Bluesun Alga 4*– Atsauksmes

11
Novērtējums 7.710
№2 viesnīcas reitingā Tucepi
7.6 Numurs
8.6 apkalpošana
8.6 Tīrība
9.4 Uzturs
8.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Tučepi pludmalē, 10 metru attālumā no jūras. Pludmale pie viesnīcas ir viena no labākajām reģionā. Viesnīca ir lieliski piemērota relaksējošām ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар Anet24
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Laba viesnī ca. Pirmais iespaids par PSRS, bet tad uzskatī ja par normā lu, ē diens labs (garš ī gi gatavo), apkalpoš ana arī laba, istabā durvis vē ra 4-5 reizes ((bē rniem animā cija (diskotē ka). Nevar jā salī dzina ar viesnī cu Makarskā (Park Hotel) - ļ oti labi, bet tā m ir daž ā das cenas. … Tomēr ▾ Laba viesnī ca. Pirmais iespaids par PSRS, bet tad uzskatī ja par normā lu, ē diens labs (garš ī gi gatavo), apkalpoš ana arī laba, istabā durvis vē ra 4-5 reizes ((bē rniem animā cija (diskotē ka). Nevar jā salī dzina ar viesnī cu Makarskā (Park Hotel) - ļ oti labi, bet tā m ir daž ā das cenas. Biju parkā nedē ļ u Algā , ja atgriezī š os Horvā tijā , atgriezī š os Algā !
аватар Mary55
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ceļ oju ar vī ru augusta sā kumā . Braucā m ar Tez Tour – nepievī la. Visiem patika. Kad braucā m uz Horvā tiju, ilgi nevarē jā m izvē lē ties viesnī cu. bija daudz negatī vu atsauksmju un tajā paš ā laikā senas. Bija sajū ta, ka tur vispā r neviens neiet. … Tomēr ▾ Ceļ oju ar vī ru augusta sā kumā . Braucā m ar Tez Tour – nepievī la. Visiem patika. Kad braucā m uz Horvā tiju, ilgi nevarē jā m izvē lē ties viesnī cu. bija daudz negatī vu atsauksmju un tajā paš ā laikā senas. Bija sajū ta, ka tur vispā r neviens neiet. Varu droš i teikt, ka š ī s vecā s atsauksmes biež i vien vairs nav patiesas. Mums paveicā s, ka Š engenas vī zu vē l nevajadzē ja (tagad jau vajag). Uzdodiet jautā jumus - ar prieku atbildē š u
пляж возле отеля вид из номера вода вдоль набережной на территории отеля возле центрального входа в отель слева вход в отель отель ночью
аватар Kiev2000
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ceļ ojā m ar sievu un diviem bē rniem (4 gadi 9 mē neš i; 2 gadi 2 mē neš i) no 16.06. 2012 lī dz 23.06. 2012 uz Bluesun Alga viesnī cu, kas atrodas Tuč epos. Sā kš u pē c kā rtas. Mē s lidojā m uz Horvā tiju ar Newstravel, IBCI saimnieku. … Tomēr ▾ Ceļ ojā m ar sievu un diviem bē rniem (4 gadi 9 mē neš i; 2 gadi 2 mē neš i) no 16.06. 2012 lī dz 23.06. 2012 uz Bluesun Alga viesnī cu, kas atrodas Tuč epos.
Sā kš u pē c kā rtas. Mē s lidojā m uz Horvā tiju ar Newstravel, IBCI saimnieku. No lidostas lī dz viesnī cai apmē ram 2 stundas, varbū t vairā k, varbū t mazā k, tas jau atkarī gs no tā , cik viesnī cas jā paceļ pa ceļ am.
Viesnī ca atrodas pirmajā lī nijā no jū ras. Pati Tuč epu pilsē tiņ a ir neliela, visā piekrastē ir krastmala ar veikaliem un kafejnī cā m. Pludmale ir oļ aina, bet tā kā ū dens mū su uzturē š anā s laikā jū rā bija ļ oti auksts, tad nepeldē jā mies. To kompensē ja fakts, ka ū dens viesnī cas baseinos ir jū ra. Pie viesnī cas ir vairā ki baseini - pieauguš ajiem max 1.70 m, č etriem bē rniem 0.7 m, 0.6 m, 0.5 m, kā arī bradā jamais baseins un joprojā m ir iekš telpā s. Sauļ oš anā s krē slu pie baseiniem jū nijā pietika visiem. Pie jū ras viens sauļ oš anā s krē sls maksā.30 kunas un tikpat daudz par lietussargu. Ja jū s ejat pa kreisi vai pa labi, jū s varat atrast lē tā k. Priedes aug visā pludmalē , un daudzas atrodas to ē nā .
Kas attiecas uz istabu, tad man tā likā s maza. Pē c vauč era mū su istabiņ a saucā s 2+2, bet pē dē jo gadu laikā ar tik mazu skaitu nebiju sastapies. Principā , ja jū s neplā nojat pavadī t atvaļ inā jumu istabā , tas nav bū tiski. Un mums nepaveicā s ar telpas novietojumu. No mū su balkona pavē rā s skats uz ielu, kas ved uz krastmalu, un tur notiek nemitī ga kustī ba. mopē di, tas bija ī paš i kaitinoš i vakarā un naktī (tas ir kaitinoš i zzzzzzz), tā pē c man vienmē r nā cā s gulē t ar aizvē rtu balkonu. Un turklā t no š ī s puses piezvana transports, kas apkalpo viesnī cu. Istaba tika iztī rī ta un dvieļ i mainī ti katru dienu.
Kas attiecas uz valū tas maiņ u, tad to viesnī cā un krastmalā ir daudz, viņ i strā dā septiņ as dienas nedē ļ ā . Tuč epos kurss bija 7.41 un citā s pilsē tā s 7.48. Ņ emot vē rā , ka eiro nopirkā m Kijevā plkst. 10.16, sanā k, ka 1 kuna ir 1.35 UAH.
Mums patika ē diens restorā nā . Brokastis, kā jau jebkurā Eiropas viesnī cā , ir olu kultenis, omletes, konditorejas izstrā dā jumi, pā rslas, piena putras, desiņ as, speķ is, cepti dā rzeņ i, salā ti, grauzdiņ i, cepumi, augļ i utt. Vakariņ as ir ī sta pā rē š anā s. Kā dus piedevas vē laties, daž ā das gaļ as, salā tus, konditorejas izstrā dā jumus, saldē jumu, augļ us (arbū zi, melones, ananā sus, nektarī nus, ā bolus, bumbierus). Ī sā k sakot, laiziet pirkstus. Dzē rieni vakariņ ā s tomē r ir apmaksā ti, tā pat kā visā s Eiropas viesnī cā s. Ņ emot vē rā , ka ieraš anā s dienā mums nebija laika vakariņ ā m, izbraukš anas dienā lū dzā m apmeklē t vakariņ as, lai gan tas nebija paredzē ts, viņ i devā s mums pretī .
Atpū tnieku kontingents ir ap 20% ukraiņ u un krievu, 60% vā cieš i un briti (pā rsvarā pensionā ri) un atlikuš ie 20% ir slovā ki, poļ i, skandinā vi u. c.
Mani pā rsteidza klasiskā s auto nomas trū kums kā citā s valstī s. Esam pieraduš i, ka kū rortpilsē tā s pie nomas kompā nijā m stā v maš ī nas un uzreiz var izvē lē ties maš ī nu un izbraukt uz tā s. Š eit viss ir savā dā k.
