FKK Koversada (dzīvokļi)

Rakstīts: 14 augusts 2012
Ceļošanas laiks: 4 — 11 augusts 2012
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Infrastruktūra: 10.0
Gā jā m kā ģ imene - 2 pieauguš ie un 3 bē rni, paņ ē mā m 2 A4 numurus (TA "Ejam lī dzi" pā rstā vis teica, ka uz tā du cilvē ku skaitu nevar pasū tī t 1 istabu), bet tieš ā m dzī vojā m vienu, t. i. , pusi naudas izmeta vē jā.

Par pā rtiku. Plā nojā m puspansiju, pē rkot ekskursiju, pieteicos uz 2 pieauguš iem + 3 bē rniem un HB ē dinā š anu, samaksā ju, ceļ ojumu aģ entū ra ilgi atsū tī ja dokumentus un kad saņ ē mu 2 dienas pirms izbraukš anas izrā dī jā s bū t RO. Tad izrā dī jā s, ka 2 dzī vokļ i A4 par tā du paš u cenu kā viens A4 + puspansija uz 5 cilvē kiem, tas ir, neviens nepiesavinā jā s manu naudu, bet viņ i mū s nepabaros. Tomē r izrā dī jā s, ka tas bija par labu, jo no Blesichkas lī dz restorā nam ir garš gā jiens, un virtuve istabā ir lieliski aprī kota, un pā rtikas preč u cenas viesnī cas teritorijā esoš ajos veikalos ir apm. tas pats kas Ukrainā , tikai tomā ti ir dā rgā ki. Tā tad, IMHO, ja jū s ejat uz dzī vokļ iem, nevis uz villā m, tad nav jē gas ņ emt pā rtiku.


Par pludmali.
Viesnī cas teritorijā ir daudz pludmales, vietas pietiek visiem, ir daž as smilš ainas pludmales, bet pā rsvarā akmeņ ainas, betonē tas ar nolaiš anos baseinā , tā pē c ir labi iegā dā ties putu paklā jiņ u (80 kunas) vai " putas". Ū dens dzidrs, jū ra dziļ a. Peldē š anai nepiecieš amas č ī bas, viesnī cas teritorijā tā s maksā.40 kunas, pilsē tā - 50 kunas.

Par numuru. "Priekš nams" ar lielu skapi; istaba ar aprī kotu virtuvi, tajā ir arī dī vā ngulta, pusdienu galds, tualetes galdiņ š ar spoguli un televizors; guļ amistaba ar lielu gultu, naktsgaldiņ iem, soliņ u, nelielu skapi; vannas istaba ir plaš a; liels balkons ar metā la galdu un krē sliem.

Par personā lu. Personā ls ļ oti draudzī gs, nerunā krieviski, tikai horvā tu, angļ u, vā cu un itā ļ u valodu. Bet ar viņ iem var sazinā ties arī krieviski, proti, viņ i saprot krievu vā rdus, tā pat kā mē s saprotam horvā tu.
Par animā ciju neko neteikš u, jo mums tā nebija vajadzī ga.

Serviss - kas man ir ok, bet kā dam varē tu nepiestā vē t: istabene pati 1 reizi nomainī ja dvieļ us, un nā koš ajā reizē prasī ja mainī t vai nē , tas pats par gultu, istabā viņ a paņ ē ma atkritumus no spainis 1 reizi, nemazgā ja/neslaucī ja. Bet istabā ir grī das birste, mops un spainis, tā pē c nepiecieš amī bas gadī jumā nav grū ti sakopt paš iem.


Par naudu. Naudu var samainī t uzreiz lidostā Pulā , Vrsarā vai Bleš ickas reģ istratū rā (kurss ir tieš i tā ds pats kā lidostā ). Turklā t galvenajā reģ istratū rā ir bankomā ts, tā pē c, ja jums ir Visa vai Master, tad nav jē gas sazinā ties ar valū tas maiņ as punktu. Norē ķ ini ar karti tiek pieņ emti abos lielveikalos Koversada teritorijā un picē rijā ; Punta Trolē - tikai skaidra nauda (kunas vai eiro), uz citu iestā ž u rē ķ ina - nezinu, neesmu mē ģ inā jusi.

Kopumā viss ir lieliski, izņ emot ceļ ojumu aģ entū ru.
Nā kamreiz rezervē š u tieš i viesnī cas mā jaslapā .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu