Mana pirmā iepazīšanās ar Balkāniem

Rakstīts: 5 jūlijā 2013
Ceļošanas laiks: 5 — 16 septembris 2012
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 7.0
Es izlasī ju daudz atsauksmju, pirms izvē lē jos Solaris viesnī cu...mē s apmetā mies uz Jē kabu pieejamā s cenas dē ļ .
Š ī s viesnī cas korpuss un numuri salī dzinā jumā ar citā m š ī s ķ ē des viesnī cā m atš ķ iras tikai tad, ja nav balkona.
Istaba pieklā jī ga, kā rtī gas mē beles (gultas, naktsgaldiņ i, skapis, TV), tī rs, laipns personā ls, tī rī š ana un dvieļ u maiņ a katru dienu kā pulksteņ a mehā nisms. Telpā nav seifa (lietas (planš etdators, fotoaparā ts) tika atstā tas istabā - neviens pat neaiztika) - kā alternatī vu, tā s var atstā t reģ istratū rā par papildu samaksu. Viesnī cā ir MAKSAS WI-FI, katru dienu ir bezmaksas 15 minū tes, bet ā trums ir ļ oti mazs, un ar to nepietiek pilnam pieslē gumam.

Restorā nā ir bufete, brokastis nedaudz vienmuļ as, bet vakariņ as pā rsteidza savā daudzveidī bā : liela gaļ as, jū ras velš u, augļ u un konditorejas izstrā dā jumu izvē le! ! (viesnī cu ķ ē dei ir sava konditoreja). Pludmale ir ļ oti tī ra, bet visi sauļ oš anā s krē sli ir apmaksā ti! ! (pievē rsiet uzmanī bu)...Nebija ne jū ras ež u, ne medū zu . . bet tomē r jā peld speciā los apavos, jo akmeņ i apakš ā ir ļ oti asi, septembrī ū dens iesila lē nā k. . un kļ uva par normā lu peldē ties tikai lī dz pusdienlaikam, lietus lija tikai vienu dienu, bet ā tri iesila. . .
Viesnī cas pā rsvarā ir franč i un vā cieš i, viņ i nā k ar saviem animatoriem, daž reiz viņ u izklaide ir ļ oti trokš ņ aina, bet viņ i apstā jas 23:00. Viesnī cas kompleksam ir plaš a teritorija, savs krastmala (kas ir diezgan š aura), teritorijā nav neviena soliņ a (tas ir tiem, kam patī k elpot vakara gaisu). Kompleksa teritorijā atrodas Dalmā cijas virtuves restorā ns un citas kafejnī cas, tač u cenas tur ir augstā kas par tirgus cenā m, tač u tas ir diezgan jauks un mā jī gs.
Runā jot par ekskursijā m, tū roperatori piedā vā vairā kas standarta - Dubrovnika, Splita, Trogira, Plitvices ezeri (apbrī nojami skaista vieta), Krka (vidē jā cena no 45 lī dz 70 eiro atkarī bā no attā luma), tač u jū s varat organizē t savas ekskursijas. . . no viesnī cas uz tuvā ko lielo pilsē tu Š ibeniku kursē regulā rs autobuss katru stundu (maksā ap 15 kunas), un paš ā Š ibenikā ir autoosta, no kuras ir lē ti un jautri; ) var nokļ ū t jebkurā Horvā tijas daļ ā un tuvē jā s valstī s.
Horvā ti ir draudzī gi cilvē ki: daudzi no padomju laikiem atceras krievu valodu, daudzi labi zina angļ u valodu - nav valodas barjeras.
Ja jū s saskaraties ar viesnī cas izvē li un jums ir papildu jautā jumi, par kuriem esmu aizmirsis uzrakstī t, rakstiet man - jautā jiet, un es centī š os atbildē t visiem.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu