Jautājums o Horvātija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
557 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Lūdzu, iesakiet, uz kuru Horvātijas daļu labāk doties ar 2 gadus vecu bērnu. Interesē smilšainas pludmales, maiga ieeja un vairāk vai mazāk silts ūdens.
Lūdzu, iesakiet, uz kuru Horvātijas daļu labāk doties ar 2 gadus vecu bērnu. Interesē smilšainas pludmales, maiga ieeja un vairāk vai mazāk silts ūdens.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
10 abonenti  • prasīja 2015-07-139 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  19
аватар dragobrat
Istras pussala. Atpūtāmies Rovinjā, pie Edem viesnīcas ir saudzīga piebraukšana, bet mazi oļi. Visas Horvātijas pludmales ir pašvaldības.
аватар Ulita_doc
Es ieteiktu Vidusdalmācijas reģionu, Makarskas vai Baska Vodas kūrortu - šo piekrasti no vējiem aizsargā Bračas un Hvaras salas, jūra ir siltāka, pludmales ir labas. Jūlijā-augustā jūra visur ir silta, bet uz salām laiks ir mainīgāks, vējaināks, jūra ir nedaudz vēsāka, tāpēc nav tik ērti izkāpt no ūdens
аватар Dini-Tours-Travel-Company
Crikvenica / Crikvenica
аватар irina_1901
Mans viedoklis - Istrija: Poreča, Umag.Makarskas pludmales ir oļu.
аватар fl.ludmila
Baska Voda, Makarska skaistas pludmales ar priedēm gar pludmales malu. Bet,bērnu vajadzēs apvilkt koraļļu kurpēs(tos tirgo uz katra stūra),asos oļi.Pirmajā rindā labas viesnīcas "Horizon","Milenium","Meteor".Makarska ir trokšņaināka,ballīgāka , Baska Voda ir mierīgāka. Becici-Rafailovici apgabals - smilšu un oļu pludmales. Ulcins - vispār vulkāniskas smiltis.
аватар Natayordan
Ludmila, mēs jau bijām Melnkalnē, tagad es gribētu apmeklēt Horvātiju. Starp citu, bijām uz Ulcinjas, kur ūdens ir daudz siltāks nekā visā Adrijas jūrā. :)
аватар irina_1901
Ņemiet vērā, ka augustā ir karstākais mēnesis un siltākais ūdens Horvātijā. Runājot par pludmalēm, arī Istrijā ir gan oļu, gan jauktas, daudzas platformas ar irdenām smiltīm. Bērni labi peld pa oļiem īpašās čībās. Es domāju Adrijas jūru, ļoti tīru. Bet Vidusjūru es neiesaku, tā arī tiek uzskatīta par netīrāko pasaulē... Vispirms izvēlieties kūrortu: Opatija, Krka, Poreca, Umag un tad konkrēti norādiet TA, kurām viesnīcām ir smilšaina pludmale. Makarskā redzēju tikai oļus, lai gan varbūt kaut kur ir lielas pludmales ar smiltīm. Tā tomēr ir kalnaina valsts.
аватар Dini-Tours-Travel-Company
Krkas sala. Baskas kūrorts
аватар Dini-Tours-Travel-Company
Krkas sala. Baskas kūrorts
аватар fl.ludmila
Istra ir ļoti skaista. BET, man nepatīk platformas un akmeņainas pludmales, tāpēc es izvēlos Centrālo Dalmāciju. Omišā ir smilšainas pludmales, bet tur kalnu upe un ūdens ietek jūrā, jūrā nedaudz vēsāks, arī infrastruktūra ir vājāka. Ir arī Dienviddalmatija, skaists stūris ar akmeņainām pludmalēm un platformām.Izlemiet paši, kā vēlaties atpūsties. Un ir no kā izvēlēties!!!
Labi atpūties.
аватар dragobrat
Atrasts Foto, Rovinj, Istras pussala
neliela oļu pludmale
аватар Natayordan
AdriaTur, ko jūs domājat par Dubrovniku? Paskatījos temperatūras karti rāda, ka augustā būs 26 grādu ūdens. Un kā ar pludmalēm?
аватар Dini-Tours-Travel-Company
Teikšu, ka Dubrovnikā ir arī nelieli līči ar lēzenām oļu pludmalēm, tieši zem vecpilsētas mūriem ir smilšu un oļu pludmale, un jūra tiešām sasilst līdz 26, jo Dubrovnika ir Horvātijas pašos dienvidos. , bet vai esi gatavs izturēt gaisa temperatūru līdz 40 grādiem? Horvātijā visā piekrastē ir labas bērnu pludmales, ja vēlaties, varat tās atrast daudzos kūrortos. Ja pēc daudzu mūsu tūristu ar bērniem atsauksmēm, tad par Crikvenicu ir daudz pozitīvu atsauksmju. Pludmale saucas Crni Mol, atsauksmes var atrast internetā.
аватар Natayordan
Jums piekrītu. Un man patīk atrašanās vieta, mēs būsim ar savu automašīnu un plānojam nedaudz apceļot valsti. Pa vidu, un Plitvices ezeri nav tālu. Vēlreiz paldies.
аватар irina_1901
Par tavu auto. Ceļi un Horvātija ir ļoti grūti, ar serpentīniem. Ja nav braukšanas pieredzes pa šādiem ceļiem, tad tas ir vienkārši bīstami. Esi uzmanīgs. Dubrovnika, manuprāt, ir trokšņains, ballīšu un dārgs kūrorts. Nākamvasar brauksim arī uz Horvātiju, bet uz Istru, gribam Krku un Porecu, oļi netraucē. Vidus Dolmatia (Makarska) bija pēdējā reize. Un šogad - mīlu Bulgāriju.
аватар alekseystrelnik
Vai kāds zina, kāpēc atbildes nav redzamas? Var redzēt tikai summu...
аватар Ulita_doc
?? mēģiniet ritināt uz leju))
аватар irina_1901
Es redzu atbildes. Kopumā man tagad ir kļuvis grūtāk orientēties šajā vietnē. Kādreiz tas bija vieglāk un man patika vairāk.
аватар admin
Atbildēm vajadzētu parādīties nekavējoties.
Atbilžu skaits var tikt atjaunināts ar nelielu kavēšanos. Piemēram, tagad ir 18 atbildes (ar manējām 19), un augšpusē ir 17. Tas ir normāli.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Horvātija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl