maija lī dz 11. maijam. Viesnī ca laba, personā ls ļ oti draudzī gs un izpalī dzī gs, numuriņ i tī ri un ē rti. Jautā jumu nebija, tikai pateicī ba. Pā rtikas š ķ irnes restorā nā ir pietiekama. Bet, diemž ē l, tas bija sooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo !!! ! Pā rsā lī ts. … Tomēr ▾ Bija no 2019. gada 1. maija lī dz 11. maijam. Viesnī ca laba, personā ls ļ oti draudzī gs un izpalī dzī gs, numuriņ i tī ri un ē rti. Jautā jumu nebija, tikai pateicī ba.
Pā rtikas š ķ irnes restorā nā ir pietiekama. Bet, diemž ē l, tas bija soooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooo !!! ! Pā rsā lī ts. Kā pē c to tā spiest? Galu galā , uz katra galda ir pa kā dam odziņ am, kuram ar to nepietiek, viņ š vienmē r var pielikt, bet ko mums darī t? Mē s neesam pieraduš i ē st tik daudz sā ls, rū pē jamies par savu veselī bu, un daudz sā ls ir kaitī gs. . Nā cā s zvanī t vadī tā jai un izskaidrot situā ciju.
Bet man jā saka paldies viesnī cai, viņ i nekavē joties reaģ ē uz visiem pieprasī jumiem un vē lmē m. Mums piedā vā ja sagatavot atseviš ķ u diē tisko ē dienkarti. Viņ i jautā ja, ko mē s gribam vakariņ ā s. Viņ i bija patī kami pā rsteigti. Tajā paš ā vakarā zupas bija ē damas, nesā lī tas un ļ oti garš ī gas. Zivis un dā rzeņ i mums tika pagatavoti pē c mū su pieprasī juma bez sā ls. Viņ i sā lī ja paš i, pē c savas gaumes.
Medicī niskā bā ze ir pietiekama, ir procedū ru izvē le.
Bet! Spa ū dens tiek mainī ts reti. Kad mums tika pilnī bā atjauninā ts ar ū dens nolaiš anos reizi nedē ļ ā . Tas ir milzī gs mī nuss !!! ! ! Viņ i saka, ka tas tiek atjauninā ts katru dienu un viss. Bet jū s tieš ā m redzat bildi, kas tur ir!!! ! ! 2 dienas pē c nomaiņ as tas ir pavisam cits ū dens, es nevē los tur iet un vispā r iet.
Jautā jums personā lam: kā pē c pirtī un hammam smidzinā t ar aerosolu????? ? ? Es jautā ju, kā pē c? Atbilde - "aromā tisks" Kā das muļ ķ ī bas? bija gadī jumi, ka cilvē ki peldē jā s termā lajā baseinā , dzenā ja viļ ņ us, un mums tas bija jā iztur. Uz lū gumu nepeldē ties un ka tas ir ā rstnieciskais baseins, atbildē ja, ka nekur nav rakstī ts..... Bet tie ir tikai “mū sē jie”, vā rdu sakot.....
Kafija restorā nā brokastī s ir tū lī tē ja. Pretī gi.
Liels paldies Allai, Robinson pā rstā vei, viņ a mums palī dzē ja visos aktuā lajos jautā jumos. Ļ oti mī ļ a, patī kama, smalka sieviete.
Kopumā pā rē jais man patika. Var ieteikt. Varē tu atgriezties š ajā viesnī cā , bet ļ oti gribē tos biež ā k redzē t svaigu ū deni termā lajos baseinos un nakš ņ oš anas iespē ju ar brokastu ē dienreizē m. Milzī gs lū gums viesnī cas vadī bai apsvē rt š o iespē ju. Tas mums ir svarī gi, jo mums nav vakariņ u, bet mums par tā m joprojā m ir jā maksā
аватар juli_ka
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ungā rija, Hajdú szoboszló , Delibab Hotel 4* Ekskursija no 2013. gada 2. lī dz 16. decembrim. Tagad esmu viesnī cā. Š is termā lais kū rorts, ko krievi dē vē par “reimatistu meku”, vē l nav ī paš i apgū ts. Bet vā cieš i, austrieš i, poļ i, ungā ri un paš i briti - viņ i viņ u pat ļ oti mī l. … Tomēr ▾ Ungā rija, Hajdú szoboszló , Delibab Hotel 4*
Ekskursija no 2013. gada 2. lī dz 16. decembrim. Tagad esmu viesnī cā.
