Umag Plava Laguna Hotel 4*– Atsauksmes

9
Novērtējums 7.210
№2 viesnīcas reitingā Umaga
7.0 Numurs
7.0 apkalpošana
7.0 Tīrība
8.5 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas dažu soļu attālumā no Adrijas jūras. Tas sastāv no divām ēkām: galvenās ēkas un rezidences ēkas. 2013. gadā viesnīcas rekonstrukcijas ietvaros tika atjaunota pludmales zona, kā arī vestibils un visas telpas.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Tikko atbraucu no atvaļ inā juma. Ļ oti paveicā s ar laikapstā kļ iem. Jū ra ir tī ra un bez viļ ņ iem. Viesnī ca man patika ar savu tī rī bu, teritorija ir ļ oti labi kopta. Ē diens ir normā ls. Pā rsteigums izrā dī jā s, ka galvenā ē ka ir 4 zvaigznes, otrā ir 3. … Tomēr ▾ Tikko atbraucu no atvaļ inā juma. Ļ oti paveicā s ar laikapstā kļ iem. Jū ra ir tī ra un bez viļ ņ iem. Viesnī ca man patika ar savu tī rī bu, teritorija ir ļ oti labi kopta. Ē diens ir normā ls. Pā rsteigums izrā dī jā s, ka galvenā ē ka ir 4 zvaigznes, otrā ir 3. Ar visā m no tā izrietoš ajā m sekā m. Vā cieš u pā rsvars, viņ i tur ieņ em visas brī vā s vietas, vakarā nav vietas ne hallē , ne terasē . Viņ i atpū š as, dejo balles dejas. Daž i pensionā ri. Mē s nekur nedevā m dzeramnaudu. Istaba tika uzkopta katru dienu, dvieļ i mainī ti katru dienu, gulta-1 reizi. No mī nusiem. Š ī viesnī ca atrodas vistā lā k. dodoties ekskursijā s, izbraucā m pirms visiem pā rē jiem, un ieradā mies vē lu vakarā , lī dz visi tū risti tika aizvesti uz viesnī cā m. Ļ oti skaistas pilsē tas, interesantas ekskursijas. Pā rē jais lielisks. Brokastis labā k ņ emt tikai, jo kafejnī cā var nogarš ot izcilus zivju un jū ras velš u ē dienus. Porcijas ir milzī gas. Makš ķ erē š ana man ļ oti patika.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар maria77
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Dodoties apciemot tik mī ļ o Horvā tiju jau ceturto reizi, kā vienmē r, cerē jā m saņ emt mož uma lā diņ u peldoties jū rā , baudot dabu un vietē jo skaistumu, kā arī izbaudot to apkalpoš anas lī meni, ar ko iepriekš bijā m lielā koties apmierinā ti. … Tomēr ▾ Dodoties apciemot tik mī ļ o Horvā tiju jau ceturto reizi, kā vienmē r, cerē jā m saņ emt mož uma lā diņ u peldoties jū rā , baudot dabu un vietē jo skaistumu, kā arī izbaudot to apkalpoš anas lī meni, ar ko iepriekš bijā m lielā koties apmierinā ti. Ak, papildus jū rai un dabai mū s nepatī kami un negaidī ti pā rsteidza un pievī la š ī s viesnī cas 4 zvaigž ņ u "serviss". Piemē ram, telpā nestrā dā ja pareizi gaisa kondicionieris, pastā vī gi smirdē ja pē c smarž ā m; aicinā jums darbiniekiem ar lū gumu noskaidrot rī cī bas cē loni nekā du seku nedeva. Gultas veļ a tika mainī ta tikai 8. dienā un tikai pē c sazinā š anā s ar galveno viesmī li. Internets WIFI zonā vestibila bā rā - par maksu. Un tas ir 4* viesnī cā ! Netā lu no viesnī cas atrodas naktsklubs, kurā skanē ja mū zika neļ ā va aizmigt lī dz pat 4 no rī ta.
