Amadria Park Kids Hotel Andrija 4*– Atsauksmes

5
Novērtējums 7.210
№1 viesnīcas reitingā Šibeniks
6.8 Numurs
8.5 apkalpošana
9.3 Tīrība
8.5 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Solaris Kids Hotel Andrija ir tematiska viesnīca bērniem. Viesnīca atrodas blakus ūdens atrakciju parkam Solaris un ģimenes pludmalei. Atvērts no aprīļa līdz oktobrim. Viesnīca ir lieliski piemērota ģimenēm ar bērniem līdz 10 gadu vecumam.Vairāk →
аватар poltawka9
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Tagad š ī viesnī ca sevi pozicionē kā.4 *, bet izmanto tā s iepriekš ē jā s 3 *. Personā ls pieklā jī gs, labs. Bet tik niecī gas istabiņ as nekur neesam redzē juš i. Solaris teritorija ir ļ oti liela priedē s, bet viss ir nokaisī ts ar kempingiem, tā pē c starp tiem ir jā iet kā jā m, ja gribi ieiet iekš ā . … Tomēr ▾ Tagad š ī viesnī ca sevi pozicionē kā.4 *, bet izmanto tā s iepriekš ē jā s 3 *. Personā ls pieklā jī gs, labs. Bet tik niecī gas istabiņ as nekur neesam redzē juš i. Solaris teritorija ir ļ oti liela priedē s, bet viss ir nokaisī ts ar kempingiem, tā pē c starp tiem ir jā iet kā jā m, ja gribi ieiet iekš ā . toni. Kad paskatī jā mies viesnī cu karti, kempingi bija atzī mē ti tikai no vienas puses (acī mredzot š ī ir veca karte). Attiecī gi cilvē ku skaits ir ievē rojams. Plus autobusos piebrauc vietē jie horvā ti un guļ pa visu teritorija, tai skaitā pie viesnī cas, baseins. . Kondicionieris visā viesnī cā knapi strā dā . Ja kā ds tomē r nolē ma braukt, tad iesaku Ivan Hotel - tieš ā m klusa, skaista, kopta, nož ogota no apmeklē tā jiem. Ē diens nepā rsteidza ar daudzveidī bu (salī dzinot ar pā rē jo Brač ā Horvā tijā ). nā c tur vē lreiz un neieteikš u š o vietu. Un Horvā tija ir skaista, tikai vajag izvē lē ties vietu.
аватар sa_kl
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ī viesnī ca ir ļ oti piemē rota ģ imenē m ar bē rniem, viņ iem ir daudz daž ā du slidkalniņ u, atrakciju, animā cijas. Viesnī cas mā jaslapā var redzē t nodarbī bu grafiku ar bē rniem. Patika arī ekskursija uz pirā tu kuģ a - bē rni drī kst vadī t kuģ i : ), patika diskotē kas, pludmale. … Tomēr ▾ Š ī viesnī ca ir ļ oti piemē rota ģ imenē m ar bē rniem, viņ iem ir daudz daž ā du slidkalniņ u, atrakciju, animā cijas. Viesnī cas mā jaslapā var redzē t nodarbī bu grafiku ar bē rniem.
Patika arī ekskursija uz pirā tu kuģ a - bē rni drī kst vadī t kuģ i : ), patika diskotē kas, pludmale. Vienī gie mī nusi, ka pā rtika un suvenī ri tur ir dā rgā ki nekā , piemē ram, tajā paš ā Š ibenikā . Un bē rniem, kas jaunā ki par 3 gadiem, ir grū ti atrast piemē rotu ē dienu vakariņ ā m, izņ emot varbū t buljonu. Un tā tur bē rnu ē dienkartē - frī kartupeļ i, pica, dā rzeņ u un gaļ as izcirtņ i, kā pš ana. . . kaut kas, kas patī k lielā kiem bē rniem : )
Bet kopumā mums ļ oti patika, tur tomē r atbrauktu. Varbū t ne rudenī , jo laiks vairs nav vienmē r saulains, lai gan jū ra joprojā m ir silta.
аватар Dimok2807
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā mies no 2010. gada 5. lī dz 12. septembrim. Septembris nav ī paš i piemē rots laiks atpū tai. Biež i pū š stiprs un brā zmains vē jš (vietē jie to sauc par "hoo-hoo") Tā pē c, ja gaisa temperatū ra ir +26 - +28С , bū s ne ī paš i ē rti sauļ oties un atpū sties. … Tomēr ▾ Atpū tā mies no 2010. gada 5. lī dz 12. septembrim. Septembris nav ī paš i piemē rots laiks atpū tai. Biež i pū š stiprs un brā zmains vē jš (vietē jie to sauc par "hoo-hoo") Tā pē c, ja gaisa temperatū ra ir +26 - +28С , bū s ne ī paš i ē rti sauļ oties un atpū sties. Tajā laikā bija maz tū ristu. Jū ra brī niš ķ ī ga un tī ra. Pludmales zona liela. Pludmale maza-oļ u. paņ em lī dzi gumijas č ī bas lai ieiet ū denī .
