Ārkārtīgi neprofesionāli un zemiski

Rakstīts: 8 decembris 2013
Ceļošanas laiks: 29 novembris 2013
Viesnīcas vērtējums:
1.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Ā rkā rtī gi neprofesionā li un zemiski pret mani un maniem vecā kiem š ajā viesnī cā .
Piektdienas rī tā izbraucot, samaksā ju visu, kas man bija uzrā dī ts rē ķ inā . Un viņ a pat atgā dinā ja viesnī cas darbiniecei, ka mana maš ī na atrodas maksas stā vvietā , par ko viņ a jau izrakstī tajam rē ķ inam pievienoja vē l 7000 forintus.
Maniem vecā kiem bija jā dodas prom sestdienas rī tā .
Piektdienas vakarā viesnī cā izrā dī jā s, ka meitene, kas mani bija aprē ķ inā jusi, pieļ ā va lielu kļ ū du, un viņ a apsildī ja viesnī cu, par ko mana mā te pastā stī ja PĒ C.

Ne darbinieki, ne vadī tā ji, ne viesnī cas ī paš nieki, kas, starp citu, tur dzī vo, neuzskatī ja par vajadzī gu MANI par to informē t, lai gan viņ iem bija visas manas koordinā tes: tā lruņ u numuri, adrese, e. - pasts.
Viņ i spieda manus pensionē tos vecā kus un KRATĪ JA viņ iem papildu USD 370 par manu uzturē š anos.
Tā parasti ir neiedomā jama summa. NEVIENS no viesnī cas darbiniekiem man NAV SNIEDZĒ JIS aprē ķ inu, kā š ī summa saņ emta. Un, protams, nekā du paskaidrojumu, kā pē c viņ i paņ ē ma naudu no saviem pensionā riem vecā kiem, nevis sazinā jā s tieš i ar mani. Nu, protams, viņ iem bija vieglā k! Kaut kā da necilvē cī ga attieksme pret cilvē kiem kopumā un konkrē ti pret viesnī cas viesiem.
Visu piektdienu un sestdienu mē ģ inā ju sazinā ties ar viesnī cu, lai saņ emtu vismaz kā du paskaidrojumu, palū gt iedot naudu maniem vecā kiem, lai viņ i nebrauktu mā jā s pilnī gi BEZ naudas, beigā s tikai PASAKIET SUMMU. Es uzreiz pā rskaitī tu uz viesnī cas kontu, LAI VECĀ KI NEPALIKTU BEZ NAUDAS.
Jā , schZZZ! Absolū ti bezjē dzī gi. Viņ i necē la klausuli. Uz manu pareizo e-pastu netika saņ emta atbilde ar tā du paš u pieprasī jumu.
Uzliku uz auto atkā rtotu zvanu un zvanī ju uz 2 dienā m! ! ! Piektdien un sestdien pirms manu vecā ku aizbraukš anas. Reģ istratū ras darbiniece necē la klausuli. Un, ja viņ i filmē ja un dzirdē ja manu balsi, viņ i to uzreiz izmeta. Vai tas vispā r ir normā li?
Rezultā tā man nav ne č eka, ne maksā juma, nesaprotu, no kurienes tā da summa, nezinu, CIK precī zi samaksā ja vecā ki, jo mammai patī k problē mas noniecinā t.
Un man nav ne jausmas, kā es tagad varu viņ iem atdot naudu, ņ emot vē rā , ka viņ iem nav konta.

Man bū tu daudz vieglā k pā rskaitī t naudu uz viesnī cas kontu! Bet viesnī cas darbinieki un ī paš nieki, protams, neuzņ emas domas, KĀ DAS problē mas viņ i rada citiem cilvē kiem ar savu uzvedī bu un stulbajiem darbiniekiem!
Atpū ta ir sabojā ta, vispā r neviens neatceras nekā du atpū tu! Nervi tā nobruž ā juš ies, ka grū ti aprakstī t! Visi iespaidi no nedē ļ as ir mā jas ceļ a stress.
Vecā ki mā jā s nokļ uva vispā r BEZ naudas. Un joprojā m nav zinā ms, kā darbinieki pē dē jā dienā izturē jā s pret viņ iem.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Rādīt citus komentārus …
аватар