Ar maš ī nu braucā m uz Trogiru, iesaku to apmeklē t, skaista pilsē tiņ a. Devā mies uz Splitu, kas mums nemaz nepatika. Izskatā s pē c pamatī ga bazā ra starp drupā m, nekā interesanta. Un mē s devā mies uz Dubrovniku, tas noteikti ir labs, bet bija ļ oti karsts (38 grā di). Pilsē tā iesaku uzbraukt ar troš u vagoniņ u uz kalna virsotni, tur paveras burvī gs skats uz visu pilsē tu (bildes bū s forš as). Pacelš anas un nolaiš anā s izmaksas ir 87 kunas, bē rnam no 4 gadu vecuma 40 kunas.
Ja ē dat bez bē rniem, Plitvices ezeri noteikti ir jā apmeklē , lī dz tiem ir ļ oti garš brauciens, un to vē lams darī t ar autobusu.
Rezultā ts. Principā viesnī ca ir laba un ieteiktu arī citiem.
аватар oyurchenko
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ceļ oju kopā ar sievu un 8 gadus veco dē lu. Lieliska viesnī cas atraš anā s vieta - 1 lī nija, tieš i pā ri promenā dei - mazo oļ u pludmale ar priedē m krastā . Jū ra ir ļ oti tī ra. Solā rijs pludmalē - 40 kunas (pē c 1. … Tomēr ▾ Ceļ oju kopā ar sievu un 8 gadus veco dē lu. Lieliska viesnī cas atraš anā s vieta - 1 lī nija, tieš i pā ri promenā dei - mazo oļ u pludmale ar priedē m krastā . Jū ra ir ļ oti tī ra. Solā rijs pludmalē - 40 kunas (pē c 1. septembra - 25 kunas), var iztikt ar putuplasta paklā jiņ iem (pā rdod visur, cena 80-100 kunas).
Rezervē ts numurs ar skatu uz parku. Apmetā s sā nu spā rnā , lai no balkona varē tu redzē t jū ru. Personā ls runā krieviski, draudzī gs un izpalī dzī gs.
Ē dinā š ana - brokastis/vakariņ as. Pietiekami apmierinoš i, tur, ka pusdienā s tika galā ar augļ iem un jogurtiem. Tuvumā visu var nopirkt. Reizē m promenā dē ved vietē jā s vī nogas, vī ģ es - cenas zemā kas nekā mā jā s : )
Iespaidi tikai pozitī vi! Jū tieties brī vi izvē lē ties š o viesnī cu (starp citu, jaunā ko un modernā ko no trim Bluesun viesnī cā m Tuč epi)
аватар asawa
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Normā la Eiropas viesnī ca. Bez burvī bā m, bet viss ē rti, tī rs, personā ls ļ oti draudzī gs. Labs ē diens ir diezgan garš ī gs un daudzveidī gs, lai gan dzē rieni ir maksas - diezgan dā rgi. Diezgan ē rti ģ imenē m ar bē rniem: bē rnu baseins, augstie krē sli restorā nā , bē rnam var paņ emt ē dienu no bufetes ē dienkartes (klā t bija jogurti un pā rslas), katru vakaru mini diskotē ka, blakus viesnī cai neliels rotaļ u laukums. … Tomēr ▾ Normā la Eiropas viesnī ca. Bez burvī bā m, bet viss ē rti, tī rs, personā ls ļ oti draudzī gs. Labs ē diens ir diezgan garš ī gs un daudzveidī gs, lai gan dzē rieni ir maksas - diezgan dā rgi. Diezgan ē rti ģ imenē m ar bē rniem: bē rnu baseins, augstie krē sli restorā nā , bē rnam var paņ emt ē dienu no bufetes ē dienkartes (klā t bija jogurti un pā rslas), katru vakaru mini diskotē ka, blakus viesnī cai neliels rotaļ u laukums. Internets ir bezmaksas. Agri no rī ta jā ieņ em vieta pie baseiniem, bet kā pē c visu dienu gulē t pie baseina, ja es nesaprotu Adrijas jū ru 10 metru attā lumā . Pludmale iepretim viesnī cai ir ļ oti š aura, labā k iet 50 metrus pa pludmali uz Neptun viesnī cas pusi, tur pludmale ir daudz labā ka: plaš ā ka, vairā k koku un mazā ku oļ u.