Neskatoties uz visiem iepriekš minē tajiem punktiem, mū s patī kami pā rsteidza no viesnī cas vadī bas uz numuru atnestā dā vana mū su bē rnam, kura dzimš anas diena sakrita ar uzturē š anos viesnī cā .
Apkopojot, varu teikt sekojoš o: nav jē gas pā rmaksā t par 4 * - tā ds pats pakalpojumu komplekts ir pieejams 3 * viesnī cā s.
Un galvenais: kamē r horvā ti nemainī s savu attieksmi pret krieviem vai vismaz viņ i pret mums (krieviem) izturē sies tā pat kā pret Eiropas Savienī bas iedzī votā jiem, mums, krieviem, radī sies vē lme atrast kā du paradī zes gabaliņ u kaut kur citur.
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā s no 2011. gada 11. lī dz 18. jū nijam. Baidī jos, ka laikapstā kļ i bū s neveiksmī gi, bet veiksme bija manā pusē ). Man ļ oti patika viesnī ca, maza un mā jī ga. Angļ u valodas zinā š anu trū kums netraucē ja sazinā ties (turklā t horvā ti tagad intensī vi apgū st krievu valodu). … Tomēr ▾ Atpū tā s no 2011. gada 11. lī dz 18. jū nijam. Baidī jos, ka laikapstā kļ i bū s neveiksmī gi, bet veiksme bija manā pusē ). Man ļ oti patika viesnī ca, maza un mā jī ga. Angļ u valodas zinā š anu trū kums netraucē ja sazinā ties (turklā t horvā ti tagad intensī vi apgū st krievu valodu). Iesaku spa zonu, ļ oti labas pirtis un cena saprā tī ga 100kn par 2h P-P un 150kn Sest-Sun (rubļ os tas ir attiecī gi kaut kur ap 550r un 830r). Man ļ oti patika bufete, ē diens bija garš ī gs un daudzveidī gs. Iesaku visiem noī rē t velosipē dus un braukt pa krastmalu uz Umagu, tas ir labā k nekā braukt ar vilcienu. Umaga ir ļ oti maza pilsē ta, tā pē c velobraukš ana ir vislabā kā . Es iesaku š o viesnī cu relaksē još ā m brī vdienā m, un, kas vē las izklaidē ties, var ieteikt Sol Aurora. Š ī viesnī ca atrodas nedaudz tā lā k, ir viss iekļ auts sistē ma un ir aktī vā ka animā cija))
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Plusi: Es vē los atzī mē t labo ē dienu Sol Umage. Paldies š efpavā ram par ē dienu daž ā dī bu un ē diena kvalitā ti. Teritorijā brī niš ķ ī gas priedes, vā vere skrē ja tieš i iepretim viesnī cai. Daudz zaļ umu. … Tomēr ▾ Plusi: Es vē los atzī mē t labo ē dienu Sol Umage. Paldies š efpavā ram par ē dienu daž ā dī bu un ē diena kvalitā ti. Teritorijā brī niš ķ ī gas priedes, vā vere skrē ja tieš i iepretim viesnī cai. Daudz zaļ umu. Ir izeja uz parku vai cita - caur bā ru tieš i uz jū ru. Praktiski, š ķ ē rsojot celiņ u, pie š ī s izejas jau ir pludmale /betona plā ksne/. Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ir bez maksas. Un pa kreisi smilš aina ar seklu ū deni - ideā li piemē rots bē rniem. Ū dens ir tī rs, vienmē r caurspī dī gs, un no rī ta var redzē t zivju barus. Ir arī mazo oļ u pludmale - pa labi, lai nedaudz iet, un bē rnu akvaparks nedaudz tā lā k. Izvē lieties jebkuru pludmali - neviens nejautā , no kuras viesnī cas jū s esat. Ir daudz atpū tnieku ar bē rniem, pat pavisam maziem, un pensionā ru. Atpū ta ir mierī ga un klusa. . . Mī nusi: Neviens nebrī dinā ja, ka ar puspansiju dzē rieni nav iekļ auti vakariņ ā s - tikai par maksu ! ! ! Labi, ir sī rupā konservē ti augļ i, jogurti - var dzert. Labi, ka aukstais ū dens krā nā ir dzerams! Bet ziepes = diviem 1 gab uz visu nedē ļ u! ! ! Kā ju dvielis, tas pats, viens uz diviem! Veļ a tika mainī ta tikai 1 reizi nedē ļ ā , un arī dvieļ us negribē ja mainī t - palī dzē ja uz gultas atstā tā š okolā des tā felī te. . Jā ņ em vē rā visu kaimiņ u un no koridora "izcilā " dzirdamī ba. . . Runā jiet č ukstus. Istabai ir tikai vienas durvis, un tā s spī d no apakš as. Tā pat kā sienas, plā nas. No baseina vakaros ir tā da balinā tā ja smaka, ka negribē jā s atvē rt balkonu un turklā t iet uz tā . Tā bija telpa ar skatu uz parku, un ar skatu uz jū ru bija trokš ņ aini = vakara dziesmā s, dejā s. Personā ls labā k izturas pret vā cieš iem un itā ļ iem - tā š ķ ita. Kalpone nesaprot krievu valodu! Mē s vairs negribam doties uz š o viesnī cu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Kopā ar sievu atpū tā mies, viesnī ca atbilst 4-ke, ē diens daudzveidī gs, kvalitā te izcila, viss mierī gi un personā ls neuzbā zī gs - draudzī gs. Un attiecī bā uz izklaidi - tā nav Turcija, ir skaisti griezt arbū zus - tas ir paredzē ts Turcijai un Ē ģ iptei. … Tomēr ▾ Kopā ar sievu atpū tā mies, viesnī ca atbilst 4-ke, ē diens daudzveidī gs, kvalitā te izcila, viss mierī gi un personā ls neuzbā zī gs - draudzī gs. Un attiecī bā uz izklaidi - tā nav Turcija, ir skaisti griezt arbū zus - tas ir paredzē ts Turcijai un Ē ģ iptei. Auto noma, lieliski ceļ i, pā rsteidzoš as Hum Bui Buzzet Rikka vecpilsē tas u. c. brauciens uz Bosnijas pierobež as ezeriem - lieliski iespaidi un marš ruti kā gribi, viss pē c paš a plā na.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Lū dzu, neapvainojieties uz viesnī cas ī paš niekiem, jo ​ ​ aprakstī š u tikai mī nusus: Pirmkā rt, vakara mū zikas programma - visbiež ā k "dzī vā mū zika" sā kas apmē ram pulksten 21 un beidzas tikai pulksten 23. … Tomēr ▾ Lū dzu, neapvainojieties uz viesnī cas ī paš niekiem, jo ​ ​ aprakstī š u tikai mī nusus:
Pirmkā rt, vakara mū zikas programma - visbiež ā k "dzī vā mū zika" sā kas apmē ram pulksten 21 un beidzas tikai pulksten 23. Mū zikas norises vieta piekļ aujas viesnī cai tieš i un atrodas no jū ras. Tā dē jā di tie, kas skatī jā s uz jū ru, nevarē s aizmigt pirms 23 stundā m pat ar aizvē rtiem logiem.
Otrkā rt, viesnī cas svī ta izskatā s askē tiska un nobruž ā ta, t. i. reģ istratū rā ir izsisti stikla gleznojumi, ē damistabā ģ ipš kartona niš ā s iespiesti zari un bļ odas ar sē klā m vai stikla vā zes ar mā kslī gajiem ziediem ap ē diena traukiem. Mani pā rsteidza pavā ru prasmju trū kums izrotā t arbū zus un citus grebumus.
Treš kā rt, varbū t mums vienkā rš i nepaveicā s, tač u mū su atvaļ inā juma laikā bija spē cī gs bē gums un no viesnī cas pludmales kļ uva ļ oti grū ti nokļ ū t peldvietā (tas ir, kur ū dens sasniedz vidukli). Pat ar č ī bā m kā jā s viņ am nā cā s staigā t, riskē jot paslī dē t uz aļ ģ ē m vai dubļ ainajā ū denī neredzē ti ietriekties uz ā ru izvirzī tu akmeni.
(vē lā k es izvē lē jos doties uz citu pludmali, kas atrodas 20-30 minū š u gā jiena attā lumā )
Kas attiecas uz pakalpojumu - tas ir tieš i proporcionā ls dzeramnaudai, tas ir labi vai slikti, lai jū s izlemtu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
2009. gada augustā -septembrī atpū tā mies trī s no mums. Man patika pilnī gi viss - viesnī cas atraš anā s vieta, sakopta teritorija ar daudzveidī gu veģ etā ciju, brī niš ķ ī gs gaiss. Ē dieni (brokastis un vakariņ as) ir daudzveidī gi un ļ oti kvalitatī vi. … Tomēr ▾ 2009. gada augustā -septembrī atpū tā mies trī s no mums. Man patika pilnī gi viss - viesnī cas atraš anā s vieta, sakopta teritorija ar daudzveidī gu veģ etā ciju, brī niš ķ ī gs gaiss. Ē dieni (brokastis un vakariņ as) ir daudzveidī gi un ļ oti kvalitatī vi. Jū s varat pusdienot uz vietas esoš ajā kafejnī cā . Man ļ oti patika š eit grilē tie kalmā ri un visi citi izcilas kvalitā tes ē dieni. Apkalpoš ana, telpu uzkopš ana - viss labā lī menī . Pludmale - betona platforma, nolaiš anā s ū denī pa kā pnē m ar margā m. Devā mies sauļ oties uz tuvē jā s viesnī cas pludmali (tā ir divu soļ u attā lumā ) - tur ir gabaliņ š smilš aina krasta. Bet tas ir tas, kas patī k jebkuram. Kopumā pā rē jais bija virs cerī bā m un patika visai ģ imenei.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s palikā m jū nija sā kumā pie mū su 3 gadus vecā s meitas. Viesnī cai ir liela, iekopta teritorija pie jū ras, koku ieskauta, aiz tā s ir parks un tenisa korti. Ļ oti tuvu pilsē tai, uz kuru kursē autovilciens. Ceļ ot ar bē rnu ir jautri. … Tomēr ▾ Mē s palikā m jū nija sā kumā pie mū su 3 gadus vecā s meitas. Viesnī cai ir liela, iekopta teritorija pie jū ras, koku ieskauta, aiz tā s ir parks un tenisa korti. Ļ oti tuvu pilsē tai, uz kuru kursē autovilciens. Ceļ ot ar bē rnu ir jautri. Bet Umagā var nokļ ū t arī kā jā m. Ceļ š gleznains, garā m ostai.
Uz š o viesnī cu ir labi doties ar maziem bē rniem - ir animā cija, bē rnu (vecā ku par 5 gadiem, jaunā ku - pē c vienoš anā s) var atstā t vienu. Animatori ļ oti jauki, pacietī gi un draudzī gi! ! Bē rnu miniklubs ir aprī kots ar krā sā m, mā lu, smilš u rotaļ lietā m, bumbiņ ā m, badmintonu, konstruktoriem, puzlē m, mozaī kā m u. c. Var ņ emt lī dzi un lietot istabā vai pludmalē . Starp Sol Umag un Sipar ir smilš aina pludmale - tur ir ē rti peldē ties ar bē rniem. Tur ir daudz interesantu lietu bē rniem.
