Zorna Plava Laguna Hotel 3*– Atsauksmes

9
Novērtējums 8.910
№3 viesnīcas reitingā Porec
8.7 Numurs
9.0 apkalpošana
9.0 Tīrība
9.3 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Viesnīca pieder Plava Laguna viesnīcu ķēdei un atrodas tieši pludmalē. Viesnīca uzcelta 1956. gadā, pēdējā renovācija veikta 2017. gadā. Viesnīca ir lieliski piemērota dabas un āra aktivitāšu cienītājiem.Vairāk →
аватар pont34
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
atpū tā s no 2015. gada 25. jū lija lī dz 8. augustam, divi pieauguš ie un bē rns 9 gadus vecs. Viesnī ca tika izvē lē ta tā lajā janvā rī un nebija kļ ū dī jusies ar izvē li. Viesnī cā bijā m jau 7.30 no rī ta un uzreiz saņ ē mā m istabiņ as atslē gas, bijā m patī kami pā rsteigti, jo parasti atslē gas tiek izsniegtas pē c pulksten 12. … Tomēr ▾ atpū tā s no 2015. gada 25. jū lija lī dz 8. augustam, divi pieauguš ie un bē rns 9 gadus vecs. Viesnī ca tika izvē lē ta tā lajā janvā rī un nebija kļ ū dī jusies ar izvē li. Viesnī cā bijā m jau 7.30 no rī ta un uzreiz saņ ē mā m istabiņ as atslē gas, bijā m patī kami pā rsteigti, jo parasti atslē gas tiek izsniegtas pē c pulksten 12. Reģ istratū ras darbinieki ir ļ oti draudzī gi un runā daudzā s valodā s. Visus plusus vienkā rš i nevar aprakstī t, š ogad viņ iem ir bezmaksas internets visā viesnī cā ar labu signā lu. No istabas nebija skats uz jū ru, balkona trū kums nesagā dā ja neē rtī bas, jo viņ i iepriekš izdomā ja izeju. Ē dieni, ko lai saka - tas ir ļ oti daudz trī s reizes dienā un ar tik visdaž ā dā kajiem ē dieniem. Pie izejas no restorā na nav kontroles un cilvē ki nesa uz istabā m pilnus augļ u š ķ ī vjus. Otrdienā s tematiskā s vakariņ as. Alus bā rā un restorā nā , protams, ir nedaudz alkoholisks, tač u tas ir labā kais. Istabas tika iztī rī tas ļ oti labi. Gultas veļ u mainī jā m 4 reizes 14 dienu laikā . Neliels mī nuss par duš u, ja esi vairā k par 100 kg, tad tev bū s problē ma tikt. Istabas izmē rs ir gandrī z tā ds pats kā citā s viesnī cā s un mums pietika uz 3, un ko darī t istabā , kad jū ra un saule blakus. . Kondicionieris strā dā ja perfekti, jo laikā bija ap +40 diena. Izbaudī ja viesnī cas bezmaksas laivu un velosipē du nomu. netā lu no viesnī cas ir ļ oti ē rta pludmale, tā pē c ļ oti iesaku ar maziem bē rniem. Ē rtā k, lē tā k un ā trā k nokļ ū t Poreč ā ar kuģ ī ti. Tā brauc katru stundu, turp un atpakaļ maksā tikai 30 kunas pieauguš ajam un 15 kunas bē rnam. Tas ir iespē jams ar traktoru vilciena veidā maksā.20 kunas vienā virzienā , bet jums jā iet apmē ram 5 minū tes, lai nokļ ū tu, laiva atrodas tieš i pie viesnī cas.
kas grib uzkrā t lauru lapas, blakus ir Parentium viesnī ca, pa visu stā vlaukumu aug krū ms, š ī ir lauru lapa.
Vē los izteikt ī paš u pateicī bu arī reģ istratū ras darbiniekiem. Bija nelielas problē mas, kas nebija saistī tas ar viesnī cu un reģ istratū ras darbinieki palī dzē ja atrisinā t problē mu, paldies vē lreiz.
Daž i vā rdi par bē rnu klubu. Var teikt, ka tā nebija, š ogad bē rnu nebija tik daudz un viss tika nobremzē ts. Tas ir neliels mī nuss, bet tas ir kā jebkuram, mums tas bija pluss un bē rns biež ā k bija jū rā . Par baseinu nevaru teikt, jo jū ras klā tbū tnē mē s pat neskatā mies mā kslī go ū denskrā tuvju virzienā .
Es gribē tu teikt daž us vā rdus par ekskursijā m. ja pasū ti labā k aizbrauc uz paš u Porecu un pasū ti ofisā . Neiesaku daudzus atzarus gar krastu no ATLAS tū res biroja, jo kaut ko paš i pieskrū vē pie cenas un ja ir problē mas tad tu naudu neatgū s.
Visizdevī gā k ir mainī t naudu pilsē tā vai bankā , neaizmirstiet savu pasi vai dodieties uz jebkuru juvelierizstrā dā jumu veikalu vecpilsē tā , viņ i labprā t nomainī s pē c kursa 1 eiro - 7.5 kuna.
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cā Zorna bijā m 2011. gada jū lijā . Man ļ oti patika viesnī ca: Istaba teicama, nav nekā du trū kumu. Ē diens arī izcils (bet kam negarš o zivis un gaļ a, ne tik ļ oti ; ))) Kas attiecas uz izklaidi, tad bija animā cija, bet garlaicī gi, paņ ē mu lī dzi portatī vo datoru, lai vakarā pasē dē tu uz terases. … Tomēr ▾ Viesnī cā Zorna bijā m 2011. gada jū lijā . Man ļ oti patika viesnī ca: Istaba teicama, nav nekā du trū kumu. Ē diens arī izcils (bet kam negarš o zivis un gaļ a, ne tik ļ oti ; ))) Kas attiecas uz izklaidi, tad bija animā cija, bet garlaicī gi, paņ ē mu lī dzi portatī vo datoru, lai vakarā pasē dē tu uz terases. . Viesnī cas atraš anā s vieta ir vā rdos neizsakā ma: tieš i blakus jū ra (2-3 min gā jienā ), nav sauļ oš anā s krē slu, tā pē c kaut kas jā ņ em lī dzi. Viesnī cā ir kafejnī ca-bā rs; no 23-00 dalī ja č ipsus un sviestmaizes (ar š ķ iņ ķ i un sieru) Jū ra bija tī ra, turas tieš i uz sevi. Mē s devā mies uz Porec, Rovinj. Neteikš u, kas tur ir (jo neatceros un negribu melot). Man ļ oti patika viesnī ca, gribu tur atgriezties! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Mak-bolan
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
divas nedē ļ as atpū tā mies, man ļ oti patika, viesnī ca lieliska, vienkā rš i nav vā rdu par ē dienu, Turcijas 5 zvaigž ņ u viesnī cā s tā nav, ž ē l, ka ir tikai viens vē ders, blakus jū ra, vieta kur atrodas … Tomēr ▾ divas nedē ļ as atpū tā mies, man ļ oti patika, viesnī ca lieliska, vienkā rš i nav vā rdu par ē dienu, Turcijas 5 zvaigž ņ u viesnī cā s tā nav, ž ē l, ka ir tikai viens vē ders, blakus jū ra, vieta kur atrodas viesnī ca ir ļ oti laba, 30 metri no pludmales, vienī gais mī nuss, ka nav balkona
аватар apolkovnikova
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Patika: ------------------------ + No visā m Zaļ ajā lagū nā esoš ajā m viesnī cā m kopā ar Pļ avi viesnī cu tā atrodas vistuvā k jū rai - burtiski dodieties lejā uz pludmali. Pā rē jā s viesnī cas, piemē ram, Istra, Albatros uc atrodas augstā k nogā zē , un ceļ u uz pludmali š ķ ē rso ceļ i. … Tomēr ▾ Patika:
------------------------
+ No visā m Zaļ ajā lagū nā esoš ajā m viesnī cā m kopā ar Pļ avi viesnī cu tā atrodas vistuvā k jū rai - burtiski dodieties lejā uz pludmali. Pā rē jā s viesnī cas, piemē ram, Istra, Albatros uc atrodas augstā k nogā zē , un ceļ u uz pludmali š ķ ē rso ceļ i.
+ Zorna atrodas tuvā k nekā citas viesnī cas sporta, izklaides un iepirkš anā s mini centriem.
+ Istabas 3* diezgan labas, jaunas, lai arī mazas. Santehnika kvalitatī va, jauna. Mē s neizmantojā m gaisa kondicionieri, tā pē c es nevaru pateikt.
+ Istabas uzkopš ana, kā teikts - katru dienu, 1 reizi 3 dienā s, gulta tiek mainī ta, dvieļ i tiek mainī ti katru dienu.
+ Ē diens ir labs, bez liekumiem, daudz augļ u un dā rzeņ u. Vienmē r ir iespē ja izvē lē ties zivis, gaļ u un putnu gaļ u. Katru dienu viņ i pasniedz daž ā dus labumus, piemē ram, trusis, jē ra gaļ u, austeres vai ko citu interesantu.
+ Eiropas AI. Viss viesnī cas teritorijā - saldē jums, bā rs, spē ļ u automā ti (lai gan tā du nav daudz), kafija/tē ja utt. - viss ir bez maksas.
+ Bezmaksas sports. Tas tiek piedā vā ts reizi nedē ļ ā izvē lē ties no 1-3 stundā m. Novatoriem pietiks : )
+ Lieliski alkoholiskie un bezalkoholiskie dzē rieni.
+ Lielisks skats uz jū ru. Trokš ņ ainā s iestā des ir atvē rtas lī dz pulksten 23.00.
Nepatika:
------------------------
- Zorna ir vienī gā viesnī ca Zaļ ajā lagū nā , kur nevar ierasties transfē ra autobuss. Autobuss pietur netā lu no viesnī cas Istra, un jums paš am bū s jā dodas uz leju/augš up ar lietā m uz š o viesnī cu.
Norā dī ju nianses, kas attiecas tikai un vienī gi uz viesnī cu, nevis uz faktoriem, kas no tā s nekā dā veidā nav atkarī gi, piemē ram, laikapstā kļ i, pludmale, vā cieš i utt. : )
Узкий пляж с камешками Вид на главный вход Холл отеля. Бар и справа кофе Вид на бассейн отеля. За красненькими цветочками Вид отеля с моря Перед отелем. В сторону отеля Плави Отличный европейский AI Ванная
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Viesnī cā atpū tā mies no 2010. gada 11. lī dz 18. septembrim. Tas nebija aizmirsts!! ! Viesnī ca vienkā rš i super!!! ! Un mums paveicā s ar laikapstā kļ iem....Ē diens izcils, personā ls draudzī gs un vē rī gi!! ! Istabas arī super, katru dienu tī rī ja. … Tomēr ▾ Viesnī cā atpū tā mies no 2010. gada 11. lī dz 18. septembrim. Tas nebija aizmirsts!! ! Viesnī ca vienkā rš i super!!! ! Un mums paveicā s ar laikapstā kļ iem....Ē diens izcils, personā ls draudzī gs un vē rī gi!! ! Istabas arī super, katru dienu tī rī ja. . . viss mainā s. . . Vienī gais mī nuss. . . vakarā esi kā pansionā tā : )))) lielā kā daļ a vā cieš u un itā ļ u atpū š aties tur, un viņ i ir ļ oti lielā vecumā...kuriem ir pā ri 60. Ja jums ir iespē ja tur doties vē lreiz. . , bez vilcinā š anā s, MĒ S EJAM!! ! Tas vienkā rš i nav aizmirsts !!! ! Un jū s var atpū sties tur un ne tikai viesnī cā....
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Komentā ru nav!! ! atvaļ inā jums ir vienkā rš i ideā ls! Es turp dotos vē lreiz ar saviem vecā kiem! Citu dienu es pat iemā cī jos horvā tu valodu! ))) Man ļ oti patika!! ! ))) tikai viens mī nuss (kā dam patī k) daudz vā cieš … Tomēr ▾ Komentā ru nav!! !
atvaļ inā jums ir vienkā rš i ideā ls!
Es turp dotos vē lreiz ar saviem vecā kiem!
Citu dienu es pat iemā cī jos horvā tu valodu! )))
Man ļ oti patika!! ! )))
tikai viens mī nuss (kā dam patī k) daudz vā cieš u))))
brī vdienas bija vienkā rš i lieliskas!
daudz labu iespaidu! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viss ir super... . … Tomēr ▾ Viss ir super... .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tuš ies vecā ki no 10. -21.09. 2008. Viesnī ca laba, ē dinā š ana izcila, jū ra blakus. Personā ls labs. Vecā ki vē las atgriezties! … Tomēr ▾ Atpū tuš ies vecā ki no 10. -21.09. 2008. Viesnī ca laba, ē dinā š ana izcila, jū ra blakus. Personā ls labs. Vecā ki vē las atgriezties!