Medena Hotel 3*– Atsauksmes

31
Novērtējums 4.310
pamatā
31 atsaukt
№2 viesnīcas reitingā Trogira
3.6 Numurs
3.7 apkalpošana
4.1 Tīrība
5.3 Uzturs
4.4 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Seget Donji, netālu no Trogiras un Splitas pilsētām. Viesnīca atrodas gleznainā vietā blakus pludmalei. No viesnīcas paveras skaists skats uz jūru. Diokletiāna pils Splitā atrodas 30 km attālumā. Piemērots ģimenēm.Vairāk →
аватар o.ieroshenko
 •  apceļots 7 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī cai ir 50 gadi, ē kā , kurā dzī vojā m, nepā rprotami nebija kapitā lremonta. Vanna daudzkā rt krā sota ar baltu krā su, krā sā ir plaisas. Balkonā flī zes atpaliek no grī das, starpsienas netī ras ar plaisā m, pie griestiem ir liela sē nī š u plankums. … Tomēr ▾ Viesnī cai ir 50 gadi, ē kā , kurā dzī vojā m, nepā rprotami nebija kapitā lremonta. Vanna daudzkā rt krā sota ar baltu krā su, krā sā ir plaisas. Balkonā flī zes atpaliek no grī das, starpsienas netī ras ar plaisā m, pie griestiem ir liela sē nī š u plankums. No mini kosmē tikas tikai ziepes. Istaba vienu dienu netika iztī rī ta, pat atkritumi netika izvesti, citreiz - ļ oti radoš a pieeja, maigi izsakoties. Piemē ram, uz balkona grī da nekad nebija tī ra, pelnu trauks tika izmests divas reizes nedē ļ ā . Vai arī paņ ē ma no gultas segu un nez kā pē c nolika blakus : ) It kā sū c vismaz (vismaz dzirdē ju putekļ sū cē ju dū koņ u). Restorā ns ir skaļ š , bet ē dnī ca nav slikta. Ē diens vienmuļ š , bet, manuprā t, nav slikts. Viesnī cas vestibilā karā jas daž i nodriskā ti plastmasas ziedi. Uz mī kstajā m mē belē m, kā arī uz krē sliem restorā nā ir taukaini traipi. Aiz viesnī cas nekā nav, jā brauc uz Trogiru, ja gribi pastaigā ties. Iespaidi no viesnī cas - Sovdepa.
Kam patī k Padomju Savienī bas brī vdienu mā jas - lū k.
аватар id134111536
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca atrodas aiz Trogiras (15-20 minū š u brauciens), teritorija ir sadalī ta divā s daļ ā s, viesnī ca un apartamenti (bungalo), dzī vojā m bungalo, tā pē c aprakstī š u Medena apartamentu teritoriju (tā to sauc ). Divstā vu bungalo diviem ī paš niekiem. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas aiz Trogiras (15-20 minū š u brauciens), teritorija ir sadalī ta divā s daļ ā s, viesnī ca un apartamenti (bungalo), dzī vojā m bungalo, tā pē c aprakstī š u Medena apartamentu teritoriju (tā to sauc ). Divstā vu bungalo diviem ī paš niekiem. Mā jā , kuru dabū jā m, nebija tik un tā , mē beles vecas, santehnika arī , sā kumā bijā m sarū gtinā ti par redzē to, bet saprotot, ka mā jā bū sim tikai pa nakti, nomierinā jies. Bija plī ts, visi virtuves piederumi, ledusskapis, televizors kas slikti rā dī ja un kondicionieris nestrā dā ja(bet piespiedā m labot un tas tika izdarī ts pirmajā dienā ). Visiem bija problē ma ar ž ā vē jot drē bes, un paš i cilvē ki ievilka virvi starp kokiem. Es domā ju, ka ne visi bungalo bija tik bē dī gi, daž as mā jas bija nokrā sotas, acī mredzot bija remonts, un mū su biļ ete bija lē tā kā , tā pē c mē s dabū jā m vecu mā ju. Jā , ir internets. Tagad par teritoriju un pludmalē m. . Ap bungalo priedes, olī vas, oleandri, tī rs, kopts, ir tirgus un kafejnī cas, 100 metrus no jū ras, pludmales ideā las, cilvē ku maz, no tā s puses kur viesnī ca pilna ar cilvē kiem. Rezumē jot, kopumā man viss patika, bija ē rti, klusi un ē rti, tas, ka mā ja bija maza un veca, nu tas tā , es tajā biju ļ oti maz, man š ķ iet, ka jautā jums ir cenā
аватар pozdnyakovalg
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
No pirmā acu uzmetiena viesnī ca atstā j labvē lī gu iespaidu: divas augstas ē kas, plaš a un skaista zā le, lielisks restorā ns un draudzī gi krieviski runā još i menedž eri reģ istratū rā , turpat ir siltummainis. Tiesa, numuriņ i ir ļ oti mazi (tā dē ļ daudzi tū risti nebija apmierinā ti ar viesnī cu), tač u tī ri un sakopti. … Tomēr ▾ No pirmā acu uzmetiena viesnī ca atstā j labvē lī gu iespaidu: divas augstas ē kas, plaš a un skaista zā le, lielisks restorā ns un draudzī gi krieviski runā još i menedž eri reģ istratū rā , turpat ir siltummainis.
Tiesa, numuriņ i ir ļ oti mazi (tā dē ļ daudzi tū risti nebija apmierinā ti ar viesnī cu), tač u tī ri un sakopti. Tajos ir viss, kas nepiecieš ams labai atpū tai: lielisks kondicionieris, kas vienmē r uzturē ja komfortablu gaisa temperatū ru telpā un neradī ja caurvē ju, neliels ledusskapis, galds, skapis, kā arī lielas un plaš as vannas istabas un balkons. .
Istabas un vispā r visur viesnī cā tika pastā vī gi tī rī tas, tā pē c vienmē r bija tī rs. Dvieļ i tika mainī ti katru dienu, palagi mums netika mainī ti nedē ļ as laikā , un vienreizē jā s lietoš anas š ampū ns un ziepes tika izsniegtas tikai vienu reizi, bet mums bija visi savi higiē nas lī dzekļ i, tā pē c mums bija vienalga.
Ē dieni restorā nā ir daudzveidī gi, dabī gi un ļ oti garš ī gi. Mums bija brokastis un vakariņ as, kurā s mē s ē dā m tik daudz, ka gandrī z vienmē r izlaidā m pusdienas. Vienī gais, ko nevarē ja lietot, bija kafija, kuru pat nevarē ja nosaukt par kafiju. Tā pē c mī ļ ā kais dzē riens un tē jkanna jā ņ em no mā jā m, jo ​ ​ labu kafiju š ajā valstī ir grū ti atrast. Viss pā rē jais ir 5++++++. Vakariņ ā s bija vairā kas gaļ as š ķ irnes, zivis, daž ā das zupas un piedevas, daudz dā rzeņ u un augļ u, divu veidu saldē jums un daž ā das kū kas. Viss ir ļ oti garš ī gs!
Viesnī cas personā ls ir draudzī gs un patī kams, vienmē r smaidī gs un strā dī gs. Visas pretenzijas un lū gumi tika ā tri izpildī ti un atrisinā ti.
Kopumā mē s izbaudī jā m uzturē š anos š ajā viesnī cā un ar prieku atgriezī simies tajā vē lreiz.
Умывальник в ванной комнате. Небольшая кровать со шкафом. Шкаф с холодильником и сейфом. Столик и выход на балкон. Телевизор. Вход в отель Холл отеля.
аватар proskove
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viss ir kā rtī bā )) … Tomēr ▾ Viss ir kā rtī bā ))
Пляжик)))
аватар lenak58
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
mums bija pē dē jā brī ž a atvaļ inā jums un nezaudē jā m naudu par tā du naudu Krimā mē s nesaņ ē mā m tā du prieku mē s dzī vojā m ekonomiskā istabā bez gaisa kondicionē š anas tur uz balkoniem bā ri bija slē gti uz dienu un plkst. … Tomēr ▾ mums bija pē dē jā brī ž a atvaļ inā jums un nezaudē jā m naudu par tā du naudu Krimā mē s nesaņ ē mā m tā du prieku mē s dzī vojā m ekonomiskā istabā bez gaisa kondicionē š anas tur uz balkoniem bā ri bija slē gti uz dienu un plkst. vakars istabā parasti gaiss ir brī niš ķ ī gs pret jū ru nav ž ē l pludmales ir publiskas jū ra ir caurspī dī ga silta ir labi iemā cī ties peldē ties istabā s tī ri katru dienu pā rtika labi augļ i un saldē jums katru dienu, lai gan viņ i to nedara 'vakarā nedzeru / kā visur Eiropā / sauļ oš anā s krē sli pa 3 eiro bet mež ā vietas ir daudz kas devā s skaistā s ekskursijā s tieš i krastā nevis no kompā nijas bet tieš i pludmalē kā nokā pt lī dz Krievu meitene Lena pludmali ir letak, bet visi gja ari uz zivju pikniku, krkas rezervā ts, ļ oti iesaku ekskursijas tev neatņ emt pludmali, jo ir jū ra un ezers ar ū denskritumu un tu izpeldē ties kafejnī cas promenā dē pie tragiras pilsē tas ar laivu par diviem eiro vienā virzienā kurš nav bijis Itā lijā saņ em divus vienā traģ ikas vecā daļ a ir tieš i Venē cija vai florence ir kur nodarboties ar sportu bet diskotē ka nē , var staigā t pa krastmalu vai istabā TV, bet ticiet man, vispā r var uzreiz gulē t.
аватар www.bigmir.net
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Varbū t esmu pā rā k optimistisks, bet man viss patika. Dzī voju vienvietī gā istabā sestajā stā vā ar skaistu skatu uz jū ru. Luksusa numurs ar ledusskapi, fē nu, bezmaksas seifu, gaisa kondicionē tā ju, diviem tā lruņ iem, TV. … Tomēr ▾ Varbū t esmu pā rā k optimistisks, bet man viss patika. Dzī voju vienvietī gā istabā sestajā stā vā ar skaistu skatu uz jū ru. Luksusa numurs ar ledusskapi, fē nu, bezmaksas seifu, gaisa kondicionē tā ju, diviem tā lruņ iem, TV. Liela gulta ar diviem spilveniem. Vannas istabā uz cilvē ku bija pieci dvieļ i, kas tika mainī ti katru dienu. Ziepes, š ampū ni, vā ciņ i.
