Polus 3*– Atsauksmes

7
Novērtējums 3.410
№10 viesnīcas reitingā Budapešta
7.2 Numurs
5.2 apkalpošana
6.8 Tīrība
5.5 Uzturs
6.2 Infrastruktūra
Viesnīca Polus atrodas Peštā, 15 līdz 20 minūšu automašīnas brauciena attālumā no pilsētas centra. Netālu no viesnīcas atrodas liels iepirkšanās un izklaides centrs "Poļu".Vairāk →
аватар hiv2002
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Vispā r viesnī ca ir normā la, lai paliktu un nakš ņ otu autobusa tū rē . Diezgan ē rti, labas brokastis. Trū kumi: durvī m nolauzti rokturi, netī ras sienas, netī ra grī da vannasistabā , vienu dienu no vakara lī dz rī tam atslē gts karstais ū dens, nebija iespē jams ieiet duš ā . … Tomēr ▾ Vispā r viesnī ca ir normā la, lai paliktu un nakš ņ otu autobusa tū rē . Diezgan ē rti, labas brokastis.
Trū kumi: durvī m nolauzti rokturi, netī ras sienas, netī ra grī da vannasistabā , vienu dienu no vakara lī dz rī tam atslē gts karstais ū dens, nebija iespē jams ieiet duš ā .
аватар podd-anna
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca atrodas Budapeš tas nomalē (vā rda tieš ā kajā nozī mē nomale) Papildus vienam lielveikalam tuvumā nav nekā , izņ emot rū pnī cas un stā vvietas. Lī dz Budapeš tas centram ar autobusu var nokļ ū t 35 minū tē s (tas ir ja ā trvilciens kursē bez pieturas) Telpas mazas, mē beles vecas, netī ras, uzkopš anai nepievē rš uzmanī bu, pā rtikas trū cī gi. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas Budapeš tas nomalē (vā rda tieš ā kajā nozī mē nomale) Papildus vienam lielveikalam tuvumā nav nekā , izņ emot rū pnī cas un stā vvietas. Lī dz Budapeš tas centram ar autobusu var nokļ ū t 35 minū tē s (tas ir ja ā trvilciens kursē bez pieturas) Telpas mazas, mē beles vecas, netī ras, uzkopš anai nepievē rš uzmanī bu, pā rtikas trū cī gi. un tiem, kas paspē ja uznā kt tieš i 7.00, ja vē lā k, tad kas atliek. Bet tas nav sliktā kais. ZOG!!!!!!! ! Turklā t, to neslē pjot, jo viesnī cas administrā cija sedz personā lu it visā . katru vakaru atgriež oties istabā pē c ekskursijas konstatē jā m, ka mantas ir izraktas, kabatas izgrieztas uz ā ru (to neviens nemē ģ inā ja slē pt), jaku un dž insu kabatā s atstā tā nauda regulā ri pazuda. Un tā tas bija ar visiem mū su grupas dalī bniekiem. Ne pie kā nav noveduš as ne viesnī cas administrā cijas sū dzī bas, ne izsaukumi policijai. Es aicinu jū s, ja jū s augstu vē rtē jat savu naudu, lietas un nervu sistē mu - NEKĀ DĀ GADĪ JUMĀ NEPALŪ T Š AJĀ VIESNĪ CĀ!!!!!!!!!!! ! !
аватар vitatar
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Polus - Pirmo reizi ar š ī s viesnī cas pā rsteidzoš ajiem apstā kļ iem saskā ros tā lajā.2004. gada oktobrī , bet tad, pateicoties kopī giem pū liņ iem un neaizmirstamam skandā lam, man izdevā s izvairī ties no uzturē š anā s tajā . … Tomēr ▾ Polus - Pirmo reizi ar š ī s viesnī cas pā rsteidzoš ajiem apstā kļ iem saskā ros tā lajā.2004. gada oktobrī , bet tad, pateicoties kopī giem pū liņ iem un neaizmirstamam skandā lam, man izdevā s izvairī ties no uzturē š anā s tajā .