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 18 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es rakstu no savas perspektī vas, kā bē rns! Biju kopā ar tē ti un mammu viesnī cā Zorna! Sajū sma ir neaprakstā ma!!!!!!!!!!! ! ! Pirmkā rt, tur bija diezgan normā las telpas, otrkā rt, duš ā bija kabī nes - ļ oti ē rti! Tagad par ē dienu: vispā r to nav iespē jams aprakstī t, ē diens ir tik brī niš ķ ī gs, daudzveidī gs, vienkā rš i burvī gs! Tur katrā s pusdienā s iedeva picu, dzē rieni bija par velti! Daudz gaļ as, ļ oti daudzveidī ga un tiiik garš ī ga! Saldē jumu iedeva par velti! Tosts! Tiem, kam patī k biljards, bija 2 galdi biljardam!. … Tomēr ▾ Es rakstu no savas perspektī vas, kā bē rns! Biju kopā ar tē ti un mammu viesnī cā Zorna! Sajū sma ir neaprakstā ma!!!!!!!!!!! ! ! Pirmkā rt, tur bija diezgan normā las telpas, otrkā rt, duš ā bija kabī nes - ļ oti ē rti! Tagad par ē dienu: vispā r to nav iespē jams aprakstī t, ē diens ir tik brī niš ķ ī gs, daudzveidī gs, vienkā rš i burvī gs! Tur katrā s pusdienā s iedeva picu, dzē rieni bija par velti! Daudz gaļ as, ļ oti daudzveidī ga un tiiik garš ī ga! Saldē jumu iedeva par velti! Tosts!
Tiem, kam patī k biljards, bija 2 galdi biljardam!...Telpas tika iztī rī tas lieliski!
Tagad par izskatu! Blakus viesnī cai ir peldbaseins, bet aiz viesnī cas bē rnu rotaļ u laukums! Katru dienu vingroš ana ū denī , nu, baseinā ! Tad viesnī ca atrodas ļ oti izdevī gā vietā , tieš i blakus jū rai, tas ir, 7 metri un jū s jau esat jū rā ! Klase!!!!! ! Brī niš ķ ī gs gaiss, ir kur pastaigā ties! Ir kur ķ ert krabjus! Ir daudz priež u un tā pē c tas ir ļ oti svaigs! Vē l viena lieliska lieta, ka cenā ir iekļ auts sporta inventā rs! Mē s ar tē ti paņ ē mā m velosipē dus un braucā m, ļ oti forš i! Var arī iznomā t ū dens velosipē dus! Ir kur lekt no torņ iem!
Vē l viens labs ir tas, ka netā lu no viesnī cas atrodas mazā Poreč a pilsē tiņ a! Tur brauc vilciens vai autobuss! Vilciens ir 10 saules (viņ u valū ta), un autobuss ir 7 saules! Paskaidroju, viena suņ a ir 5 rubļ i!
Jū ra ir vienkā rš i lieliska, tī ra, labi, daž reiz ir aļ ģ es, bet tas ir lieliski! Viļ ņ u tikpat kā nav, nevis kā Turcijā ! Vispā r viss kā rtī bā ! Paskaidroju: Visas izklaides, sports, ak jā , pat teniss par brī vu! Nu vispā r sports, saldē jums, dzē rieni utt. iekļ auts cenā ! Nu viss! Veiksmi visiem! Ja ir kā di jautā jumi - rakstiet! Horvā tija un viesnī ca "Zorna" man palika atmiņ ā uz ilgu laiku!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар dfjsd
 •  apceļots 20 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pā rē jais izrā dī jā s 100%. Braucā m apmeklē t Venē ciju, bet Horvā tija bija iespaidī gā ka. Viesnī ca atrodas ļ oti izdevī gā vietā Plava Laguna tū risma centrā . Un, ja jū s dodaties uz jebkuru viesnī cu no š ī centra, jū s nevarat kļ ū dī ties. … Tomēr ▾ Pā rē jais izrā dī jā s 100%. Braucā m apmeklē t Venē ciju, bet Horvā tija bija iespaidī gā ka. Viesnī ca atrodas ļ oti izdevī gā vietā Plava Laguna tū risma centrā . Un, ja jū s dodaties uz jebkuru viesnī cu no š ī centra, jū s nevarat kļ ū dī ties. Ē diens ir vienkā rš i vā rdos neizsakā ms. Cilvē ki mierī gi un draudzī gi. Viesnī ca ļ oti mā jī ga. Mī nusi ir tā di, ka istabā s nav gaisa kondicionē tā ju un pludmales nav tā das kā arā bu valstī s. Bet daba ir neaizmirstama. Putni lido. Iet, jū s nekad nenož ē losit.


iemiesojums 02rt41
Es mēdzu izvēlēties šo viesnīcu, bet mani kā smēķētāju nedaudz mulsināja informācija, ka viesnīcā ir pilnīgs smēķēšanas aizliegums, vai tas tā ir?
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Baredine ala
Novērtējums 7.0
Horvātija, Porec
Daba, Muzeji, Stats
Eifrāzijas bazilika
Horvātija, Porec
Arhitektūra, Reliģija, Stats

Отель принадлежит к цепочке отелей Plava Laguna и располагается прямо на пляже. Отель построен в 1956 году, последняя реновация была проведена в 2017 году. Отель прекрасно подойдёт для любителей природы и активного отдыха.

Atrašanās vieta Расположен в 5 км от города Пореч, 60 км расстояние от Аэропорта в Пуле.
Pludmales apraksts Пляж в 30 м от отеля, через дорогу.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli
  • lietussargi
Viesnīcā

Еда и для вегетарианцев. Сухой паек (заказать на день раньше). Круглосуточная стойка регистрации, факс/ксерокопирование, сувенирный магазин, доставка прессы.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Мини-клуб (4 – 12 лет) ежедневно, кроме субботы, утром и после обеда продолжительностью прим.2 часа (творческие мастерские и разные игры, спорт и т.п.). Детская вечерняя программа (4 – 12 лет).
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports Утренняя гимнастика или водная аэробика. Спортивные турниры: волейбол на песке, футбол на песке, футбол, мини-гольф, велосипеды, бочче, водные велосипеды, сандолины (лодки), дартс, разные игры (шахматы, карты и т.п.). С доплатой: водные лыжи, банан, водные скутера, лодки, парусные лодки (внешние поставщики).
  • biljards
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • skvošs
  • volejbols
  • futbola laukums
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • niršana
  • animācija
Telpu apraksts

Всего 210 номеров в 5-этажном здании.

Istabās

В номерах представлено: ванная комната с душевой кабиной и феном, кондиционер, ТВ с каналами на русском языке, телефон, холодильник (платно), Wi-Fi, балкон.

Adrese Zelena Laguna bb, 52440 Пореч, Хорватия
Tālruņi: +385 52 413 700
Tīmekļa vietne: Zorna Plava Laguna Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный галечный пляж. На пляже есть шезлонги (платно), зонтики (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис, теннис, сквош, волейбол, футбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает аэробикой. В отеле есть водные развлечения. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.