Aurora Plava Laguna Hotel 4*– Atsauksmes

3
Novērtējums 8.010
8.0 Numurs
9.0 apkalpošana
9.0 Tīrība
8.0 Uzturs
10.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas tieši pie Adrijas jūras, 2,5 km attālumā no Umagas centra. Viesnīca ir daļa no labi zināmās Sol Melia viesnīcu ķēdes un šodien ir viena no labākajām reģionā.Vairāk →
аватар Tinaword
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Kā pē c es atpū tos Horvā tijā , ir grū ti izskaidrot, un tā pē c es to nedarī š u. Tas notika. Viesnī ca, kurā atpū tā mies, saucā s Sol Aurora, 2.5 km no Umagas pilsē tas. Tas atrodas Horvā tijas ziemeļ os. Kam ļ oti interesē , tad viesnī cas mā jaslapā ir viesnī cas foto un cenas. … Tomēr ▾ Kā pē c es atpū tos Horvā tijā , ir grū ti izskaidrot, un tā pē c es to nedarī š u. Tas notika. Viesnī ca, kurā atpū tā mies, saucā s Sol Aurora, 2.5 km no Umagas pilsē tas. Tas atrodas Horvā tijas ziemeļ os. Kam ļ oti interesē , tad viesnī cas mā jaslapā ir viesnī cas foto un cenas. Viesnī cas galvenā priekš rocī ba ir viss iekļ auts un viesnī cai ir vieta paš valdī bas pludmalē viesnī cas viesiem, kur par sauļ oš anā s krē sliem nav jā maksā (15 kunas = nedaudz vairā k par 3 USD). Es nepajautā ju, cik lietussargi maksā .
Telpā viss nav nekā ds. Tī rs un kā rtī gs. Apbrī nojami, ka tur visi dzer ū deni no krā na, arī es to tur dzē ru un pat ņ ē mu lī dzi pudelē , kad devos ekskursijā s. Un gaiss ir ļ oti tī rs. Tik tī rs, ka es, kas maz pievē rsa uzmanī bu smē ķ ē tā jiem Rostovā , pē kš ņ i sā ku asi neciest tabakas smaku. Š ī smarž a mani tik ļ oti nokaitinā ja, ka biju ļ oti pā rsteigta. Nu, pludmalē viņ a pat mainī ja savu atraš anā s vietu. Pirmā s septiņ as naktis gulē ju perfekti bez sapņ iem. Un astotajā naktī es sapņ oju murgus. No rī ta aizgā ju uz tualeti un sajutu aso dū mu istabas smaku. Kaimiņ i ir mainī juš ies. Ir ievā cuš ies mū su lī dzpilsoņ i krievi, kuriem likumi nav rakstī ti un visur pī pē . Viņ a jautā ja par savu minē jumu kalponei, kura apmulsusi paraustī ja plecus. Horvā tijā cilvē ki iztiku pelna no tū risma. Un izteikt viņ iem piezī mi ir lī dzvē rtī gi atteikumam strā dā t. Valstī ir 25% bezdarbnieku. Un vasara ir peļ ņ as sezona.
аватар natik_2004_05
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pirmajam ā rzemju ceļ ojumam nolē mu izvē lē ties Horvā tiju un nenož ē loju. Horvā tija ir ļ oti skaista valsts. Tikai sezonas beigas nav tas labā kais laiks atpū tai, bet man nebija citas izvē les. . . Viesnī ca vairā k domā ta ģ imenē m, viss ļ oti mierī gi un izmē rī ti. … Tomēr ▾ Pirmajam ā rzemju ceļ ojumam nolē mu izvē lē ties Horvā tiju un nenož ē loju. Horvā tija ir ļ oti skaista valsts. Tikai sezonas beigas nav tas labā kais laiks atpū tai, bet man nebija citas izvē les. . . Viesnī ca vairā k domā ta ģ imenē m, viss ļ oti mierī gi un izmē rī ti. Bija daudz itā ļ u, vā cieš u un franč u. Teritorijā ir daudz priež u ar veiklā m vā verē m, un jū ras gaisa kombinā cija ar priež u skuju smarž u bija vienkā rš i nesalī dzinā ma. Jū ra ir ļ oti tī ra, pirmā s trī s dienas bija pilnī gi iespē jams peldē ties, temperatū ra to ļ ā va.
Viesnī cas serviss labs, personā ls uzmanī gs, istabiņ a tī ra.
Mī nusi:
1. Daž kā rt ļ oti lē ns personā ls, kas apkalpoja tieš i tajā zā lē , kur atradā s bufete;
2. Pē c trim dienā m no pludmales tika izņ emti sauļ oš anā s krē sli (izeja no perona), teritorijā atstā jot tikai tos, kas stā vē ja pie baseina. Reģ istratū rā atbildē ja, ka pie jū ras vairs nebū s sauļ oš anā s krē slu, jo sezona beigusies. Turklā t sauļ oš anā s krē sli tika tī rī ti ne tikai š ajā viesnī cā un š ajā pilsē tā .
3. Nepatī kamā kais bija tas, ka vienu dienu vakarā un otru dienu no rī ta nebija karstā ū dens. . . Knapi silts. Ļ oti vē sa laika apstā kļ os karstā ū dens trū kums bija ļ oti nepatī kams. Izskatā s, ka tur kaut kas ir saplī sis.
Animā cija...Vakaros skanē ja dzī vā mū zika, viņ i dziedā ja ļ oti labi un sirsnī gi daž ā dā s valodā s, tad kaut kā aiz ziņ kā rī bas aizgā ju uz Kabarē "Classico" uzstā š anos angļ u valodā . Principā neslikti, bet uz Umagu vairs nebrauktu. Mums vajag kaut ko jautrā ku.
Ekskursijas Horvā tijā ir forš as. . . Valsts tieš ā m ir apskates vē rta.
Ar cieņ u
Natā lija.
аватар dfgd_fjgdf
 •  apceļots 20 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ir lieliska. Es nezinu, kā pē c viņ i raksta 3 zvaigznes, apkalpoš anas ziņ ā - stabilas č etras. Apkalpoš ana, ē dieni, numuriņ i lieliski. Mū su kanā lu patiesī ba ir tikai TVC. Iesaku doties 20. jū nijā . Cenas joprojā m dievī gas, ū dens silts, bet vakaros ā rā vē ss, kā mā jā s. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir lieliska. Es nezinu, kā pē c viņ i raksta 3 zvaigznes, apkalpoš anas ziņ ā - stabilas č etras. Apkalpoš ana, ē dieni, numuriņ i lieliski. Mū su kanā lu patiesī ba ir tikai TVC. Iesaku doties 20. jū nijā . Cenas joprojā m dievī gas, ū dens silts, bet vakaros ā rā vē ss, kā mā jā s. Tad bū s karstā ks un daudz dā rgā ks. Iegā jā m istabā ar skatu uz parku, labi, ka nav uz jū ras - lī dz vē lam vakaram ir č ī kstē š ana vispirms pie baseina, tad no animatoru platformas. Tomē r, kurš nekaitina - lū dzu. Peldē ties var ne tikai no plī ts. 300 metrus pa labi gar krastu ir priež u parks - tur ir nobrauciens no akmeņ iem. Un vē l tā lā k gar piekrasti - nū distu pludmale, pussalā , kas izvirzī ta jū rā , starp daž ā m senā m drupā m. Tur ir ļ oti forš i, iesaku kaut reizi aizbraukt. Ieeja 3 eiro no cilvē ka, policists patrulē lī dz 19.00. Jū s nenož ē losiet. Tā ir tī ra un vienī gā vieta piekrastē , kur ir interesanti snorkelē t (tī kla nav).
Izklaides krastā ir minimums, lī dz 10:30 animatori izklaidē , starp citu ir ļ oti labi, bet viss angliski. Pē c tam, kad viņ i beidzas, viesnī ca izmirst - visi guļ . Nav vajadzī gas ilū zijas, ka Umagā ir jautrā k. Viņ i aizmieg vē l agrā k. Mums paveicā s, ka blakus viesnī cai atradā s kazino, kuru nedē ļ as nogalē s piepilda trakie itā ļ i. Viņ am lī dzi ir brī vdabas bā rs, kurā labi pavadī jā m laiku visus vakarus pē c kā rtas. Atkal ļ oti forš i kokteiļ i par 3 eiro gabalā un labs dī dž ejs. Manuprā t, š ī ir vienī gā vieta 5 km rā diusā piekrastē , kur naktī skanē ja mū zika.
Droš i varat doties uz š o viesnī cu, kā arī uz blakus esoš o Sol Koralj. Mazā k par č etrā m zvaigznē m, it ī paš i vecā s viesnī cā s, jums nevajadzē tu doties. Devā mies ekskursijā uz sarkano salu. Tur ir viesnī ca, tā pē c es neapskauž u tā s viesus. Saziņ a ar krastu notiek tikai ar laivu, kas beidz kursē t plkst. 23. Paš ā salā nav kur iet, izņ emot viesnī cu bā rus - tie attiecī gi arī mirst pulksten 11. Viesnī ca ir kaila, to ieskauj panī kuš i krū mi, un visa veģ etā cija atrodas uz kaimiņ u salas, kurp ved zemesš aurums. Tiesa, tur jū ra ir ļ oti laba un oļ i mazi.
Ī sā k sakot, mē s normā li atpū tā mies, ko arī jums novē lam