stā sts ir vecs - bet jē ga ir saistī ta ar to, ka tū risti, kas ceļ o vieni, mē ģ inā ja iekā rtoties 2-vietī gā s istabā s ar divguļ amo gultu (bija tikai 2 daž ā das segas, bet gulta bija kopī ga). Starp citu, Eiropas tū res biež i cieš no š ā das problē mas (nezinu, kā kā ds, bet gulē t ar nepazī stamu tanti vienā gultā man vismaz ir nepatī kama, jo ī paš i tā pē c, ka viņ as slimī bu vē sture pagā tnē un g. tagadne man ir acī mredzami nezinā ma). Mē s pē c tam sastrī dē jā mies, motivē jot ar to, ka vienā istabā ievietoja sveš us cilvē kus, un, lū k, mums paveicā s - viņ i pā rcē lā s uz citu viesnī cu - tur viss bija ok.
Tač u no likteņ a aizbē gt nevar – un 2008. gada novembrī esmu atpakaļ Polusā . Š oreiz - 1-vietī ga istaba, š aurs, bet tas nav svarī gi. Bet saplī susi santehnika vannasistabā mani apbē dinā ja (teica, ka vainī gi krievu tū risti (var bū t gan krievi, gan ukraiņ i. . ). Un brokastis - desa ar smarž u un lipī gā plē vē (pirmā nostā vē š anā s pazī me) krievvalodī go tū ristu grē kus grū ti uzrakstī t. .
Polus joprojā m ir š ī telpa. Viņ i izmanto to, ka, kā likums, neviens tur nedzī vo ilgā k par 3 naktī m, citā di tū risti nebū tu izdzī vojuš i!
аватар ketatrak
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Ceļ ojums no tū roperatora "Alliance" (Kijeva) 2007. gada jū lijā . Kopē jais vē rtē jums 2+. Autobuss nebija sagatavots braucienam: treš daļ a sē dvietu nebija noliekta, saules ž alū zijas daž iem logiem nedarbojā s, kondicionieri praktiski nestrā dā ja. … Tomēr ▾ Ceļ ojums no tū roperatora "Alliance" (Kijeva) 2007. gada jū lijā . Kopē jais vē rtē jums 2+.
Autobuss nebija sagatavots braucienam: treš daļ a sē dvietu nebija noliekta,
saules ž alū zijas daž iem logiem nedarbojā s, kondicionieri
praktiski nestrā dā ja. Un tas ir 40 grā du karstumā!! ! Visu ceļ u
(abos virzienos) tikai trī s reizes deva tē ju, bet tikai pasaž ieru prasī bu dē ļ . Ekskursijas programmā , protams, bija arī kafijas automā ts, kā arī autobuss nekad netika tī rī ts lī dz galam - atceļ ā zem kā jā m gulē ja daž ā di cilvē ka darbī bas atkritumi.
Mū su eskorts Ž anna savā dvē selē atradā s kaut kur tā lu no mums: mierī ga, nesatricinā ma. Viņ a mums nesniedza praktiski nekā du interesantu, noderī gu informā ciju. plā nots nā kamajā dienā . Vispā r Budapeš tā ieradā mies 9.00, iekā rtojā mies 18. Noguruš i no ceļ a, netī ri, lipī gi, izsalkuš i, karstumā par 40!
Viesnī ca "POLUS" - piebā ztas, netī ras istabiņ as, ar nestrā dā još iem kondicionieriem, tarakā niem, aiz apvedceļ a. Egerā atceļ ā Ž anna piedā vā ja nogarš ot gulaš u vienā no 22 krodziņ iem, bet naudu vajadzē ja samaksā ts avansā - 7 eiro. . Uz vietas, protams, izrā dī jā s, ka sarkanā cena viņ am
3 eiro. Atceļ ā ar Ž annu dalī jos savos ceļ ojuma "iespaidos". Atbildot: "Un es domā ju, ka brauciens bija lielisks, bet kas jums nepatika? " Es neizplatī ju savas domas gar koku, apsolī ju atstā t savu atsauksmi tī klā , ko arī tagad izdarī ju. Ja mans pā rskats atturē s vismaz vienu cilvē ku no ceļ ojuma uz Ungā riju ar Alliance, es uzskatī š u, ka esmu izdarī jis labu darbu!