Viesnī ca un teritorija ir tī ra, restorā nu var saukt par restorā nu, nevis ē dnī cu, forš as mē beles, un tā s tiek pasniegtas arī vakarā .
Izbraukš anas dienā ī rē jā m ekonomisko klasi, lai uz pusi dienas atstā tu somas, tad, protams, bijā m pā rsteigti par istabu lī meni un atš ķ irī bu. Mana istaba nav daudz dā rgā ka, bet pirmo stā vu istabā s gribas vienkā rš i nomirt, nevis atpū sties.
Вид с балкона
аватар lilykirik
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Sveiki. atvaļ inā jums 2012. gada augustā . Nevaru sniegt viennozī mī gu vē rtē jumu. Viss atkarī gs no ceļ ojuma mē rķ a un kompā nijas. Ģ imenē m ar bē rniem un veciem cilvē kiem noteikti patiks. Kluss, mierī gs, liela, skaista teritorija, ļ oti garš ī gs ē diens, kvalitatī va, brī niš ķ ī ga jū ra. … Tomēr ▾ Sveiki. atvaļ inā jums 2012. gada augustā . Nevaru sniegt viennozī mī gu vē rtē jumu. Viss atkarī gs no ceļ ojuma mē rķ a un kompā nijas. Ģ imenē m ar bē rniem un veciem cilvē kiem noteikti patiks. Kluss, mierī gs, liela, skaista teritorija, ļ oti garš ī gs ē diens, kvalitatī va, brī niš ķ ī ga jū ra. Horvā tija pati par sevi rada Eiropas, skaistas valsts sajū tu. Tas ir arī interesanti dabas mī ļ otā jiem (daudzi rezervā ti) un daudzā m vē sturiskā m vietā m un ekstrē mo sporta veidu. No viesnī cas mī nusiem: tieš ā m ir garlaicī gi. . . pie viesnī cas nav diskotē kas, krastmalā ir pā ris bā ri, kur skan deju mū zika, bet nez kā pē c neviens nedejo, ir ļ oti maz jaunieš u. vispā r, istabas ir ļ oti vecas, nav gaisa kondicionē š anas, nav ledusskapja. Vispā r ģ imene-bē rni-pensionā rs viesnī ca. Bet vienalga man patika. Saglabā ts ē diens un Horvā tijas skaistums
аватар eko_dom
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Pirms doš anā s uz š o viesnī cu lasī ju daudz atsauksmes un daudzas nebija ī paš i pozitī vas, bet tomē r devā mies. Jā , daudz kas atbilst viņ u rakstī tajam. Gadī jā s tā , ka pē c uzturē š anā s viesnī cā es jutos slikti un tikai pateicoties personā la viesnī cas savlaicī gai rī cī bai, tiku nogā dā ts slimnī cā Splitā smagā stā voklī (apdroš inā š anas kompā nija atteicā s palī dzē t). … Tomēr ▾ Pirms doš anā s uz š o viesnī cu lasī ju daudz atsauksmes un daudzas nebija ī paš i pozitī vas, bet tomē r devā mies. Jā , daudz kas atbilst viņ u rakstī tajam. Gadī jā s tā , ka pē c uzturē š anā s viesnī cā es jutos slikti un tikai pateicoties personā la viesnī cas savlaicī gai rī cī bai, tiku nogā dā ts slimnī cā Splitā smagā stā voklī (apdroš inā š anas kompā nija atteicā s palī dzē t). Visu laiku, kad mana dzī ve ritē ja lī ksma, mani atbalstī ja TUI pā rstā vji. Ukraina Horvā tijā Oksana Dragoš evič a un viņ as vī rs Ivons (viņ i arī bija tulki un mani horvā tu eņ ģ eļ i), tikai pateicoties viņ iem paliku dzī va un varē ju doties mā jā s. Tā pē c atsauksmes par viesnī cā m absolū ti neko nenozī mē . Apdroš inā š anas kompā nijas ir liela krā pniecī ba. Galvenais, ka pa ceļ am uzturoties ā rzemē s tu satiec cilvē kus ar lielā m sirdī m.
аватар Iren48
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Nu, godī gi sakot, š ā du virsrakstu izvē lē jos, lai piesaistī tu uzmanī bu (spriež u pē c sevis - ja virsraksts neiekrita acī s - un nelasī š u, ja vien mani š ī vieta neinteresē s). Neko briesmī gu neatradu. Bet vispirms vispirms. … Tomēr ▾ Nu, godī gi sakot, š ā du virsrakstu izvē lē jos, lai piesaistī tu uzmanī bu (spriež u pē c sevis - ja virsraksts neiekrita acī s - un nelasī š u, ja vien mani š ī vieta neinteresē s). Neko briesmī gu neatradu. Bet vispirms vispirms.