аватар irina5226
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Apkalpoš ana viesnī cā ir laba, bet kopumā nevelk pie 4. Ē diens ir vidē js, bet vakariņ ā s vienmē r pasniedz jū ras velš u ē dienu (daudz gliemeņ u) un ē dieni neatkā rtojas. Vakariņ u cenā nav iekļ auti dzē rieni (jā pē rk arī bezalkoholiskie dzē rieni), tač u labā k ņ emt lī dzi, jo. … Tomēr ▾ Apkalpoš ana viesnī cā ir laba, bet kopumā nevelk pie 4. Ē diens ir vidē js, bet vakariņ ā s vienmē r pasniedz jū ras velš u ē dienu (daudz gliemeņ u) un ē dieni neatkā rtojas. Vakariņ u cenā nav iekļ auti dzē rieni (jā pē rk arī bezalkoholiskie dzē rieni), tač u labā k ņ emt lī dzi, jo. ū dens cena restorā nā ir 2 reizes augstā ka nekā veikalā .
Pludmale atrodas tieš i viesnī cas priekš ā , š ajā ziņ ā atraš anā s vieta ir lieliska. Pludmale ir akmeņ aina, peldē š anai č ī bas nav vajadzī gas. Bet, ejot apmē ram 15 minū tes pa labi no viesnī cas gar krastu un garā m pamestai viesnī cai un T veida molam, jū s varat nokļ ū t ļ oti skaistā pludmalē , kas gludi pā rvē rš as par nū distu pludmali. Tur ir lieliski snorkelē t, bet oļ i ir lielā ki.
Pē c ciemata atraš anā s vietas: gan uz Splitu, gan uz Dubrovniku - 1.5-2 stundu brauciens. Ceļ i ir kvalitatī vi, bet sastā v no "vī ramā tes mē lē m" un nedzirdī giem pagriezieniem. Tā pē c, ja ī rē jat automaš ī nu, esiet gatavi mierī gam un uzmanī gam braucienam. Principā ar sabiedrisko transportu problē mu nav. Kaimiņ ciemā Makarskā var droš i braukt ar autobusu - 10 minū tes.
Uz slavenajiem Plitvices ezeriem labā k aizbraukt ar auto un uz pā ris dienā m. Netā lu ir ciems, kur par 20 eiro var noī rē t istabiņ u-dzī vokli, un pats mierī gi izstaigā t ezerus, gids nevienam nav vajadzī gs, un vienas dienas ekskursija turp un atpakaļ aizņ em apmē ram 12 stundas. Tas pats attiecas uz Dubrovniku. Ņ emiet vē rā , ka ceļ š uz Dubrovniku iet caur Bosniju, tā pē c neaizmirstiet savu pasi.
Kopumā viesnī ca ir piemē rota relaksē još ā m brī vdienā m. Es nevaru neko teikt par animā ciju, jo. septembrī tā gandrī z nebija. Savukā rt vakaros pie atvē rtā bā ra tiek atskaņ ota dzī vā mū zika. Un vē l viena lieta: internets ir maksas un diezgan dā rgs.
аватар helga-lev
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
kad piedā vā ja Aļ ģ i, vajadzē ja ā tri pieņ emt lē mumu - iepriekš ē jā s ziņ as dē ļ gandrī z atteicos....ļ oti, ļ oti, ļ oti Bijā m 2010. gada jū nijā . . laikam Horvā tijai tas bija sezonas sā kums, jo. … Tomēr ▾ kad piedā vā ja Aļ ģ i, vajadzē ja ā tri pieņ emt lē mumu - iepriekš ē jā s ziņ as dē ļ gandrī z atteicos....ļ oti, ļ oti, ļ oti
Bijā m 2010. gada jū nijā . . laikam Horvā tijai tas bija sezonas sā kums, jo. lidmaš ī na bija tikai 2/3 pilnas un neteica, ka viesnī cā ir daudz cilvē ku.
1) ceļ š.... lidosta sadalī ta, principā nav tā lu no mā koņ iem - mē s tur nokļ uvā m 40 minū tē s, bet viņ i visus pā rvadā ja vairā k nekā.1, 5 stundu
2) istabiņ a . . reģ istrē š anā s 14, un ieradā mies 11 - iekā rtojā mies bez problē mā m. . istabiņ a atbilst foto: tī ra, kā rtī ga, veļ a mainī ta bez dzeramnaudas, istaba iztī rī ta...problē ma ar seifi tieš ā m eksistē - ne pirmo reizi karte strā dā , bet principā viss ir pacieš ams
3) ū dens . . vietē jie dzer ū deni no krā na - es neuzdroš inā jos. salī dzinā jumam: kolas cena istabā.13 kuni, bā rā - 13 kuni, veikalā.50m attā lumā - 7-8 kuni, ja nav slinks un tiek lī dz lielveikalam - 4-5 kuni; rieksti istabā - 12 kuni, lielveikalā - 2-3 kuni
4) viesnī ca...viesnī ca ir brī niš ķ ī ga, personā ls ir draudzī gs . . Es tikai nesapratu - kā pē c tik daudz galdiņ u? tik daudzi cilvē ki ar viņ iem neatpū š as...baseinā ir jū ras ū dens, tieš ā m labā k vietas ieņ emt iepriekš (lai gan drī zā k ne vietas, bet lietussargi, sauļ oš anā s krē sli vienmē r ir bez maksas)
5) animā cija . . no animā cijas vingroš ana no rī ta, joga pē cpusdienā , ū dens aerobika pē cpusdienā , dzī vā mū zika un loto vakaros . . bē rnu animā cija atrodas kaimiņ u neptū nā (paņ ē ma un atveda bē rnu uz tuvē jo viesnī ca)
6) ē diens. . . ē diens brī niš ķ ī gs: garš ī gs, veselī gs, barojoš s. . . bet ū dens ir samaksā ts, lai gan, ja neesi pabeidzis, vari atstā t pudeli uz galda un gaidī s plkst. nā kamā ē dienreize. .
š eit ir runa par viesnī cu, bet par valsti, kas jums jā lasa citā s vietnē s. valsts tieš ā m ir skaista. než ē lojiet naudu - brauciet ekskursijā s.
mū su ceļ ojumu rī kotā js horvā tijā bija panorā mas skats. . milzī gs respekts Lenegidam. . .
apmeklē ju Sibeniku, Krkas parku, Makarskas pilsē tu, Biokovo parku - es apskauž u sevi, ka apmeklē ju š ī s vietas...
nā kamgad atkal tur - nesanā ca aizbraukt uz Dubrovniku un salā m....Varu arī eksperimentē t ar viesnī cu, bet pilsē ta noteikti ir Tucepi
Iesaku ņ emt lī dzi - paklā jiņ us, pludmales dvieļ us un pludmales č ī bas (lai gan principā tur var nopirkt visu)
аватар fatrat
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Es tur atpū tos desmit dienas 2009. gada jū nija vidū . No trū kumiem - telpa it kā divlī meņ u, pa vidu diezgan stā vs pakā piens. Š ā da arhitektoniskā risinā juma jē ga palika neskaidra, tač u pastā vē ja risks aizmigt, tā pē c iesaku ievē rot ī paš u piesardzī bu. … Tomēr ▾ Es tur atpū tos desmit dienas 2009. gada jū nija vidū . No trū kumiem - telpa it kā divlī meņ u, pa vidu diezgan stā vs pakā piens. Š ā da arhitektoniskā risinā juma jē ga palika neskaidra, tač u pastā vē ja risks aizmigt, tā pē c iesaku ievē rot ī paš u piesardzī bu. Telpā ar nestrā dā još u kondicionieri uzreiz rodas dī vaina nepatī kama slapja smaka, lai no tā s atbrī votos, pastā vī gi jā tur ieslē gts kondicionieris, un tam reģ istratū rā jā pasū ta papildus plastmasas atslē ga. . Pludmale ir š aura, un uz tā s bagā tī gi augoš o priež u dē ļ tā ir vē l mazā ka, daž reiz nevar apgriezties, ieeja jū rā , tā pat kā visur citur Horvā tijā , ir bez uzraudzī bas, un, pats pā rsteidzoš ā kais, kas Horvā tijā vē l nekad nav bijis, jū ra ir atklā ti sakot dubļ aina un netī ra, peld visā di atkritumi. Visi plusi (kas bija arī , piemē ram, brī niš ķ ī gs restorā ns ar veiklu galveno viesmī li) neatsver š os trū kumus, tā pē c nevaru ieteikt ne viesnī cu, ne Tucepi kopumā - ir daudz jaukā ku apskates vietu abos. Horvā tijā un ā rzemē s
аватар msfio
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Iespē ja doties uz Horvā tiju parā dī jā s ar degoš u biļ eti. Viss, ko es zinā ju par viesnī cu, bija nosaukums un fakts, ka viss nepiecieš amais atrodas numurā (vasarā ir grū ti doties atvaļ inā jumā bez gaisa kondicionē š anas). … Tomēr ▾ Iespē ja doties uz Horvā tiju parā dī jā s ar degoš u biļ eti. Viss, ko es zinā ju par viesnī cu, bija nosaukums un fakts, ka viss nepiecieš amais atrodas numurā (vasarā ir grū ti doties atvaļ inā jumā bez gaisa kondicionē š anas). Pati viesnī ca ar numuriņ iem gan ir nedaudz samocī ta, bet izdevā s atrast savē jo. Numurs - nav piekļ uves jū rai/baseinam, tikai ielas malā . Godī gi sakot, tas nespē lē ja nekā du lomu, jo mē s tur bijā m tikai pusdienlaikā un naktī . Labā k ir apbrī not skatu tieš i piekrastē . Istaba ir tī ra un ļ oti ē rta. Tī rī ja katru dienu, nomainī ja dvieļ us (galvenais izmet uz grī das, lai apkopē jai bū tu skaidrs, ka laiks vest jaunus), kā cerē ts tika pievienotas ziepes un š ampū ns. Nav jē gas atstā t dzeramnaudu. Jū ra ir ļ oti tuvu. Jū s atstā jat viesnī cu, un jū s jau esat tur. Vislabā k ir ierasties agri no rī ta (kad cilvē ku praktiski nav) un ieņ emt sev ē rtu vietu. Un tad vienkā rš i atstā jiet sastrē gumstundu, lai neviens to nepaņ emtu - un atgriezieties vē lreiz. Es nepavadī ju laiku sauļ oš anā s krē slos pie baseina, jo jū ra ir neticama. Pludmalē ir arī ē na no kokiem.
Ē diens. Ē diens ļ oti labs, daudzveidī gs. Vakariņ as parasti ir elegantas, ī paš i tiem, kas ē d veselī gu pā rtiku. Katram ir izvē le. Jū lijā uz galdiem jau bija pilnā apjomā arbū zi un melones. Daudz jū ras velš u. Personā ls ir ļ oti draudzī gs.
Pilsē tā ir daudz ā trā s ē dinā š anas, tikai restorā ni. Porcijas ir milzī gas. Tā tad, ja pasū tā t diviem, labā k aprobež oties ar vienu porciju.
Bijā m arī ekskursijā uz Dubrovniku. Tas bija grū ti karstuma dē ļ , un pilsē ta ir ļ oti interesanta.
Iesaku visiem apmeklē t Horvā tiju – daba un jū ra ir vienkā rš i maģ iski!
пляж Тучепи Вечер Хорватия Тучепи Море
аватар ascan
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca tieš ā m lieliska. Atrodas kalnu pakā jē , lielisks personā ls. Teritorija tomē r ir neliela, tā pat kā visā s Horvā tijas viesnī cā s. Jū ra atrodas ļ oti tuvu viesnī cai, jā iet cauri pastaigu laukumam. Pastaigas zona sastā v no kafejnī cā m, restorā niem un veikaliem. … Tomēr ▾ Viesnī ca tieš ā m lieliska. Atrodas kalnu pakā jē , lielisks personā ls. Teritorija tomē r ir neliela, tā pat kā visā s Horvā tijas viesnī cā s. Jū ra atrodas ļ oti tuvu viesnī cai, jā iet cauri pastaigu laukumam. Pastaigas zona sastā v no kafejnī cā m, restorā niem un veikaliem. Ē diens viesnī cā ir labs, lai gan nepavisam nav daudzveidī gs, daudz jū ras velš u un augļ u. Ieeja jū rā sastā v no akmeņ iem, tie nav lieli, bet nav ī paš i patī kami iet, lai gan tas ir pieļ aujams.
Runā jot par izklaidi, ir tikai bā ri, restorā ni un kafejnī cas, nav diskotē ku. Viesnī cā ir animā cija, tač u tā ir paredzē ta tikai bē rniem, un vakaros ir dzī vā mū zika.
Kopumā mans iespaids par viesnī cu bija ā rkā rtī gi pozitī vs, uz turieni var doties bez bailē m, ja ī paš i nesatrauc brī vā kas izklaides, t. i. dzer un klausies mū ziku, tad pā rē jo novē rtē si ar 5 ballē m.
Parādīt vairāk »


iemiesojums nataliazats
Jautājums par laikapstākļiem
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums Olet
Pastāsti man, lūdzu, kā es varu organizēt pacelšanos uz Biokovo? Vai ir iespējams ar kājām (mēs neesam alpīnisti), vai ir speciāls ceļš uz Svētā Jurija virsotni? Vai ir līdzīga ekskursija uz augšu? Kādi ir iespaidi par trošu vagoniņu un kur tas atrodas Tučepi?
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
iemiesojums ZRN13
Sakiet, vai pastaigas attālumā no viesnīcas ir kāds tirgus vai vieta, kur var nopirkt augļus?
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель расположен на пляже в городе Тучепи, в 10 метрах от моря. Пляж напротив отеля является одним из лучших в регионе. Отель идеально подойдёт для спокойного семейного отдыха.

Atrašanās vieta Расположен в 1 км от центра г. Тучепи, в 85 км от аэропорта г. Сплит, в 5 км от г. Макарска.
Pludmales apraksts Море в 10 м.
  • 1. rinda
  • oļu pludmale
Viesnīcā

3 ресторана, 3 бара. Летняя терраса. Открытый бассейн и джакузи с морской водой, закрытый бассейн, детский бассейн. Конференц-залы на 70 и 300 мест. Круглосуточная стойка регистрации. Хранение багажа.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Мини-клуб и мини-диско (весь сезон). Открытая игровая детская площадка. Открытый детский бассейн.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
Izklaide un sports На свежем воздухе: теннис (5 грунтовых кортов), футбол, мини-футбол, баскетбол, гандбол, боулинг, волейбол на песке, футбол на песке, настольный теннис.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • volejbols
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 356 номеров (из них 3 апартамента) в 5-этажном здании отеля.

Istabās

Кондиционер, телефон, спутниковое телевидение, мини-бар, ванная комната, телефон (в апартаментах), сейф (в апартаментах), джакузи (в апартаментах).

Adrese Драчевице 35, 21325 Тучепи
Tālruņi: Тел. +385 21 601 202
Tīmekļa vietne: Bluesun Alga
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, теннис, волейбол, баскетбол, футбол. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.