Pieauguš ajiem bezmaksas mini golfs, lielais š ahs, galda teniss un daudz kas cits. Vakarā ir mini diskotē ka paš iem mazā kajiem un vakara animatoru š ovs pieauguš ajiem (tas viss, ja ne lietus). Nā kamais ir dzī vā mū zika. Bet tas viss ir paredzē ts vai nu vecā kiem un maziem bē rniem, vai arī cienī jamai auditorijai. Ļ oti daudz ā rzemnieku. Viesnī cā nav jaunieš u diskotē kas Turcijā . Rajons ir kluss, ē rts un mierī gs.
Viesnī cas Sol Umag numuri ir jauni, plaš i un moderni. Ar vannu, nevis duš u. Mums bija viens ar balkonu, bet ir arī viens bez balkona. Viesnī cai ir terase ar jumtu un pilnī gi iespē jams, ka skats no istabiņ as bū s tieš i uz jumta - kā mums 1. stā vā , bet jū ra vienalga lieliski redzama (mums bija pirmais stā vs (faktiski pirmajā stā vā ir restorā ns, reģ istratū ras bā rs un veikali - telpas tajā nav, nā kamais nā k ME stā vs un tikai tad 1. , 2. , 3. un 4. stā vs - tā pē c nebrī nieties, kad saņ emsiet istabu. no istabas pulksten 10.
Ē diens: izcilas kvalitā tes ē diens. Normā la, nevis soja, kā gaļ a Turcijā . Zivis, jū ras veltes. Katru vakaru svaigi pagatavota pica. Un maziem bē rniem un diabē ta slimniekiem - viss ir. Nav svaigi spiestas sulas. Dzē rieni vakariņ ā s netiek uzspiesti. Ir kompoti un jogurti, par kuriem nav jā maksā . Kopumā nav ī paš as vajadzī bas kaut ko iegā dā ties. Tikai priekam un daž ā dī bai.
Elegants iekš telpu baseins no 3 pusē m ar spoguļ logiem - ar skatu uz jū ru un parku. Viņ š strā dā ja jū nija sā kumā , ī paš i lietus laikā . Ir spa.
Pludmalē sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ir bez maksas, duš as arī . Dvieļ i ir jā ī rē vai jā ņ em lī dzi savi. Lielā kā daļ a ar savē jiem. Dvieļ i tiek nodroš inā ti bez maksas pie iekš telpu baseina. Kaimiņ viesnī cā - Siparē - sauļ oš anā s krē sli, saulessargi un duš as pludmalē par maksu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар elya79
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Brī niš ķ ī ga mierī ga viesnī ca. Tiem, kas vē las aktī vu izklaidi, animā cijas, kas vecā kas par bē rniem, nav ī paš i piemē rotas. Vietē jie strā dnieki ir praktiski neredzami un nedzirdami, strā dā još o personā lu pamanī si tikai tad, kad pats to vē lē sies. … Tomēr ▾ Brī niš ķ ī ga mierī ga viesnī ca. Tiem, kas vē las aktī vu izklaidi, animā cijas, kas vecā kas par bē rniem, nav ī paš i piemē rotas. Vietē jie strā dnieki ir praktiski neredzami un nedzirdami, strā dā još o personā lu pamanī si tikai tad, kad pats to vē lē sies. Visi ir draudzī gi, vē rsti uz prasī go vā cu publiku. Kvalitatī vs ē diens, lielisks ē diens! , bijā m puspansijā , blakus ir restorā ni ar kvalitatī vu pā rtiku tiem, kas pusdienā s izsalkuš i, netā lu no pludmales pā rdod augļ us un garš ī gus ā bolu pī rā gus. Horvā tija ir agrā ra valsts, un viss ir dabiski, augļ i garš ī gi! Pati viesnī ca atrodas neliela kompleksa teritorijā , ja izstaigā visu teritoriju, var atrast kempingu, kurā dzī vo daudzi krievi, ī rē jot mā jas vasarai, ir arī lielveikals, ar cenā m kā mā jā s). Viesnī cai nav pludmales kā tā das, tā ir betona plā ksne ar piekļ uvi jū rai kā baseinam, jū ra ir ļ oti tī ra. Neliels baseins pieauguš ajiem, mazs bē rniem. Viss apkā rt ir ļ oti tī rs, kā rtī gs, labi darī ts. Uzkopš ana istabā kvalitatī va, numuriņ i gaiš i, mums bija skats uz jū ru. Horvā tija jau no pirmā s minū tes rada iespaidu par klusā ko un mierī gā ko valsti pasaulē , ja brauc no Pulas uz Umagu, tā ir pusotra stunda - divas, tā pē c ir iespē ja ī sumā apskatī t visu valsti. Ir daž ā das viesnī cas, nabadzī gā kas, ne tik izsmalcinā tas, ar lielu skaitu trokš ņ ainu tū ristu. Tiem, kam ir Š engenas zona, ir pieejamas ekskursijas no Umagas uz Venē ciju, kas atrodas pā ri jū rai. Paš ā Umagā nav daudz ko redzē t, patī kama ostas pilsē ta, daudz jahtu. No viesnī cas lī dz Umagas centram kursē maksas vilciens. Gaiss ir iespaidī gs, ciedri un ar sā lsū deni piesā tinā ts gaiss spē j radī t brī numus ar veselī bu tiem, kas 10 stundas dienā strā dā smacī gā pilsē tā . Lai veiksmī gs ceļ ojums visiem, kas izvē las š o viesnī cu.
аватар gfbd
 •  apceļots 20 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viss jauns, kā rtī gs un tī rs. Ē dieni restorā nā ir garš ī gi un kvalitatī vi. Arī apkā rtne ir ļ oti patī kama. Ja tev ir istaba ar skatu uz jū ru, sagatavojies tam, ka vakarā zem taviem logiem bū s koncerti (ir skatuve) lī dz 11-12. … Tomēr ▾ Viss jauns, kā rtī gs un tī rs. Ē dieni restorā nā ir garš ī gi un kvalitatī vi. Arī apkā rtne ir ļ oti patī kama. Ja tev ir istaba ar skatu uz jū ru, sagatavojies tam, ka vakarā zem taviem logiem bū s koncerti (ir skatuve) lī dz 11-12. . . Kad bijā m, visas izrā des bija paredzē tas tikai vā cieš i, lai gan krievu ir gandrī z tikpat daudz. Viesnī cas personā ls ir ļ oti draudzī gs. Vā rdu sakot, mums tur ļ oti patika.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель расположен в нескольких шагах от Адриатического моря. Состоит из двух корпусов: главного и корпуса Residence. В 2013 году в рамках реконструкции отеля был проведен ремонт пляжной зоны, а также лобби и всех номеров.

Atrašanās vieta 1,5 км от г. Умаг. 85 км от аэропорта Пулы.
Pludmales apraksts Пляж протяжённостью 300 м. Платформа.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Лобби-бар, бар на пляже, главный ресторан, a la carte ресторан.

Камера хранения багажа, круглосуточная стойка регистрации, факс/ксерокопирование, сувенирный магазин, доставка еды и напитков в номер.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • autostāvvieta
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Мини-клуб (5-12 лет, открыт с 10:00 до 13:00), мини-дискотека.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
Telpu apraksts

Всего 217 номеров в главном 4-этажном корпусе и 86 номеров в 2-этажном корпусе Residence.

Istabās

Спутниковое телевидение, телефон, мини-бар, сейф, кондиционер, ванная комната с ванной, фен, балкон.

Adrese Šetalište Miramare 1, 52470 Umag, Istria, Croatia
Tālruņi: +385 52 714 000
Tīmekļa vietne: Umag Plava Laguna Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой. В отеле есть водные развлечения.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.