Gribē ju uz Horvā tiju, bet tā kā cenas grauza, tika izvē lē ta lē tā kā kompleksā tū re, bet ar puspansiju, jo ž ē l, ka tē rē ju laiku iepirkš anā s un ē diena gatavoš anai (nu, plus patoloģ isks slinkums). Lē tā kā s ekskursijas bija ar Joint Up operatoru. Vā rds man neko neizteica, bet es nolē mu riskē t. Tā kā vē lē jos aptvert bezgalī bu un redzē t valsti maksimā li, tad izvē lē jos Trogir un Medena 3 * viesnī cu ar 2* klases tū ristu numuriņ u. Sanā ca 1200 eiro no diviem par nedē ļ u ar lidojumu no Doņ eckas. Nopirku, un tikai tad palasī ju atsauksmes par viesnī cu (agrā k darī ju otrā di). Izlasī ju un š ausminos, bet neko nemainī ja. Lidojums bija ap 20:00. Lidosta Doņ eckā tika pā rbū vē ta, protams, bagā tī gi - tā di laukumi, tualetes uz katra stū ra. Bet ar ē dinā š anu tur vispā r nekā di nevar - pirmajā stā vā ir viens automā ts ar kafiju un otrs ar dzē rieniem, un cenas tur ir diezgan eiropeiskas - 0.33 Morshynska maksā.7 grivnas! Un nav kur ē st un dzert. Es saprotu, ka jā diž ojas Eiropas priekš ā , bet var padomā t, ka viņ i nedzer un neē d! Starp citu, ar jauno Doņ eckas dzelzceļ a staciju tā pati dziesma.
Nu es novirzos. Lidojums netika aizkavē ts. Pā rvadā tā js Donbassaero bija patiess pret sevi - atturī ba ir norma, tikai sulas un daž ā das citas tē jas. Viņ i lidoja labi. Lidostā nekas netika aizpildī ts, nekas netika samaksā ts. Konkrē tu summu samainī jā m pret vietē jā m kunā m (izspiedī gā kā likme ir 7.08 / 1 eiro. Lidmaš ī nā lī dzi lidoja arī Turtesse klienti, kurus, kā ierasts, sagaidī ja š ī tū roperatora pā rstā vji). Mū su saimnieku sauca IBCI. Viņ i visi ir daž ā di. Ja Turtesse (vismaz Ē ģ iptē tā bija) daž i cilvē ki satiekas, citi pā rdod ekskursijas, citi mū s ved tieš i š ajā s ekskursijā s, tad Jaroslava mū s sagaidī ja IBCI, viņ a mums arī pā rdeva kuponus un pat aizveda mū s vismaz vienā no ekskursijā m. Bet servisa kvalitā te no tā necieta, un viņ u transports ir izcils - pilnī gi jauni Volvo autobusi ar panorā mas logiem.
Viņ i ā tri to iekrauja, ā tri atveda uz viesnī cu (tā atrodas 7 km attā lumā no lidostas), un es to uzskatu par lielu viesnī cas plusu, jo pā rē jie cilvē ki tika aizvesti kaut kur 80 km attā lumā un vē lu vakarā . vakarā pē c lidojuma, manuprā t, ne pā rā k patī kami. Neviens mū s nepavadī ja uz pieņ emš anu, un tas nebija vajadzī bas. Nodevā m talonus un pases, uzreiz iedeva atslē gas un parā dī ja kā tikt iekš ā .
Tagad par uzturu. Brokastis ir garlaicī gas, kā tomē r visur, bet ir daudz, bet katra diena ir vienā da. Vienī gā s variā cijas ir vai nu kā das desiņ as (ļ oti nekā ) ar sinepē m (nemaz nav asas), vai arī ceptas mazā s š protes. Otrais ē diens bija biež ā k nekā pirmais, un, lai gan es mī lu zivis, tas man sanā ca (un krastmalā š ī laime, manuprā t, maksā.23 kunas). Kafija kafijas automā tā ir pretī ga, varē ju dzert tikai kakao, kas automā tā iet ar nosaukumu “š okolā de”. Bet sulas ir diezgan labas, ī paš i greipfrū tu. Vakariņ as praktiski nav zemā kas par vakariņ ā m ē ģ iptieš u č etriniekos. 2-3 gaļ as veidi, 2-3 zivju veidi, katru dienu daž ā di augļ i (persiki, ā boli, plū mes, apelsī ni, banā ni, arbū zs) un daž ā di saldē jumi. Un rindu nebija. Mē s nā cā m daž ā dos laikos un vienmē r bija viss, kā arī bezmaksas tī ri galdi. Bet š eit ir visi dzē rieni par papildu samaksu. Neko neņ ē mā m, jo ​ ​ dzē rā m vai nu pirms vai pē c, vai gan pirms, gan pē c. Ē da no vē dera. Nu kā gan savā dā k? Piemē ram, uz ribā m bija karbonā de un cepta makrele (cita starpā ). Un ko, tavuprā t, es izvē lē jos? Taisnī ba! Abi (lai gan es saprotu, ka gaļ u un zivis ē st vienā piegā jienā nav ieteicams).
Teritorija. Ē kas atrodas 100-150 metrus no jū ras, nogā zes praktiski nav, tā pē c doš anā s uz jū ru no jū ras nemaz nav stresaina. Pludmalē ir daudz jauku kafejnī cu. Jū s varat, sē ž ot kafejnī cā , nopeldē ties un atgriezties pie galda. Ja iet tā lā k pa labi, tad piekraste ir priedē s, cilvē ku maz, bet jū rā iekļ ū t ir grū tā k. Tad sā kas kempings, tur var tusē t. Ir ē na un labi ieraksti. Tā lā k ir nepā rtrauktas privā tas villas un dzī vokļ i, bet patī kami ir tas, ka visur var brī vi staigā t gar jū ru, kas, piemē ram, Krimā un Azovas piekrastē , biež i ir problemā tiska. Tā dē jā di mē s gā jā m no viesnī cas apmē ram stundu nesteidzī gā solī , daž reiz nirstot, meklē jot austeres. Un mē s tos atradā m ceļ ojuma galē jā punktā , jo stā vais krasts sā kā s tā lā k. Cik es saprotu, tas bija Augš segetas ciems. Medena atrodas Lejas Segetā . Austeres mē s iepriekš neesam redzē juš i, bet tikai mī dijas. Bet es paņ ē mu lī dzi nazi un citronu. Es redzē ju vī rieti, kurš nira ar nazi un kaut ko iebā za tī klā uz jostas. Es pieņ ē mu, ka tie ir viņ i. Un tieš ā m, izdevā s dabū t daž us gabalus. Un tad bija kadrs no filmas "Sportloto-82", kad Kokš enovs mē ģ inā ja atvē rt bundž u. Un tā un š itā , nazis nekur nelī p ā rā , nu, vismaz izmet. Nu kaut kā atvē ra, uzlē ja citrona sulu, apē da. Viņ i neč ī kstē ja. Tas garš o pē c mī dijā m. Tiesa, jē las mī dijas mē s neē dam. Raugoties uz priekš u, teikš u, ka vē lā k mē s atradā m austeres jū rā , skaidri pretī izejai no viesnī cas uz pludmali (kas ir gar batutiem). Tur kā dus trī s metrus tā lā k kaut kā ds dzelzs gabals izsprauž ā rā , un tur aug austeres. Un tur bija lielā ki eksemplā ri nekā tie, kurus atradā m pirmo reizi. Pat es tos varē ju diezgan viegli atvē rt. Nu es novirzos. Es gribu teikt, ka cilvē ki ieradā s mū su pludmalē ne tikai no citā m viesnī cā m, bet arī no Trogiras, jo tuvumā pludmalei un kafejnī cā m un visā dā m izklaidē m tā da nav. Starp citu, pirmo reizi izmē ģ inā jā m vienu izklaidi - paraseilingu. Godī gi sakot, mā jā s (tā dā nozī mē , ka Krimā vai tepat uz Azovas) tā da kaprī ze man nekad nebū tu ienā kusi prā tā , bet š eit man nez kā pē c bija nosliece uz pā rtē riņ u. Ar nelokā mu roku iedevu 550 kunas par 15 minū š u baudu, ja tā var nosaukt. Biju nedaudz vī lies - adrenalī na nulle (izņ emot bailes nomest kameru). Bet tagad es ar skaudī gu skatienu neizlaidī š u laimī gos uz izpletņ a. Aiziet! Ī sā k sakot, ir vē rts mē ģ inā t, bet 10 minū tes bū tu pietiekami (450 kunas diviem). Starp citu, pē c Horvā tijas uzreiz devā mies uz Krimu, un Sudakā jautā ju par š ī pakalpojuma izmaksā m. Tur ir vē l dā rgā k un arī laiva nav daudz sliktā ka.
Ekskursijas.
Trogirā var nokļ ū t 4 veidos - 1. doties ekskursijā pie gida vai pludmalē (bet kā pē c? ); 2. Brauciet ar laivu no pludmales - to dara vairā kas kompā nijas, tā pē c, ja viena laiva aizbrauc, nav jā gaida, bet gan jā staigā pa pludmali un jā atrod cita. Maksa ir 15 kunas vienā virzienā un 25 kunas abos virzienos. 3. Brauciet ar autobusu - izejiet no reģ istratū ras, paejiet nedaudz uz augš u un pa kreisi pa š oseju. Bū s stop zī me. Tas maksā.9 kunas. 4. Pastaiga. Vispirms gar piekrasti un tad nedaudz pa ceļ u. Tur ir neliela ietve. Jū s dosieties uz tirgu un lielveikaliem, un netā lu atrodas vecpilsē ta.
Splitā no Trogiras autoostas nokļ uvā m ar kā du garā mbraucoš u autobusu. Tas maksā ja 26 kunas. Un atpakaļ mums vispā r paveicā s - iekā pā m jau izbraucoš ajā autobusā uz Š ibeniku, un viņ š mū s aizveda pa taisno uz Medenu (prasī jā m) un samaksā ja par to 16 (! ? ) kunas. Lai gan ceļ š uz Splitu mums izmaksā ja 9 + 26 = 35 kunas. Autobuss bija liels un tukš s (bez mums bija vē l 2 pasaž ieri).
Sā kotnē ji plā noju iegā dā ties 2 ekskursijas - uz Plitvicu un Dubrovniku. Jautā jums bija, kur nopirkt - pie gida vai pludmalē . Pludmalē š ī s ekskursijas nebija daudz lē tā kas (par 10-20 kunā m), bet izbraukš ana bija 6 no rī ta, gids 7. Un, tā kā brokastis sā kas 6, nolē mā m tomē r pabrokastī t un doties ceļ ā . ar gidu. Jā , mē s pulcē jā m cilvē kus viesnī cā s un pazaudē jā m laiku, bet man personī gi pietika ar to laiku, kas mums bija atlicis ekskursijā (Dubrovnikā.1 stunda ekskursija un 2 stundas vienam, Plitvices ezeros - 4 stundas). Turklā t, kā jau rakstī ju, svarī gi faktori ir lieli jauni autobusi ar panorā mas logiem un krieviski runā još s gids, kas visu laiku kaut ko stā sta. Un, lai arī atgriezā mies kaut kur 21-30 no Dubrovnikas (vakariņ as lī dz 21.00), tomē r paē dā m vakariņ as. Gids piezvanī ja uz reģ istratū ru un palū dza turē t virtuvi. Un no Plitvices ezeriem atbraucā m 20-45 un mierī gi paē dā m, visi ē dieni bija pieejami (arī augļ i). Un neviens mū s nesteidzinā ja, kā tas notika Ē ģ iptē .
Izsituš i naudu, nolē mā m, ka varam atļ auties vē l 2 ekskursijas - Š ibenika - Krka un zivju pikniku. Bet mē s tos iegā dā jā mies jau pludmalē . Ekskursija KRKA - arī maksā ja nedaudz lē tā k nekā gids. Mikroautobuss ieradā s. Izņ emot mū s divus, pā rē jie visi ir angļ i. Krievu gides meitene krieviski nerunā ja, bet tam nebija nekā das nozī mes, jo, sē ž ot blakus š oferim, viņ a acumirklī aizmiga. Ieradā mies Š ibenikā , ejot pa krastmalu, viņ a mū s aizveda lī dz katedrā lei, pateica daž us vā rdus par Š ibeniku, pā ris vā rdu par katedrā li, deva mums 45 minū tes pilsē tas izlaupī š anai un turku valodā apsē dā s uz parapeta. Kad ieradā mies rezervā tā (atkal absolū tā klusumā ), viņ a mū s pieveda pie liela ū denskrituma, teica, ka tiksimies š eit pē c trim stundā m, un viltī gi pamodā s. Un mē s pavadī jā m visas trī s stundas, grozoties kopā ar pā rē jiem daudzajiem cilvē kiem ū denskritumā . Pē c trim stundā m kā pā m laivā un devā mies uz Skradinu. Tur mū s gaidī ja mikroautobuss. Atceļ ā piestā jā m Primostenas pilsē tiņ ā . Atkal mums tika dotas 40-50 minū tes. Paspē jā m apbraukt pilsē tiņ u gar jū ru un izdzert glā zi alus. Par alu runā jot. Lē tā kais drafts Karlovacko joprojā m ir pludmalē pie Medenas - 14 kunas. Citā s vietā s, kur dzē rā m - dā rgā k. Dubrovnikā vispā r 30. Nu tā . Kopumā viss bija kā rtī bā , vienī gais, dā rgais, bija apbē dinā ts, ka neviens neieteica, un mē s paš i nesapratā m, ka ir iespē jams trī s stundu peldes ū denskritumā vietā daļ u laika klī st pa kā jā m. citi ceļ i.
Ekskursija "Zivju pikniks" pludmalē bija gandrī z uz pusi lē tā ka nekā gidam, tač u ne Brač as salā , bet gan citā . Aizmirsu vā rdu. Atceros, ka tur bija "Zilā lagū na". Ir trī s salas. Viens lielā ks un divi mazā ki. Pa ceļ am uz salu katram tika izdalī ta rakia uzlī me. Uz salas viņ iem tika dotas 2 stundas peldē š anai. Pretī ga ir gan pludmale, gan ieeja jū rā . Nolē mā m aizpeldē t uz nā kamo salu. Un pilnī gi veltī gi. Atš ķ irī bā no Medena, nav atš ķ irī bas starp laivā m un peldē tā jiem. Rezultā tā mū s gandrī z notrieca laiva. Un cik tur ir ež u! Ē ģ iptes č ī bas paņ ē mu no mā jā m, bet nemitī gi aizmirsu istabā . Un arī š oreiz. Es atradu jauku ezī ti ar papē di. Ar nazi izrā vu adatas - nekas nenotika. Tad aizveda mū s pabarot. Viņ i izsniedza ceptu makreļ u un kā postu salā tus. Un sarkanais mā jas vī ns. Un š eit slē pjas galvenais triks. Mē s mī lam š o biznesu, bet ielej - kurš prasī ja cik daudz. Nu izskatā s, ka dzē ra savu parasto normu, bet kā dam speciā li piesedza. Vī ns izrā dī jā s nedaudz mā nī gs. Tā pē c Masļ eņ icas sala, uz kuru vē lā k tikā m aizvesti, kaut kā miglaini palika atmiņ ā (paspē jā m nobildē t, tad skatī jā mies - liela skaista sala), un gandrī z nokavē jā m laivu. Atceļ ā man iedeva gabaliņ u arbū za, bet nā cā s apē st divus gabalus, jo daž i visu ceļ u bija miegaini.
Pā rtika un dzē rieni. Viņ i paņ ē ma lī dzi Mahana zizli tatā ru valodā , kas, ja nebija ledusskapja, bija pati lieta. Un viņ i rī kojā s pareizi, jo viņ u slavinā tais prosciutto nepā rsteidza. Man speķ is ir garš ī gā ks par sā li, un man tam nav vajadzī gi 2 gadi. Pirmajā dienā Trogirā krā jā m vī nu. Viņ i paņ ē ma ieteicamo Malvasia un Babich, labi, un labu iecienī to Cabernet Sauvignon. Pē dē jais vī ns gan pē c garš as, gan cenas pilnī bā sakrī t ar Krimas kolē ģ i. Babich ir divreiz dā rgā ks, bet es neteikš u, ka tas ir divreiz garš ī gā ks. Malvasia ir arī nedaudz dā rgā ka, bet tas mani nepā rsteidza, varbū t tā pē c, ka es dodu priekš roku sarkanvī niem. Nopirkā m arī sieru. Cena diezgan adekvā ta. Jū s varat un vajadzē tu to ņ emt. Ī paš i labs bija tas ar pelē jumu. Nu ar š iem vienkā rš ajiem piederumiem mums pietika, lai starp brokastī m un vakariņ ā m nepaliktu izsalkuš i. Plus augļ i, kas tika uzņ emti vakariņ ā s. Pilnī gi visi tos veica brī vā dabā , jo ē st vakariņ ā s bija vienkā rš i nereā li. Un tur neaug neviena vī ģ es (vai gribē jā m domā t, ka nevienam), vā rdu sakot, mē s arī tā s ē dā m. Kafejnī cā ē dā m tikai divas reizes - pie Plitvices (salī dzinoš i normā las cenas) un Dubrovnikā - nebija vē rts. Pirmkā rt, tas ir dā rgi, otrkā rt, mē s zaudē jā m 45 minū tes no 3 stundā m, un, treš kā rt, teikt, ka tas ir ļ oti garš ī gi - tā nav. Man vairā k patī k tatā ru virtuve, bet ar jū ras veltē m mū s nepā rsteigsi. Es pagatavoš u mī dijas visā dā ziņ ā garš ī gā kas. Nu, izņ emot to, ka astoņ kā ju salā ti bija kuriozs. Mums to nav, bet visa bū tī ba, manuprā t, ir mē rcē . Un tā...
Pa ceļ am uz Dubrovniku piestā jā m Bosnijā . Tur cenas vai nu vispā r bez PVN, vai arī zemā kas, ī si sakot, tur lē tā kas nekā Horvā tijā . Es tur nopirku 500 gramu maltas kafijas paku - par mū su naudu apmē ram 40 grivnas. Gids teica, ka tas ir labs, bet mē s to vē l neesam mē ģ inā juš i. Nu, es arī nopirku viņ u slaveno Maraschino (visi to ņ ē ma, un es to paņ ē mu), lai gan man nepatī k dzē rieni. Mē s to izmē ģ inā jā m mā jā s - es nevarē ju to dzert tī rā veidā . Kaut kā amaretto, bet garš o pē c ķ irš u kauliņ a, nevis aprikozes. Es pievienoju š vepes, citronu un ledu - lieliski.
To visu esmu tik detalizē ti aprakstī jis tiem, kas uzdod tā dus jautā jumus kā “Cik naudas ņ emt lī dzi? ”. Tā tad, neskaitot dutiku (tas ir atseviš ķ s jautā jums), par diviem iztē rē jā m 620 eiro (atgā dinu, ka desa atvesta no mā jā m 1 kociņ a apmē rā ). Maize, grē cī ga, brokastī s tirila (bet tikai maize).
Izbraukš anas diena. Nez kā pē c š ajā viesnī cā izbraukš ana notiek nevis 12, bet 10.00. Mū su lidojums ir 21:40. Un lai kā mē s mē ģ inā jā m pierunā t reģ istratū ru atstā t mums istabu lī dz vakaram - nekā dā gadī jumā . Viesnī ca ir pilna. Uz jautā jumu, ko darī t ar mantā m, viņ i pie izejas parā dī ja stikla telpu, kas nekā di netika apsargā ta. Vispā r pē c brokastī m sakrā mē jā m koferi, civillietas salikā m atseviš ķ ā somā , ko pirms izbraukš anas pā rģ ē rbt, un mugursomu ar pā rtiku. Tas viss tika atstā ts š ajā istabā . Lī dzi paņ ē mā m tikai pludmales somu un devā mies klaiņ ot. Atslē gas tika nodotas bez jautā juma. Mazliet uztraucos par saplī suš o abaž ū ru uz naktslampiņ as - lai mū s neapč akarē . (Es dzirdē ju, ka tā di gadī jumi bijuš i Ē ģ iptē ). Bet, paldies Dievam, š ķ iet, ka administrā cija uzskata, ka tur nav ko lauzt. Mē s devā mies uz Augš segetu, aizbraucā m uz Trogiru, tur iedzē rā m alu, atgriezā mies ar laivu pie mums, dzē rā m alu savā pludmalē , periodiski peldē jā mies. Un laiks rit bezgalī gi. Man, atklā ti sakot, bija garlaicī gi. Un kā cilvē ki var visu dienu sē dē t viesnī cā ? Ē ģ iptē , un es kaut kā du iemeslu dē ļ to varē tu darī t. Bet tas bija novembrī . Man jau bija laiks ilgoties pē c jū ras un saules. Tā pē c, lū dzu, neesiet saš utuš i, ņ emiet vē rā to, ka mē s š ajā ziņ ā pieļ aujam. Beidzot jau ir vakars. Pē dē jos Kuns ē da vietē jo shawarma š ķ irni ar prosciutto gaļ as vietā . Vakariņ as mums vairs netika pasniegtas. Ejam paņ emt savas drē bes (lū k - č emodā ns un somas ir savā s vietā s), pā rģ ē rbjamies un autobuss ieradā s mums noteiktajā laikā . Viņ i aizgā ja bez asarā m. Man patika viss. Viss bija labi, bez pā rmē rī bā m, pat kaut kā garlaicī gi bez tiem, bet man ar visu pietika. Viss plā notais bija pā rpildī ts. Nož ē loju tikai divas lietas - zivju piknika vietā bija jā ņ em raftings un ž ē l, ka lidmaš ī na ieradā s tumsā un arī aizlidoja. Abas reizes man bija pie loga sē dekļ a, bet kā da jē ga. Es neredzē ju visu skaistumu no liela augstuma (no izpletņ a neskaitā s).
Kopumā izdariet savus secinā jumus, ņ emot vē rā manu specifiku.
Плитвицкие озера Плитвицкие озера Трогир Пляж Медены КРКА КРКА Плитвицкие озера Плитвицкие озера
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
deputā tu padome! Es nekad vairs tur neieš u! Ē diens viesnī cā pretī gs! Turklā t zvaigznē s nav nekā das atš ķ irī bas, jo visiem ir viena ē dnī ca! Personā ls ir slinks, slikti uzkopj telpas (ja to var saukt par tī rī š anu). … Tomēr ▾ deputā tu padome! Es nekad vairs tur neieš u! Ē diens viesnī cā pretī gs! Turklā t zvaigznē s nav nekā das atš ķ irī bas, jo visiem ir viena ē dnī ca! Personā ls ir slinks, slikti uzkopj telpas (ja to var saukt par tī rī š anu). Maina tikai dvieļ us un 10 dienu laikā pā ris reizes izsū ca un izmazgā ja izlietni. Mums izsita balkona stikls un 10 dienas nelika iekš ā , nā cā s aizbā zt caurumu ar segā m, jo ​ ​ ā rā bija zem 40 un kondicionieris netika galā .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums zargana.tatyana
Cik ērta ir šī viesnīca, kādi ir īpašnieki?
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums mnikita
lūdzu pasakiet man villās kafijas automāts gatavo jau maltu kafiju vai pupiņās ???
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums tatish31
Biedri, kas šogad bijāt viesnīcā Medena 3 * Trogir, man jums ir jautājums: vai ir velosipēdu noma, un ja jā, cik tas maksā? Pateicos jau iepriekš.
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums g1949
Jūlijā gribu uz Ungāriju + brīvdienas Horvātijā (Hotel Medena *** Trogirā). Kādi ir šīs viesnīcas + un -, un pats galvenais - gaisa kondicionēšanas klātbūtne. Interesē arī ekskursiju un izklaides programma.
15 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 8 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель расположен в Сегет-Доньи, недалеко от городов Трогир и Сплит. Отель находится в живописном месте рядом с пляжем. Из отеля открывается прекрасный вид на море. Расстояние до дворца Диоклетиана в городе Сплит составляет 30 км. Подходит для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Расположен в 7 км от аэропорта Сплита.
Pludmales apraksts Пляж в 150 м.
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • oļu pludmale
Viesnīcā

Факс/ксерокопирование, сувенирный магазин, доставка прессы, доставка еды и напитков в номер.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Izklaide un sports Мини-гольф.
  • sauna/vanna/hammam
  • tenisa korti
  • volejbols
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • velosipēdu noma
  • niršana
  • vindsērfings
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

Всего в отеле 468 номеров.

Istabās

Во всех номерах имеются балкон, телевизор со спутниковыми каналами, сейф и мини-холодильник. Кроме того, в распоряжении гостей собственная ванная комната с ванной, феном и бесплатными туалетно-косметическими принадлежностями.

Adrese Hrvatskih žrtava 185, Donji Seget, Croatia
Tālruņi: +385 21 555 949
Tīmekļa vietne: Medena Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис, волейбол, баскетбол, футбол. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами виндсерфинга. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.