P. S: Budapeš ta pati par sevi ir laba, bet visu labo, ko dabū ju no ceļ ojuma, esmu parā dā tikai sev
аватар Vadimich
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Man jā saka, ka viesnī ca ir 50/50. Es tur biju jū lija beigā s. Viesnī cas priekš rocī bas: - ē diens nav slikts - istabas ir normā las (paredzē tas tikai gulē š anai) - katru dienu telpas tiek iztī rī tas, un tas ir diezgan labs. Mī nusi: - veci gaisa kondicionieri (daudzi sū dzē jā s, ka tie vispā r nedarbojas, lai gan man tas darbojā s labi) - Es dzī voju McDonald's pusē (atrodas tieš i pie Polyush). … Tomēr ▾ Man jā saka, ka viesnī ca ir 50/50. Es tur biju jū lija beigā s. Viesnī cas priekš rocī bas:
- ē diens nav slikts
- istabas ir normā las (paredzē tas tikai gulē š anai)
- katru dienu telpas tiek iztī rī tas, un tas ir diezgan labs.
Mī nusi:
- veci gaisa kondicionieri (daudzi sū dzē jā s, ka tie vispā r nedarbojas, lai gan man tas darbojā s labi)
- Es dzī voju McDonald's pusē (atrodas tieš i pie Polyush). Labā k nevē rt vaļ ā logus, jo visa plē ne un sodrē ji aiziet uz tavu istabu. (izmantoju tikai kondicionieri. Ierodoties aizvē ru logus un netika atvē rts lī dz ekskursijas beigā m) .
- Pa logu pavē rā s skats ne tikai uz McDonald's, bet arī uz vietē jo kapsē tu.
- Lifts ir ļ oti lē ns, tā pē c daudzi tū risti kā pa pa kā pnē m.
- Jā , ir peldbaseins, kas atrodas viesnī cas iekš ienē , bet par to ir jā maksā . Varē ja uztaisī t bez maksas.
Netā lu no viesnī cas ir Tesco lielveikals, viss izņ emot to nav kur citur iet pastaigā ties. Rajonā nav nekā da skaistuma. No centra lī dz viesnī cai vajag apmē ram 30 minū tes. Visas muļ ķ ī bas ir ko raksta. 15 (ar taksometru, jā , bet ne ar autobusu). Labā k brauciet ar 73. autobusu un nokļ ū stiet terminā lī . Piecas minū tes gā jiens un esat Polyusha.
Cilvē ki, kuri brauks uz Ungā riju, pajautā jiet tū roperatoram ar kuru autobusu braucat, jo ja autobuss ir 2 stā vu, tad ir briesmī gi. tā kā jau rinda uz tualeti, tad uz veikalu. Ja jau dabū ji 2 stā vu, tad nejauš i pajautā vai tas ir Neoplan 10.98 KA. Ja tā tad atsakies no ekskursijas. Tas ir Bailes, nevis autobuss. ar viņ iem mugura ar grū tī bā m liecas.
Novē lu patī kamas brī vdienas bez problē mā m!
аватар s_n_v
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Mē s lieliski atpū tā mies Ungā rijā , BET, ja jū s novē rtē jat savu laiku, nervus un naudu, nesazinieties ar AMOREDE ceļ ojumu aģ entū ru, kas atrodas Paterson, Malinovsky st. , 12. Ti. pā rē jais izrā dī jā s izcils tikai tā pē c, ka, acī mredzot, es neesmu vienī gais, kurš vairs nevē las ar viņ iem nodarboties, tā pē c viņ i paš i nevarē ja savervē t grupu un pā rcē la mū su pieteikumus uz citu aģ entū ru, jo ī paš i uz Aliansi - tā tad brauciens bija izdevies. … Tomēr ▾ Mē s lieliski atpū tā mies Ungā rijā , BET, ja jū s novē rtē jat savu laiku, nervus un naudu, nesazinieties ar AMOREDE ceļ ojumu aģ entū ru, kas atrodas Paterson, Malinovsky st. , 12. Ti. pā rē jais izrā dī jā s izcils tikai tā pē c, ka, acī mredzot, es neesmu vienī gais, kurš vairs nevē las ar viņ iem nodarboties, tā pē c viņ i paš i nevarē ja savervē t grupu un pā rcē la mū su pieteikumus uz citu aģ entū ru, jo ī paš i uz Aliansi - tā tad brauciens bija izdevies. Paldies Aliansei.
аватар frl_frl
 •  apceļots 19 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Mē s bijā m ekskursijā ar autobusu. Tā tad viesnī ca ir paredzē ta tikai gulē š anai, brokastī m un sausā s pā rtikas lī dzi ņ emš anai. Apstā kļ i, kā arī ē dinā š ana viesnī cā ir “vajadzī ga un pietiekama”, tieš i par to naudu, kas tiek maksā ta par ekskursijā m uz Ungā riju. … Tomēr ▾ Mē s bijā m ekskursijā ar autobusu. Tā tad viesnī ca ir paredzē ta tikai gulē š anai, brokastī m un sausā s pā rtikas lī dzi ņ emš anai. Apstā kļ i, kā arī ē dinā š ana viesnī cā ir “vajadzī ga un pietiekama”, tieš i par to naudu, kas tiek maksā ta par ekskursijā m uz Ungā riju. Blakus atrodas McDonald's un lielveikals, t. sk. badā tu nenomirsi. Tiem, kas ir organizē ta grupa - tas ir diezgan piemē rots, neatkarī giem tū ristiem - nē , tā lu no centra.
аватар poltergeist
 •  apceļots 19 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Ziemā atpū tos Ziemassvē tkos. Vienī gais viesnī cas pluss ir tas, ka tā atrodas Ungā rijā . Ļ oti tā lu no centra, 30-40 min braucienā . sabiedriskais transports un 20 min. taksometrs (20 eiro). Ē diens ir vienkā rš i briesmī gs! Istabas ir ļ oti mazas, lai arī tī ras, un mē beles nav gluž i vecas. … Tomēr ▾ Ziemā atpū tos Ziemassvē tkos. Vienī gais viesnī cas pluss ir tas, ka tā atrodas Ungā rijā . Ļ oti tā lu no centra, 30-40 min braucienā . sabiedriskais transports un 20 min. taksometrs (20 eiro). Ē diens ir vienkā rš i briesmī gs! Istabas ir ļ oti mazas, lai arī tī ras, un mē beles nav gluž i vecas. Numurā ir neliels televizors, nav fē na. Ir boulinga zā le un baseins, kurā ū dens visu laiku auksts, ap 17C. Netā lu no McDonald's un smarž a ir atbilstoš a. Vē l viens pozitī vs moments ir tas, ka blakus atrodas Tesko lielveikals un Polush centrs, kur var pavadī t laiku.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Stefana bazilika
Novērtējums 9.0
Ungārija, Budapešta
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Ungārijas parlamenta ēka
Novērtējums 8.8
Ungārija, Budapešta
Arhitektūra, Stats
Kafejnīca Ņujorkā
Novērtējums 9.5
Ungārija, Budapešta
Restorāni, kafejnīcas

Отель Polus расположен в Пеште, в 15 - 20 минутах езды от центра города на машине. Рядом с отелем крупный торгово-развлекательный центр "Полюш".

Viesnīcā

паркинг, паб, пиццерия, ресторан, закрытый бассейн, фитнесс-центр, сауна, солярий, прачечная, обмен валют, сейф на ресепшн, боулинг-бар с террасой.

FAQ