Budapest Hotel 3*– Atsauksmes

4
Novērtējums 6.810
7.3 Numurs
8.3 apkalpošana
8.0 Tīrība
6.3 Uzturs
7.8 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 15 stāvu torņa ēkā. Šī ir augstākā viesnīca valstī! No tās augšējiem stāviem jūs varat baudīt elpu aizraujošu panorāmas skatu uz Budapeštas apskates vietām. Netālu no viesnīcas pietur pilsētas autobusi un tramvaji. Netālu esošais parks Varoshmajor ir labākā vieta pastaigām, skriešanai un sportam brīvā dabā. Viesnīca tika uzcelta 1967. gadā. Pēdējā renovācija notika 2016. gadā.Vairāk →
аватар alicedeschain5
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Nav ko sū dzē ties) Istabas ir plaš as, ir fē ns, mini ledusskapis, televizors. Tuvā kā apskates vieta ir Vī nes vā rti, 20 minū š u gā jiena attā lumā . Mums bija 3. stā vs, vakarā ļ oti skaists skats pa logu, nemaz nerunā jot par augstā kajiem stā viem) Brokastis garš ī gas, bufete, izvē le liela. … Tomēr ▾ Nav ko sū dzē ties) Istabas ir plaš as, ir fē ns, mini ledusskapis, televizors. Tuvā kā apskates vieta ir Vī nes vā rti, 20 minū š u gā jiena attā lumā .
Mums bija 3. stā vs, vakarā ļ oti skaists skats pa logu, nemaz nerunā jot par augstā kajiem stā viem) Brokastis garš ī gas, bufete, izvē le liela. No ē damistabas varat iziet uz terasi un sē dē t pie galda.
Mē ģ inu atrast vismaz kā du trū kumu, bet neviens nav pamanī ts.
аватар anatoliydyachenko
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Pats galvenais lai istabiņ a ir tī ra. Ī paš u sū dzī bu nav. Mē beles un interjers nedaudz novecojuš as. Brokastis vidē jas, ir ko izvē lē ties, lai gan ne ī paš i garš ī gi. Liels mī nuss ir tas, ka lifti nevar tikt galā sastrē gumstundā - brokastī s var iekā pt un pagaidī t 10 minū tes Cik atceros, sastrē gumstundā ir 16 stā vi un ar 2 liftiem viennozī mī gi nepietiek 4 zvaigznes man ir par daudz Var palikt pā ris naktis. … Tomēr ▾ Pats galvenais lai istabiņ a ir tī ra. Ī paš u sū dzī bu nav. Mē beles un interjers nedaudz novecojuš as. Brokastis vidē jas, ir ko izvē lē ties, lai gan ne ī paš i garš ī gi.
Liels mī nuss ir tas, ka lifti nevar tikt galā sastrē gumstundā - brokastī s var iekā pt un pagaidī t 10 minū tes
Cik atceros, sastrē gumstundā ir 16 stā vi un ar 2 liftiem viennozī mī gi nepietiek
4 zvaigznes man ir par daudz
Var palikt pā ris naktis
аватар Jambo25
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ļ oti patī kama un laba viesnī ca. Draudzī gs personā ls, godī gi 4 zvaigznes. Es negribē ju pamest Budapeš tu. . . … Tomēr ▾ Ļ oti patī kama un laba viesnī ca. Draudzī gs personā ls, godī gi 4 zvaigznes. Es negribē ju pamest Budapeš tu. . .
аватар penny_blossom
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Kopumā viesnī ca ir normā la, nakš ņ oš anai - tas ir visvairā k. Tas atrodas tā lu no pilsē tas centra. Istabas ir plaš as, bez liela š ika un komforta, nav ledusskapja un tē jkannas, bet vannasistabā ir fē ns. Bet brokastu bufete ir briesmī ga. … Tomēr ▾ Kopumā viesnī ca ir normā la, nakš ņ oš anai - tas ir visvairā k. Tas atrodas tā lu no pilsē tas centra. Istabas ir plaš as, bez liela š ika un komforta, nav ledusskapja un tē jkannas, bet vannasistabā ir fē ns. Bet brokastu bufete ir briesmī ga. Sortiments liels, bet nav ko ē st) Ē diens nav garš ī gs, sula skaidri atš ķ aidī ta, galdauti netī ri, visiem nepietika tī ras tehnikas. Labi, ka bija musli un augļ i, ar tiem iztikā m) Viesnī ca nepā rprotami ir nevis 4*, bet 3* ar stiepi.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Stefana bazilika
Novērtējums 9.0
Ungārija, Budapešta
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Ungārijas parlamenta ēka
Novērtējums 8.8
Ungārija, Budapešta
Arhitektūra, Stats
Kafejnīca Ņujorkā
Novērtējums 9.5
Ungārija, Budapešta
Restorāni, kafejnīcas

Отель расположен в 15-этажном здании, по форме напоминающем башню. Это самый высокий отель в стране! С его верхних этажей открывается захватывающий панорамный вид на достопримечательности Будапешта. Рядом с отелем находятся остановки городских автобусов и трамваев. Близлежащий парк Варошмайор как нельзя лучше подойдет для прогулок, пробежек и спортивных тренировок на природе. Отель построен в 1967 году. Последняя реконструкция прошла в 2016-м.

Atrašanās vieta Отель находится на расстоянии 20 км от аэропорта Ференца Листа.
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации. В ресторане имеется сезонная терраса.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
Telpu apraksts

Всего в отеле 289 номеров.

Istabās

Радио, телефон, кондиционер, холодильник, ванна/душ, фен, телевизор, мини-бар.

Adrese 47 Szilágyi Erzsébet fasor, 1026 Будапешт, Венгрия
Tālruņi: +36 1 889 4200
Tīmekļa vietne: Budapest Hotel
FAQ