Š is termā lais kū rorts, ko krievi dē vē par “reimatistu meku”, vē l nav ī paš i apgū ts. Bet vā cieš i, austrieš i, poļ i, ungā ri un paš i briti - viņ i viņ u pat ļ oti mī l. Ne visi Krievijas tū risma operatori, kas strā dā ar Ungā riju, ved tū ristus uz š ejieni. Bet, kā saka, nekas nav neiespē jams. Jū s varat nokļ ū t kū rortā divos veidos:
1. AR TŪ RISMA OPERATORI. Ja jums nav Š engenas vī zas, nevē laties vai nevarat pats rezervē t viesnī cu, izmantojot internetu, jums ir jā sagaida, jā izraida, jā nogā dā no Budapeš tas lidostas uz Hajdú szoboszlo (apmē ram 2.5 stundas ar automaš ī nu vai autobusu), viesnī cā . Tevi pavadī ja krieviski runā još s gids, kurš tev visu izstā stī ja , parā dī ja, pie ā rsta iztulkoja, vajadzī bas gadī jumā palī dzē ja nomainī t procedū ras utt. , labā k brauciet ar tū roperatora starpniecī bu. Labā k ir pirkt ā rstē š anu uz vietas, nevis no tū risma operatora.
Un izvē lieties to, kas jums nepiecieš ams, un cena ir lē tā ka. Es devos kopā ar DSBW tū roperatoru (Maskava), pē c savu draugu ieteikuma, kuri veica ļ oti sarež ģ ī tas un sarež ģ ī tas ekskursijas pa viņ iem, un viss izdevā s lieliski. Arī manā gadī jumā viss ir kā rtī bā . Puiš i ir lieliski, viņ i nokā rtoja steidzamo vī zu un visu pā rē jo. Tikš anā s puse ir vietē jā tū risma aģ entū ra "1000 Roads", kas atrodas Hajdú szoboszló , viņ iem bija transfē rs (ar automaš ī nu) un gide viesnī cā , viņ a ir arī tulks, Iboya nav slavē jama. Viņ a ir ar mums visu dienu, viss palī dz, viņ a visur tulko, bez viņ as es netiktu galā , tas ir skaidrs!
2. PATSTĀ VĪ GI. Ja tev ir Š engenas vī za un zini vismaz nedaudz angļ u, un vē l labā k vā cu (š eit ir ļ oti populā ri, vairā k nekā angļ u, jo tuvumā ir Vā cija un Austrija un brauc daudz vā cieš u), tad rezervē viesnī cu un aviobiļ eti caur internetu nebū s grū ti, plus medicī niskā apdroš inā š ana, un - uz priekš u.

CEĻ Š . Abos gadī jumos biļ eti var iegā dā ties pats.
Tū risma operators pā rdod tikai viesnī cu, apdroš inā š anu un transfē ru, kā arī biļ eti iegā dā jas atseviš ķ i. Tā tad jū s varat iegā dā ties caur viņ u vai pats, izmantojot internetu. Vienkā rš i jā sazinā s ar viņ iem pā rsū tī š anas laiks. Var nokļ ū t ar lidmaš ī nu vai vilcienu. Aeroflot lido katru dienu, ir cita vietē ja aviokompā nija, ir lē tā k, var meklē t, nesazinā jos. No lidostas jums jā nokļ ū st Hajdú szoboszló . Transfē ru var pasū tī t pie tū roperatora (grupa - 40 eiro vienā virzienā ), var nokļ ū t ar vilcienu. Abos gadī jumos brauciens ilgst aptuveni 2.5 stundas.