iemiesojums murka2004
Vai varat, lūdzu, pastāstīt, kura pludmale un ieeja ūdenī atrodas šajā viesnīcā? Mēs vēlētos ceļot ar 6 gadus vecu bērnu.
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель расположен прямо на берегу Адриатического моря, в 2,5 км от центра Умага. тель входит в известную цепочку отелей «Sol Melia» и на сегодняшний день является одним из лучших в регионе.

Atrašanās vieta Расположен в 2,5 км от центра г. Умаг, 81 км от аэропорта г. Пула.
Pludmale
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, факс/ксерокопирование, доставка еды и напитков в номер, сувенирный магазин.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu klubs
Izklaide un sports Бадминтон, мини-гольф, дартс, стрельба из лука, стрельба из винтовки, пилатес, аквааэробика, шахматы, карты, домино.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • volejbols
  • futbola laukums
  • izjādes centrs
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle
  • aerobika
  • jogas nodarbības
  • ūdens aktivitātes
  • niršana
  • animācija
Telpu apraksts

Всего 306 номеров в 3-этажном здании.

Istabās

Сейф, беспроводной интернет, спутниковое телевидение, балкон, телефон, рабочий стол

Adrese Katoro 18, 52470 Umag, Istria, Croatia
Tālruņi: +385 52 717 000
Tīmekļa vietne: Aurora Plava Laguna Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, теннис, волейбол, футбол. Любители конных прогулок могут обратиться в центр верховой езды. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой, йогой. В отеле есть водные развлечения. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.