Viesnī ca Andrija 4 * iekļ auta kompleksā (no 4 viesnī cā m) Solaris. Tuvumā.6 kilometru attā lumā atrodas Š ibenikas pilsē ta. Kompleksa teritorija liela. Piekrastē ir vairā ki bā ri un tavernas. Ir maz suvenī ru veikaliņ u. Septembrī tie var bū t slē gti, jo peldsezona beidzas. Septembris vecā kiem vā cieš iem ir atpū tas laiks, tā pē c animā cija ir paredzē ta viņ iem. Visiem pā rē jiem izklaide pludmalē (minigolfs, tavernas un bā ri)Tā kā netā lu atrodas Š ibenika, tad tajā var atrast izklaidi. Autobuss darbojas skaidri pē c grafika ar ī siem intervā liem.
"Viss iekļ auts" restorā nā ē diens bija diezgan apmierinoš s. Nekā du volā nu. Bija garš ī gi un sā tī gi. Bija nacionā lie ē dieni. Pietika augļ u. Reizi nedē ļ ā notika nacionā lie vakari ar nacionā lo virtuvi.
Ekskursijas. Viena no ekskursijā m bija uz KRK ū denskritumu + Sibenik. Ir iespē ja nopeldē ties KRK ū denskritumā . Ja netraucē milzī gs tū ristu bars. Nav organizē tas vietas ģ ē rbtuvē m. un apkā rtne ir vienkā rš i pā rsteidzoš s. Horvā ti to ir saglabā juš i sā kotnē jā formā . KRK ū denskritums ir mini Plitvices ezeri. Vē l viena ekskursija bija Dubrovnikā . Dubrovnika ir ļ oti skaista pilsē ta. Sibenika lī dz Dubrovnikai aizņ em 6 stundas plus tū ristu savā kš ana no citā m viesnī cā m daž ā das pilsē tas gar piekrasti. Ar bē rniem ir ļ oti grū ti ceļ ot. Agra izbraukš ana un ieraš anā s Dubrovnikā , siltumā .
Un lū k ko. Pievē rsiet uzmanī bu uz kuru lidostu Horvā tijā lidojā t (Zadara, Splita, Cavtat) no tā s un lidos atpakaļ . Ar mums bija tū risti, kas sajauca lidostas. Un viņ i nevarē ja paš i lidot lidojums.
Бархатный сезон в Хорватии Бархатный сезон в Хорватии Бархатный сезон в Хорватии Бархатный сезон в Хорватии Бархатный сезон в Хорватии
аватар sid78
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
… Tomēr ▾
пляж пдяж вид с моря
аватар sid78
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Lieliska viesnī ca ģ imenē m ar bē rniem. Blakus ir pludmale, mazi oļ i, ir arī jū ras ū dens baseins, no kura mū su bē rnu nevarē ja izvilkt. Ē diens bija izcils, pusdienā s un vakariņ ā s ē diens vienmē r ir daudzveidī gs, brokastis vienmē r gandrī z vienā das. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca ģ imenē m ar bē rniem. Blakus ir pludmale, mazi oļ i, ir arī jū ras ū dens baseins, no kura mū su bē rnu nevarē ja izvilkt. Ē diens bija izcils, pusdienā s un vakariņ ā s ē diens vienmē r ir daudzveidī gs, brokastis vienmē r gandrī z vienā das. Dzē rieni, gan bezalkoholiskie, gan alkoholiskie, vienmē r ir jebkurā daudzumā un bez maksas, starp pusdienā m un vakariņ ā m tiek pasniegtas arī pankū kas un kū kas. Viesnī cas numuriņ os ir š aurs, un ne visur ir seifi, lai gan mums tos nevajadzē ja, istabā atstā ja portatī vo datoru, kameru utt. viss bija savā s vietā s. Deklarē tais wi-fi istabā s slikti ķ eras, tikai reģ istratū rā un bā rā .
Autobusi kursē no viesnī cas uz Š ibeniku. Varat doties apskatī t apskates vietas vai iepirkties. Nav problē mu iznomā t automaš ī nu vai velosipē dus. Pastaigai pa jū ru var ņ emt katamarā nu, jū ras kajaku, motorlaivu ar 5 zirgspē ku motoru, ja ir licence, tad var bū t jaudī gā ka.
Kopumā nevar aprakstī t visu, emocijas ir vairā k pozitī vas nekā negatī vas. Es novē lu jums visiem patī kamas brī vdienas. : )
отель отель1
аватар ganzevich
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š ibenika ir veca pirā tu pilsē tiņ a Adrijas jū ras piekrastē (uzreiz atcerē jā mies, ka ukraiņ u valodā "š ibenitsi" ir karā tava, bet "š ibenika" ir laupī tā js). Viesnī cas komplekss sastā v no 5 viesnī cā m, vairā k kā. … Tomēr ▾ Š ibenika ir veca pirā tu pilsē tiņ a Adrijas jū ras piekrastē (uzreiz atcerē jā mies, ka ukraiņ u valodā "š ibenitsi" ir karā tava, bet "š ibenika" ir laupī tā js).
Viesnī cas komplekss sastā v no 5 viesnī cā m, vairā k kā.5 daž ā diem baseiniem ar jū ru un saldū deni, spa centra, daž ā diem bā riem, kafejnī cā m, restorā niem, ir pat lielveikals. Ļ oti gara promenā de (vairā ki kilometri), gar kuru atrodas viesnī cas, bā ri, peldbaseini.

Tī rā kā jū ra, skaistas salas (ļ oti iesaku: pie viesnī cas ī rē t motorlaivu uz 2h, peldē t uz salā m).

Ļ oti viesmī lī gi cilvē ki. Personā ls nerunā krieviski, tā pē c bez angļ u valodas zinā š anā m ir grū ti sazinā ties. Ukrainas pilsoņ iem ir paveicies vairā k, jo mū su valoda ir ļ oti lī dzī ga horvā tu valodai.
Tas mums palī dzē ja vienā no veikaliem.
Pā rdevē ja runā ja horvā tiski, es runā ju ukraiņ u valodā , un mē s labi sazinā jā mies, bet tad viņ a kaut ko jautā ja par Reč icu, es nesapratu, viņ a atkā rtoja, es nesapratu, ko viņ a no manis vē las : ) Mans puisis klausī jā s- klausī jā s un jautā ja viņ a: "soma? " Viņ a bija tik sajū smā : "soma, soma. " Izrā dā s, ka viņ a gribē ja salikt somā visus pirkumus, ko izvē lē jā mies un turē jā m rokā s.

Dzī vojā m viesnī cā Andria ****. Viņ i labi tī rī ja, mainī ja dvieļ us un gultas veļ u 2-3 reizes nedē ļ ā . Telpas ir mazliet nobruž ā tas, varē tu veikt facelift ar kā du darbu. Kamera, videokamera, netbook un visi dokumenti ietilpst bezmaksas seifā.

Centrā lais kondicionieris bija nedaudz apbē dinā ts: pū ta vā ji, neatdzisa, un, atverot balkona durvis, tas izslē dzā s. Ap viesnī cu aug priedes, tā pē c istabā nav karsts, bet tomē r smacī gs. Bet mē s pā rmā nā m sistē mu: atvē rā m otro balkona durvju vē rtni un aizvē rā m pirmo (uz kuras atradā s sensors). Un kondicionieris strā dā ja!
Tā pē c mē s to izmantojā m kā ventilatoru, un tas bija ļ oti ē rti.

Centieties neiekļ ū t pirmā stā va telpā s, kur balkons pilnī bā noklā ts ar slē ģ iem-ž alū zijas. Kā kriptā . Pirmajā stā vā ir lielā kie balkoni. Treš ajā stā vā no balkona var redzē t jū ru.

Pabaroti brī niš ķ ī gi! Katru dienu daž ā das jū ras veltes, jū ras zivis, dabī gā gaļ a, teļ a gaļ a, cū kgaļ a, piena ē dieni, pankū kas, visā di piedevas, dā rzeņ i (vienmē r ar tomā tiem nez kā pē c nepietika). Augļ u izvē le ir maza. Padoms stipras tē jas un kafijas cienī tā jiem: ņ emiet lī dzi, jo Horvā tijas melnā tē ja un kafija ir briesmī gas. Un ziedu un zā ļ u tē jas ir labas. Zupas, alus un vī ns ir bezgarš ī gi, nav dabī gu sulu - kā jau ierasts viss iekļ auts : ) Bā ros baudī jā m ī sto vī nu un alu vakarā.

Par bā riem runā jot. Kompleksa teritorijā ir aptuveni 8 bā ri katrai gaumei: gan ar dzī vo mū ziku, gan vecajiem labajiem 80. gadiem, un salsu, un klubs ar mū sdienī gu pretrunī gu skatuvi : )
Mani ļ oti iepriecinā ja neuzkrī toš ā animā cija: neviens neskrien pē c tevis un nekliedz: ū dens trenaž ieru zā le! pludmales vilnis! Ja vē lies, ej uz tenisa kortiem, aerobiku, spē lē minigolfu, volejbolu, peintbolu, lec uz batuta (ak, atcerē jā mies bē rnī bu, lē kā jā m), mā cies daž ā das dejas, lido ar izpletni, brauc ar laivu vai motorolleru . Un ja vē lies - gulies zem priedes vai pie baseina, sauļ ojies mierī gi.
Bē rniem animā cija ir ļ oti forš a: viņ i spē lē , zī mē , dejo, veido vakara izrā des vecā kiem.

Atkā rtoju, ka Horvā tijā ir ļ oti tī ra jū ra, zivis peld tieš i krastā . Nav medū zu! Ū dens ir vē ss un ē rts. Pludmale ir oļ aina, tā pē c iesaku iegā dā ties speciā las č ī bas. Ž ē l, ka tū res cenā nav iekļ auti sauļ oš anā s krē sli un saulessargi. Visas pludmales valstī ir paš valdī bas, tas ir, nepiederoš ajiem ieeja ir atvē rta, lai arī par maksu.

Brī niš ķ ī gas brī vdienas tiem, kas ir noguruš i no atpū tas Turcijā , un Nicā - pā rā k dā rgi.
в древний Шибеник ходят маршрутки вода в море пиратский корабль вид с набережной таблички-указатели в Солярисе набережная возле отеля


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Solaris Kids Hotel Andrija — тематический отель для детей. Отель расположен рядом с аквапарком Solaris и семейным пляжем. Открыт с апреля по октябрь. Отель идеально подойдёт для семей с детьми до 10 лет.

Atrašanās vieta 6 км от центра г. Шибеник.
Pludmales apraksts Большой пляж с крупной галькой и бетонными платформами. Длина пляжной полосы — 4,5 км.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • oļu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации. Магазины.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • darījumu centrs
  • autonoma
  • veļas mazgāšana
  • valūtas maiņa
Bērniem
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • aukle
Izklaide un sports
  • akvaparks un slidkalniņi
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего в отеле 243 номера.

Adrese Hoteli Solaris 86, Šibenik
Tālruņi: +385 22 361 001
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, теннис. В отеле есть аквапарк или горки. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.