Iespē ja nokļ ū t ar vilcienu ir vē l vienkā rš ā ka - vilciens Maskava-Budapeš ta kursē cauri Hajdú szoboszlo.
IZMITINĀ Š ANA. Hajdú szoboszlo ir daudz daž ā du viesnī cu, sā kot no 2 lī dz 4 zvaigznē m. Par 2* neko nezinu. Bet 3 * un 4 * visi ir diezgan cienī gi. Gandrī z visā m viesnī cā m ir sava medicī niskā bā ze, ar vienī go atš ķ irī bu, ka 3 * var bū t 1 baseins ar termā lo ū deni un mazs izmē rs un mazā ks pakalpojumu saraksts.
Daž as 3 * viesnī cas pakalpojumu un cenu ziņ ā daudz neatš ķ iras no 4 *. Jo ī paš i blakus manai viesnī cai ir viesnī ca "Hungarospa" 3 *. Liela laba viesnī ca, uzskatī ta par valsts viesnī cu, liela medicī nas bā ze, labs ē diens. Kopumā pilsē ta ir ļ oti maza, un gandrī z visas viesnī cas atrodas centrā , ap hidroterapijas kompleksu (pludmale un ā ra baseini). Piemē ram, viesnī ca "Hungarospa" 3 * atrodas nedaudz nomalē , bet otrā pusē ir viesnī ca "Silver" 4 *. No vienas viesnī cas uz otru ar kā jā m apmē ram 15 minū tes mierī gā tempā . Labā kā viesnī ca ir "Aqua Sol" 4 *, to ar pilsē tas pirti-slimnī cu savieno segta eja, ieeja š ajā s pirtī s bez maksas, restorā nā vakarā dzī vā mū zika. Citā di visas 4 * viesnī cas ir lī dzī gas. Var arī ī rē t dzī vokļ us, tie nemaz nav dā rgi, un doties ā rstē ties uz pilsē tas slimnī cu vai jebkuru viesnī cu. Internetā ir daudz piedā vā jumu.
VIESNĪ CA. Izvē lē jos Delibab 4* viesnī cu. Laba viesnī ca, pilnī gi jauna.
Kā stā sta gids, pirms pā ris gadiem š eit ne tikai remontē ja, bet vienkā rš i nojauca visu lī dz pat pamatiem un darī ja visu no jauna. Visi ir pieklā jī gi, izpalī dzī gi, smaidī gi un cenš as izpatikt. Numuri ir mazi (lai gan tas ir normā li Eiropai), bet ē rti, ir viss nepiecieš amais - TV, fē ns, duš a, bezmaksas Wi-Fi visā viesnī cā (paroli jautā jiet reģ istratū rā ), un pat kaut kā ds Ir pieejams bezmaksas Wi-Fi, tā pē c jū s nepaliksit bez savienojuma. Viesnī cā viss ir moderns, visas durvis veras paš as no sevis, gaismas iedegas paš as utt. . Istabas ir siltas, bet man vienu nakti kļ uva auksti un nā kamajā dienā prasī ju otru segu. Man teica "OK". Aizgā ju uz istabu (2 stā vā ), nā ku - un sega jau guļ ! Tagad tas ir ā trums! Reģ istratū rā ir krieviski runā još s puisis, viņ š labi runā . Pā rē jie mē ģ ina iemā cī ties valodu, runā vā ciski, angliski, vispā r var kaut kā paskaidrot. Televī zijā ir tikai 3 krievvalodī gie kanā li, 2 no tiem ir reliģ iski! ! !
Viens kanā ls ir mū su, pareizticī go Sojuz, un otrs ir kaut kā ds ā rzemju krievvalodī gais kanā ls, kur amerikā niski uzmā cī gi-aizrautī gi slavē Kungu un lasa Evaņ ģ ē liju. Grū ti skatī ties, man nepatika. Un treš ais kanā ls - ar kaut kā dā m stulbā m zemas kvalitā tes krievu produkcijas sē rijā m liekas, ka visas sejas ir pazī stamas, bet ilgā k par 5 minū tē m noskatī ties nav iespē jams, un tas ir ne tikai mans viedoklis, bet arī mū su krievu pensionā ri. Mū zikas kanā lu arī nav, pat ā rzemju ne. Ir tikai daž i radio kanā li, kas tiek pā rraidī ti caur televizoru, tā pē c daž reiz varat tos klausī ties. Vakarā viesnī cā vispā r nav ko darī t! Nu vismaz ir internets, tā pē c es te sē ž u un rakstu atsauksmi. Ē diens ir diezgan pieklā jī gs. Izvē le nav ļ oti liela, bet pietiek un galvenais - vienmē r garš ī gi.
Brokastis ir standarta, kā daudzā s viesnī cā s daudzā s valstī s - siers, desa, jogurts, musli, ievā rī jumi, bulciņ as, desiņ as, biezpiens, kafija, tē ja, kakao, daž ā da veida olas, omletes, olu kultenis. Vakariņ ā s - 2 veidu zupas, liellopa gaļ a, cū kgaļ a, tī tara vai vistas gaļ a, zivis, cepti dā rzeņ i, rī si, kartupeļ i. Pats smieklī gā kais, ka brokastī s vienmē r ir SALO ! ! ! ! 2-3 veidi! Kurš brokastī s ē d salo? ? ? : -))) Dzē rieni pusdienā s un vakariņ ā s ir apmaksā ti. Piemē ram, liela glā ze melnā s tē jas (maisiņ š ) ar citronu maksā apmē ram 34 rubļ us. UZMANĪ BU! Ja esat liels tē jas dzē rā js, paņ emiet lī dzi savu e-pastu. tē jkanna vai tē jkanna dzerš anai istabā . Un vē l, ja tev garš o tē ja nevis maisiņ os, bet parastā , beramā tē ja, tad ņ em lī dzi, Ungā rijā birstoš o tē ju vispā r nepā rdod!
Viesnī cā bez maksas ir: 2 termā lie baseini, baseins ar hidromasā ž u, dž akuzi, 2 saunas 60 un 100 grā di, hammam, sā ls istaba. Bezmaksas dvieļ i baseina zonā , vari mainī t dienas laikā cik vien vē lies.
Un vē l forš a lieta - pie termā lajiem baseiniem ir centrifū ga, tā da maza, urnas lielumā , tā da bija vecajā s padomju veļ asmaš ī nā s - lai nenes slapjus peldkostī mus istabā s, var tikt vaļ ā lieko ū deni. Ļ oti ē rti.
VALODAS. Ungā ru valoda ir ļ oti oriģ inā la, sarež ģ ī ta un pilnī gi nesaprotama, tā pē c es neredzu iemeslu ne to mā cī ties, ne pirkt sarunvā rdnī cu, tikai tad, ja esat poliglots amatieris. Tā dus vā rdus kā "sveiks" un "paldies" noteikti var iemā cī ties, bet neko vairā k. Vā cu valodas apguvē (nā k daudz vā cieš u un austrieš u) angļ u valodu zina sliktā k, retā k. Ar krievu valodu ir grū tā k, vietē jie to praktiski nezina, bet restorā nos un viesnī cā s, slimnī cā s sā k lē nā m mā cī ties, zina daž us vā rdus.
Restorā nos biež i nā kas saskarties ar ē dienkarti krievu valodā (lai gan daž reiz jū s to neatradī sit angļ u valodā , piemē ram, nekad neesmu redzē jusi bā ru karti angļ u valodā , tikai ungā ru, daž reiz vā ciski, varbū t vienkā rš i nepaveicā s) un krieviski runā još o. viesmī ļ i.
Ā RSTĒ Š ANA. Galvenā ā rstē š ana sastā v no sē dē š anas termā lajos baseinos un ā rstnieciskā s procedū ras. Baseini viesnī cā s iedzī votā jiem ir bez maksas, viņ i parasti strā dā katru dienu no 7:00 lī dz 20:00. Pilsē tas pirtī -slimnī cā ir maksas baseini un ā ra pilsē tas baseini, kas ir atvē rti no maija lī dz oktobrim. Ū dens visā s vannā s pē c sastā va ir vienā ds (jods, broms, sā ļ i utt. ), bet atš ķ iras pē c temperatū ras. Manā Delibab viesnī cā ir 2 baseini - 34 un 38 grā di. Ū denī vē lams pasē dē t 20 minū tes, tad pā rtraukums un atkal var 20 minū tes utt. Uzmanieties hipertensijas slimniekiem un serdeņ iem - ū dens karsts, jā seko lī dzi paš sajū tai.
Tik garlaicī gi sē ž ot, nož ē loju, ka nepaņ ē mu vismaz kaut kā du izklaidi - nu vismaz Rubika kubu vai kā du puzli, ko pagriezt rokā s, citā di grā matu ū denī nepaņ emsi, bet nav ko darī t. Protams, jū s varat nodarboties ar ū dens aerobiku ū denī , bet ar augstu asinsspiedienu ir grū ti, un sirds nav laimī ga. Ū dens ir maģ isks, mū su vecmā miņ as viesnī cā stā stī ja, ka atbraucot nevarē ja taisnoties, un tagad lē kā kā kazas. Viena vecmā miņ a atbrauca pirms 2 dienā m, ar nū ju, grū ti staigā t. Vakar devos ekskursijā uz folkloras vakaru, un pat aizmirsu paņ emt nū ju, kaut vai nedroš iem soļ iem, bet jau gā ju. Uz 2 dienā m!
Ā rstē š ana visur ir gandrī z vienā da. Tā s visas ir tikai pē c receptes, un tā s ilgst 20 minū tes. Galvenie veidi: Ā rstnieciskā s dū ņ as, magnetoterapija, lā zers, masā ž a, mugurkaula stiepš ana, zemū dens masā ž a, ogļ skā bā s vannas. Labā kā s, protams, dubļ u aplikā cijas.
Tos liek uz locī tavā m un vē dera lejasdaļ ā (ja ir problē mas ginekoloģ ijā ). Dū ņ as uzsilst lī dz 38 grā diem un tiek uzklā tas ar tik lielā m drē bē m uz sā pī gajā m vietā m. Pē c tam to viegli nomazgā ar ū deni. Labā lieta ir mugurkaula stiepš ana. Tie ir apturē ti termā lajā ū denī aiz kakla, un jū s pakā rt, tā pē c dzemdes kakla reģ ions ir izstiepts. Kā jā m var pievienot 1 vai 2 kg smagumus, tad tiek pagarinā ts ne tikai dzemdes kakla reģ ions, bet arī jostas daļ a. Forš a lieta. Ir sajū ta, ka tu aug uz augš u un uz leju vienlaikus. Magnetoterapija (BEMER) - novietota uz dī vā na uz matrač a, pilnī bā sastā v no magnē tiem - uzlabo asinsriti, izvada toksī nus, stiprina imū nsistē mu, stimulē reģ enerā ciju. Lā zerterapija – mazina sā pes un iekaisumus, uzlabo vielmaiņ u. Visas š ī s procedū ras ir ļ oti labas. Pā rē jie ir diezgan viduvē ji, jo ī paš i, ka tos var atrast mā jā s, nav jā brauc tik tā lu.
Masā ž a ir viduvē ja, zemū dens masā ž a arī nav iespaidī ga, jo ī paš i tā pē c, ka manā viesnī cā ir bezmaksas karstā vanna, dž akuzi, pasē di vismaz visu dienu. Oglekļ a dioksī da vannas ir labas hipertensijas pacientiem un serdeņ iem.
SESTDIENĀ S UN SVĒ TDIENĀ S NEVIENAS MEDICĪ NISKĀ S PROCEDŪ RAS! ! ! Mū sdienā s tikai termā lie baseini. Tā pē c plā nojiet savu ieraš anā s dienu. Bez ā rsta pieraksta neviens neko nedarī s, daktere parasti pieņ em lī dz 14.00, un pē c pieraksta, tā tad, visticamā k, ieraš anā s dienā netiks. Labā k ir ierasties brī vā dienā , sarunā t tikš anos, pasē dē t termā lajā baseinā un sā kt ā rstē š anu no pirmdienas. Ā rsts biež i vien nenosaka visas procedū ras, jū s varat uzstā t un papildinā t noteikto procedū ru sarakstu.
Medicī niskā s procedū ras tiek pā rdotas “iepakojumos”, jo lielā ks iepakojums, jo lē tā k. Ir 10.20 un 30 procedū ru paketes. Visā s paketē s ir iekļ auta ā rsta pā rbaude. Tagad skaita pats.
Jebkuru procedū ru vē lams veikt vismaz 5 reizes. Visas procedū ras tiek veiktas tikai 1 reizi dienā . Tas ir, jū s nevarat to darī t no rī ta - netī rumi un vakarā - netī rumi. Lai iegū tu normā lu ā rstē š anas efektu, jums jā ierodas vismaz 2 nedē ļ as. Tas ir, tas ir 10 dienu procedū ras. Piemē ram, mē s ņ emam tikai to, kas š eit patieš ā m ir labi izdarī ts un kas patieš ā m ir nepiecieš ams locī tavā m - dubļ i, mugurkaula vilkš ana, magnē ts, lā zers. Kopā.4 procedū ras dienā.10 dienas - 40 procedū ras. Bū tu patī kami arī katru otro dienu doties uz masā ž u - lai izkliedē tu limfu, un biež i parā dā s saasinā jumi mugurā . Un vē l kā dam bū s labi ar ogļ skā bo vannu utt. Tā tad pat ar 40 procedū rā m var nepietikt. Un tagad cenas. Citē ju Delibab viesnī cas cenas, lai gan citā s viesnī cā s pluss vai mī nuss ir vienā ds, 3 * ir nedaudz lē tā k.
Pakete 14 dienā m 10 procedū ras = 135 EUR, Komplekts 14 dienā m 20 procedū ras = 185 EUR, Komplekts 14 dienā m 30 procedū ras = 230 EUR. Ja ir vairā k par 30 procedū rā m, piemaksa tiek aprē ķ inā ta pē c minimā lā s cenas.
Teikš u uzreiz - te neviens neko neuzspiež , ņ em ko gribi un cik gribi. Jū s varat mainī t procedū ru sarakstu vismaz katru dienu, ja vien tā s Jums nozī mē jis ā rsts. Tā tad viss ir diezgan adekvā ti. Cenas norā dī tas 2013. -2014. gada ziemas periodam, vasarā š eit ir daudz cilvē ku, cenas var celties.
UZTURS. Gandrī z visi restorā ni gatavo ļ oti labi un garš ī gi. Uzmanī bu! Porcijas ir ļ oti lielas! Pasū tiet pa vienam ē dienam, ne katrs vī rietis var tikt galā ar 1 ē dienu. Tie pagatavojas diezgan ā tri, tā pē c labā k pasū tī t vē lā k. Cenas ir pieņ emamas. Zupa (ļ oti apmierinoš a) - rubļ os apmē ram 180.00. Š odien man bija pusdienas - pica, sarkanvī ns, tē ja ar citronu - 300 rubļ i. Gandrī z visā s viesnī cā s ir iekļ autas brokastis un vakariņ as. Vakariņ as pē c vē lē š anā s var mainī t pret pusdienā m (sarunā t reģ istratū rā ).
VALŪ TA. Cenas vietē jos forintos. Viņ i arī ņ em eiro, bet uzskata to par nelabvē lī gu kursu. Apmaksa par ā rstē š anu eiro un tikai skaidrā naudā.
Starp citu, arī ekskursijas ir tikai skaidrā naudā un eiro. Kredī tkartes tiek pieņ emtas viesnī cā s, restorā nos un veikalos. Apmainī tā ji bankā s un pasta nodaļ ā s. Bankomā ti izsniedz tikai forintus, nevis eiro! Valū tas kurss 2013. gada 5. decembrī : 289 forinti par 1 eiro. Aprē ķ inu atviegloš anai: lai saprastu cenu rubļ os, summu forintos izdaliet ar 6.5. Tā dē jā di 100 forinti ir attiecī gi aptuveni 15.5 rubļ i, bet 1000 forinti ir attiecī gi aptuveni 155 rubļ i.

Krievu ir ļ oti maz, labi, ka ukraiņ i nā k pretī , viņ i ir arī mū sē jie. Ziemā , ī paš i novembrī -decembrī (izņ emot katoļ u Ziemassvē tkus), cilvē ku tikpat kā nav. Mums viesnī cā ir 220 numuriņ i, un š obrī d dzī vo apmē ram 25 cilvē ki. Pilsē ta ir ļ oti maza. Izklaides gandrī z nav. Ir 1 naktsklubs, jaunieš iem, saka neslikti. Ir 3 Krievijas vietē jā s tū risma aģ entū ras, kas piedā vā ekskursijas, tulkojumus utt. Vakarā pē c 19.00 ielā s neviena nav. Absolū ti droš s, bet ļ oti pamests un auksts.
Laiks decembra sā kumā dienā no 0 lī dz +5, biež i saulains, un naktī lī dz -8, ļ oti auksts. Sniegs ir reti sastopams un ā tri kū st.
Nu, iespē jams, tas arī viss. Ceru, ka pā rskats bū s noderī gs, pretē jā gadī jumā , kad es pats gā ju, informā cijas bija ļ oti maz. Labu atpū tu un ā rstē š anos! Uz veselī bu! (tā te saka vietē jie).
аватар stepanenko25
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cā joprojā m mī t kaš ķ a gars, numuriņ i mazi, bet mā jī gi un tī ri, apkalpoš ana trī s zvaigž ņ u lī menī . baseini, tad var vienkā rš i nospļ auties! Gultas istabā s jaunas un ļ oti ē rtas . … Tomēr ▾ Viesnī cā joprojā m mī t kaš ķ a gars, numuriņ i mazi, bet mā jī gi un tī ri, apkalpoš ana trī s zvaigž ņ u lī menī . baseini, tad var vienkā rš i nospļ auties! Gultas istabā s jaunas un ļ oti ē rtas .


iemiesojums liubochka
Vai ieeja no viesnīcas spa termālajā kompleksā ir iekļauta numura cenā?
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums hoteldelibab
‹ Viesnīca Delibab Hotel 4*
Atrakcijas
Termālais komplekss Hajdúszoboszló
Novērtējums 7.0
Ungārija, Hajdúszoboszlo
Atpūta, Ielas, laukumi, skatu punkti

Отель расположен в центре города Хайдусобосло, рядом с собственным термальным комплексом. Отель для оздоровительного отдыха.

Atrašanās vieta 5 минут ходьбы от достопримечательности Szent Istvan park.
Viesnīcā

Сувенирный магазин, термальный комплекс, бассейн площадью 80 кв.м, 3 ресторана, 2 бара.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports Дельтапланеризм, полеты на воздушном шаре.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • biljards
  • tenisa korti
  • izjādes centrs
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

Всего 245 номеров: Стандарт, Классик, Супериор, Апартаменты, Junior.

Istabās

Ванная комната с душем, кабельное телевидение со спутниковыми каналами, телефон, мини-бар, балкон.

Adrese 4200 Hajdúszoboszló, József Attila u. 5-7.
Tālruņi: Tel: +36/52 360-366
Fax: +36/52 362-059
Tīmekļa vietne: Delibab Hotel
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, теннис. Любители конных прогулок могут обратиться в центр верховой езды. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями.